Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gamzecim portakalı denesene,acıyı ekmekle yersen karından çok zararı olur...

yada bakkk bir tatlı kaşığı zeytinyağı iç anında yumuşatır...

moralım bozuk olmasada olesın sen. erkenden de yatıp uyuyon...
aaaaaa

minnak ben bu öğlen suç işledim rejim suçu...

bir tabak makarna yedim bide 1 fincan zero içtim...
soslu olmadıgı surece bogazında kalaydı keske demem
soslu yedıysen bıle soyleme. sussss
1 ay makarna yıyemıcem yaaa :S
yaw ustelık mart da 31 gun.

ben yemeklerın arasında yıyorum. butun gun toplasan 1 dılım ekmek yemıorum yani.

Ben geldim kızlar bugün anneme geldik..Ben griptim ya kızımad geçti dr gittik daha hafif başındaymış çocugumu hasta ettim yahu ilk defa buda nazar olsun ne diyim..Bi ilaç verdi yeni diye kontrole gidene kadar böle...

Dün aksam aktara ugradım zaten yolumun üzerindeydi,boncuguma ıhlamur aldım.Kendime hurma,çekirdeksiz siyah üzüm,günkurusu aldım.Eşim içinde kuru incir aldım...Çok güzel kuru meyveler vardı kek için tazeydi evde kek yapmıyacagımdan dolayı almadım ama aklım kaldı...Sarı kayısı benım midemi yakıyor o sebeple almıyorum...
Birde dag çileği diye bişey vardı tadına baktım ekşi hoş bişeydi cilde iyi geliyormuş aktar söledi ama almadım...Araştırmam lazım...Hoşuma gitti..

Bu sabah tartıya çıktım ibre 66 idi eşime dedim bu tartı yanlış...Kendi tartıldı aynı kilosu çıktı dogru dedi...
Eee akşam tartılınca farklı çıkıyor sabah tartılınca farklı çıkıyor bende...Ama dün akşam wc çıktığımı özellikle belirteyim etkisi olabilir..

Ben kendimi 68 olarak görüyroum hala....

Dün akşam markette kim göse incelmişsin iyi olmuş dedi..Hatta kızımın mevlüdünde beni gören komşumla karşılaştık bayagı incelmişsin dedi..Etraftan duymak çok güzel...Dedmiştim ben ama kızım yaşına girene kadar eski halime döneceğimi..Eşime verdiğim sözümü tutuyorum..Hamişken yedim yedim vereceğim diyerek..Böyle duyunca kendime geldim daha çok dikkat edicem demekki belli oluyor dedim..Kar kış derken kabanla kimse ne verdiğimizi anlamıyor yaza daha çok göz önünde olucaz..
Eve gelince valdeme söledim kızım dedi dogumdan sonraki halin yok şuanda bu kadar yeter böyle kal dedi...Yola devamm kızlar daha çok hırs yaptım..

Canım ben sabah güzel bir kahvaltı yaparsam wc çıkıyordum hergün..Ama bu diyet zayıflama işine başlayalı 2 günde bir yada 1 gün arayala çıkıyorum özeliklle 1 su bardagı sütlü nescafe içersem çıkabiliyroum..İlginç ama bana bu faydalı oluyor..

Evet kuşum ya pek sesini duyamadık birkaç gündür ara ara oluyor işte...Ben geçenlerde öleydim eve git işe gel yat kalk kimseyle konuşmak istemiyrodum..Üzerimi bile giyinip makyaj yapmak istemiyordum ama duygusallaıgım kardeşimden dolayıydı sesini duydum çok şükür iyiym..

Erce canım gözleme olmadanda olmuyor senin menünde canımcım...Patates no no no....Ben patates ve havuç yemiyorum tatlı diye dr vermemişti bana..
Devamlı evde olunca insan değişiklik istiyor..Bazen çocugunda olsa tek başına nefes almayı istiyorsun haklısın..Ama ben işe gidiyorum ya bu yetiyor bana..Hafta sonuda ark.oturmaları felan..Eşim alıyro dışarı çıkartıyor..Bugünde annemdeyiz amca kızları felan hep görüyorum..Kalabalık içinde oluyorum..
Bende şöyle bir sorun var seninde kızın ufak yaşıyorsundur belki boncugumu gözümün önünden ayıramıyorum...İşten koşa koşa eve gidiyorum markete bile az vakit ayırıyorum acil alıncakları alıp çıkıyorum..hafta sonu eşimle kızımla çıkıyoruz markete nereye gitsem yanımda olucak..Çok takıntılıyım boncugum konusunda..Nasıl aşıcam bilmiyorum..Anneme bırakıp dolaşabilirim heryere çocukla olmuyor avmlere mesela kalabalık felan sokmuyorum kızımı oralara küçük diye Dr da izin vermiyor..Temiz havada gezdirin sadece diyor..Kızımı getirmiyorum diye bende gitmiyorum...Kendimi çok kapatıyroum boncuguma anlatabilmmi bilmiyorum..Birine bırakıp dışarı çıkma imkanım var ama bırakamıyorum..

Mesela valdem bana bırak evde sen temizliğini yap hafta sonu diyro bırakamıyroum annem geliyor bana boncuguma bakıyor bende işimi yapıyorum..Çok uzattım yazmakla anlatılmıyor..Konuşmak gibi değil..

harbiden bi otçuluk var bende

hepinize teşekkür ederim seviyorum sizi beee[/QUOTE]

Asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Otla ilgili şeyleri senden bekleriyrouz aklımıza takılanı her zaman soracagımzına emin olabiirsin yandın bizden..Bizde seni seviyoruz feslim.

Aa dag çileği nedir feslim dün aktard agördüm tadıda güzeldi?

Naptın be kuşum hurma kayısı indir ye onların yerine.....1 paket anammmmmmm yandın sen..

selam kizlar iki gündür baglantim yoktu, bugün babamin dogum günuydü pastayi ben yaptim, ak$ama az yemek yedim ve bir dilim pasta yedim, bunun haricinde kendimden son derece memnunum :)

Ooo ne kadar hamarattsın be leyylam...
fESLİM SON ZAMANLARDA MENÜN ÇOK GÜZEL GİDİYOR..AZ VE SIK YİYORSUN HAMUR İŞİDE YOK..HELAL SANA...

bendim canım o fesleğen önermişti ballı su dün içtim biraz da kayısı yedim ama çokta faydası olmadı bugün tekra yaptım bakalım sonuç olur inş

harbiden bi otçuluk var bende

hepinize teşekkür ederim seviyorum sizi beee

Asıl biz sana teşekkür ediyoruz.Otla ilgili şeyleri senden bekleriyrouz aklımıza takılanı her zaman soracagımzına emin olabiirsin yandın bizden..Bizde seni seviyoruz feslim.

Aa dag çileği nedir feslim dün aktard agördüm tadıda güzeldi?

fESLİM SON ZAMANLARDA MENÜN ÇOK GÜZEL GİDİYOR..AZ VE SIK YİYORSUN HAMUR İŞİDE YOK..HELAL SANA...[/QUOTE]

dağ çileği c vitamini deposu bide virüsleri falan öldürmede birebir mesela ishal olanlara falan yedirilirse bağırsakdakii virüsleri temizler ben kızıma yediriyorum ishal olunca
bide romatizmaya iyi gelir

bu ara oturmalarım yokda ondan yemiyorum :):) bugün anneme gitmiştim erişte yedim 5 kaşık falan sonra annemin koşubandında 2 km koştum annemin mutfak dolaplarını komple yapışkanlı folyo ile kapladım bu ara gitmiştir umarım o erişteler

canım benim gözleme dediğim aslında kurutulmuş yufkadan börek
yazın yufkaları açıyoruz dışarıda odun ateşinin korunda kabartıp pişiriyoruz sonra dörde katlayıp üçgen yapıyoruz ve kışın kullanıyoruz ama boyutları normal dışardan aldığımız yufkanın üçte biri kadar falandır çok büyük değil yani
eşim sadece kışları evde olduğu için her sofra biraz abartılı oluyo malesef onun sevdiği şeyleri bizzatta hamurişleri dolmalar çok fazla yapırum bu aralar pek yemesemde evde her daim hamurişim tatlım olur
aslında çok ta güzel verdim bana kalırsa 60 lı rakamları görmeyeli kaç sene var valla unuttum

şu sıralar bende de aynı takıntı başladı gün içinde arayorum kızımı artık rahatsız olmaya başladı anne lütfen ben iyiyim arama artık diyo bende nasıl aşcam bilmiyorum eşimde kızmaya başladı kızın üstüne çok düşme diyo allaha emanet diyip yolluyorum okula ama bide bana sor gelene kadar içim içimi yiyo dua etmekten başka bişi aklıma gelmiyo civcivim

kızlar bn bu bogazımn onune gecemıcem ıradesız bırı olduguma karar verdım ve bır lıste yaptım bunları bır ay yemeyecegıme yarından snr dıye yemın ettım.Hayırlısı..

selam kizalr ben bu hafta buralari bayagi ihmal ettim ama çok i$im vardi tüm hafta çali$tim ya hele bugün, tam 7 saat hiç oturmadan ko$turdum hiç molada vermediler
ak$am kom$u bize çaya geldi, bana dediki "kilo vermi$sin ama SADECE yüzünden vermi$sin" ne gicik insanlar var ya diyette oldugumu bilmiyor, bende sormadim ona kilo vermi$miyim diye mesela "yüzünden vermi$sin" diyebilirdi neden "sadece" kelimesini ekliyorsa...
bu hafta kilo vermediysem artik hayallerim yikilmi$ durumda olurum çünkü önümüzdeki haftalar bu kadar ko$u$turma i$ ve yürüyü$ yapamayacagim

bu arada cezali oldugum için yazmami$tim kilomu ama ben pazartesi günü 68.2 kiloydum bakalim bu pazartesi kaç çikacagiM...

aynen civcivim katiyen bırakamıorum kızı bende. 10-15 dk lığına yan daıreye halasının dedesının yanına gıdıyor. amcasını cok sevıo. acaip düşkün. Allah var bende cok severım kaynımı, cok duzgun bırı aynı kocacıgım gıbı. ama bu kadınlar kulubu benı paranoyak etti. aile içi tacız maciz okuyunca artık dedesıde amcası da hatta kendı babam bıle potansıyel sapık oldular gozumde. hastalıklı bı dusunce farkındayım. baskası olsa ohaaa derdım bu ınsanlara mı yakıstırıosun bunu dıye ayıplardım. ama engel olamıorum kendıme. bı yere mısafırlıge gıttıgım zaman asla gozumun onunden ayırmıorum. baska odada katıyen oynamıcakalr kız cocuk bıle olsa.
annemlere gıttıgımde ende bırakıp cıkalbılırım ama aklım hep gülce de kalır dıye bırakmıorum. annemler cok bozuluo.

kızlar bn bu bogazımn onune gecemıcem ıradesız bırı olduguma karar verdım ve bır lıste yaptım bunları bır ay yemeyecegıme yarından snr dıye yemın ettım.Hayırlısı..
merak ettım lısteyı şimdi

ananemde yapıo o yufkalardan gecen yaz yaptık gene beraber bana verdı bıraz ama kuflendıler hıııc alakam yok hamur isiyle dıye. o kupkuru yufkaları napcam dedım yani. nasıl yapıonkı onları?
sorma topraaaam bende şimdiden dusunuorum okula nasıl gonderıcem dıye. okulda yatar kalkarım heralde. ya o okulda ogretmenlık ya da hademelık yapıo olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…