- 30 Nisan 2008
- 10
- 0
- 86
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.581
gel geelllMerhaba arkadaşlar ben yeniyim de bana da yol gösterir misiniz ? Aranıza alır mısınız beni de :) Gaza gelmeye ihtiyacım var
gel geellldogru yerdesin
sali menusu kizlar
Sabah:ilik sirkeli su
Kahvalti
3 fincan sekersiz cay
Domates+salatalik
Yarim yesilmercimekli borek
ceyrek dilim ekmek
2 catal peteklibal 1zeytin
Peynirli yumurtali ispanak
Ara:1 hurma 1kucuk lokum
Oglen:yogurt+taze fasulye+2 minicik sarma+2 tane kuzukusbasi
Ara:yesil cay+6tane susamli biskuvi+yarimceviz+kuru uzum
Aksam:sade kahve+2un kurabiyesi+3rulo kat
Ara:sekersiz turk kahvesi buyuk fincan
Su :1,5lt
artik kendime bisey diyemiyorum.banada bi rakip lazim yoksa bu hamurisine asla hayir diyemicembu arada cumartesi kalabalik bir kahvalti davetim var olacaklari tahmin edebiliyorum
kızlaar selamlaaaaar
bugün tartıda 64.2 yi gördüm. geçen hafta bugün 68.2 dim. tam 4 kilo gitti 1 haftada isveçle.
biraz sağlıksız kabul ediyorum ama, neyseki kısa süreli bi diyet. pazar günü kurtuluyoruuum. ben de menü yazmaya başlarım o zamaan :) duygu da kabul ederse beni de eklersiniz listeye ben de menü yazmaya başlarım
Selam kızlar nasılsınız bakayım..İstanbulda yine kar var....Gerçi kar olması işime geliyor üzerime kabanı çekip çıkıyorum oh kilomu gören yok...Yaza ne yapcam ya.....Üst bölgem gitti inceldide toto var offffffff spor yapacaktım ama kendimi moralsiz hissediyorum adapte olamıyorum inş martta artıkın...Duygu hep söylüyorda bana dinleyen kim
Dün hiçbirşey yemediğimi eve gidince farkettim canımda istemedi..Dün yeşilçay ve su tüketmişim.....Sabahtan akşama kadra 1 elma ile durmuşum.Zorla eşimin kızmasıyla biraz kıymalı nohut ve yogurt yedim...1 dilim etimekle....Çok keyifsizim heran aglama modundayım....Zamanla bende kendime geleceğim....Ben çok hassas bir yapıdayım dün kardeşim aradı beni, hep sesi kulagımda...
Hatta 1 haftadır hiç su ve yeşilçay tüketmediğimide farkettim...
duygucumm senii kabul eder canımm
sen çok güzel kilo verdin canımmm
senii akip ediyorumm orda
hergünn kim ne yazmışş diye okuyorumm
yaa bende başlıyorumm amaa sonuu gelmiyor yine başladım hayırlısıı artıkk
sınava hazırlandığım zamanlar alışmıştım ben kkahveye hatta bi ara neskafeyi kaşık kaşık yiyordum :):) şimdide sonuç bu işte
Canım sorma ya ben iyice sapıttım duygusallıga bagladım ben yengeç burcuyum üzülünce içime kapanırım hassas olurum.....Kareşime çok düşkünüm herkes gibi o rahatmı o alıştımı ne yapıyor vssss özlem ve hasretlikt eoluyor hep aklım onda...Neyseki dün aradı herkes gibi psikolojisi etkilenmiş tabi alışkın olmayınca...Ispartada yapıyor tatlım....Çok girişken gözü çık değil inşallah alışır değişir...Ana kuzusu hepsiya.....Abıoo sen asker yolumu bekledin anam ne zordur erimişsindir sende burda
Haklısın herkes farklı bizimkide zayıflar tlf alrından belli konuşmasından felan hayırlısı olsun...
karabiberim çok kolay kullanıcı kontrol paneline gir profilim bölümünü tıkla orada kutucuklar var dikkatli incele bulursun galiba öyleydi
güncellemeyi yaptım bi kontrol edin hanımlar hata varmıı persephonecik ve flower sizi kaydettim inş devamlı aramızda olursunuzzz leyya banlandı onu aynı ddiyip geçtimm sarıcivciv sende bugün yarın bildir canım
canım kullanıcı kontrol panelinde profili düzenle var
o sayfada
Isteğe Bağlı Bilgiler - Buraya Gireceginiz Tüm Bilgiler Diger Forum Kullanıcıları Tarafindan Görünebilecektir.
yazıyo altında kişisel rütbe var oradan yazılıyor canım:13:
kızzzzzz neler yedin merak ettim ben çok abartmadım sayende
ama akşam eşim hamur istedi yemeden durmayı planlıyorum inş.yemiycem yemiycem
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ulen bu idda beni gıcık bir yaptı bu topiği kg verelim diye açtımm AA HİÇYAKIŞMIYOR BANAAA HİÇ CENTİLMENCE YARIŞMIYOMM İYİ OLAN KAZANSINN İNŞALLAH İKİMİZDE ÇOK GÜZEL KG VERİRİZ 1GR FAZLA OLSUN BENİM OLSUN DİYİM BARİİİ YANİ 1 GR OLSA BİKLE BEN KAZANAM
günaydınnnn
dünki menüm
sabah
yağsız incecik kaşarlı tost
şekersiz çay
ara
şekersiz neskafe
öğle
bir orta boy patates haşlama
4 kaşık fasülye turşusu kavurması
yarım dilim ekmek
şekersiz neskafe
akşam
bir kepçe tarhana
4 kaşık kurufasülye
2 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
şekersiz çay
2 tane fındık
1 buçuk litre su
sınırsız şekersiz çay o kadar çok içtimki sayısını yazamadım
dün misafir olduğundan fazla spor yok sadece bacak çalıştırma hareketi yaptım birazcık
günaydınn arkidişlerimmm
dünkü menümm
kahvaltı:nesfit
ara ceviz
öğle karışık yeşilik 4 kaşık sebze yemeği
ara kahve şekersiz sütsüzz yanında 2 tane petibör bisküvi
ceviz
aylar sonra akşam yemeği yedim ızgara et küçük parça yanında yarım bardak ayran
1.5 lt fazla su
soda
leslie 1 mil
eliptik 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?