Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aman allah korumuş canım geçmiş olsun
tarhana mımmmm heleki kıymalıysa bayılırım bende hergün yiyebilirim

ayyy canım çok sevindim senin adına ne kadar güzel bir duygu
teşekkürler canım bende seni tebrik ederim gamzecime ve banada geçmiş olsun

kimsecikler kalmamış topikte bende işlerimi toparlayayım öğlende arkadaşa gitcez oturmaya yarında bana misafir gelcek bu hafta çok zor geçer :18::18::18:

anında çıkmamm gerekiyorduu canımmm
dünn biraz bunaldımm oğlanıda aldımm akşamaa kadarr gezdimm dışardaaaa
hemenn yazıpp çıktımm o yüzdennnn
oh iyi yapmışsın ama bizide ihmal etmee merak eidyoz bakkk

sen iddanın bitmesni beklemişsin kuzum yaaa

kimsecikler kalmamış topikte bende işlerimi toparlayayım öğlende arkadaşa gitcez oturmaya yarında bana misafir gelcek bu hafta çok zor geçer :18::18::18:

erceeeeeeeee lütfen bi fac adres alırmısınnnnnnnnnn lütfennnnnnn

dünkü listem canlar:

sabah:1 portakal

öğlen: 3 köfteile 2 dilim sulu patates,1dilim kepek ekmeği,mercimek çorba,salata

ara:2 dilim kepek ekm.yarım 3gen peynirle yağsız tost

akşam:1 kase tarhana çorbası nefis,1 iri çupra yağda kızartılmış,salata,1 adet yufka ekmeği

toplam:1600 calori hesapladım
çayı suyu bilemedim hesap etmedim totalde 2 litreyi geçmiştir tahminen

yarım saat yürüyüş...

selam arkadaslar bende bu topige dahil olmak istiyorum.... evleneli 4sene oldu ve ben tam 33 kg aldim dogum kilolari dahil... bunlardan kurtulmanin zamani geldi catti... hayatimin hic bir diliminde zayif bir insan olmadim, ama en azindan su 33 kg vermek iyi gelir bana - bize- esimde cok istiyor zayiflamami...27 yasindayim, 1,5 yasinda bir kizim var. boyum 1,63 kilom 103 (( cok utaniyorum ya... hedefim 70 kilo olmak. bende burda günlük yediklerimi paylasmak isterim... ya bu zayiflama cetvelini yapamadim ben,yardimci olursaniz cok sevinirim

Weight Loss - Diet Ticker

mmmmm çok güzel menün

geçmi$ olsun canim hasta oldugun halde dikkat etmi$sin

ayyy canim çok geçmi$ olsun! ben çok korkarim böyle $eylerden ya Allah koruùmu$ sen bir sadaka ver

ayyy neden gönderiyorsa öyle $eyleri, benim diyetimin en büyük dü$mani karde$lerimm

hmmmm bayagi kaçamak olmu$! 5 saat vitrinnnnmiiiii bende bayilirim yaa ama benim tempoma uyacak kimse bulamiyorummm

fena degil ke$ke baligi kizartmasaydin menün süper olurdu

bana gelinceeee, bugün diyetimin ilk günü sayiyorum veee 2 gün tatli yemicem diye yemin ettim, bu yüzdenmi ne canim bir$ey yemek istemiyor, ki zaten en sevdigim yemek tatli ondandir heralde, bu iki gün hayatin tadi olmicak ama idare edicem, daha fazla gün için yemin etmek isterdim ama açikcasi cesaret edemedimm
benim $u an hiç i$tahim yok hatta midem bulaniyor, oysa saat 7.30 da 125gr light yogurt yedim o kadar hala bir$ey yemedim ama annem beni birazdan çagirir öglen yemegine

vayyyyy be leyyama bk sennn hadi bakalımmm bu sefer süper gidiyorsunnn

valla ne diyeceğimibilmiyorum tam gaz devam et
hoşgeldin cnmm aramıza herzaman beklerizzz
çok bilee yaa bence daha az olması lazımm menun harikaaaaa cnm yaa ağzım sulandııı

ya aslında akşam yemeğinde kayın validedeydik balığı kızartmış oda ama güzeldi...

bakalım bugünü nasıl devireceğim...

vallacanım çektiii bende şu balığın kokusunu hiç sevmiyorum küçük tüp alcam balkonda yapcam ben kokuya karşı çok duyarlıım kiç sevmiyorum kötü kokuyu ayy yanında rokaaa ohhhh denizden babam çıksa yerim boşuna denmemiş

Son düzenleme:
evet günün menüsü
Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Dost Tam Yağlı Yoğurt 40 GRAM 32
Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
Armut 1 ADET 70
Leblebi Beyaz 3 AVUÇ 60
Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 85 dak -420.988
Pilates 45 dak -163.08
Kepekli Ekmek
1 DİLİM 55
Bal
1 YEMEK KAŞIĞI 70
siyah zeytin
8 adet (3gr) 64
Domates
1 ADET 14
Salatalık (hıyar)
1 ADET 11
Toplam :
76.932 kal.
en sondaki rakamlar kaloriler hesaba göre çok karlı bir gün inşallah yanlış değildir :):121:

tek başıma mı kaldım topikte neyse öğle yemeği saati o zaman he menüde su yok ama suyumu düzenli içiyorum:)

769.32 diektin sanırım aldıklarınla yaktıklarınmı çıkardın yoksaa???
birde 45 piltes daha fazla kalori yapması lazım yaa
onun dışındaa çok güzel menü ve aktivitee

duygucum o 76.9 kalori yürüyüş bide plates aldıklarımı yaktı eğer yapmasaydım sadece sabah yaklaşık 179 kalori falan olması lazım yani şimdi yiyeceklerimle 500 kaloriyi anca bulurdu sanırım

allahım razı olsun senden sizler olmasaydınız ben bırakırdım bu kilo işini sanırım ama burda acayip gaza geliyorum herkesin verdiği kiloları gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…