Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba potim nasılsın
geçen sene bende kendi saçımı kesmiştim o aralar çok gergindim saçımdan çıkarmıştım hırsımı ama çok güzel olmuştu valla

2-3 ay evvel kestım sacımı kuaforeunkunden daha gusel oldu hemde. percemde kestim. valla marıfetime hayran kaldım. bu sefer gıdeyım dedım kuafore sonuc husran.

minnak geçmiş olsun canım
bende bi keresinde ağlayarak çıkmıştım kuaförden
saçlarıma röfle attırmıştım aman allahım o ne çirkin bi renkti bide üstüne kaşları almıştı resmen yolunmuş kaz gibi olmuştum
bir ay evde tülbentle dolaşmıştım kendimi görmeye tahammül edememiş gidip tekra kızıla boyatmıştım o günden sonra kuaförde saçlarımı boyatmadım

çok komiksin fesli

evet kilo vermişim yaa keyfim yerinde hepinize çatabilirim :):)

2-3 ay evvel kestım sacımı kuaforeunkunden daha gusel oldu hemde. percemde kestim. valla marıfetime hayran kaldım. bu sefer gıdeyım dedım kuafore sonuc husran.

canım ben 7 ay falan kuaförde çalışmıştım bilgilerime dayanarak söylüyorum ki kuru saçı herkes kesemez saçı kuru kesmek saça daha net bi görünüm kazandırır ama her kuaförüm diyen kuru saçı kesemez

saçını kendin kesmek istiyorsan ben hep öyle yapıyorum öne doğru iyice eğil ve tüm saçını aşağı doğru eğ saçını enseden uca doğru tara bu tara ve dümdüz kes çok güzel dalgalı bi saçın olur ben kuaförde hiç saç kestirmiyorum yıllardır kızımın annemin saçınıda ben kesiyorum

45 kilomu
keske bizde yiyip yiyip kilo almasak,benimde vücudum sikilasti,eskipantolonlarimi giyebiliyorum artik,sporun etkisi,

evet 45 kilo boy 1 65 düşün artık ama acaypl selülit var nedense bende bile o kadar yok :) görümcem önceden kiloluymus sonra lise başlarken yazzın günde 4,5 tane soda içmiş kilo vermek için oda midesini bitirmiş şimdi yemek yiyemiyor ilaçlarla yaşıyor

merhaba potim nasılsın
geçen sene bende kendi saçımı kesmiştim o aralar çok gergindim saçımdan çıkarmıştım hırsımı ama çok güzel olmuştu valla

iyiyim canim benim,kizla ugrasiyorum,ceren nasil oldu?
ben saclarimi islattim kafami öne egdim,saclarimi topladim alnimin üstünde,lastik tokayla bagladim,sonra uc kismindan kestim,al sana kat

iyiyim canim benim,kizla ugrasiyorum,ceren nasil oldu?
ben saclarimi islattim kafami öne egdim,saclarimi topladim alnimin üstünde,lastik tokayla bagladim,sonra uc kismindan kestim,al sana kat

ceren çok iyi allaha şükür geçen gün tekrar doktora gittik kontrole kanı tamamen düzelmiş atlattık çok şükür okulada başladı normal hayatımıza döndük
bende aynen senin kestiğin gibi kesmiştim çok güzel olmuştu

ben bagladimda kestim yanlismi yapmisim

doğru olanı yapmışsın kontesimmm bende olsam aynı şeyi yapardım karının ayağındapantar olur başka şey olur tertemizolsada yinede yıkamalıı

günaydin kizlar
kizim anca uyudu,bende anca girebildim,cok kisa girdim kilo bildirimi yapmak icin, isler beni bekliyo cünkü.kahvaltimi yaptiktan sonra tarildim tam 79 geldim tika basada yedim,ac karnina 78 falanim,bir kilo geri almisim
hAFTAYA TELAFİ EDERSİN POTİMM HİÇ ÜZÜLMEE
A BİRDE ORUÇLUYKEN BEN DAHA SİNİR OLURUMMM SEN İYİ SABRETMİŞSİNN
BENİ İYİ ANLIYONDAA GÜLCENİN DİŞ OLAYI BAŞLADIMII DUR DAHAAA ASLI ZORUNA GİDEN KAZIK KADAR OLDU YİNE KALKIYOR YİNE KALKIYOR NEYSE CANI SAĞ OLSUN PAŞAMIN 1-2 KERE KALÖMASINA RAZIYIM ARTIKK AMA 10 DAN FAZLA KALKIYORUM HİÇ ABARTMIYORUM BİR KERE SAYCAMM DOĞRU SONUÇ İÇİN
SAĞ OLL TATLIM YAAA
KİLO ADLIIĞMDA ALDIĞIM GİYSİLER OLMUYORR TAYTLARIM DAR PAÇA PANTALONLARR ŞİMDİ ESKİ GİYSİLERMİ GİYMEYE BAŞLADIM AMA İNAT ETTİM ALMICAM YENİ YAZAA İNŞALLAHHH
EZELİ RAKİBİMMM SENİ +18 SAYFASINAAAA BEN ŞİŞKOYUM DİYEE YAZI YAZDIRCAMMM ÇOK KÖTÜYÜM DİMİ

Bu dükkan diyetinii ilk okuduğumda hiç bişi anlamamıştımm bennn
topiklerin birinde 5 günde her öğünn et yiyerek zayıflayalımm diye topikk varr o topikk bir nevii dükann oluyormuşş ,
5 gün boyunca et yiyorlar 2 nci turda hemm et hemde sebze varrr
çokk güzel sonuçlar alanlar varrr

amaa diyetinii niye saklamışkii arkadaşınnn

bende zayıfladığımda çekemeyenlerr hortlağınn çıkmışş diyorlardıı
sevenlersee iltifat ediyorduu

aaayyyyyy kıyamam
tamam feslim. denerim kesinlikle bunu ben.
kilo bildirimi tartıda 79 lu rakamları gördüm şükür devamı gelir inş.
79.6
hadi heyre garşı

aynenn canımm dünn eşimin köyünde çocukları bolbol bende çektimm bazenn eşimm benidee çektii çocuklarlaa
kendimii görünceee canımm sıkılıyor resimlerden kaçarımm bennn

facebokaa bir tane bile tombilii resimm yüklemiyorumm
eşimm benii tehditt ediyorr bakk vermezsenn sayfamaa şişkoo resimlerindenn koyacağımm diyorumm
zayıflamadann asla olmaz dedimm

kilo bildirimi tartıda 79 lu rakamları gördüm şükür devamı gelir inş.
79.6
hey maşallahhhh 7 rakamların hayırlı olsun tez vakitte 6 rakamlara kavuşasınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

iyi hadii çok şükürrr sevindim hepimizin evladıı allaha emanett olsunn

Oğlanı zar zor uyuttumm zor nefes alıyorr fındığımm gidem önce mutfağı toparlayımm bugün iş yapamıcam oğlan böylekenn ,

heyyyyyyyy ezeli rakibemmm gideyimde leslie yapamm mekik çekem bari hıhhhhhhhhhhhh

+18 yazı yazamam pro üye değilim başka sayfa düşün bir hafata var daha

hosgeldın bıberım nasıl gectı ısvecc ne kadar verdın cokkk merak ettım yahuu
aaa leyle neden banlasmıskı tartısmaya falan gırınce banlanma falan oluyor ama
gamzemmmm nerde yaaaa huu minnakımmm dünkü kuaför olayına sinir oldum kuzummm yaaa tekrar geçmiş olsunnnn

burdayım datlum dr gıttım sabah tahlıl sonuclarını aldım benden neselısıyok bugun ınsulınım bayagı dusmua ınsulın dırencım yanı 2 ay ılac kullanıp tekrar baktırıcam daha sonra duruma gore ılacı kesıcek drr cok mutluyum cokkkkkkkkkk sen nasılsın sekerım guzel havada gezdın sımdı yagmur yagıyorr ohh eve kapandımmdımı

karabiber01,
# erce41,
# persephonecik,
# DUYFER_2006+,
# poti,
# sarra,
# feslege_n+ nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben kaçar evişleri beni bekliyo size keyifli sohbetler
bide bana bi öneri verin kursa gittiğim zaman ne yiyeyim ben simit yiyorum genellikle onunda kalorisi 300 müş
duygu duymasın bana evden götürebileceğim bi şey önerin kızlar
yoksa pazartesi çok fena rezil olcam bu

aaaa neden banlanmışşş ne gibi durumlarda banlanır karabiber sen eskisin buralarda bilirsinn belkimm

Canımm eğerr birinee sataşırsa küfür şeklinde ,link verirsenn başka siteeeninn
açtığınn topiğii silersen
reklamm amaçlı mesajlar yazarsann
daha çokk varr amaa bunlardan kesinn banlıyorlarrr bir kaç günnn

süper gitt başkaa topiğee benn şişkoyumm demekkk
takipteyimm sizii hadii kimm verecekk daha çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…