Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar

dunku menum:
sahur:
1 yumurta
tere, roka, maydonoz, nane
2 zeytın
3-4 peynırlı muska boreği
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay

ıftar:
2 kepce tarhana corbası
1 tabak haslanmıs karnabahar yogurtlu (ustune dun konusurken canım cekti, salcalı, pulbıberlı sos yaptım)
yesil salata

2.5 bardak lahana maydanoz kürü
4 bardak su
10 dk ya yakın twister
40 dk yürüyüş (3 km, 100 kalorı)
150 mekik (50 si capraz)
iyiki gunduz yapmısım aksam bısey yapamadım :)

kız minnak valla listen süper karnı baharı benimde canım çekti sosuyla yani...

benim dünkü listeme gelince:

sabah:1 portakal

öğlen:4 kaşık bulgur pilavı,1 tabak taze fasulye,1 salat,3 kaşık yoğurt

akşam:4 dilim sucuk,1 dilim ekmek,4 kaşık bulgur pilavı,patlıcan 4 kaşık,turşuuu...

ara:6 adet kuş lokumu

1.250 calori

kız minnak valla listen süper karnı baharı benimde canım çekti sosuyla yani...
wala bende ılk defa yaptım super oldu kontesim. yogurtada sarımsak kataydım keşke
cok guzel oldu . bu aksamda gene onu yıcem.

yaw lıstende genlde hep taze faulye var. kış ortası taze fasulye yenırmı yaaa :S guzel oluomu barı tadı.
1250 kalorı cok degılmı yaa, bence daha azzdır yedıklerının kalorısı

fazla fazla yazdım kalorileri

kuş lokumlarını yemeseydim,bide akşamki sucukları oda kayınvalideye afyondan gelmiş kaliteli diye yedim

taze fasulyeye gelince yemekçimiz yapıyor,yemeklerimizi ev yemeği yapan bir kadından tabilot usulü alıyoruz küçük tabaklarda her porsiyon 4 kaşık yani ölçtüm..
tadı güzel sanırım yazdan derin dondurucuya atmış tadı lezzetli artı zaten şimdiki sebze fiyatları tavan kadın kilosunu 4 liradan fasulye alıpta yapmaz zannımca tavuk köfte bile ucuza gelir...
zaten kış sebzelerinde yani sera sebzelerinde tat yok su gibi akşamki patlıcanı kayın valide yapmıştı ha batlıcan ha su inan tat tuz diye bişe yoktu....

günaydın demek için geç bir vakit sanırım ama bugün pazar ya keyif zamanı diye anca 10 da kalktım yarım litre suyum tamam bu arada dün için herkese tekrar teşekkür edserim arkamda birden kocaman bir ordu hissettim iyiki sizleri tanıdım herkese güzel bir pazar keyfi dilerim:)

allah seni top etmesin bugün cumartesi....

doğru dem,i yaaaa evde otura otura günlerde karıştı birbirine neyse memur olanlar için de bugün tatil onlara da iyi tatiller dileyim bari valla hiiiçççç farketmedim cumartesi olduğunu

dünki menüm
sabah
küçük bir gözleme
şekersiz çay

öğle
sebze çorbası
bir dilim ekmek
5 tane küşük acı biber turşu
ara
6 tane kuru kayısı çok oldu biliyorum mecburen yedim şifa niyetine

akşam
bir kase sebze çorbası
fırında yağsız derisiz bir tavuk baget
bir kaç tane dilim patates
6 tane küşük acı biber
bir salatalık turşusu

2 litre su
büyük bir bardak ballı su
bir soda
biraz bacak çalıştırma hareketi

afiyet olsun canım ama dikkat et o bisküviler çok tehlikeli
bende eskiden çok yerdim ama yaklaşık 2 aydır ağzıma bir tane bile atmadım
benim mutfakta bir çekmecem var içi cips gofret bisküvi dolu her ay market yaparken mutlaka alırım eskiden kalma alışkanlık iki aydır o çekmece hiç eksilmedi demekki evdeki abur cuburları ben yiyomuşum

sorma canım ya biliyorum çok kötü, keşke hiç yemesem ama bizim evde yenir, annem de alır hep. görünce dayanamadım bu kez, koca paketi tek başıma yedim

merhabalar kızlar
haftasonları pek boş oluyor buralar. 2 gündür leslie yapıyorum + yeni sporlar araştırıyorum. callanetics diye bişey buldum büyük vaatleri var. onu indiriyorum şimdi bilgisayarıma. ona başlıycam. bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…