- 12 Ocak 2011
- 228
- 23
- 318
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.401
olabilir leylacım oan dıkkat etmedım datlumda ben onceden montı yaparken orda yenebılıcegı soylenıyordumda ordan sey ettıydım bendeee alıp yedım ama okadar ıncelemedımmmyagini döktüm ya içim rahat yemi$tim
gamzecimmm bende o çikolatalardana liyorum ama o kadar inceledimki, mesela normal bi çikolata alinca $eker miktari çok ama yagi az oluyor, ama o %80 veya %85 olanlarin $ekeri az ama yagi çok oluyor bu yüzden kalorisi diger çikolatalarla neredeyse ayni
selam canım arkadaşlarım benim
işten vakit bulunca geliyorum geçmişi okurken zamanım bitiyor size iki kelam yapamıyorum ama hepinizden haberim oluyor
hepinizi kocaman kucaklıyorum
Canimsinnnnaletin tepesinden sevgiler
Tabilo kilo yapar susamdan yapiliyor
spordayyim tam yazamiyorum sen yagsiz corbayi .azil yaptin tebrikler
kizacaksin bannnaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18: hazir çorba yaptimm
okuldan geldim gerçegini yapmaya zamanim olmadi ama ben zaten yagsizini yapabiliyorum yazayimmm :
mantarlari dogruyorum, suya atiyorum 15dk falan kaynatiyorum, sonra bir kasenin içine 1 yemek ka$igi (veya çorba çoksa 2 ka$ik) un ve bir bardak soguk süt koyuyorum kari$tiriyorum iyice sonra kaynayan mantarlarin içine kari$tira kari$tira döküyorum, diyette olmayanlar kremada katabilir, mantarlar iyice yumu$ayana kadar kaynatiyorum en son nane tuz atiyorum içine çok güzel oluyor tadi
kizlarrr ben dün dü$ünürken bir$ey aklima geldi! Bende malesef 15 ya$imdan beri kolesterol varOysa o zamanlar inceydi, ögrendigimizde annem $ok oldu çünkü beno zamanlar çok yagli bir$eyi yutamiyordum mesela helva ve nutellayi bir ka$ik alinca ikinciye tiksinirdim, tatlilardada yaglilari sevmezdim (baklava falan) yinede kolesterol çikmi$ti, ama sınırı çok fazla geçmedigi için ilaç vermemi$lerdi ve sadece daha az yagli yememi ve yumurtayi azaltmami söyledi, $u an hala var kolesterolüm ama 8-9 yildir hiç artmadi allah'a $ükür, benim durumumda olan varmi? Beni korku aldi $imdi bu ya$imda neredeyse 10 yildir kolesterolüm var ve ögretmen bir gün demi$tiki çocuklugunda kolesterolü olanlarin 30 ya$inda damarlari tikaniyor Dünden beri bu korku beni aldi yaa
allah allahhh nasıl olurya gencecik yaştaa kolestrol devamı kontrol ettir haa tamam mıı
gecmıs olsun canım hıc korkmak sıksık kontrollerını yaptır ılac kullanman gerekırse kullan dıkkat ettıgın surece tehlıke olmaz sanrım canımmmkizlarrr ben dün dü$ünürken bir$ey aklima geldi! bende malesef 15 ya$imdan beri kolesterol varoysa o zamanlar inceydi, ögrendigimizde annem $ok oldu çünkü beno zamanlar çok yagli bir$eyi yutamiyordum mesela helva ve nutellayi bir ka$ik alinca ikinciye tiksinirdim, tatlilardada yaglilari sevmezdim (baklava falan) yinede kolesterol çikmi$ti, ama sınırı çok fazla geçmedigi için ilaç vermemi$lerdi ve sadece daha az yagli yememi ve yumurtayi azaltmami söyledi, $u an hala var kolesterolüm ama 8-9 yildir hiç artmadi Allah'a $ükür, benim durumumda olan varmi? beni korku aldi $imdi bu ya$imda neredeyse 10 yildir kolesterolüm var ve ögretmen bir gün demi$tiki çocuklugunda kolesterolü olanlarin 30 ya$inda damarlari tikaniyor dünden beri bu korku beni aldi yaa
Spor bitti çayımı alıyorum geliyorum haydi sohbet edekkk
bende çayimi az önce içtimmm, bu sefer muhabbet kousunu ben açiyorummmmmmmm
MANTIK EVLILIGIMI ASK EVLILIGIMI? EVLILER MANTIK EVLILIGIMI YAPTILAR ASKMI? BEKARLAR HANGISINI DÜSÜNÜYOR??
BU ARADA NEDENLERINIDE BEKLIYORUMMM HIHIHIHIHI
MANTIK EVLILIGIMI ASK EVLILIGIMI? EVLILER MANTIK EVLILIGIMI YAPTILAR ASKMI? BEKARLAR HANGISINI DÜSÜNÜYOR??
kizlarrr ben dün dü$ünürken bir$ey aklima geldi! bende malesef 15 ya$imdan beri kolesterol varoysa o zamanlar inceydi, ögrendigimizde annem $ok oldu çünkü beno zamanlar çok yagli bir$eyi yutamiyordum mesela helva ve nutellayi bir ka$ik alinca ikinciye tiksinirdim, tatlilardada yaglilari sevmezdim (baklava falan) yinede kolesterol çikmi$ti, ama sınırı çok fazla geçmedigi için ilaç vermemi$lerdi ve sadece daha az yagli yememi ve yumurtayi azaltmami söyledi, $u an hala var kolesterolüm ama 8-9 yildir hiç artmadi Allah'a $ükür, benim durumumda olan varmi? beni korku aldi $imdi bu ya$imda neredeyse 10 yildir kolesterolüm var ve ögretmen bir gün demi$tiki çocuklugunda kolesterolü olanlarin 30 ya$inda damarlari tikaniyor dünden beri bu korku beni aldi yaa
Spor bitti çayımı alıyorum geliyorum haydi sohbet edekkk
bizde çok $a$irdik hatta doktora tek ba$ima gitmi$tim sonuçlari almak için ve eve geldim anneme diyemedim bir iki hafta sonra dedim çok üzüldü çünkü ne annemde nede babamda vardi, vücudum yag depolamaya hazir bir vaziyette yani taa o zamandan... kolesterol migren tiroidimdeki kistleri falan yilda bir kontrol ettiriyorum hatta nisanda tiroidimi kontrol etme vakti geldi
konuya cevap veriyorummmm
ben aşk evliiği yaptım allaha şükür hala aşığım
ben ask evlılıg yaptım hıcte aklımda yoktu eşimde ilk goruste asık oldu herzaman soyle ilk goruste ask dıyee ayrı sehırlerde olmamaıza ragmen peşimden kostu kısacası kısmetmıs evlendıkkk bencede ask evlılıgı mantık olupta aman parası olsun aman soyle olsun aman boyle olsun dıye dusunup ask olmaz sadece mantık olursa o adamın yaptıgı hersey batar evlıler bunu bılır oturması batar yemek yemesı batar senı opme seklı bıle batar cunku sevmedıgın asık olmadıgın biridir mantık biryere kadar yanı ask sevgi en onemlısıde saygı varsa evlılık var yok yok bence
tabikide aşkk evililiği yaptımmm manyak oldum aşkından eşiminn çokkkkkkkkk sevdim 3 ay dada evlendimmmm :)))))
kıyamam yaaaa sanaaa devamlın kontrol ettirbizde çok $a$irdik hatta doktora tek ba$ima gitmi$tim sonuçlari almak için ve eve geldim anneme diyemedim bir iki hafta sonra dedim çok üzüldü çünkü ne annemde nede babamda vardi, vücudum yag depolamaya hazir bir vaziyette yani taa o zamandan... kolesterol migren tiroidimdeki kistleri falan yilda bir kontrol ettiriyorum hatta nisanda tiroidimi kontrol etme vakti geldi
geldimmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgecmıs olsun canım hıc korkmak sıksık kontrollerını yaptır ılac kullanman gerekırse kullan dıkkat ettıgın surece tehlıke olmaz sanrım canımmm
haydı gelll gellllllllllllllll
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sizekonuya cevap veriyorummmm
ben aşk evliiği yaptım allaha şükür hala aşığım
ben ask evlılıg yaptım hıcte aklımda yoktu eşimde ilk goruste asık oldu herzaman soyle ilk goruste ask dıyee ayrı sehırlerde olmamaıza ragmen peşimden kostu kısacası kısmetmıs evlendıkkk bencede ask evlılıgı mantık olupta aman parası olsun aman soyle olsun aman boyle olsun dıye dusunup ask olmaz sadece mantık olursa o adamın yaptıgı hersey batar evlıler bunu bılır oturması batar yemek yemesı batar senı opme seklı bıle batar cunku sevmedıgın asık olmadıgın biridir mantık biryere kadar yanı ask sevgi en onemlısıde saygı varsa evlılık var yok yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?