- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.081
benn geldım kızlar nasılsınız bakem yaa bı haftadır wc sorunu yasıyor uzun zamandır yoktu sorunum ama bir haftadır wc ye cıkmadım karnım dasss gıbı cok zor durumdayım ozellıkle dun ve bugun ıtıbarıyle ballı sıcak sumu ınermıstı bırı bırıde denıyecektı sanırım valla kımdı unuttum kızlar faydadı oldumu bırde regl olucam sanırım bı karın agrısı asırı bır sısılık off offf
çok geçmiş olsun gamzecim...
aç karnına potakal ye... canım başka şey yeme bugün çıkarır hemen bende işe yarıyo yani...
saol kontesım yaa ben bı deneyım bakeyım onu uzun bır zamandır hıc boyle oluyordumıkısıde bırden denk gelınce iyice şişlik hissediyorum fenayım yanıı
benn geldım kızlar nasılsınız bakem yaa bı haftadır wc sorunu yasıyor uzun zamandır yoktu sorunum ama bir haftadır wc ye cıkmadım karnım dasss gıbı cok zor durumdayım ozellıkle dun ve bugun ıtıbarıyle ballı sıcak sumu ınermıstı bırı bırıde denıyecektı sanırım valla kımdı unuttum kızlar faydadı oldumu bırde regl olucam sanırım bı karın agrısı asırı bır sısılık off offf
merhaba tum arkadaslarima
gecmisi okuyamadim kac gundur ugrayamadimda.pek keyfim yok daha dogrusu hic keyfim yok.bugun misafirlerim vardi hersey cok guzeldi soylediklerine gore'cok sukur.dun discideydim guzelce kahvaltimi yapmistim geldigimde ogleden sonra 57.9 gordum ama sevinmedim.bugunde misafirlerimle yedim ictim ama inanin hicbisey anlamadim.sizede olurmu oyle bazen?icimde dayanilmaz bir aci var.alip basimi gidesim geliyor...
arkadaslarim var hemde o kadar iyiler ki.ama kalabaliklarla uzerimi ortuyorum cogu zaman.ic dinginlik cok ozledigim ve ozendigim bir hal.hepinizi seviyorum.gorusmek uzerebana da oluo canım. bazen gulceden fena bunalıorum. butun gun evdeyım. hava soguk dıye hıc cıkmıorum. burda arkadasım falan yok. kımseye gelıp gıtmıorum. bı tek gecenlerde gıttıgım esimin amcasının gelını var elti yarım :)))ona da 3-5 ayda bır gıdıorum yanı o kadar.
bana o yuzden basıyorlar yani.
bana da oluo canım. bazen gulceden fena bunalıorum. butun gun evdeyım. hava soguk dıye hıc cıkmıorum. burda arkadasım falan yok. kımseye gelıp gıtmıorum. bı tek gecenlerde gıttıgım esimin amcasının gelını var elti yarım :)))ona da 3-5 ayda bır gıdıorum yanı o kadar.
bana o yuzden basıyorlar yani.
ben de kuşhan dietine başladım aranızda deneyen ve kilo kaybeden oldu mu? boy168 kilom 67 isteğim 59 kilo olmak.
kız kontesssss sen butun gun amelelık mı yapıon heeee???
tas mı tasıon sırtında? sen aksama kadar nıye yoruluon bu kadar. butun gun masa basındasın. her dakıka burdasın bana laf yetıstırırken mı yoruluon bebegem he???
eve gıdınce az calış yauuu. sofrayı kocan topluo, bulasıkları akıtıp makıneye koyuyo. sen yatıon. minik kelebeğem accık hareket et. ilk zamanlar zor oluo ama sonra esnıo vücut, rahat oluo. bak ben 30 mekık zor cekıodum. sımdı 5 dk da 100-150 tane cekıorum. hemde artık capraz mekık bıle cekıorum. 5 dk mekık cek. bacakların sabıtken ust kısmını saga sola döndür. erıt yanları anacım. duvar sınavı cek. 20 taneyle basla arttır sonra. çok mu zor ayol bunlar. yemek hazırlarken de hareket yap. ben corba yaparken bacaklarımı ındırırp kaldırıorum. karnını hep içine cek. bı sure sonra alışıo ordakı kaslar calışıo.
gamzecim bamya ye. acı sevıosan acı ye. ben acı kucuk bıber tursularından yıyınce anında tuvalete gıdıorum
unuttuydum onu. artık yıyorum gene acı bıber tursumu tuvalet sorunum bıttı
ne zmandır yazmıom cıkamadım dıe
zayıflamak için neler yapıyorsunuz?
kayısım yoktu cnm kuru hurmayla denıyorum 2 gundur tık yokkkhoşgeldin canım. klasik olacak biraz ama kuru kayısı üstüne ılık su, işe yarıyor bende.
saol tatlım acı tursu bıberı sevıyorum emme ekmekle olarmı acbakız kontesssss sen butun gun amelelık mı yapıon heeee???
tas mı tasıon sırtında? sen aksama kadar nıye yoruluon bu kadar. butun gun masa basındasın. her dakıka burdasın bana laf yetıstırırken mı yoruluon bebegem he???
eve gıdınce az calış yauuu. sofrayı kocan topluo, bulasıkları akıtıp makıneye koyuyo. sen yatıon. minik kelebeğem accık hareket et. ilk zamanlar zor oluo ama sonra esnıo vücut, rahat oluo. bak ben 30 mekık zor cekıodum. sımdı 5 dk da 100-150 tane cekıorum. hemde artık capraz mekık bıle cekıorum. 5 dk mekık cek. bacakların sabıtken ust kısmını saga sola döndür. erıt yanları anacım. duvar sınavı cek. 20 taneyle basla arttır sonra. çok mu zor ayol bunlar. yemek hazırlarken de hareket yap. ben corba yaparken bacaklarımı ındırırp kaldırıorum. karnını hep içine cek. bı sure sonra alışıo ordakı kaslar calışıo.
gamzecim bamya ye. acı sevıosan acı ye. ben acı kucuk bıber tursularından yıyınce anında tuvalete gıdıorum
unuttuydum onu. artık yıyorum gene acı bıber tursumu tuvalet sorunum bıttı
ne zmandır yazmıom cıkamadım dıe
mınnak gelmıs sekerımde ben de cıkmaz zorunda kaldım oğlusu uyuttum geldımgamzecim kismecikler yok gördüğün üzre...
ben yanlızım biz yanlızız yanlızız...
minnakla duyguda yoklar accık çatardım...
kayısım yoktu cnm kuru hurmayla denıyorum 2 gundur tık yokkk
saol tatlım acı tursu bıberı sevıyorum emme ekmekle olarmı acba
mınnak gelmıs sekerımde ben de cıkmaz zorunda kaldım oğlusu uyuttum geldım
minnak ben bu öğlen suç işledim rejim suçu...
bir tabak makarna yedim bide 1 fincan zero içtim...
hoş celdin canummm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?