Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydin
iki tane kepekli tost ve zaytin,salatalik esliginde kahvaltimi yaptim,bugun az yagli kisir yapicam hem doyurucu hemde kalorisi az
guzeeelll

ya ben bugun ilk defa baktim bir topik var o kadar bakim yapiyoruz... diye devam eden onun ilk sayfasini bi okusana canim bana cok mantikli geliyor.kendimde gozlemlemeye karar verdim ayin hallerine gore bedenimi.ayrica iradenden dolayi
ayy azonce oglumun kurabiysinden 1 tane araogun yapayim dedim-cok guzel yiyordu-iyiki pakete bakmisim 200grlik paket cinde 10 tane var 100gr calorisi 2080 mis!!!!!o ne yaa

Günaydın Kızlar bu sabah işyerime bir geldim peş peşe hapşırdım ve sonuç elimde mendil burnum akıyor halsizlik var...Üşütmeden değil ben inanıyorum yemek yeme düzenim bozuldu o yüzden bünyem böyle tepki verdi...Ama yiyemiyorum eve gidince akşam bonuckla ugraşmaktan ayak üstü 1 kase yogurdu zor yedim etimekle yemek ısıtmaya bile izin vermiyor...Arkamı döndüğüm anda muzurluk peşinde tam yürüme çabalarında hırsı yapıyor...

günaydin
iki tane kepekli tost ve zaytin,salatalik esliginde kahvaltimi yaptim,bugun az yagli kisir yapicam hem doyurucu hemde kalorisi az

Afiyet olsun canım bende hafta sonu evde olursak tost yapıcam kendime ohhh misler gibi...Afyondan gelen taze sucukta var evde oh ohhhh
Ay potim kısırdan banada yollarmısın? Bol nar ekşili olsun...Acılı bideeeee İstanbuldamısın?

Feslim maşallahın var porsiyonları ve ögünleri git gide azaltıyorsun diyetsiz hayat ne güzel değilmi böyle....

Zsa anacım ya sen ya tatlı yersinya börek çörek bunun ortası yok sen alışana kadarda kaloriler sende güzel güzel yer eder sonra gelsin yaglar oh ohohoh

gecmis olsun canim ozamn sende iste meyve yesillik bitki cayi yukleniceksin

gecmis olsun canim ozamn sende iste meyve yesillik bitki cayi yukleniceksin

Zsa canım benim teşekkür ederim..Ama işyerindeyim dolapta yeşilçay su ve elma var limon ıhlamur vs yok akşam eve gidince yer içeirm oda boncuktan vakit kalırsa işte....Yıka yedir uyu derken
Seni bilmiş seniii

kontescim kacinci keredir yazicam arada gumlemeden yazayim hemen tatlim annene acil sifalar dilerim kistse hic korkma operasyon tabiiki en basiti bile anestezi var sonucta zor bir durum ama korkulacak bisey degil ben birsuru kisi biliyorum oyle.ama biyopsi degil de mi sadece kisti mi alicaklar?karacigerine falan baktilar mi?

ya ben bugun ilk defa baktim bir topik var o kadar bakim yapiyoruz... diye devam eden onun ilk sayfasini bi okusana canim bana cok mantikli geliyor.kendimde gozlemlemeye karar verdim ayin hallerine gore bedenimi.ayrica iradenden dolayi
ayy azonce oglumun kurabiysinden 1 tane araogun yapayim dedim-cok guzel yiyordu-iyiki pakete bakmisim 200grlik paket cinde 10 tane var 100gr calorisi 2080 mis!!!!!o ne yaa[/QUOTE]

Ne topiği bu kız bende bakim aynı fesli gibiyzi hepimiz kilolar sabitlendi...Bengeçen hafta az çok yedim bu hafta kitlendim yiyesim yok midem almıyor ama kilolar aynı demek oluyorki bünyemi şaşırttım oda sayemde sapıttıı 1 aydır aynı yerde sayıyorum...

leyya eğerkii çok uzun banlanmadıysa gelir yinee
ama çok merak ettim neden banlandııı
acaba resim koydu ve sildii ondanmıı

Karabibercim sen nerelerdeisn yahuu diyetlerle aran nasıl en son isveç yapıyordun...
Aaa leylla banlandımı ne zaman gelecek merak ettim ?
Duygucum ya sabah tartıldım aç karnına 66-67 gibiydi seçemeidm boncukta baskulu çekiyordu bu böyle olmaz dedim daha 2 gün önce 68 lerdeydi şimdi ne oldu düştü aşagıya diye tartılmadım..saçmalık var.Geçenlerdede 66 yi gördüm sonra 68 oldu o yüzden tartılsamda güvenemiyorum baskule...

valla bende giisatimdan korkuyorum 40yasimda tipik turk kadini olcam bu hamur isi sevdasiyla ayrica sagol cok iyi motive ediyon

aaa beni suçluyor sen yerken ye düşünmeen sonra ben seni motive edeyim oh be ne ala memleket....
Sen 40.dan önce olursun bu gidişle devam et arkadaşım istersen eşini beklemeden bizde sana burdan göndeririz simitleri vssssYeterki sen yeeeee sveiyorsun nasılsa...:2:

İdeal kilolarıma ait beğendiğim bir resim ile şimdiki beğenmediğim bir resmi yanyana koyup motivasyonum bozulduğunda canım kocaman bir pasta istediğinde bu resimlere bakmayı düşünüyorum:)))

Ooo canım benim azimlenmişsin..Sende iyiki varsın...

ayy canim keske yazmasaydim simdi taa almanyadan nasil yolliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…