- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.121
aynen civcivim katiyen bırakamıorum kızı bende. 10-15 dk lığına yan daıreye halasının dedesının yanına gıdıyor. amcasını cok sevıo. acaip düşkün. Allah var bende cok severım kaynımı, cok duzgun bırı aynı kocacıgım gıbı. ama bu kadınlar kulubu benı paranoyak etti. aile içi tacız maciz okuyunca artık dedesıde amcası da hatta kendı babam bıle potansıyel sapık oldular gozumde. hastalıklı bı dusunce farkındayım. baskası olsa ohaaa derdım bu ınsanlara mı yakıstırıosun bunu dıye ayıplardım. ama engel olamıorum kendıme. bı yere mısafırlıge gıttıgım zaman asla gozumun onunden ayırmıorum. baska odada katıyen oynamıcakalr kız cocuk bıle olsa.
annemlere gıttıgımde ende bırakıp cıkalbılırım ama aklım hep gülce de kalır dıye bırakmıorum. annemler cok bozuluo.
merak ettım lısteyı şimdi
ananemde yapıo o yufkalardan gecen yaz yaptık gene beraber bana verdı bıraz ama kuflendıler hıııc alakam yok hamur isiyle dıye. o kupkuru yufkaları napcam dedım yani. nasıl yapıonkı onları?
sorma topraaaam bende şimdiden dusunuorum okula nasıl gonderıcem dıye. okulda yatar kalkarım heralde. ya o okulda ogretmenlık ya da hademelık yapıo olmam lazım
günaydın kızlarr ay canım çok sıkkın 3 gündür dışarda acayip rüzgar var evim son kat olduğundan rüzgarın uğultusu var sürekli psikolojimi bozuyor yaa 2 gündür sularımız kesik boru patlamış ne zaman geleceği belli değil üstüne birde ben hastaandım boğazım ağrıyor başım ağrıyor elim kolum kalkmıyor sabah sabah kalktım çorba yaptım içtim iyi gelir diye bir sürü ot kaynattım umarım kızıma geçmeden iyileşirim dualarınızı eksik etmeyin
selam kizalr ben bu hafta buralari bayagi ihmal ettim ama çok i$im vardi tüm hafta çali$tim ya hele bugün, tam 7 saat hiç oturmadan ko$turdum hiç molada vermediler
ak$am kom$u bize çaya geldi, bana dediki "kilo vermi$sin ama SADECE yüzünden vermi$sin" ne gicik insanlar var ya diyette oldugumu bilmiyor, bende sormadim ona kilo vermi$miyim diye mesela "yüzünden vermi$sin" diyebilirdi neden "sadece" kelimesini ekliyorsa...
bu hafta kilo vermediysem artik hayallerim yikilmi$ durumda olurum çünkü önümüzdeki haftalar bu kadar ko$u$turma i$ ve yürüyü$ yapamayacagim
bu arada cezali oldugum için yazmami$tim kilomu ama ben pazartesi günü 68.2 kiloydum bakalim bu pazartesi kaç çikacagiM...
geçmiş olsun canım
geçen karda benim su boruları donmuştu 4 gün eziyet çekmiştim inş sizinkiler hemen yapılır susuzluk ve elektiriksizlik çok zor
rüzgar sesi ve gökgürültüsü benide çok huzursuz eder çok iyi anlıyorum seni allah yardımcın olsun
amannn boşver leylacım o tip insanlar hepimizin çevresinde var
banada kursta bi kadın dediki işte kilo diyet muhabbeti yapıyoruz aramızda ben kurs ilk başladığı zamanlar tam 77 kiloydum bana kalırsa çok güzel kilo verdim kadın diyoki nerenden belli sadece yüzün küçülmüş
ve bunu bana söleyen 98 kilo ve yaşça benden çok büyük bi kadın yoksa ben ona ağzının payını verirdim de işte yaşına hürmeten bişey diyemedim
aman haa sakın yanlış anlaşılmasın 90 kilonun üstündekileri küçümsemiyorum sadece karşısındakini ezerek ve küçümseyerek eleştiri yapanlara
günaydın kızlarr ay canım çok sıkkın 3 gündür dışarda acayip rüzgar var evim son kat olduğundan rüzgarın uğultusu var sürekli psikolojimi bozuyor yaa 2 gündür sularımız kesik boru patlamış ne zaman geleceği belli değil üstüne birde ben hastaandım boğazım ağrıyor başım ağrıyor elim kolum kalkmıyor sabah sabah kalktım çorba yaptım içtim iyi gelir diye bir sürü ot kaynattım umarım kızıma geçmeden iyileşirim dualarınızı eksik etmeyin
duyguuuu nerelerdesin şekerim hafta sonu gezmesi mi yapısun sizin oralar hava güzeldir tabii burası buzz gibi
gezerkende bişeyler emi caım şölee kebaplar hamburgerler falan
dünki menümü yazıyım
sabah
yarım porsiyon pastane böreği hep kocamın yüzünden yiyorum
şekersiz çay
öğle
5 kayısı
2 tane eti form bisküvi
akşam
bir kase sebze çorbası
yarım dilim ekmek
5 tane acı biber turşusu
iki dilim elma
bir dilim armut
bir portakal
1 buçuk litre su
bir büyük bardak ballı su
bir soda
biraz bacak çalıştırma hareketi
3 saat çarşı pazar alışverişi
aha bir ortak yön daha, bende yerim ertesi gün tartilirim sonrada aglarim artilari görünce pfff
bende dün arkadasa yemege gidecegimi yazmistim size,menüm
mercimek corbasi
4 kasik pilav
bir tane tavuk gögsü
bir dilim lazanya(kiymali makarna)
salata ve yogurtlu havuc salatasi
tatli olarakta tavuk gögsü yapmis
,bu sabahta genis bir kahvalti yaptim ama aksam yemegimi hafif gecirmeyi düsünüyorum ve spor yapicam yine
kilo verdimi zannetmiyorum insallah sabah ac karninina tartilicam en azindan yine ayni kilomda cikmayi ümit ediyorum
öperim hepinizi
merhabalar güzeller
kızlar ben bu bisküvi kek çikolata manyaklığımdan kurtulamayacağımı anladım ve bari yiyorken diyet olanlarını yiyeyim diye düşündüm. bugün de çıktım form ve maviyeşilden bi sürü bişeyler aldım. canım çektiği zaman onlardan yiyeceğim. kalorilerine de baktım 150den fazla olanların sadece yarısını yiyeceğim 1 günde.
biliyorum böylesi de sağlıksız ama napıyım. böyle böyle yenerim belki bu kötü huyumu
ahhh ahhhh gitmiş lazanya yemiş yaaa... neyse afıyet olsun potim
bende dun aksam gayet masum tarhna corbasmı ıctım, arkasından brokoli ve karnabahar haslamamı yedım. eşimle gulceye pilav+tavuk gögsü kızartmıstım
2 küçük dilimde tavuklardan yedım. bı yerım sısmesın dedım
ama sonraaaaa eşim geldi, lay's almıs. 68 gr. onu yedım. yedim yani orta boy bı lays ı yedim. 400 kalori sadece o. buda yetmedı. eşime kıymalı muska boregı yaptım sosyete mantısı da derler. oturup bıde sanırım 10 küsür onlardan yedim. minik minikler yaa hani kendimi kandırıorum peeeehhhh. cıtır cıtır yedım lays ve boreklerı. arkadas ben toktum. tıka basa yemıstım. karnım full dolu ve de toktum yaaa. nıye yedım ne gerek vardı lays ve borege. dun garantı 2000 kalorı almısımdır. 3 gun yemesem olur yani.
yemın ettım arakdas olmuo boyle. ayın 1 ıne kadar kaçamak yapmıcam.uslu uslu normal az porsiyon yemek yıcem.
hatta kendıme ceza da verdım ayın 1 inde de yemıcem makarna teee nısanın 15 ınde yıcem. bana bundan agır ceza olamazdı. ohh ıyı yaptım kendıme
ahhh canım benım ınsaAllah sende bende hepimiz kurtuluruz zaaflarımızdan
selammm bende basladım bugun hayırlıısı olsun ınsallah hepımız yaza ıstedığımız kıyafetlerı rahatlıkla gıyyebılırız
ben de öyle biriyimağla ağla şiştim kaç saattir
liste yapıp yemin mi etsem acaba ben de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?