- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.361
kızlar gunaydın
kafam bi dünya. kazan gibi yaaa :S
dun gece 1 e kadar uyumadı gulce.gecede sureklı kalktı. boğulma tehlikesı gecırdı babası sayesınde cok koktu hep agladı, kucagımdan ınmedı yaaa..
mosmor oldu yaaa cok korktum. ağladım bende. sinirim nasıl bozuldu yaaaa. ya bu erkekler nıye boyle. nıye bılmedıklerı seylerde illede ısrar ederler.
bıde babası grıptı ondan da grıp bulastı ohhhh üstüne tüy dikmiş olundu. sonra mınnakkk uyusun uyuyabılıosa.
sahur vaktı ayaktaydım ama heryerım uyuşuktu. cok kotuydum. bı yumurta bıle haslamaya mecalım yoktu. sahur yapamadım.
dunku ıftar menum:
tarhana corbası (bu ne be hergun hergun dıceksınız ama cok sevıorum yaaa, kuru agacın dıbıne dök yeserır oyle bısey bu tarhana)
1 tabak pırasa
az yogurt
6-7 bardak su
spor yapmadım
teşekkürler canım bende seni tebrik ederim gamzecime ve banada geçmiş olsunayyy canım çok sevindim senin adına ne kadar güzel bir duygu
hadi bakalım leyyam bu sefer olacakk inşallahhh az gayret güzelimm
harikaa yaa çok sevindim kendim giymiş kadar oldum o derece yaniiii
sao canım ama bele oturan belden bollaşan bi model dar kesim olaydı bende giremezdim 38 bedene
iyi hadi hastalık diyineee bi dururum şöylee aman hastalık kaza bela uzak dursun bizlerden cümlemizdenn
aman haaa sensiz olmazz kız topik daha senle ne yarışlaryapcazzz
daha seni yencem şekerim yenilen güreşçi güreşe doymazmış benimki o hesap
sarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı sarı kırmızıııııııııııııııııııııııı en büyükk cim bom bommmmm lay lay laly lay layyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaa cim bom bommmmmmmmm bende fanitik ga liyim hatta eşimi böyle tavladım diye bilirimmm ay sen beni maç izlerken görcennnn bi deee
bende cim bomluyum
gelelim yapacaklarına bi senin i.çin başlangıç olsunn cnm bunun çıktısını görebileceğin heryeree yapıştır derimmmm inşallah bi faydası olur bak zaTENN BİRAZ ALIŞTINMI VE SONUÇ GÖRDÜNMÜ KENDİN İSTEMİCENN
AAA OLÇMAZ BAK BENDE YEMİN ETTİM BUGÜN EVDE CİPS VARR KENDİNE ÇEKİYORR YEMİN ETTİM YEMİCEM DİYEE BU ARADAA BUNUN ÖNCCÜSÜ SENSİNNNN ÇOK TŞK LERR
GÜNAYDINN ŞEKERİMM
İYİ Yptın şekerimm ben bir daha ki sefer erceye bu kadar iyimser olmucammm zatenn iyi günüme denk geldi dünnn:)))
yaaaa ismim ne kadar güzell kahretsinnn her yerde geçiyorrrrr
yaa bencedee çok güzel duyguu
oh iyi yapmışsın ama bizide ihmal etmee merak eidyoz bakkkanında çıkmamm gerekiyorduu canımmm
dünn biraz bunaldımm oğlanıda aldımm akşamaa kadarr gezdimm dışardaaaa
hemenn yazıpp çıktımm o yüzdennnn
sen iddanın bitmesni beklemişsin kuzum yaaaherkese merhaba arkadaşlar
dün bol kaçamaklı bir gündü hatta bugün ve yarında öyle olucak bu hafta bakalım inşallah kilo almam :18::18:
dünki menüm
sabah 2 dilim ekmek
azcık zeytinyağı 2 banıplık
3 zeytin bir parça kaşar
annemin az şekerli top kekinden bir tane
şekersiz çay
öğle
3 dilim pizza
büyük ayran
akşam
bir kase yoğurt çorbası
büyük eltimin doğumgünüydü dün akşam incecik bir dilim pasta
şekersiz çay
2 litre su
5 saat vitrin gezme koşuşturma
kimsecikler kalmamış topikte bende işlerimi toparlayayım öğlende arkadaşa gitcez oturmaya yarında bana misafir gelcek bu hafta çok zor geçer :18::18::18:
evettt günaydınn güzellerrrrr bugün içim kıpır kıpırr hayra gelir inşallahhhhhhh
dünkümenümm
aç karnına elmaaa
bol limonlıyeşillik ligt peynir 3-4 y.zeytin küçük çeri domates,küçük salatalık bir dilim kızarmış kepek ekmeği
ara kepekli galetee
ara fındık bedam hurma yaban mersini kayısı
öğle çorba çerez kasesinde 2 kase bol yeşillikkkli salataa yağsuz tuzsuzz
ara nescafe
ara yarım muz
ara galete
akşam ayran bir dilim börek ama ince olanlardan ince uzun 6:20 gib yedim
akşam 100 mekik 5 dk ayakta hareket ettim 2-3 dk twistır
börek son dk olduğu için akşam bunları yaptımm
gün içinde eliptik 35 dk
leslie 21 dk
ev işi
eşime dedim bir daha bana sormadannnn sakınnn birşey getirmeee dedimmm sinir olcammmm ya eşim sayesinde kg veremicemm
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah uyanınca yarım portakal
kahvaltı bir dilim ballı kaymaklı ekmek
ara yarım çaybardağı ballı süt
öğlen 1 kase yarmalı çorba 2 dilim etimek 2 kaşık yağsız soğan kavurması
ara 2 minik kare çikolata
akşam 1 yuvarlak lavaş 3 kaşık tavuk sote 2 kaşık yoğurt
2 litre su
5 fincan değişik bitki çayları
1 fincan süt
akşama kadar yattım hala hastayım kızımda bugün grip olmuş
kızlar gunaydın
kafam bi dünya. kazan gibi yaaa :S
dun gece 1 e kadar uyumadı gulce.gecede sureklı kalktı. boğulma tehlikesı gecırdı babası sayesınde cok koktu hep agladı, kucagımdan ınmedı yaaa..
mosmor oldu yaaa cok korktum. ağladım bende. sinirim nasıl bozuldu yaaaa. ya bu erkekler nıye boyle. nıye bılmedıklerı seylerde illede ısrar ederler.
bıde babası grıptı ondan da grıp bulastı ohhhh üstüne tüy dikmiş olundu. sonra mınnakkk uyusun uyuyabılıosa.
sahur vaktı ayaktaydım ama heryerım uyuşuktu. cok kotuydum. bı yumurta bıle haslamaya mecalım yoktu. sahur yapamadım.
dunku ıftar menum:
tarhana corbası (bu ne be hergun hergun dıceksınız ama cok sevıorum yaaa, kuru agacın dıbıne dök yeserır oyle bısey bu tarhana)
1 tabak pırasa
az yogurt
6-7 bardak su
spor yapmadım
vermıs elıne cocugun eli kadar ekmek ıcını. gülcede hepsını atmıs agzına. yapıstı damagına bogazını kapattı. burnuda tıkalı nefes alamadı. agzında ekmegı cıkarana kadar canım cıktı.
had iyaaaaaaaaaa ayy çok dikkat etmek lazımmm allah korusunnn bende geçen günn oğlum hastaa burunlar tıkalı muZ yediriyommm averelliğim tuttu tv degözüm büyük ısırmış tıkandı çocukk hemen ters çevirdim sırtına vurdum çıkardııı kıyamam bir daha hep kendim bölüyorum yada ısırırken dikkat ediyorumm neyse çok geçmiş olsunnn allah göstermesin bir daha
:))))) yaaa içimden geldimi yiyorum daaa içimden gelmiyorrr işte
cnm eşime hergün diyorum bak ne istersen yapaım diyee oda istemiyor ama bizim mayısda düğün varya ablası evlencek ona ev bakıyorlar öğle arasında ve akşam eniştesi zorla yediriyor onunda bensiz geçmiyor boğazındann banada getiriyorr resmen eniştesi zorluyor bizimkisi az sipari şediyor eniştesi 2 katı sip verdiriyor enişte biraz kilolu daa birazz dedim eşime kendin ye ama bana getirme kuzeye getirxceksende kendine biraz fazla söyle yediğinin ye yemediğini paket ettir kuzeye getirr dedimm sağ olsun görümcemde rejimde olduğumu biliyorr yolluyor cipsleri börekleriii o kadar diyorum hoşbeş yollama diye gittmiş cçtesi hoşbeş yollamış dolapta duruyorr ama yüz vermiyorummm durum bu difrizdee yazdan taze fasulyeler barbunyalar hepsi yatıyorrr yüzüne bakmıyozzz bana diyor bende zayıflıcamm diye gerçi oda baya kilo verdiii durum bu
herkese merhaba arkadaşlar
dün bol kaçamaklı bir gündü hatta bugün ve yarında öyle olucak bu hafta bakalım inşallah kilo almam :18::18:
dünki menüm
sabah 2 dilim ekmek
azcık zeytinyağı 2 banıplık
3 zeytin bir parça kaşar
annemin az şekerli top kekinden bir tane
şekersiz çay
öğle
3 dilim pizza
büyük ayran
akşam
bir kase yoğurt çorbası
büyük eltimin doğumgünüydü dün akşam incecik bir dilim pasta
şekersiz çay
2 litre su
5 saat vitrin gezme koşuşturma
dünkü listem canlar:
sabah:1 portakal
öğlen: 3 köfteile 2 dilim sulu patates,1dilim kepek ekmeği,mercimek çorba,salata
ara:2 dilim kepek ekm.yarım 3gen peynirle yağsız tost
akşam:1 kase tarhana çorbası nefis,1 iri çupra yağda kızartılmış,salata,1 adet yufka ekmeği
toplam:1600 calori hesapladım
çayı suyu bilemedim hesap etmedim totalde 2 litreyi geçmiştir tahminen
yarım saat yürüyüş...
vayyyyy be leyyama bk sennn hadi bakalımmm bu sefer süper gidiyorsunnnbana gelinceeee, bugün diyetimin ilk günü sayiyorum veee 2 gün tatli yemicem diye yemin ettim, bu yüzdenmi ne canim bir$ey yemek istemiyor, ki zaten en sevdigim yemek tatli ondandir heralde, bu iki gün hayatin tadi olmicak ama idare edicem, daha fazla gün için yemin etmek isterdim ama açikcasi cesaret edemedimm
benim $u an hiç i$tahim yok hatta midem bulaniyor, oysa saat 7.30 da 125gr light yogurt yedim o kadar hala bir$ey yemedim ama annem beni birazdan çagirir öglen yemegine
valla ne diyeceğimibilmiyorum tam gaz devam etmmmmm çok güzel menün
geçmi$ olsun canim hasta oldugun halde dikkat etmi$sin
ayyy canim çok geçmi$ olsun! ben çok korkarim böyle $eylerden ya Allah koruùmu$ sen bir sadaka ver
ayyy neden gönderiyorsa öyle $eyleri, benim diyetimin en büyük dü$mani karde$lerimm
hmmmm bayagi kaçamak olmu$! 5 saat vitrinnnnmiiiii bende bayilirim yaa ama benim tempoma uyacak kimse bulamiyorummm
fena degil ke$ke baligi kizartmasaydin menün süper olurdu
hoşgeldin cnmm aramıza herzaman beklerizzzselam arkadaslar bende bu topige dahil olmak istiyorum.... evleneli 4sene oldu ve ben tam 33 kg aldim dogum kilolari dahil... bunlardan kurtulmanin zamani geldi catti... hayatimin hic bir diliminde zayif bir insan olmadim, ama en azindan su 33 kg vermek iyi gelir bana - bize- esimde cok istiyor zayiflamami...27 yasindayim, 1,5 yasinda bir kizim var. boyum 1,63 kilom 103(( cok utaniyorum ya... hedefim 70 kilo olmak. bende burda günlük yediklerimi paylasmak isterim... ya bu zayiflama cetvelini yapamadim ben,yardimci olursaniz cok sevinirim
Weight Loss - Diet Ticker
çok bilee yaa bence daha az olması lazımm menun harikaaaaa cnm yaa ağzım sulandıııdünkü listem canlar:
sabah:1 portakal
öğlen: 3 köfteile 2 dilim sulu patates,1dilim kepek ekmeği,mercimek çorba,salata
ara:2 dilim kepek ekm.yarım 3gen peynirle yağsız tost
akşam:1 kase tarhana çorbası nefis,1 iri çupra yağda kızartılmış,salata,1 adet yufka ekmeği
toplam:1600 calori hesapladım
çayı suyu bilemedim hesap etmedim totalde 2 litreyi geçmiştir tahminen
yarım saat yürüyüş...
DUYFER_2006 çok bilee yaa bence daha az olması lazımm menun harikaaaaa cnm yaa ağzım sulandııı[/QUOTE .!.:ya aslında akşam yemeğinde kayın validedeydik balığı kızartmış oda ama güzeldi...
bakalım bugünü nasıl devireceğim...
ya aslında akşam yemeğinde kayın validedeydik balığı kızartmış oda ama güzeldi...
bakalım bugünü nasıl devireceğim...
769.32 diektin sanırım aldıklarınla yaktıklarınmı çıkardın yoksaa???evet günün menüsü
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Dost Tam Yağlı Yoğurt 40 GRAM 32
Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
Armut 1 ADET 70
Leblebi Beyaz 3 AVUÇ 60
Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 85 dak -420.988
Pilates 45 dak -163.08
Kepekli Ekmek
1 DİLİM 55
Bal
1 YEMEK KAŞIĞI 70
siyah zeytin
8 adet (3gr) 64
Domates
1 ADET 14
Salatalık (hıyar)
1 ADET 11
Toplam :
76.932 kal.
en sondaki rakamlar kaloriler hesaba göre çok karlı bir gün inşallah yanlış değildir :):121:
tek başıma mı kaldım topikte neyse öğle yemeği saati o zaman he menüde su yok ama suyumu düzenli içiyorum:)
evetttt anladımmmmmmmmduygucum o 76.9 kalori yürüyüş bide plates aldıklarımı yaktı eğer yapmasaydım sadece sabah yaklaşık 179 kalori falan olması lazım yani şimdi yiyeceklerimle 500 kaloriyi anca bulurdu sanırım
yok aksine çok başarılısınn üstadddddyanlış bişey yok demi üstad
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?