- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.601
2 tane fındık yedim duyguuuuu
hiçte gıcık değilsin valla ben kendi adıma çok eğleniyorum ikimizde kilo vericez bu hırsla inanıyorum ama cezayı abartmayalım canım kızlardan da öneri isteriz orta yolu buluruz
ama yinede ben kazanacammmmmmmmmmmm
bence kaybeden o gun oglen doner aksam kebap yesin aralarda da baklava yas pasta falan2 tane fındık yedim duyguuuuu
hiçte gıcık değilsin valla ben kendi adıma çok eğleniyorum ikimizde kilo vericez bu hırsla inanıyorum ama cezayı abartmayalım canım kızlardan da öneri isteriz orta yolu buluruz
ama yinede ben kazanacammmmmmmmmmmm
menü güzelmiş
öğlenleri ekmek yesen tamamen iyi niyetli yazıyorum yani
bence kaybeden o gun oglen doner aksam kebap yesin aralarda da baklava yas pasta falan
gunaydın kızlarrrr bugun temızlık yapıcanm ee koca hafta gezdım ev fena durumda dıp kose temızleyım sıleyım toz alayımmmm aksama anca gırerım gorusuruz
iste yememek icin daha cok cabayacaksiniz.eminim ikinizde butun verdiginizi birgunde geri almak istemezsinizne anlamı kaldı kız o zaman bu kadarhırsınn
bence kaybeden o gun oglen doner aksam kebap yesin aralarda da baklava yas pasta falan
iste yememek icin daha cok cabayacaksiniz.eminim ikinizde butun verdiginizi birgunde geri almak istemezsiniz
bakcaz artıkk cezayııı ama insan o ceza için bile kg vermek istiyorrr
gunaydın kızlarrrr bugun temızlık yapıcanm ee koca hafta gezdım ev fena durumda dıp kose temızleyım sıleyım toz alayımmmm aksama anca gırerım gorusuruz
pizza yesin pizzaaaaaaaaaaaaaaa
kızzz yap kocacına sekerım sende yeee emı canın ceker bak sonra goz hakkı dıye bısı var allah ne verdıyse 4 5 tane yeee emı kuzummm
dun sabak kahvaltı yapmadım cnm sadece yabanmersınlı cay ıctım
öğlen:1 kucuk kase yogurtlu makarna
1 poğaca zeytınli
1 tane kucuk kuru pasta okadar canım kekte vardı ben yemedım
aksamda:3 kasık nıohut 2 kasık pilavvv
gunaydın kızlar
hava actı gibi sankı ama soguk isbambulda:)
dun cok basım agrıodu, mıdem de bulanıodu. (gene oyle gerçi) yemek yedıkten sonra kac kere istifrag ettım hatırlamıorum. mıgrenım tuttu. bıkac kere yemek yedım oyuzden gece 12 ye kadar. ilaç aldım uyudum sonra. susuzluktan oldu kesin. dunde 2-3 bardak anca su ıcebıldım. su ıctıkce kötü oldum yaaa. az su ıcıorum, az kalorı alıp cok koşturuorum sanırım halsizde dustum.
neyse su ıcmeye calışıcam ıcebıldıgım kadar. tursu falan mı yesem acaba susatır
sahura kalkamadım bugun. alarm caldı kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?