- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.621
siz yorum yapmadan söyliyim dünkü menüm çok saçma almasam bari ayyy.allahım sen beni koru mart ayında 68 kiloyu görebilirsem en az çok sevinirim...
selam sekerimfeleğen,zsa,duygu şimdi gördüm aşada sizi çok öpüldünüz...
günaydin
iki tane kepekli tost ve zaytin,salatalik esliginde kahvaltimi yaptim,bugun az yagli kisir yapicam hem doyurucu hemde kalorisi az
merhaba kızlar bugün tartıldım yeni tartıdanmıdır nedir evde herkes fazla çıktı ben 74.500 kızım 17 normalde 16.500 dü eşim 73 çıktı 72.400 dü neyse arık fark eden bişi yok kilo vermeye devam
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek yarım domates 1kk peynir
öğlen yarım gözleme
akşam fırında tavuk ve 2 dilim patates 2 kaşık yoğurt
doğum gününe davetliydik yine bilmem kaç çeşit vardı sadece 3 çatal pasta yedim
3 litreye yakın su
10 bardak falan çay
hiç keyfim yok yaa havalardanmıdır nedir canım hiç bişey yapmak istemiyor kilo vermek bile istemiyorumzor gidiyor kilolarım ondan dolayı çok canım sıkılıyor 1.5 ay oldu 3 kilo falan anca verdim
günaydin
iki tane kepekli tost ve zaytin,salatalik esliginde kahvaltimi yaptim,bugun az yagli kisir yapicam hem doyurucu hemde kalorisi az
merhaba kızlar bugün tartıldım yeni tartıdanmıdır nedir evde herkes fazla çıktı ben 74.500 kızım 17 normalde 16.500 dü eşim 73 çıktı 72.400 dü neyse arık fark eden bişi yok kilo vermeye devam
dünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek yarım domates 1kk peynir
öğlen yarım gözleme
akşam fırında tavuk ve 2 dilim patates 2 kaşık yoğurt
doğum gününe davetliydik yine bilmem kaç çeşit vardı sadece 3 çatal pasta yedim
3 litreye yakın su
10 bardak falan çay
hiç keyfim yok yaa havalardanmıdır nedir canım hiç bişey yapmak istemiyor kilo vermek bile istemiyorumzor gidiyor kilolarım ondan dolayı çok canım sıkılıyor 1.5 ay oldu 3 kilo falan anca verdim
ben bilmem duyguya sorKızlar Merhaba, zayıflama yolunda beni de aranıza alır mısınız??? 74-75 kg civarındayım. Hedefim 58 kg :) Boyum 1,70
guzeeelll
ya ben bugun ilk defa baktim bir topik var o kadar bakim yapiyoruz... diye devam eden onun ilk sayfasini bi okusana canim bana cok mantikli geliyor.kendimde gozlemlemeye karar verdim ayin hallerine gore bedenimi.ayrica iradenden dolayi
ayy azonce oglumun kurabiysinden 1 tane araogun yapayim dedim-cok guzel yiyordu-iyiki pakete bakmisim 200grlik paket cinde 10 tane var 100gr calorisi 2080 mis!!!!! o ne yaa
gecmis olsun canim ozamn sende iste meyve yesillik bitki cayi yukleniceksinGünaydın Kızlar bu sabah işyerime bir geldim peş peşe hapşırdım ve sonuç elimde mendil burnum akıyor halsizlik var...Üşütmeden değil ben inanıyorum yemek yeme düzenim bozuldu o yüzden bünyem böyle tepki verdi...Ama yiyemiyorum eve gidince akşam bonuckla ugraşmaktan ayak üstü 1 kase yogurdu zor yedim etimekle yemek ısıtmaya bile izin vermiyor...Arkamı döndüğüm anda muzurluk peşinde tam yürüme çabalarında hırsı yapıyor...
Afiyet olsun canım bende hafta sonu evde olursak tost yapıcam kendime ohhh misler gibi...Afyondan gelen taze sucukta var evde oh ohhhh
Ay potim kısırdan banada yollarmısın? Bol nar ekşili olsun...Acılı bideeeee İstanbuldamısın?
Feslim maşallahın var porsiyonları ve ögünleri git gide azaltıyorsun diyetsiz hayat ne güzel değilmi böyle....
ben bilmem duyguya sor
gecmis olsun canim ozamn sende iste meyve yesillik bitki cayi yukleniceksin
valla bende giisatimdan korkuyorum 40yasimda tipik turk kadini olcam bu hamur isi sevdasiylaZsa anacım ya sen ya tatlı yersinya börek çörek bunun ortası yok sen alışana kadarda kaloriler sende güzel güzel yer eder sonra gelsin yaglar oh ohohoh
leyya eğerkii çok uzun banlanmadıysa gelir yinee
ama çok merak ettim neden banlandııı
acaba resim koydu ve sildii ondanmıı
valla bende giisatimdan korkuyorum 40yasimda tipik turk kadini olcam bu hamur isi sevdasiylaayrica sagol cok iyi motive ediyon
benden bi itiraf
bu yaz sonu ben 77 rakamları gördüm ve hayatımın şokunu yaşadım ama hayatımda hiç diyet yapmamışım nasıl olur hiç fikrim yok ayrıca kilo verebileceğimi hiç zannetmiyordum
bu topik bana o kadar çok şey öğretti ne yemem lazım ne yememem lazım nasıl kilo verilir bayağı bilgi sahibi oldum
buradaki arkadaşlık kaynaşma çok güzel iyiki varsınız kızlar
o yüzden kendime 68 kilo hedefi koymuştum ama hiç verebileceğimide düşünmüyoddum yani
şimdiki hedefim 65 olucak eğer rahatsızlanmazsam bünyem kaldırırsa daha da çok vermek istiyorum bakalım önümüzdeki günler belli olur
İdeal kilolarıma ait beğendiğim bir resim ile şimdiki beğenmediğim bir resmi yanyana koyup motivasyonum bozulduğunda canım kocaman bir pasta istediğinde bu resimlere bakmayı düşünüyorum:)))
Günaydın Kızlar bu sabah işyerime bir geldim peş peşe hapşırdım ve sonuç elimde mendil burnum akıyor halsizlik var...Üşütmeden değil ben inanıyorum yemek yeme düzenim bozuldu o yüzden bünyem böyle tepki verdi...Ama yiyemiyorum eve gidince akşam bonuckla ugraşmaktan ayak üstü 1 kase yogurdu zor yedim etimekle yemek ısıtmaya bile izin vermiyor...Arkamı döndüğüm anda muzurluk peşinde tam yürüme çabalarında hırsı yapıyor...
Afiyet olsun canım bende hafta sonu evde olursak tost yapıcam kendime ohhh misler gibi...Afyondan gelen taze sucukta var evde oh ohhhh
Ay potim kısırdan banada yollarmısın? Bol nar ekşili olsun...Acılı bideeeee İstanbuldamısın?
Feslim maşallahın var porsiyonları ve ögünleri git gide azaltıyorsun diyetsiz hayat ne güzel değilmi böyle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?