Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ayyy canım senınkıde zormus, tavana süslemeler falan asmayı denenese potim. hani oluo ya fosforlu ay yıldız gunes vs sekiller. karanlıkta asıl renklerı cıkıo ortaya. lamba gıbı :)

var canim ,duvar kagidinin üstüne serit cektim yildiz ve ay var seridin üzerinde,isikta doluyo karanlikta yaniyo,ama benim oglanin fantazisi güclü onlarida kafasinda biseylere benzetiyomusbilmiyorum napicam bu oglanla

selamlar herkese moralsizim önüme ne gelse yerim eşim dün akşam senin zayıfladığın falan yok aynı duruyosun dedi bide adet oldum kendimi dinlesem mi birkaç gün diyorum

a.s sağ ol canım düzeldi bugün bayaaa çok şükürr

dün yediklerim
sabah yumurta 1 dilimden az ekmek peynir zeytin

ara 1 bardak boza

öğlen 1 tabak etli bamya 1 dilim ekmek salata

akşam yarım elma yarım kivi
1 lokma kaşarlı ekmek
duydunmu cnmm sen bendende az yiyonnn:26:
ee dedik sana wc olaınıı
gel cnm gel hoşgeldinn hergün bir önceki günün menüsünü yazz katılımın durumundasenid ekleriz önümüzdeki günlerdee p.tesi tartı günümüz varr su spor bitki çayı günlük beslenmem tabsiyen hepsini yazzz
havuç tok tututor beni hemde kalorisi diğer meyvelere oranla düşük bide göze iyi geldiği söylenir :) haliyle bendede 5 numara miyop var
yaaaaaaaaa
çok iyi su içimiyonmu sen
kızlar bende aranıza katılabilirmiyim.65 kiloyum 55 olmak istiyorum.
hoşgelsin cnmmm hergün katılırsan bize bir önceki günün tamlistesni yazarsan p.tesi bildrim yaparsan kg nu bizde seni ekleriz listeyee spor yaparsan benim gözdeelerimden olursunnn
bugün yemegi biraz kacirdim ammaaaa deli gibi spor yaptimter pacamdan akti diyebilirimöperim hepinizi
potim senin biraz motivasyonum düşmüş ben seni daha önceki günlerde daha kararlı azimli görüyordumm haksızmıyımmm bu aralar fazla kaçırıyonn ama sporla beni fet ettin yani spor süperde anca kg nu sabitlersin bunlaa

selamlar herkese moralsizim önüme ne gelse yerim eşim dün akşam senin zayıfladığın falan yok aynı duruyosun dedi bide adet oldum kendimi dinlesem mi birkaç gün diyorum

haydaaaaaaaaa sakınhaaa bi bırakırsan zor toparlasın sen başarı topine git birazz onları oku gaza gel kuzumm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlr düm resmen yalvardım ALLAHA ne olur hepimiz dinlenelimdiye hamdolsun dinlendik dünnn benden mutlusu yok bugün maşallahh oğlumaaa
dünkü menümm
dün moralsiz olduğum için sadece maydanoz roka dereotu birde y.elma yedimm birde ligt üçgen peynir çok alakasız dimi
ara cevizzz
öğle sigara böreği yedim 4-5 tane küçük boy resmen birşeyler hazırlamaya üşendim çok kötüydüm oğlumla yedik
ara y.elma
akşammm nescafe içtimm
hoppp eşim pizza getirmiş ondanda yedim:26 dün çok kötüydümm elim kolum kalkmıyordu zaten doğru düzgün paylaşımdada bulunmadım hep uykuluydum boğazlarım yanıyorduu başım çatlıyorduu eşim hayır diyemeyeceğim şey yaptırmış başlarım diyetine dedi ilaç içeyim diyeee çocukta iştahsızz oda seviyor pizzayı ikimizde yedik ilaç içip yattım zatenn )
1.5 su
leslie 1 mil
eliptik 40 dk
140 mekik

Son düzenleme:
hoşgeldin canım buyur gel ama 1 hafta boyunca gir menülerini yaz katılımında devamlı olursan duygu seni listeye ekler

valla çok ihtiyacım var kızlar zayıflamaya sabah bir bardak sütle bir tane anne poğaçası yedim işe gelirkende yanıma elma aldım bir saat sonrada onu yerim ya ben gece yiyiyorum işte bir an önce bundan vazgeçmem gerek

gecmısolsun tatlım allah acıl sıfalar versınnn
duygu sen polikistik over miydin ben de öyleyim ve bebeğimi kaybettim 2 sene önce şimdi hamile kalamıyorum onun için sordum
bende pkoluyum canım evet duygudada pko var vee pko olunca ınsulın dırencı olma olasılıgıda yuksek oluyor ve buda kılo vermeyı engellıyor aklında bulunsun tatlımmm
bende gecen sene hep acık sut alıyordum bı tane sutcıumuz gelıyordu alan cok olunca ıneklerı sut yetıstıremedı sanırım 15 gunde bır falan gelmeye basladı bu sefer haftada 5 kılo alıyordum 15 gun yetmıyordu bı acık sut al yetmeyınce kapalı all bıraktım kapalıya dondum sımdıde gelmıyor sanırım gormuyorum ama gercekten tadı cok guzeldıacı sutun yaa yok boyle bı koku tad
aa de gittt sende şişmanmısın sekerım yaaa allah allahhhh
sanada merhaba canım
senin nickini her gördüğümde canım kestane şekeri istiyo benim nerden aklına geldi bu nick
bende kendıme pis bogaz dıyordum demekkı normalmıs bende aynı seylerı dusunuyorum kestane sekerı kestane sekerıııııı

sendemı pızza zede oldunn benımde oğlan yaklasık 15 gundur falan anne bana pizza yap deyıp duruyor tvde domınosun reklamlarında gorunce hele anne canım ıstıyor pızza yap dıye ıstıyordu pasam hamur aldım en kucuk tepsimle yaptım 1 tane kucuk kare dılım yedım yarısını yukarı kaynanama verdım oğlan yedı bitti

bak hala zayıflamaya ıhtıyacım var dıyor yaaa bak sopayşla kovalıcam sımdı haaa
hosgeldım duygu kaptanımız yenı gelenlerıalma ısıne o bakıyor ona sorabılırsın cnm

Gübaydın kızlar,Hayırlı cumalar

Duygucum geçmişe bakamadım ama anladığım kadarıyla hasta olmuşsunuz çok am açok geçmiş olsun canım...Bende nezle oldum..Hapşırmaktan fena oldum şimdi hafif öksürür var.Bu kadar olmazdıda dün evdeyken evi dip köçe temzileyeyim deidm ütü yemek derken bugün işteyim inş.ilerlemezde kızıma geçmeden kurtulurum..

Diyet listemi sunamayacagım canım çünkü dogru düzgün bişeyler yemedim ki..1,5 su 2 fincan yeşilçay içebildim ancak...tartıya çıkmaya cesaretim yok....düzenin bozulduguından dolayı..

valla en ç.ok oğlum için zayıflıcam oda paşamkadar büyüdüğünde isticrekistiyorumki hergün evimden kek börek kokusu çıksın oğlum benim yaptığım şeyleri yesin mesela pizza hamuru hazırlıcam onun süslemesini isticem kendi pizzasınıı

sağ ol tatlımm sanada çok geçmiş olsunnn bu aralar saldın sen kendini yememekte çözüm değil toparlan evladın var seninn güçsüz kalırsınn

canlarım çok kalamayacağım yarın hastanede olcaz son tetkikler yapılacak herşey güzel olacak...

Kontescim güzle haberleirni bekliyoruz...İnşallah güzel bir operasyon geçirir annen..Allaha emanet olun..

Bakıyorumda sende bendensin canımcım p.tesi itibariyle bende sıkılaştırcam programımı..10 Marttada dr gidicem sporu sorucam...2 aydır saldım..Düzen ve disiplin şart...Allhatan kilo almıyoruz.
Ben kısır istedim diye yapmadım dimi potim...Aklın kaldı bende :))

Ben epeydir göremiyorum gamzem seni yahu saatlerimzi uyuşmuyor.Sabah ne güzel kar yagıyordu ist...Ben evdeydim boncugumla camdan seyrettik...Ama istdaki patlamaya çok üzüldük..

anaaa. kimse yok
günaydin,sabah ilk isim tartiya cikmak oldu,kilom ayni,vememisim,ama almamisimda,onada sevindim,bugün cok spor yapicam

P.tesi inşallah tartıda güzel rakamalrı görücez...Spor kas yapabilir az az yap tatlım..

Ya minnakcım senlede saatlerimiz uyuşmuyorki ama sen makarna makarna dedikçe ben eriyorum yaaaa taa geçen akşam eşime dedim canım makarna çekiyor diye eşime ye dedi zaten düzeni bozdum 1 defadan bişey olmaz dedi yok dedim aralıktan bu yana yemedim yemiycem....Dolmalarda yediğimiz pirinç bile çok etkiliyor rakamları....Helal olsun sana bu aradada oruçları tuttun canım Allah kabul etsin...Dr gitseydim bende soracaktım...Oruç tutmak istiyorum nasıl uygulayım listeyi diye ama gidemeidm dr listeyide bozdum uymadım ki.P.tesi toparlanıcam...Sen güzle gidiyorusn maşallah..

sağ ol tatlımm sanada çok geçmiş olsunnn bu aralar saldın sen kendini yememekte çözüm değil toparlan evladın var seninn güçsüz kalırsınn

Sağol canım..Evet farkındayım bende düzgün beslenmediğim için vücüdun böyle bir tepki verdi hasta oldum....Farkındayım diisplin ve moral şart...P.tesi zımba gibi olucam..Hafta soınu yemekleimi yapacagım....Bende kuru meyvalaırmı bu aksam aktardan alıcam...Elmalarımı depoluycam...Kızımda elma suyu içiyor bende elma yiyorum dayanmıyor :))))

günaydin
evet duygucucugum sanirim motivasyonumu kaybettim,bide cok agir dietler yaptim ya sanirim biraz onunda etkisi var,dolunayla birlikte yeni diete basliycam,neden dolunay diyeceksiniz,cünkü dolunayda basladigim her isin sonunu getirebiliyorum,diger iki dietimede dolunayda baslamistim,ben cpk inaniyorum ona,su an diet listesi arayisindayim dolunaya kadar bulamazsam,bes günde bes kilo dietimi yapicam bir hafta yine.sonrasindada bakicam artik gidisata göre ,fazla kalorisi olmayan bir dietle yoluma devam edicigimsari civcivim kisirimi bugün yapicam

afiyet olsun kuşum yap ama benim yerime 1 çatalca sen ye kuşum...Ben yemiş olurum...Hadi bakalımö toparlanda başla yeni diyete....Hepimizmiz saldık gibi.

pazartesiye kadar kilo vermesemde almak istemiyorummmm:18:yarin arkadasim davet etti yemege simdi ordada mecbur yiycem ama fazla yememeye dikkat edicem,sporla telafi ederim yine,pazar günüde detoks yapmak istiyorum,pazartesiye yardimi olur belki

hayırlı cumalarrr
dünkü menüm
sabah
bir dilim ekmek
menemen
bir parça peynir
şekersiz çay

öğle
bir simit
şekersiz çay

ara
şkersiz neskafe
10 çubuk

akşam
tarhana
bir dilim ekmek
2 kaşık bulgur
küçük bi kse yoğurt

bir portakal
bir dilim ayva
1 buçuk litre falan su
spor yok

ben geldimmmmmmbende zayiflayip citir olmak isteyenlerdenimmmm
müsli diyeti yapiorummmmmm cnm ervem topigin hayirli olsun guzelimmm

gurbetçim hoşgeldin hep beraber çıtır hatunlar olucaz
bizim topiğimiz çok eğlencelidir ama topik sahibisi duygu hergün girmeni yediklerini yazmanı ister

canım merhaba...
menün hafif güzel ama diyet zihniyetli bir menü değil
haa diyeceksin ele verir öğüdü kendi söker söğüdü haklısın bende şaşırdım 2 haftadır alakasız şeyler yiyorum...

akşamı mesela beğendim kahvaltıda güzel öğlen simit olmamış sende çalışıyormusun ben gibi ama biz ev yemeği alıyoruz büroya bide bürodaki arkadaşın biride diyette bayağı iyi oldu tek olmuyo çünkü...

kuzeyin iyleşmesine sevindim yavrum da sizde harap oldunuz
duygu ben pizza diye kıvranırken nasıl boğazından geçtiiiiii yazık bana ağlıcam şimdi
şaka yapıyorum tabiki afiyet şeker olsun kilo olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…