- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.401
kıskanc saftiriklerminnakımm aynenn öylee canımm bu kişii kiloluykende mana bulann kişii amaa kulaklarımıı tıkadımm benn onlaraa
amaa en çokta amca kızlarımm bile canımıı yakabiliyorrr,bu halime şakasına göyaa oooooooooooo kocann sanaa hiçç bakmamışş deyipp gülüyorlarr
tesekkur ederim minnakım sanada gecmıs olsun datlum kuafor azızlıgıne ugramıssın
sekerım sekerım kestanem sekerım datlum kıymetlım ben asagıdan kopyala yapıstır yaptım o sırada sen topiğe gelmedıysen asagıda ısmın cıkmamıstır tektekyazmadım bıtanem yoksamkı ayırırmıyım kımseyı
saol cnm bbugun bomna gıbıyım dr aldııgım haber den oturu senınde ıyı olmana sevındım sekerımmm neler yaptıyuorsun bakalım
be kaçıyorum kızlar gezmeye gidiyorum kızımla eve dönerkende market pazar falan yapacağım birazda yürürüm hava birazcık iyi gibi bugün
çok çene yapmayın :):) okuyamıyoruz sonra
hadi öpüyorum hepinizii
yok canım anladım da ondan takıldım
iyiyim canım ya işlerime bakacağım ama burayı bırakıp ta kalkamıyorum
be kaçıyorum kızlar gezmeye gidiyorum kızımla eve dönerkende market pazar falan yapacağım birazda yürürüm hava birazcık iyi gibi bugün
çok çene yapmayın :):) okuyamıyoruz sonra
hadi öpüyorum hepinizii
evet canım demiştik yalnız cezamızda insaflı olalım olurmu düşünelim bakalım biraz :26: ne olabilir
bencede sekerım valla yandın bakk senı buralarda goremezsem kesın bı yerlerde tıkınıyorsun dıye dalga gcerım bak ona goreeee
kızlar bende çıkıyorum işlerime bakayım
gamzecim düşünelim biraz değişik bi fikir gelecekmi
bakalım haftaya kim daha çok verecek:18::18::18:
tamam ama insaflı ol emi azcık
KIZBEN BUNU BİLMİYORDUMMM SEN NERDEN BİLİYONNN+18 yazı yazamam pro üye değilim başka sayfa düşün bir hafata var daha
OHH MAŞALLAHHHHHH ÇOK SEVİNDİMMM DATLUMM BENDE İYİYİMM İYİKEN GEZDİM ŞİMDİ KÖS KÖ EVDEYİMMhosgeldın bıberım nasıl gectı ısvecc ne kadar verdın cokkk merak ettım yahuu
aaa leyle neden banlasmıskı tartısmaya falan gırınce banlanma falan oluyor ama
burdayım datlum dr gıttım sabah tahlıl sonuclarını aldım benden neselısıyok bugun ınsulınım bayagı dusmua ınsulın dırencım yanı 2 ay ılac kullanıp tekrar baktırıcam daha sonra duruma gore ılacı kesıcek drr cok mutluyum cokkkkkkkkkk sen nasılsın sekerım guzel havada gezdın sımdı yagmur yagıyorr ohh eve kapandımmdımı
karabiber01,
# erce41,
# persephonecik,
# DUYFER_2006+,
# poti,
# sarra,
# feslege_n+ nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben kaçar evişleri beni bekliyo size keyifli sohbetler
bide bana bi öneri verin kursa gittiğim zaman ne yiyeyim ben simit yiyorum genellikle onunda kalorisi 300 müş
duygu duymasın bana evden götürebileceğim bi şey önerin kızlar
yoksa pazartesi çok fena rezil olcam bu
HIMMMMMMMM:26::26::26:Canımm eğerr birinee sataşırsa küfür şeklinde ,link verirsenn başka siteeeninn
açtığınn topiğii silersen
reklamm amaçlı mesajlar yazarsann
daha çokk varr amaa bunlardan kesinn banlıyorlarrr bir kaç günnn
BEN BEN BENKAZANCAMMMMMsüper gitt başkaa topiğee benn şişkoyumm demekkk
takipteyimm sizii hadii kimm verecekk daha çokkk
VERMEYİN ŞUNA ÖNERİİİ KESERİM SİZİ ŞEYY ERCECİMÖSEN EVDEB GÖTÜRMEYİ BOŞVERR GİT PİZZACIDAN BÜYÜK BOY PİZZAADUBLEPATATESS BİRDE COLA İÇÇ EMİ ÜSTÜNEE TATLI YEE ÜSTÜNEE ÇEKİRDEK ÇITLAAAgule gule sekerım kurs ıcınde en guzelı tam bugdat ekmegıne peynırlı domateslı tost yap mıss gıbı kolarısıde azzz
duygummmmmmmmmm kılom aynı 79 datlummm
gunayın kızlar
bıldırım yapayım 67 kıloyum
nasılsınız bu arada....
hımm seyy kem kummm erce kıss unut gıtısın benım onerımıKIZBEN BUNU BİLMİYORDUMMM SEN NERDEN BİLİYONNN
OHH MAŞALLAHHHHHH ÇOK SEVİNDİMMM DATLUMM BENDE İYİYİMM İYİKEN GEZDİM ŞİMDİ KÖS KÖ EVDEYİMM
HIMMMMMMMM:26::26::26:
BEN BEN BENKAZANCAMMMMM
VERMEYİN ŞUNA ÖNERİİİ KESERİM SİZİ ŞEYY ERCECİMÖSEN EVDEB GÖTÜRMEYİ BOŞVERR GİT PİZZACIDAN BÜYÜK BOY PİZZAADUBLEPATATESS BİRDE COLA İÇÇ EMİ ÜSTÜNEE TATLI YEE ÜSTÜNEE ÇEKİRDEK ÇITLAAA
AFERİMMMM
hımm seyy kem kummm erce kıss unut gıtısın benım onerımıDuygu santajj yapıyor banaaa
KIZBEN BUNU BİLMİYORDUMMM SEN NERDEN BİLİYONNN
OHH MAŞALLAHHHHHH ÇOK SEVİNDİMMM DATLUMM BENDE İYİYİMM İYİKEN GEZDİM ŞİMDİ KÖS KÖ EVDEYİMM
HIMMMMMMMM:26::26::26:
BEN BEN BENKAZANCAMMMMM
VERMEYİN ŞUNA ÖNERİİİ KESERİM SİZİ ŞEYY ERCECİMÖSEN EVDEB GÖTÜRMEYİ BOŞVERR GİT PİZZACIDAN BÜYÜK BOY PİZZAADUBLEPATATESS BİRDE COLA İÇÇ EMİ ÜSTÜNEE TATLI YEE ÜSTÜNEE ÇEKİRDEK ÇITLAAA
AFERİMMMM
gule gule sekerım kurs ıcınde en guzelı tam bugdat ekmegıne peynırlı domateslı tost yap mıss gıbı kolarısıde azzz
annemlere gıdersem orda kuafore ugrarım ama once feslişimin önerisini uygulayacagım. daha sonra gıtmeyebılırım bıle. brezilya fönüne taktım bu aralar yaaa. evde yapabılırmıyım acaba düşünüorum.
ya sorma dişleri çıkarken ben de cileden cıkıorum. ay yazık benim minnoşuma ama bana da yazık yaa
hortlagın mortlagın cıkmamıs, zayıf halin cok seker. tombişkende cok tatlısın ama
mesela gemzenın de yuzunun bu halini cok sevdim ben. zayıf halinden guzel. yüzü zayıflamasın gamzenınde
o hortlagın cıkmıs dıyenler dedıgın gıbı cekemeyenlerdir. ortalarından 5 e catlasınlar hıh
kepek ekmegı arasına domates, peynir, roka, kıvırcık gıbı bilumum yesilllik koyabılırsın ercecim.
ehh duygu yaktım senin çıranı ben o pizzaları pazartesi zaferimi kutlarken yicem sanada diyet kola ısmarlıcam malum sen hala şişko olacaksın yanımda
kızlara tehdit haaaa bak daha çok hırslandım şimdi
pazartesi senin cezanda şu olcak canımcım nickinin altına ben şişkoyuuuummm yazıcan ve diğer pazartesiye kadar orada kalacak silmicen tamam mı
konuyuaçıyorumm bugünklü konu bakım cildiniz için ne yapıyorsunuzzz düzenli krem sürermisinizz??? peling tonik maske hergün nemlendirci sürermisiniz???
ilk cvp veren ben olam hiççççççççççççç bakım yapmam yaşımın verdiği bonusu kullanıyorum ama dün ciddi ciddi araştırdımm birşeyler yapmam lazım cildimde kusur olarak gördüğüm burnumun ucu çilek gibi siyah nokta var cildim karmaa yanaklarım t bölgeme göree kuru ama su çok içtiğim için nemlendirciye gerek kalmıyor içmesem hemen kururr.
bir kaç gündür özellikle dün baya araştırdımm kk 'daa ilk işim hava güzel olduuğndaa güzel bir aktarcı bulmak ordan beyaz kil alcam hafta bir gün yapmayı planlıyorum içine limonbda sıkıp sonraa tonik olarak doğal gül suyu almaya planlıyorumm ama doğal 1-2 marka kafamdaa yer etti nemlendirici olarak suna dumankayanın sitesine baktımm tv lerede çıkıyor gülbende ergende sözde bakıma gidiyor onaa onun sitesinden nemlendirici almaı planlıyorummm 60 liraydıı valla dönem dnem çok paralar döktümm cildim için ama düzenlikullanmadımm hiçç ama doğallıktan yanayımmm o yüzden kil ve tonik olarka doğal birşey kullancam birtek nemlendirci hazır alcam oda bbitki uzmanı suna dumankayanın net değilim dahaaa neysee birdee akşam yatarken soda ile cildmi temizlicem ama makyaj içinn bir köpük temizleyicim var hatta bitti bir markanın ondan çok memnunumm ın.... diye devam ediyor marka vermwek doğrumu bilmiyorum yani birşeyler yapmaya düzenli yapmaya karar verdimm ama öncesinden acaba iyi bir güzellik uzmanına gidip önce bir kere cilt bakımımı yaptırsam diyorummm siyah noktalarım içinn valla eşime dedimm artık sırayla birşeyler yapcam kg da veriyorum dedimm tamam dedi önce cilt sonra saçlarımı radikal bir değişiklik yapmayı planlıyorum son atış olarakta 38 beden giysilerr ilee nokta atışı yapcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beniiiiiiiiii gel kız yolcam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiidemek böyle bir ceza haaaaaaa yedim seniiiiii bende duyguysamm sana bu dediğini yedircem ve sana çok afilli bir ceza vercem yalnızz bu iş ciddi bir iş ben resimli tartı sonucu istiyorum haaaa ona göreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?