- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.061
gunaydın kızlar
dunku menum:
sahur:
1 yumurta
tere, roka, maydonoz, nane
2 zeytın
3-4 peynırlı muska boreği
1 fıncan tarcınlı sırkelı yesıl cay
ıftar:
2 kepce tarhana corbası
1 tabak haslanmıs karnabahar yogurtlu (ustune dun konusurken canım cekti, salcalı, pulbıberlı sos yaptım)
yesil salata
2.5 bardak lahana maydanoz kürü
4 bardak su
10 dk ya yakın twister
40 dk yürüyüş (3 km, 100 kalorı)
150 mekik (50 si capraz)
iyiki gunduz yapmısım aksam bısey yapamadım :)
wala bende ılk defa yaptım super oldu kontesim. yogurtada sarımsak kataydım keşkekız minnak valla listen süper karnı baharı benimde canım çekti sosuyla yani...
benim dünkü listeme gelince:
sabah:1 portakal
öğlen:4 kaşık bulgur pilavı,1 tabak taze fasulye,1 salat,3 kaşık yoğurt
akşam:4 dilim sucuk,1 dilim ekmek,4 kaşık bulgur pilavı,patlıcan 4 kaşık,turşuuu...
ara:6 adet kuş lokumu
1.250 calori
wala bende ılk defa yaptım super oldu kontesim. yogurtada sarımsak kataydım keşke
cok guzel oldu . bu aksamda gene onu yıcem.
yaw lıstende genlde hep taze faulye var. kış ortası taze fasulye yenırmı yaaa :S guzel oluomu barı tadı.
1250 kalorı cok degılmı yaa, bence daha azzdır yedıklerının kalorısı
günaydın demek için geç bir vakit sanırım ama bugün pazar ya keyif zamanı diye anca 10 da kalktım yarım litre suyum tamam bu arada dün için herkese tekrar teşekkür edserim arkamda birden kocaman bir ordu hissettim iyiki sizleri tanıdım herkese güzel bir pazar keyfi dilerim:)
büyük bir üzüntüyle itiraf etmeliyim ki 1 paket bisküviyi yediimsonra da leslie 5 mile yaptım. ama youtubede 4 partını buldum sadece, umarım 4 parttır. toplam 50 dk filan sürdü inşallah tamamlamışımdıır.
off of bu yemelere hiç engel olamıycam ben ömrümün sonuna kadar uğraşıcam böyle
afiyet olsun canım ama dikkat et o bisküviler çok tehlikeli
bende eskiden çok yerdim ama yaklaşık 2 aydır ağzıma bir tane bile atmadım
benim mutfakta bir çekmecem var içi cips gofret bisküvi dolu her ay market yaparken mutlaka alırım eskiden kalma alışkanlık iki aydır o çekmece hiç eksilmedi demekki evdeki abur cuburları ben yiyomuşum
merhabalar kızlar
haftasonları pek boş oluyor buralar. 2 gündür leslie yapıyorum + yeni sporlar araştırıyorum. callanetics diye bişey buldum büyük vaatleri var. onu indiriyorum şimdi bilgisayarıma. ona başlıycam. bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyiim
merhabalar kızlar
haftasonları pek boş oluyor buralar. 2 gündür leslie yapıyorum + yeni sporlar araştırıyorum. callanetics diye bişey buldum büyük vaatleri var. onu indiriyorum şimdi bilgisayarıma. ona başlıycam. bakalım iyi sonuçlar alabilecek miyiim
ya benim spor yapamama sorunum var...
bende de var aslında zaman bulmakta zorlanıcam bundan sonrasında da. ama 10 dk bile hiç yoktan iyidir. internette var 10 dklık güzel videolar onlardan denesene kontescim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?