Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kıskanc saftirikler

bayan bayannn

yok canım anladım da ondan takıldım
iyiyim canım ya işlerime bakacağım ama burayı bırakıp ta kalkamıyorum

gule gule sekerım cok yıme mamalardan

+18 yazı yazamam pro üye değilim başka sayfa düşün bir hafata var daha
KIZBEN BUNU BİLMİYORDUMMM SEN NERDEN BİLİYONNN

OHH MAŞALLAHHHHHH ÇOK SEVİNDİMMM DATLUMM BENDE İYİYİMM İYİKEN GEZDİM ŞİMDİ KÖS KÖ EVDEYİMM

HIMMMMMMMM:26::26::26:
süper gitt başkaa topiğee benn şişkoyumm demekkk
takipteyimm sizii hadii kimm verecekk daha çokkk
BEN BEN BENKAZANCAMMMMM
gule gule sekerım kurs ıcınde en guzelı tam bugdat ekmegıne peynırlı domateslı tost yap mıss gıbı kolarısıde azzz
VERMEYİN ŞUNA ÖNERİİİ KESERİM SİZİ ŞEYY ERCECİMÖSEN EVDEB GÖTÜRMEYİ BOŞVERR GİT PİZZACIDAN BÜYÜK BOY PİZZAADUBLEPATATESS BİRDE COLA İÇÇ EMİ ÜSTÜNEE TATLI YEE ÜSTÜNEE ÇEKİRDEK ÇITLAAA
duygummmmmmmmmm kılom aynı 79 datlummm

AFERİMMMM

hımm seyy kem kummm erce kıss unut gıtısın benım onerımı duygu santajj yapıyor banaaa

Son düzenleme:
huu nirde herkezzzz sohbet yapakk gelinn sütsüz şekersiz kahvemi içiyorummm yarım saat sonra eliptik yapccamm hadi gelin sohbete

konuyuaçıyorumm bugünklü konu bakım cildiniz için ne yapıyorsunuzzz düzenli krem sürermisinizz??? peling tonik maske hergün nemlendirci sürermisiniz???

ilk cvp veren ben olam hiççççççççççççç bakım yapmam yaşımın verdiği bonusu kullanıyorum ama dün ciddi ciddi araştırdımm birşeyler yapmam lazım cildimde kusur olarak gördüğüm burnumun ucu çilek gibi siyah nokta var cildim karmaa yanaklarım t bölgeme göree kuru ama su çok içtiğim için nemlendirciye gerek kalmıyor içmesem hemen kururr.
bir kaç gündür özellikle dün baya araştırdımm kk 'daa ilk işim hava güzel olduuğndaa güzel bir aktarcı bulmak ordan beyaz kil alcam hafta bir gün yapmayı planlıyorum içine limonbda sıkıp sonraa tonik olarak doğal gül suyu almaya planlıyorumm ama doğal 1-2 marka kafamdaa yer etti nemlendirici olarak suna dumankayanın sitesine baktımm tv lerede çıkıyor gülbende ergende sözde bakıma gidiyor onaa onun sitesinden nemlendirici almaı planlıyorummm 60 liraydıı valla dönem dnem çok paralar döktümm cildim için ama düzenlikullanmadımm hiçç ama doğallıktan yanayımmm o yüzden kil ve tonik olarka doğal birşey kullancam birtek nemlendirci hazır alcam oda bbitki uzmanı suna dumankayanın net değilim dahaaa neysee birdee akşam yatarken soda ile cildmi temizlicem ama makyaj içinn bir köpük temizleyicim var hatta bitti bir markanın ondan çok memnunumm ın.... diye devam ediyor marka vermwek doğrumu bilmiyorum yani birşeyler yapmaya düzenli yapmaya karar verdimm ama öncesinden acaba iyi bir güzellik uzmanına gidip önce bir kere cilt bakımımı yaptırsam diyorummm siyah noktalarım içinn valla eşime dedimm artık sırayla birşeyler yapcam kg da veriyorum dedimm tamam dedi önce cilt sonra saçlarımı radikal bir değişiklik yapmayı planlıyorum son atış olarakta 38 beden giysilerr ilee nokta atışı yapcam inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ehh duygu yaktım senin çıranı ben o pizzaları pazartesi zaferimi kutlarken yicem sanada diyet kola ısmarlıcam malum sen hala şişko olacaksın yanımda
kızlara tehdit haaaa bak daha çok hırslandım şimdi
pazartesi senin cezanda şu olcak canımcım nickinin altına ben şişkoyuuuummm yazıcan ve diğer pazartesiye kadar orada kalacak silmicen tamam mı

gule gule sekerım kurs ıcınde en guzelı tam bugdat ekmegıne peynırlı domateslı tost yap mıss gıbı kolarısıde azzz

teşekkür ederim arkaşlarım duygu şimdiden korktu galiba size çatmaya başladı bile

allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tutmayın beniiiiiiiiii gel kız yolcam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiidemek böyle bir ceza haaaaaaa yedim seniiiiii bende duyguysamm sana bu dediğini yedircem ve sana çok afilli bir ceza vercem yalnızz bu iş ciddi bir iş ben resimli tartı sonucu istiyorum haaaa ona göreee

hergün düzenli dove krem sürerim ellerime yüzüme boynuma bacaklarıma genellikle yatarken sürerim eşim utanma içine gir daha kolay olur der
arada yüzüme ellerime saf zeytinyağı sürerim bazen yoğurt suyu bazende elma sarımsak aklıma ne gelirse işte
troitten dolayı sivilcelerim var malesef pürüzsüz bi yüzüm yok hala ergenler gibiyim cildiyeye bile gittim ama nafile hala benimle birlikteler
onun dışında makyaj hiç yapmam özel davetler günler hariç onun için ekstra temizlik bakım yapmıyorum
ayrıca cildine bişey diyemem de sen o 38 bedeni zor görürsün

cezayı kabul ettin yani öle anladım
vallahi billahi bilgisayara resim atmayı bilmiyorum ama kızıma söliyim öğretsin belgeli delilli resmimi koyarım kaçmak yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…