- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.381
aaayyyyyy kıyamam
tamam feslim. denerim kesinlikle bunu ben.
hadi heyre garşı
hey maşallahhhh 7 rakamların hayırlı olsun tez vakitte 6 rakamlara kavuşasınnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
iyi hadii çok şükürrr sevindim hepimizin evladıı allaha emanett olsunn
aynenn canımm dünn eşimin köyünde çocukları bolbol bende çektimm bazenn eşimm benidee çektii çocuklarlaa
kendimii görünceee canımm sıkılıyor resimlerden kaçarımm bennn
facebokaa bir tane bile tombilii resimm yüklemiyorumm
eşimm benii tehditt ediyorr bakk vermezsenn sayfamaa şişkoo resimlerindenn koyacağımm diyorumm
zayıflamadann asla olmaz dedimm
ben kaçar evişleri beni bekliyo size keyifli sohbetler
bide bana bi öneri verin kursa gittiğim zaman ne yiyeyim ben simit yiyorum genellikle onunda kalorisi 300 müş
duygu duymasın bana evden götürebileceğim bi şey önerin kızlar
yoksa pazartesi çok fena rezil olcam bu
hosgeldın bıberım nasıl gectı ısvecc ne kadar verdın cokkk merak ettım yahuu
aaa leyle neden banlasmıskı tartısmaya falan gırınce banlanma falan oluyor ama
burdayım datlum dr gıttım sabah tahlıl sonuclarını aldım benden neselısıyok bugun ınsulınım bayagı dusmua ınsulın dırencım yanı 2 ay ılac kullanıp tekrar baktırıcam daha sonra duruma gore ılacı kesıcek drr cok mutluyum cokkkkkkkkkk sen nasılsın sekerım guzel havada gezdın sımdı yagmur yagıyorr ohh eve kapandımmdımı
karabiber01,
# erce41,
# persephonecik,
# DUYFER_2006+,
# poti,
# sarra,
# feslege_n+ nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iiyiz canım sağolsen de iyiymişsin maşaaaaallah
ben çıkıyorum kızlar, okul beni bekler :44: haydii bakalım kendinize iyi bakın, öpüldünüüz
annemlere gıdersem orda kuafore ugrarım ama once feslişimin önerisini uygulayacagım. daha sonra gıtmeyebılırım bıle. brezilya fönüne taktım bu aralar yaaa. evde yapabılırmıyım acaba düşünüorum.minnak geçmiş olsun canımsen bundan sonra kendi kuaföründen vazgeçme
ya sorma dişleri çıkarken ben de cileden cıkıorum. ay yazık benim minnoşuma ama bana da yazık yaadoğru olanı yapmışsın kontesimmm bende olsam aynı şeyi yapardım karının ayağındapantar olur başka şey olur tertemizolsada yinede yıkamalıı
hAFTAYA TELAFİ EDERSİN POTİMM HİÇ ÜZÜLMEE
A BİRDE ORUÇLUYKEN BEN DAHA SİNİR OLURUMMM SEN İYİ SABRETMİŞSİNN
BENİ İYİ ANLIYONDAA GÜLCENİN DİŞ OLAYI BAŞLADIMII DUR DAHAAA ASLI ZORUNA GİDEN KAZIK KADAR OLDU YİNE KALKIYOR YİNE KALKIYOR NEYSE CANI SAĞ OLSUN PAŞAMIN 1-2 KERE KALÖMASINA RAZIYIM ARTIKK AMA 10 DAN FAZLA KALKIYORUM HİÇ ABARTMIYORUM BİR KERE SAYCAMM DOĞRU SONUÇ İÇİN
SAĞ OLL TATLIM YAAA
KİLO ADLIIĞMDA ALDIĞIM GİYSİLER OLMUYORR TAYTLARIM DAR PAÇA PANTALONLARR ŞİMDİ ESKİ GİYSİLERMİ GİYMEYE BAŞLADIM AMA İNAT ETTİM ALMICAM YENİ YAZAA İNŞALLAHHH
EZELİ RAKİBİMMM SENİ +18 SAYFASINAAAA BEN ŞİŞKOYUM DİYEE YAZI YAZDIRCAMMM ÇOK KÖTÜYÜM DİMİ
hortlagın mortlagın cıkmamıs, zayıf halin cok seker. tombişkende cok tatlısın amaBu dükkan diyetinii ilk okuduğumda hiç bişi anlamamıştımm bennn
topiklerin birinde 5 günde her öğünn et yiyerek zayıflayalımm diye topikk varr o topikk bir nevii dükann oluyormuşş ,
5 gün boyunca et yiyorlar 2 nci turda hemm et hemde sebze varrr
çokk güzel sonuçlar alanlar varrr
amaa diyetinii niye saklamışkii arkadaşınnn
bende zayıfladığımda çekemeyenlerr hortlağınn çıkmışş diyorlardıı
sevenlersee iltifat ediyorduu
ben kaçar evişleri beni bekliyo size keyifli sohbetler
bide bana bi öneri verin kursa gittiğim zaman ne yiyeyim ben simit yiyorum genellikle onunda kalorisi 300 müş
duygu duymasın bana evden götürebileceğim bi şey önerin kızlar
yoksa pazartesi çok fena rezil olcam bu
burdayım datlum dr gıttım sabah tahlıl sonuclarını aldım benden neselısıyok bugun ınsulınım bayagı dusmua ınsulın dırencım yanı 2 ay ılac kullanıp tekrar baktırıcam daha sonra duruma gore ılacı kesıcek drr cok mutluyum cokkkkkkkkkk sen nasılsın sekerım guzel havada gezdın sımdı yagmur yagıyorr ohh eve kapandımmdımı
karabiber01,
# erce41,
# persephonecik,
# DUYFER_2006+,
# poti,
# sarra,
merhabalar
aranıza yeni katıldım ;
ben de diyete pazartesi başlanır tabusunu yıkıp yarın itibari ile başlıyor olacağım.
basen bölgemden özellikle şikayetim olduğu için internette bulduğum kalça eritme diyetini uygulayacağım.
umarım bu sefer devamını getirip ; başarılı olurummm
karabiber01,
# erce41,
# persephonecik,
# DUYFER_2006+,
# poti,
# sarra,
ya sormavalla 55 olana kadar bi daha çektirmem foto filan. hedef kilom 50 gerçi ama 55de başlarım fotolara
duygummmmmmmmmm kılom aynı 79 datlummm
tesekkur ederim minnakım sanada gecmıs olsun datlum kuafor azızlıgıne ugramıssınannemlere gıdersem orda kuafore ugrarım ama once feslişimin önerisini uygulayacagım. daha sonra gıtmeyebılırım bıle. brezilya fönüne taktım bu aralar yaaa. evde yapabılırmıyım acaba düşünüorum.
ya sorma dişleri çıkarken ben de cileden cıkıorum. ay yazık benim minnoşuma ama bana da yazık yaa
hortlagın mortlagın cıkmamıs, zayıf halin cok seker. tombişkende cok tatlısın ama
mesela gemzenın de yuzunun bu halini cok sevdim ben. zayıf halinden guzel. yüzü zayıflamasın gamzenınde
o hortlagın cıkmıs dıyenler dedıgın gıbı cekemeyenlerdir. ortalarından 5 e catlasınlar hıh
kepek ekmegı arasına domates, peynir, roka, kıvırcık gıbı bilumum yesilllik koyabılırsın ercecim.
sekerım sekerım kestanem sekerım datlum kıymetlım ben asagıdan kopyala yapıstır yaptım o sırada sen topiğe gelmedıysen asagıda ısmın cıkmamıstır tektekyazmadım bıtanem yoksamkı ayırırmıyım kımseyıbende iyiyim bende beni yazmamışsın tatlım ama olsun sen nasılsın demeye gerek yok
çok sevindim senin adına canım
Allah sağlık versin kurtulursun inş. ilaçtan canım
annemlere gıdersem orda kuafore ugrarım ama once feslişimin önerisini uygulayacagım. daha sonra gıtmeyebılırım bıle. brezilya fönüne taktım bu aralar yaaa. evde yapabılırmıyım acaba düşünüorum.
ya sorma dişleri çıkarken ben de cileden cıkıorum. ay yazık benim minnoşuma ama bana da yazık yaa
hortlagın mortlagın cıkmamıs, zayıf halin cok seker. tombişkende cok tatlısın ama
mesela gemzenın de yuzunun bu halini cok sevdim ben. zayıf halinden guzel. yüzü zayıflamasın gamzenınde
o hortlagın cıkmıs dıyenler dedıgın gıbı cekemeyenlerdir. ortalarından 5 e catlasınlar hıh
kepek ekmegı arasına domates, peynir, roka, kıvırcık gıbı bilumum yesilllik koyabılırsın ercecim.
ya benn şöyle 6 lı rakamlarda olanlaraa imreniyorumm inşallah bende olurummm
60 ta bile başlasann süper olurr
ben bagladimda kestim yanlismi yapmisim
olsun karabıberım inş. bu safer de guzel verırsın canım basarılarrrgamzecimm canımm benimm ben 84 ü gördümm ama devamınıı getiremedimm oğlanınn sünnetinden dolayı misafirlerimm olduu ,ve hafta sonuu köydeydikk kaçamaklarımm olduu ve 85 küsür gerii oldumm amaa bugünn sıkı şekilde yine başladımm bakalımm
canım en yakın rakibimde sensin bana
bizde rakip olalım mı birbirimize
tesekkur ederim minnakım sanada gecmıs olsun datlum kuafor azızlıgıne ugramıssın
sekerım sekerım kestanem sekerım datlum kıymetlım ben asagıdan kopyala yapıstır yaptım o sırada sen topiğe gelmedıysen asagıda ısmın cıkmamıstır tektekyazmadım bıtanem yoksamkı ayırırmıyım kımseyı
saol cnm bbugun bomna gıbıyım dr aldııgım haber den oturu senınde ıyı olmana sevındım sekerımmm neler yaptıyuorsun bakalım
olsun karabıberım inş. bu safer de guzel verırsın canım basarılarrr
olalım tabı tatlım zaten daha once rakıbız demıstık dımı pekı bızım cezamız ne olcakkıssss:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?