Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya sorma valla 55 olana kadar bi daha çektirmem foto filan. hedef kilom 50 gerçi ama 55de başlarım fotolara

gule gule sekerım kurs ıcınde en guzelı tam bugdat ekmegıne peynırlı domateslı tost yap mıss gıbı kolarısıde azzz

iiyiz canım sağol sen de iyiymişsin maşaaaaallah

ben çıkıyorum kızlar, okul beni bekler :44: haydii bakalım kendinize iyi bakın, öpüldünüüz

minnak geçmiş olsun canım sen bundan sonra kendi kuaföründen vazgeçme
annemlere gıdersem orda kuafore ugrarım ama once feslişimin önerisini uygulayacagım. daha sonra gıtmeyebılırım bıle. brezilya fönüne taktım bu aralar yaaa. evde yapabılırmıyım acaba düşünüorum.

ya sorma dişleri çıkarken ben de cileden cıkıorum. ay yazık benim minnoşuma ama bana da yazık yaa

hortlagın mortlagın cıkmamıs, zayıf halin cok seker. tombişkende cok tatlısın ama
mesela gemzenın de yuzunun bu halini cok sevdim ben. zayıf halinden guzel. yüzü zayıflamasın gamzenınde
o hortlagın cıkmıs dıyenler dedıgın gıbı cekemeyenlerdir. ortalarından 5 e catlasınlar hıh

kepek ekmegı arasına domates, peynir, roka, kıvırcık gıbı bilumum yesilllik koyabılırsın ercecim.

bende iyiyim bende beni yazmamışsın tatlım ama olsun sen nasılsın demeye gerek yok
çok sevindim senin adına canım
Allah sağlık versin kurtulursun inş. ilaçtan canım

gamzecimm canımm benimm ben 84 ü gördümm ama devamınıı getiremedimm oğlanınn sünnetinden dolayı misafirlerimm olduu ,ve hafta sonuu köydeydikk kaçamaklarımm olduu ve 85 küsür gerii oldumm amaa bugünn sıkı şekilde yine başladımm bakalımm

tesekkur ederim minnakım sanada gecmıs olsun datlum kuafor azızlıgıne ugramıssın
bende iyiyim bende beni yazmamışsın tatlım ama olsun sen nasılsın demeye gerek yok
çok sevindim senin adına canım
Allah sağlık versin kurtulursun inş. ilaçtan canım
sekerım sekerım kestanem sekerım datlum kıymetlım ben asagıdan kopyala yapıstır yaptım o sırada sen topiğe gelmedıysen asagıda ısmın cıkmamıstır tektekyazmadım bıtanem yoksamkı ayırırmıyım kımseyı
saol cnm bbugun bomna gıbıyım dr aldııgım haber den oturu senınde ıyı olmana sevındım sekerımmm neler yaptıyuorsun bakalım

minnakımm aynenn öylee canımm bu kişii kiloluykende mana bulann kişii amaa kulaklarımıı tıkadımm benn onlaraa
amaa en çokta amca kızlarımm bile canımıı yakabiliyorrr,bu halime şakasına göyaa oooooooooooo kocann sanaa hiçç bakmamışş deyipp gülüyorlarr

ben bagladimda kestim yanlismi yapmisim

canım bağlayıp kesince orantılı olmaz ama dediğim yöntemle her yeri eşit olur ve harika katların olur ne kadar çok kat vermek istiyorsan o kadar kesmelisin bide kestiğin saç boydan değil kattan gider yada boydan çok az gider hani saçımızı jölelerken öne eğerizya saçımızı öyle yapmak lazım emin ol bi daha kuaföre ihtiyaç duymazsın ben sadece model geğiştireceğim zaman gidiyorum kuaföre

fönümüde kendim çekerim nerdeyse hergün fönlüdür saçlarım kaşımıda alrım ipletmek için giderim kuaföre :):) bide arada manikür pedikür

olsun karabıberım inş. bu safer de guzel verırsın canım basarılarrr
canım en yakın rakibimde sensin bana
bizde rakip olalım mı birbirimize

olalım tabı tatlım zaten daha once rakıbız demıstık dımı pekı bızım cezamız ne olcakkıssss:18::18::18::18:

yok canım anladım da ondan takıldım
iyiyim canım ya işlerime bakacağım ama burayı bırakıp ta kalkamıyorum

be kaçıyorum kızlar gezmeye gidiyorum kızımla eve dönerkende market pazar falan yapacağım birazda yürürüm hava birazcık iyi gibi bugün

çok çene yapmayın :):) okuyamıyoruz sonra

hadi öpüyorum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…