Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bakcaz artıkk cezayııı ama insan o ceza için bile kg vermek istiyorrr

bence kaybeden o gun oglen doner aksam kebap yesin aralarda da baklava yas pasta falan

gunaydın kızlarrrr bugun temızlık yapıcanm ee koca hafta gezdım ev fena durumda dıp kose temızleyım sıleyım toz alayımmmm aksama anca gırerım gorusuruz

kolay gelsin canım
bugün bende temizlik yapıcam yemek yapıcam yarın kursa götürmek için bişeyler hazırlıcam
ordaki kadınlar ekmek arası döner yiyo yaaaaaaa bende istiyorum

bence kaybeden o gun oglen doner aksam kebap yesin aralarda da baklava yas pasta falan

iste yememek icin daha cok cabayacaksiniz.eminim ikinizde butun verdiginizi birgunde geri almak istemezsiniz

haaaaaaaaaaaa saf kafam şimdi çalıştıı bak buda güzel fikir ama video görüntüsü lazımm bunun için:))))

gunaydın kızlarrrr bugun temızlık yapıcanm ee koca hafta gezdım ev fena durumda dıp kose temızleyım sıleyım toz alayımmmm aksama anca gırerım gorusuruz

günaydın cankuşummmmmmmmm sana kolay gelsin benimde yapmam lazım ama kuzey hastaa şimdi oda etrafımda gezincek daha beter olcak malum tek oda sıcakk

benden bi itiraf
bu yaz sonu ben 77 rakamları gördüm ve hayatımın şokunu yaşadım ama hayatımda hiç diyet yapmamışım nasıl olur hiç fikrim yok ayrıca kilo verebileceğimi hiç zannetmiyordum
bu topik bana o kadar çok şey öğretti ne yemem lazım ne yememem lazım nasıl kilo verilir bayağı bilgi sahibi oldum
buradaki arkadaşlık kaynaşma çok güzel iyiki varsınız kızlar
o yüzden kendime 68 kilo hedefi koymuştum ama hiç verebileceğimide düşünmüyoddum yani
şimdiki hedefim 65 olucak eğer rahatsızlanmazsam bünyem kaldırırsa daha da çok vermek istiyorum bakalım önümüzdeki günler belli olur

yemedim tatlım akşam yanlışlıkla lokmadan küçük ,tabağa koyarken düşen bi parçayı attım azıma aklıma sen geldin sadece onu yedim
ama 1 küçük parça şimdi yiyebilirim sabahtan akşama eritirim onuda

aman canım bişey yokki menünde az daha yeseydin olmaamış böylee

bende temizlik yapacağım bugün ,akşama doğru görüşürüz kolay gelsin tatlım

Son düzenleme:
dünkü menüm
sabah kızımın isteği üzerine 1kase tarhana çorbası ,az peynir,3-4 zeytin

ara elma

öğlen ev yapımı yagsız etle yapılmış yalancı döner gibi bişey yoğurt

akşam bol yeşillik 3-4 çiğ köfte 1 lokma börek 2 bardak ayran

2.5 litre su
2 bardak çay
spor yapmadım ne yazıkki

gunaydın kızlar
hava actı gibi sankı ama soguk isbambulda:)

dun cok basım agrıodu, mıdem de bulanıodu. (gene oyle gerçi ) yemek yedıkten sonra kac kere istifrag ettım hatırlamıorum. mıgrenım tuttu. bıkac kere yemek yedım oyuzden gece 12 ye kadar. ilaç aldım uyudum sonra. susuzluktan oldu kesin. dunde 2-3 bardak anca su ıcebıldım. su ıctıkce kötü oldum yaaa. az su ıcıorum, az kalorı alıp cok koşturuorum sanırım halsizde dustum.
neyse su ıcmeye calışıcam ıcebıldıgım kadar. tursu falan mı yesem acaba susatır
sahura kalkamadım bugun. alarm caldı kapattım.

aman canım dikkat et..

ay valla Antalyadada buz gibi bir hava var fırtına var acayip resmen donduk...

allahım inşallah bir an evvel ısınır havalar...

dün yediklerime gelince

kahvaltıda:yarım poğaça,çeyrek simit,yağda yumurta,zeytin peynir

öğlen:3 köfte 1 patates kızartması

akşam:1 porsiyon kabak tatlısı+2 ceviz

ara: yarım portakal

siz yorum yapmadan söyliyim dünkü menüm çok saçma almasam bari ayyy.allahım sen beni koru mart ayında 68 kiloyu görebilirsem en az çok sevinirim...

merhaba kızlar bugün tartıldım yeni tartıdanmıdır nedir evde herkes fazla çıktı ben 74.500 kızım 17 normalde 16.500 dü eşim 73 çıktı 72.400 dü neyse arık fark eden bişi yok kilo vermeye devam

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek yarım domates 1kk peynir
öğlen yarım gözleme
akşam fırında tavuk ve 2 dilim patates 2 kaşık yoğurt
doğum gününe davetliydik yine bilmem kaç çeşit vardı sadece 3 çatal pasta yedim

3 litreye yakın su
10 bardak falan çay

hiç keyfim yok yaa havalardanmıdır nedir canım hiç bişey yapmak istemiyor kilo vermek bile istemiyorum zor gidiyor kilolarım ondan dolayı çok canım sıkılıyor 1.5 ay oldu 3 kilo falan anca verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…