Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

haydi sohbeteeeeeeee kızlarrrrrrrrrr
kontes
gamzem
feslim
karabiberim
leyya
civciv
ercem
krizanteb
flower
minnak
persophonecik
zsam gerçi gece olmuştur ona
potim
kestaneşekerim

daha ismni unutuuğm var haydi gelin sohbeteeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
cuma günü gidip biraz alış veriş yapcam inşallah kurumeyvalar alcam tuzsuz badem fındık alcam inşallah aktarcıya gidip kil alcam doğal gül suyu bulcam yüz temizleme köpüğümden alcam birde cilt bakım araştıcam çıkmışken sıraylaa başlıcam önce zayıflama ve aynı anda cilt bakımı son noktayıdaa 38 beden giydi ile vurcam bugün trendyol 38 beden ceket beğendim hemde 30 lira kemerli alcaktımm korktumm:)))) tam benlik ama biraz daha geçsin ilk baharda kışlıklar daha ucuzlucak ozaman alayım diyorummm valal en akıllıcası yaz bitinminde yazlık kış bitinminde kışlık almak ayakkabılar indi hep takipediyorum alışveriş sitelerini aöma ayakkabıda güvenemiyorum bazwen 38 bazen 39 giyorum ama giysi ve ceket mutlaka alcam pantalonda güvenemem

Son düzenleme:

artik hiç umudum kalmadi açikcasi, ben kendimi kandiriyorum neredeyse iki ay oldu 2 kilo vermi$sim 2 gün kaçamagim oldu diye 2 kilo almi$im oysa o kadarda yemedim, demekki su kaybetmi$im bunca zaman, mesajini okurken gözlerim doldu
etrafimdakiler zayiflayinca kiskançliktan ölüyorum,
ingilizce ögretmenim bize diyette oldugunu söyledi bayagi göbekliydi, ve biu baktik tatilden sonra adam o kadar incelmi$ tam ideal kilosunda üstelik 2 ayin içinde!
i$ yerinde benimle çikmak isteyen biri var arada konu$uyoruz ve bana dediki bu göbegi eritecegim, haftalar geçti ben adama hiç bakmiyorum bile cumartesi bi baktim hem göbek gitmi$ hem hiç fazlaligi kalmami$ nerdeyse!

leyya----------------->BURDA!!

ohh ne güzel bende bir ara kilo verdim ya lahana sayesinde o zaman öyle demi$tim ama $imdi artik bir kaç ay sonraya kaldi...

bu arada ben banliyken soru sormu$tun cildiniz için ne yapiyorsunuz diye, cevap vereyim, ben 2-3 haftada bir dove sabunla yikiyorum yüzümü ve banyo yaptikca saçimdan akan $ampuanla iyice yüzümüde yikiyorum ba$ka bir$ey yapmiyorum, makyaj yapmayi sevmiyorum arada bir ¨siyah sürme sürüyorum ama üste degil sadece alta bir çizgi, bazende mavi kalem sürüyorum onuda sadece alta ama nadiren sürüyorum çünkü onu kullandigimda gözlerim "bana bakin" diyor gibime geliyor ben sevmiyorum ilgi çekmeyi :)

bende 25 yaşındayım 84 kiloyum bende 53 kiloda süper duruyorum .. ama ne yapacağımı bilemez durumdayım günlük 1400 kalori diyetine başlıyorum

hoşgeldinn canımmm merak ettik senii
bakk benn bildimm kesinn resimm silme yüzünden olduu dedimm
normalde yüklediğinn resmii silmekte yasakk

leyyaaaaaa konuşturma beniiiii migrenim tutuyor diyip diyetleri bozan sensinn menülerni gördükkk arkadaşımmm, du bakalım 2 gün dikkat etmeyle olmaz bu iş öncelikle şu hergün tartılma oalyını kenara bırakkk eğer imkanın var bir diyetisyene git yadaa ssknın karşıladığı hastaneelre git bi tahlli yaptırr cnm bir sorun varmı valla spora devam elbet bir yerden sonra kg vercen ee bende pkoluyum benimde vermem zor ama bir şeklide veriyorum ama eşşek gibi çalışıyorum görüyon el kadar bebeğe göre kendi düzenimi kuruyorummm leyyaa biraz dikkat hem mutfağa alış biraz evlenince işene yarar biraz kendi yemeğini kendin hazırla bakalım salatalar haşlamalar dene bi kendine atıştırmalıklar hazırla ben kuru kayısı kuru meyva alcam cuma günü atıştırmalık yeşil elma al meselaa senin migren var sık ye ama az ana yemek ızgara haşlama olsun atıştırmalıklar meyva kuryyemiş ye biraz bitki çay iç yoğurt tüket hadi leyyam herkez yapıyor sende yap şu 3-4 gün yada daha fazla ne yersen yaz bi bakalım nerde yanlış yapıyon az yemekte kg aldırır çok yemekte sen sık ve az beslen derimm valal leyyam iste emin ol yaparsınn bu kadar güzellikte yapmalısında

Son düzenleme:

teşekkür ederim canııım :) verdim evet, az önce tartıldım toplam 4.9 kilo gitmiş. tabii önemli olan diyet bitiminde geri almamak bunları
inşallah bu sefer başarırsın canım. kilo verdikçe insanın azmi artıyor, dün canım o kadar badem istedi ama yemediim

sağol canım benim daha hiç bişey net değil profösörü bekliyoruz...inş.hayırlısı olur dua edin...
dualarımız seninle kontescim. umarım iyi haberler alırız bir an önce...

valla biz de özledik senii. yokluğun hissedildi hep. hooşgeldiiiin

bence menün çok güzel. zerdeçal ciddi ciddi yakıyormuş yağları. ben de kullanmayı düşünüyorum.

keşke alsaydın duygucum 30 lira iyi bir fiyat. hem de onu giymek için daha çok çabalar motive olurdun :)
gerçi senin pek motivasyona da ihtiyacın kalmamış. maşallah çok iyi gidiyorsun ve çok istikrarlısın

oyy o gözler bende olcakk varya gz makyajınbı iyi yaparım yaa ben oudra fondotön allık değilde rimel göz kalemi hastasıyım mat ruj ama dudak rengi dudakalrım kalın çünkü çok renkli sevmiyorumm

keşke alsaydın duygucum 30 lira iyi bir fiyat. hem de onu giymek için daha çok çabalar motive olurdun :)
gerçi senin pek motivasyona da ihtiyacın kalmamış. maşallah çok iyi gidiyorsun ve çok istikrarlısın

cnm daha 27 yaşındayım herşeyden öne sağlığım içinn kg vermem lazımmm isteyinceo luyor ama spor şart bak mesela bugün 40 dk eliptik yaptım 202 kalor iattım bir paket bisküvide 10 tane küçük bisküvi oluyor tanesi 40 kalori 10tane olunca 400 ortalama düşün beni 80 dk spor yapmam lazım onuni çin böyle olunc A YEMİYORUMMM spor buyüzden çok işe yarıyorr

hergün tartilmayi birakacagim tamam
ne bileyim ben agzima bi$ey alinca devami herzaman geliyor fren yok bende, ak$amlari yemegi az yedim ve bol ye$il elma yedim gün boyu ama gram vermedim, ben kan grubuna göre diyete inandim artik, a rh + olanlar bol bol sebze yemeliymi$ zayiflamak için ve kirmizi eti mümkün oldugunca az yicekmi$ hatta hiç yemicekmi$, ben farkettim ne zaman kirmizi et yesem kilo aliyorum ve meyveylede hiç kilo verdigim olmami$tir
bitki çaylari çok içiyorum zencefil ve zerdeçalada ba$ladim zaten suyuda çok içerim $imdiden 2 litreye yakla$tim
pazar gününden beri kendime ayri yemek yapiyorum evde oldugum zaman ailenin yemeginide ben yapiyorum her yemegi yapabiliyorum, onlarinkinden tatimlik yiyorum kendiykimi yagsiz yapiyorum onu yiyorum ama ne bileyim $imdilik gram vermedim belki adetime 2-3 gün kaldi ondandir in$allah
benim tatli istegimin sebebi duygusal açlik malesef, bir sevdaya tutuldum kurtulamiyorum

canim çok güzel vermi$sin tebrikler bence diyeti birakinca en fazla 1-2 kilo alirsin 3-4 kilo yanina kâr kalir merak etme

hoşgeldinn canımmm merak ettik senii
bakk benn bildimm kesinn resimm silme yüzünden olduu dedimm
normalde yüklediğinn resmii silmekte yasakk

evet sen tahmin ettin :) ho$buldummm

sağlık çok önemli tabii. ben eskiden sadece aburcuburla besleniyordum. eskiden dediğimn 10 gün öncesi falan
kilodan çok sağlığımı düşünüyodum çünkü midem için çok zararlı.

spora senin kadar vakit ayıramam ben ama isveç bitsin daha dikkat edicem. en azından dans etsem o bile yeter

aslında canımm öyle 2 günlükk yememeyle değill tamm 1 hafta az yiceğiz kii ondan sonra veriliyor kiloo
alması çok kolay ama vermesii çok zorr nerdeyse çok az yememizz lazımm

ee bende sildimmm birşey olmadııı

sus kiz kendini ele verme

oyy o gözler bende olcakk varya gz makyajınbı iyi yaparım yaa ben oudra fondotön allık değilde rimel göz kalemi hastasıyım mat ruj ama dudak rengi dudakalrım kalın çünkü çok renkli sevmiyorumm

hayatimda hiç ruj sürmedim dudaklarim ne kalin ne ince ama rahat edemem ya rujla
vallahi ben göz makyajini bile düzgün yapamam alta bir çizgi o kadar, benim gözler sende olsaydi eminim sende yapmazdin, geçen hafta mavi kalem sürdüm okula gittim kizin biri kar$imda oturuyordu sürekli yüzüme bakiyordu bende "neye bakiyosun" dedim "gözlerine" dedi "neden" dedim "çok güzeller" dedi sonra yanimda ve kar$imda oturanlarda öyle dedi bende hemen kizariyorum dedilerki tamam yaa kizarma
fondöteni sivilce çikan yere sürüyorum arada bir :)

aslında canımm öyle 2 günlükk yememeyle değill tamm 1 hafta az yiceğiz kii ondan sonra veriliyor kiloo
alması çok kolay ama vermesii çok zorr nerdeyse çok az yememizz lazımm

bu hafta dikkat edecim canim bakalim nasil olacak

kocaelidemeisinn ayy benn evliğimm ilk senesii gebzede 1 yıl oturdumm eşimm orda polislikk yapıyorduu çokk ağlardımm o sene depremde olmuştuuu
aklıma ooseneler geldii koceli deyince
sen merkezdemisinnn

yani oda etgendir elbett hem dur sabrett doğru yoldaa gitt elbet biryerden sonra bünye alışcak uzun süre açbırakma mide ilk yediğin yağ olarak depolarrr bak hjaftaya güzel haber cercen güven bana yeterki devam et biryerde bozma bak tekrar diyorum bunun evliliği var ve mutlaka evlendinmi kg alcan birde doğumu var en az 15 kg koy üstünee düşün yani şuan zayıfladığın yere kadar zayıflaa cnmm düşün 53 kgdaydım hep dünyayı yerdim evlilk hap hareketsizlik birde doğum 90 oldum düşün

yani 10 dk da olsa dans hoplama zıplama ip atalmaa yeter yeterki kareketsiz kalmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…