Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

colugu cocugu uyuttum anca yazabiliyorum
bugün kisir yapicam dediydim ama yapamadim,baktim benim pirasalar sarariyor,hemen az yagli bi pirasa yemegi yaptim,yarin eltime misafir gelecekmis oraya giderken yaparim artik kisiri ,isabet oldu yani
ay bugünü atlattim sükür,bir tabak pirasa yemegi yedim,yalniz komsumun kainvalidesi vefat etti,ona taziyeye gittim,giderkende eli bos gitmeyeyim dedim,meshur kekimden yaptim,komsumda kek yapmis,iki dilîm kek yedim,bugünkü tek kacamagim oyarinda eltimdeyim insallah kacirmam ordada,sporu bosladim bu aralar kocamda kiziyo süs diyemi aldim ben o aleti,istedinde niye yapmiyosun diyo(hakli adam)nazarmi degdi ne oldu bilmiyorum hem dieti hem sporu biraktim,okuyup üfliyeyim kendimi bi.yine cok yazdim biliyorum,yarin sabah görüsüz insallah

Son düzenleme:
dukkanı ılk ben acıyorum sanırım kızlar

herkese gunaydın karlı soguk bır ıstanbul gunune merhaba dedik ataalrımız bosuna dememıs mart kapıdan baktırır kazma kurek yaktırır dıye dısarısıbıldıgınız buzzz yanı vede kar yagısı devam ediyor su havalar ısınsada yururyuse baslasam dıye can atıyorummm

anaaa. kimse yok
günaydin,sabah ilk isim tartiya cikmak oldu,kilom ayni,vememisim,ama almamisimda,onada sevindim,bugün cok spor yapicam

valla potim sen çok iyi gidiyordun yaa harbiden nazar değmiş bak spordaa sana işgence gibi gelcek ama birhafta geçsinn alışcan azdan başlaa birden üklenme hemen bıkarsınn
günaydın cnmm valla izmirede bile _3 dü dün gece bugünde öyle gündüz 7 gece -3 yarın ve özellikle c.tesi günü düzeliyor 16 deeceye çıkcak c.tesi inşallahh
kımseler neden yokkıı sabahcılar nerdesınız zsa duyguuuu sızler erkenden gelırdınız huuuuu

ahhh ahhh dün kabus gibiydi anca kendime gledimm

Günaydınn hanımlarr şu saat oldu yeni giriyorum hala dahaaa kendime gelmiş değilim şunu söyleyinmn gece 1 saat deliksiz uyumadım 15 dk uyu kalk 20 uyu kalk apdal gibiyim yani kuzeyin dün ateşi vardı burnu tıkalı her nefes alıştaa çocuk maf oldu sütünü bile içemedi iştah sıfır emmek istiyor emmemiyorr babasıda bende özellikle kendi de maf oldu kuzum dua edin bizee bugün sabah iti bariyle biraz iyi gibi inşallahh toparlanır evde serum fizyolujiler var burun aspiretörü otri bebe var sprey bile var ama elletmiyor birde herşeyden etkilenen bir bebek bununuda sildirmez ağrıza çıkarır vdiye korkumdan burnunu elleyemiyorum neyse inş bugün toparlar kuzum dua edin emi paşamaa

dünkü menümmm
sabah tost
ara ceviz
öğle ızgara köfte yanında 2 kaışk bulgur
ara neskafe sütsüz şekersizz yanında iki tane petibör bisküvi
ara yeşil çay
akşam minnak görmesin kocamın canı makarna istemiş soslu 3-4 kaşık makarna yedimm
yatmadan 2 portakal

leslie 1 mil
eliptik 40 dk

günaydın çok geçmiş olsun oğluşuna acil şifalar dilerim

kuzeye tekrar gcmıs olsun cnm
kızlar dr umu ızlıyorumda tuylerım dıken dıken oldu bıze neler yedırıyorlarmıs ta vallahi biz iyi yasıyoruz bu yedıklerımızın ıcındekılerı soyleyınce valla 20 yasına gelmeden allah korusun olsek yerıdır yanı

Canlar günaydııııın

duygucum çok geçmiş olsun canım. inşallah toparlar kuzeycik hemen.

sağ ol cnm allah razı olsun
izlemedimm anlatsana tam olarak
canlar günaydııııın

Duygucum çok geçmiş olsun canım. Inşallah toparlar kuzeycik hemen.

günaydınn sağ ol inş hemen toparlarr

ayyyy canım bnm yazık ona yaaa
sizden daha cok harap olmustur. Allah acil şifalar versin.
dun gece 12de sutunu ıcıp uyudu gulce. 8:15 te fırlayarak kalktım. gulce hııııc uyanmadı Allahım şoka gırdım yaaaa. kalktım baktım nefes alıomu dıye. gülmeyın ama...
hıc olmazdı boyle. dun cok kosturup oynadık cok mu yoruldu acaba minnağım benım.
duygucum bugun sabrımın mukafatını alıciğim. biiiiirrrr tabak tepeleme makarna yıcem. resmınıde cekıp ahanda buraya koyucam, belkı leyla da iştahlanır. ahahah

ne yedırmısler bıze kız. anlatsana. ben ızlemedm

guygucumm geçmişş olsunn canımm
çocukalr hasta olunca çokk üzülüyorumm
bende tamm otrii bebeyle temizle dicektimkii senn var demişsinn canımm

kızlar zayıflamayı saglayan leptin hormonuymuş. gece 02:00-05:00 arası calışıomus. saat 20:00 dden ıtıbaren katıyen bısey yememek gerekıomuş. eger yersen heleki insülin direncını yukseltıcek bısey yersen calışmıomus o gece.
vay anasını. teknik bilgilere hakim olmayınca neyı nıye yaptıgımızı bılmeyınce zor oluo bence. bilince daha kolay
gece yag yakabılmek ıcın ben artık agzıma 8 den sonra bısey koymam asla.
neyse saat 6 da bı tabak makarnamı yıceeeeeemmmm

aa demek saat 8den sonra meyve bile yemiycez. insülin direncimiz yükselmesin.
bu leptin denilen hormon karatayda da geçiyor sanırım. o diyeti pek bilmem ama topicinde görmüştüm
teşekkürler minnakcım bilgi içiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…