Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

guygucumm geçmişş olsunn canımm
çocukalr hasta olunca çokk üzülüyorumm
bende tamm otrii bebeyle temizle dicektimkii senn var demişsinn canımm
sağ ol cnmm yaaa bende çok üzülüyorum harap etti kendini

oyy o saatte ben kuzeyin başında beklerken benim o hormanum çalışmıyordurr kaçırdık deseneee inş bugün hep birlikte güzel bir uyku çekerizzzaten 8 deben yatakları hazırlıyorumm :))) en geç 1 saat kadarda yatıyorum

amin cnmm... Ay ne güzel minnak bana o duyguyu anlat nasıl bir şey deliksiz uyumak gemde 8:15 kaadaranlat ya dinleyimmm dinlemesi bile güzeldir elbettt
kız yapma kendni yakıyon leyyayı yakma bari

amin cnmm... Ay ne güzel minnak bana o duyguyu anlat nasıl bir şey deliksiz uyumak gemde 8:15 kaadaranlat ya dinleyimmm dinlemesi bile güzeldir elbettt

nasıl dinç kalktım bılıomusun ınanamazsın. ama fırladım yataktan gulceye baktım nefes alıomu dıye. çok korktum yaaa
noramlde 2 kere kalkar gece. nasıl acıkmadın yahu mübarek.

duygucugum gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum,minnak bu gece benim kizimda sabah yedi bucuga kadar uyudu,oglumda arkadasinda yatmisti,kizim dogdugundan beri (5 aylik)ilk defa böyle rahat uyuyorum.benim kizdan bi problemim yok sükür gece mamaya kalkiyo sadece,ama oglum habire korkuyorum diye beni cagiriyo odaya,halbuki kardesiyle birlikte yatiyo ,tabi haliyle bende gidiyorum kiyamiyorum uyuyana kadar yatiyorum yaninda,bi bakmisim sabah olmusyatagida tek kisilik,belim kopuyo resmen egi bügrü yatmaktan

ayyy canım senınkıde zormus, tavana süslemeler falan asmayı denenese potim. hani oluo ya fosforlu ay yıldız gunes vs sekiller. karanlıkta asıl renklerı cıkıo ortaya. lamba gıbı :)

anammmmmm demekkı cay keyfı yapmamak lazım cunku cayın yanında yagsız tuzsuz mısır felan yıyordum ben yahuu allahbu insulın dırencını nasıl biliyorsa oyle yapsın onunla yasamak zor yahu ınsulın dırencı hastası olarak aman deyim dikkat edin bi,lgiler için saol mınnakımmm gece delıksız uyumak nasıl bı duygu sekerım inş. bu gece yasatır o duyguyu pıtırcık sana

duygucum kuzey pasa buyuk aslında gece sık kalkmaması gerekır normalde acaba neden uyanıyor gercı sen emzırıyordun sanırım mem ıcın uyanıyordur benım oğlanda oyleydı memeyı bırakınca duzenlı uykuya gecmıstı masllah darısı senın basına

bugun tvde dinlediklerime gelınce asla hazır yogurt ve kesınlıkle sıse olsun paket olsun sut ıcmeyın yavrulara içirmeyın denıoyor ınekten saglıklı ortamda sagılmıs acık sut alın ıcın hıc bır zararı yok denıyor cunku kapalı sut cok ıslem gordugu iççin vucuda yarardan cok zararı var dedi asla salam sosıs yemeyın dedi kesınlıkle helekı hazır tavukları asla tavukların kemıklerınden yem yapıp tekrar tavuklara verıyorlarmıs deli dana hastalıgının bı benzerı olusabılırmıs ve bunun ınsanı ne kadar buyuk derece etkıleyebılecı tahmın edilemiyormus kesınlıkle yemeyın diyorlar yanı işlenmıs pakaete gırmıs hıc bır urunu ozellıkle et ve sut urunlerını eve sokmayın dıyorlarrr kısaca bu tavukların normalde 81 gun den nce kesılmemesı gerekırken hazır tavukların sırf antıbıyotıkle buyutulup 40 gunde kesılmenın zararlarından bahsettıler ve bu tavuklara verılen antbıyotıkler yıyın ınsana dırek vucuduna gırermıs ve bızım kemeıklerımı eklemlerımı erıtırmıs bu da eklemlerımızın ve kemıklerımızın kolayca kırılmasına erimesıne yol acıyormus uzun bı programdıben kısaca anlatıyorum ama dınlemeye değerdi gerckten

off off daha neler neler yediriyorlar bizlere bildiğimiz unda bile daha uzun süre dursun diye hınzır mamülleri varmış düşünsenze unu alıyoruz 1 sene hiç bişey olmuyor bide gidin köyde kendi ununu kendisi yapanlara sorun onlarıın unu 6 ay sonra böceklenmeye başlar şimdi bunlar nasıl üretip ne hale getiriyorlarsa ne küfleniyor ne böcekleniyor ne ekşiyor salatalığı biberi alıyorsun buzdolabında büyümeye devam ediyor

eğer bir ürün doğalsa böceklenir küflenir ekşir neler yapıp içine ne katıyorlarsa böcekler bile tenezzül edip gelmiyor ama biz afiyetle yiyoruz

aynen cnm neler yıyoruz offf offf onda katkı var bunda katkı ne yapsak nerelere gtsek yahuuu

dünkü menüm

sabah 1 dilim ekmek yarım yumurta 1 domates 3 zeytin
ara havuç
öğlen tarhana çorbası (55 kaloriymiş) 3 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 5,6 tane acı biber
ara havuç
akşam dana haşlama çorba 2 kaşık yoğurt 2 kaşık iri bulgur pilavı (salçasız soğansız)

2 litreden fazla su
bir fincan ballı tarçınlı su
10 bardağa yakın çay
türk kahvesi şekerli
1 fincan süt

canlarım yaa valla için bir hoş oldu en çok yediğimiz süt yoğurt böyleyse ne yapcaz biz aç dursak daha iyi...
ama şehirde imkanlar bu kadar napcaz iyi kötü marketlerden alıp yiyoruz...
off yaa geçen gün meşhur marketlerden birinde katkısız doğal haşhaş ezmesi vardı aldım eşim çok sever..Yapım yeri ısparta yalvaç yazıyodu ona güvendim ıspardada çok haşhaş oluyomuş kayın validemde ezmesini yaptırır boğaça,koşma,nokul yapar haşhaş pekmez tahinlee nefis olurr..denedik işte

kızlar bugün hastaneye gittik tekrar kan tahlili verdik 15 gün sonra çıkacakmış...kist varmış,dalak,karaciğer,böbrek ve akciğerde onlar alınması lazımmış...

dün yediklerime gelince

sabah:1 portakal

öğlen:4 kaşık barbunya,4 kaşık bulgur pilavı,salat,yoğurt

akşam:2 kaşık pazı kavurması,1 dilim ekmek,2 kaşık yağsız salata

8 de yattım küt... sabah 8 de kalktım bide

dünki yediklerimi mecburen yazıyorum
sabah
bir dilim ekmek
fasülye turşu kavurması
bir küçük patates haşlama
şekersiz çay

ara elma

öğle
bir dilim ekmek
küçük bir tabak kuru fasülye

sinemada
2 ısırık tavuk burger
10 veya daha fazla patates kızartması
2 yudum fanta
küçük boy mısır

akşam
ebegömeci yemeği 2 kaşık
2 lokma ekmek
sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar haşlaması
2 kaşık bulgur

2 şekersiz neskafe
1 buçuk litre su
çok az spor
2 saat evişi

genellikle küçük taneli fasülye alırım daha lezzetli oluyo .akşamdan ıslarım .tencerede üstüne çıkacak kadar su koyup haşlarım ama çok haşlamadan diriyken başka bir tavada 2 baş soğanı az yağda kavururum 2 kaşık biber salçası 2 kaşık domates salçası koyup iyice kavururum kokusu çıkınca fasülyelere eklerim bir 15 yada daha fazla fasülyeler tam pişene kadar kaynatırım ama fasülyeler dağılmasın dikkat et yoksa çok kötü oluyo
ben genellikle bim den alıyorum fasülyesini beğeniyorum yada şeker fasülye diye satılan bi türü var o da çok lezzetli olur
et yada pastırma koymam eşim hiç sevmiyo ama bana kalsa pastırma veya sucuklu bide toprak güveçte şahane oluyo

tamam canim merakla bekliyorum.benim asil sorunum su kivami falan degilde fasulyenin bir kismi parcalanirken bir kismi anca pismis oluyor bu.dengeli pismiyor-cinsinden mi ki?

genellikle cinsinden öle güzel pişmez bi keresinde benim de başıma gelmişti
pişerken arada karıştırsan belki bi çözüm olur

kocaelidemeisinn ayy benn evliğimm ilk senesii gebzede 1 yıl oturdumm eşimm orda polislikk yapıyorduu çokk ağlardımm o sene depremde olmuştuuu
aklıma ooseneler geldii koceli deyince
sen merkezdemisinnn

dprem off offf allah kimseye göstermesi çok zor günler yaşadık
merkeze arabayla 20 dakika uzaklıkta oturuyorum özelden yazarım nerde yaşadığımı mutlaka sahilşimize gezmeye gelmişsinizdir
çok sakin küçük bi kasabadayım

kuzeyime acil şifalar diliyorum kuzum bi atlatamadı hastalığı havalar da çok soğuk yavrum bir an önce iyleşsin inş
duyguuuuuuuuuuuuuuu o ne biçim menü biraz daha yesene yaaaaa

duygu sen polikistik over miydin ben de öyleyim ve bebeğimi kaybettim 2 sene önce şimdi hamile kalamıyorum onun için sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…