- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #5.761
sağ ol cnmm yaaa bende çok üzülüyorum harap etti kendiniguygucumm geçmişş olsunn canımm
çocukalr hasta olunca çokk üzülüyorumm
bende tamm otrii bebeyle temizle dicektimkii senn var demişsinn canımm
kızlar zayıflamayı saglayan leptin hormonuymuş. Gece 02:00-05:00 arası calışıomus. Saat 20:00 dden ıtıbaren katıyen bısey yememek gerekıomuş. Eger yersen heleki insülin direncını yukseltıcek bısey yersen calışmıomus o gece.
Vay anasını. Teknik bilgilere hakim olmayınca neyı nıye yaptıgımızı bılmeyınce zor oluo bence. Bilince daha kolay
gece yag yakabılmek ıcın ben artık agzıma 8 den sonra bısey koymam asla.
Neyse saat 6 da bı tabak makarnamı yıceeeeeemmmm
ayyyy canım bnm yazık ona yaaa
sizden daha cok harap olmustur. Allah acil şifalar versin.
Dun gece 12de sutunu ıcıp uyudu gulce. 8:15 te fırlayarak kalktım. Gulce hııııc uyanmadı allahım şoka gırdım yaaaa. Kalktım baktım nefes alıomu dıye. Gülmeyın ama...
Hıc olmazdı boyle. Dun cok kosturup oynadık cok mu yoruldu acaba minnağım benım.
Duygucum bugun sabrımın mukafatını alıciğim. Biiiiirrrr tabak tepeleme makarna yıcem. Resmınıde cekıp ahanda buraya koyucam, belkı leyla da iştahlanır. Ahahah :d
ne yedırmısler bıze kız. Anlatsana. Ben ızlemedm
aa demek saat 8den sonra meyve bile yemiycez. insülin direncimiz yükselmesin.
bu leptin denilen hormon karatayda da geçiyor sanırım. o diyeti pek bilmem ama topicinde görmüştüm
teşekkürler minnakcım bilgi içiin
amin cnmm... Ay ne güzel minnak bana o duyguyu anlat nasıl bir şey deliksiz uyumak gemde 8:15 kaadaranlat ya dinleyimmm dinlemesi bile güzeldir elbettt
kız yapma kendni yakıyon leyyayı yakma bari
duygucugum gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum,minnak bu gece benim kizimda sabah yedi bucuga kadar uyudu,oglumda arkadasinda yatmisti,kizim dogdugundan beri (5 aylik)ilk defa böyle rahat uyuyorum.benim kizdan bi problemim yok sükür gece mamaya kalkiyo sadece,ama oglum habire korkuyorum diye beni cagiriyo odaya,halbuki kardesiyle birlikte yatiyo ,tabi haliyle bende gidiyorum kiyamiyorum uyuyana kadar yatiyorum yaninda,bi bakmisim sabah olmusyatagida tek kisilik,belim kopuyo resmen egi bügrü yatmaktan
anammmmmm demekkı cay keyfı yapmamak lazım cunku cayın yanında yagsız tuzsuz mısır felan yıyordum ben yahuu allahbu insulın dırencını nasıl biliyorsa oyle yapsın onunla yasamak zor yahu ınsulın dırencı hastası olarak aman deyim dikkat edin bi,lgiler için saol mınnakımmm gece delıksız uyumak nasıl bı duygu sekerım inş. bu gece yasatır o duyguyu pıtırcık sanakızlar zayıflamayı saglayan leptin hormonuymuş. gece 02:00-05:00 arası calışıomus. saat 20:00 dden ıtıbaren katıyen bısey yememek gerekıomuş. eger yersen heleki insülin direncını yukseltıcek bısey yersen calışmıomus o gece.
vay anasını. teknik bilgilere hakim olmayınca neyı nıye yaptıgımızı bılmeyınce zor oluo bence. bilince daha kolay
gece yag yakabılmek ıcın ben artık agzıma 8 den sonra bısey koymam asla.
neyse saat 6 da bı tabak makarnamı yıceeeeeemmmm
amin cnmm... Ay ne güzel minnak bana o duyguyu anlat nasıl bir şey deliksiz uyumak gemde 8:15 kaadaranlat ya dinleyimmm dinlemesi bile güzeldir elbettt
kız yapma kendni yakıyon leyyayı yakma bari
bugun tvde dinlediklerime gelınce asla hazır yogurt ve kesınlıkle sıse olsun paket olsun sut ıcmeyın yavrulara içirmeyın denıoyor ınekten saglıklı ortamda sagılmıs acık sut alın ıcın hıc bır zararı yok denıyor cunku kapalı sut cok ıslem gordugu iççin vucuda yarardan cok zararı var dedi asla salam sosıs yemeyın dedi kesınlıkle helekı hazır tavukları asla tavukların kemıklerınden yem yapıp tekrar tavuklara verıyorlarmıs deli dana hastalıgının bı benzerı olusabılırmıs ve bunun ınsanı ne kadar buyuk derece etkıleyebılecı tahmın edilemiyormus kesınlıkle yemeyın diyorlar yanı işlenmıs pakaete gırmıs hıc bır urunu ozellıkle et ve sut urunlerını eve sokmayın dıyorlarrr kısaca bu tavukların normalde 81 gun den nce kesılmemesı gerekırken hazır tavukların sırf antıbıyotıkle buyutulup 40 gunde kesılmenın zararlarından bahsettıler ve bu tavuklara verılen antbıyotıkler yıyın ınsana dırek vucuduna gırermıs ve bızım kemeıklerımı eklemlerımı erıtırmıs bu da eklemlerımızın ve kemıklerımızın kolayca kırılmasına erimesıne yol acıyormus uzun bı programdıben kısaca anlatıyorum ama dınlemeye değerdi gerckten
off off daha neler neler yediriyorlar bizlere bildiğimiz unda bile daha uzun süre dursun diye hınzır mamülleri varmış düşünsenze unu alıyoruz 1 sene hiç bişey olmuyor bide gidin köyde kendi ununu kendisi yapanlara sorun onlarıın unu 6 ay sonra böceklenmeye başlar şimdi bunlar nasıl üretip ne hale getiriyorlarsa ne küfleniyor ne böcekleniyor ne ekşiyor salatalığı biberi alıyorsun buzdolabında büyümeye devam ediyor
eğer bir ürün doğalsa böceklenir küflenir ekşir neler yapıp içine ne katıyorlarsa böcekler bile tenezzül edip gelmiyorama biz afiyetle yiyoruz
kontess annen nasıl sonuç belli oldumu ?
benimde en ozurlu oldugum yemek kuru fasulyenohutum barbunyam bile cok sukur tam kivamli olur o fasulyenin tadi cok iyi oluyor ama kivamini tutturamiyorum yaa.fasulye cinsinden mi diyorum ama hep oyle.ve herturlu haslama yontemini denedim sanirim ona kabiliyetim yok:26:bana bi tarif etsene canim ama soyle fasulyenin markasini falanda.insaallah ya hayallerimiz huzurla saglikla nasib olsun birgun
tamam canim merakla bekliyorum.benim asil sorunum su kivami falan degilde fasulyenin bir kismi parcalanirken bir kismi anca pismis oluyor bu.dengeli pismiyor-cinsinden mi ki?
kocaelidemeisinn ayy benn evliğimm ilk senesii gebzede 1 yıl oturdumm eşimm orda polislikk yapıyorduu çokk ağlardımm o sene depremde olmuştuuu
aklıma ooseneler geldii koceli deyince
sen merkezdemisinnn
Günaydınn hanımlarr şu saat oldu yeni giriyorum hala dahaaa kendime gelmiş değilim şunu söyleyinmn gece 1 saat deliksiz uyumadım 15 dk uyu kalk 20 uyu kalk apdal gibiyim yani kuzeyin dün ateşi vardı burnu tıkalı her nefes alıştaa çocuk maf oldu sütünü bile içemedi iştah sıfır emmek istiyor emmemiyorr babasıda bende özellikle kendi de maf oldu kuzum dua edin bizee bugün sabah iti bariyle biraz iyi gibi inşallahh toparlanır evde serum fizyolujiler var burun aspiretörü otri bebe var sprey bile var ama elletmiyor birde herşeyden etkilenen bir bebek bununuda sildirmez ağrıza çıkarır vdiye korkumdan burnunu elleyemiyorum neyse inş bugün toparlar kuzum dua edin emi paşamaa
dünkü menümmm
sabah tost
ara ceviz
öğle ızgara köfte yanında 2 kaışk bulgur
ara neskafe sütsüz şekersizz yanında iki tane petibör bisküvi
ara yeşil çay
akşam minnak görmesin kocamın canı makarna istemiş soslu 3-4 kaşık makarna yedimm
yatmadan 2 portakal
leslie 1 mil
eliptik 40 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?