Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hıhh becerıksızsın ıstee hemıde okadarkı adam bır ekmegı yıyıp bitirir sonra parmakalrın bılem yerr sekerımmmmm
çok beceriksizimm

maşallah barek allah kimin oğlu demi...
sildim sonraayazdığımıı yanlış anlaşılmasın diyeeee işte birden duygu patlaması
hehehehehehehehehe......
becerisizimm iştee
güzellerim ben kaçar çok işim var...öpüldünüz....
kolay glesinnnn

Ya oğlumm çok yakışıklı yaaa maşallahh
masallah canım allah nazardan saklasın kuzeyıı herkesın yavrusu kendıne guzellll hıhh bıkerem benımkıde cok yakısıklı
kız gamze senin kocan 55 kilomu hehe benimki 100 kilo nerdeyse... besle adamı valla... evel kendimiz zayıflayalım sıra kocalara gelecek el atarız onlarada..benim tombişin ihtiyacı var....

ayy valla beslıyırum canım ama yemekle pek alakası yok yanı aslında borek corek kek tatlı oyle seylerı agzına surmez ben kuru dolmalar ekşili kofteler içli kofteler yaparım oyle değişik seylerı hayatta yemez ona normal turk yemegı olarak mercımek tarhana sehrıye gıbı corba yap yanına ya tas kebabı yada barbunya sulıu kofte falan yap yanında sehrıyelı pılav yada makarna tamamdır ben sebzelı bulgur pilavı falan yaparım yemek ona sade klasık yemekler olcakk onu bıle kus kadar yıyor yıyemıyorum fazlasını dıyor

banada öğretsenee bilmiyom benn :26::26:

artik yemem zaten...

neyse kızlarben çıkarımm iş güç beni beklerrrr saçma sapanbir gün herşeyi ihmal ettimm bugünnnn taaa akşama girerimmm belki dayanamam girerim belki girer girer çkarımm belkimm hiç çıkmam açık kalırr bilg. belkiiiiiiiiiiiiii.................

valla benim eşimde yemeği seviyor beraber çok güzel yiyoz...

Sorma be kontesim ay kocişle karşılıklı yemeyi 3 aydır bende özledim...
Geçen gün kek istiyor yok yapmam dedim sen yiyecen ben bakçammı dedim gülüyor eşimde akşamları pek yemez bana eşlik eder.
Eşiminde diyete girmesi gerek.
Et e düşkündür benimki

gamzee benim koca dün erken geldi 3 kere dedim sanabirşeyler hazırlayımm şimdi yaprsan1 ekmek yerim diyorr acaba ben yemek yapmayı beceremiyormuyumm Beceriksizmiyim benn söyleee

Kendine haksızlık etme canım.

hakkaten benim süpriz yalan oldu....dillere düşeceğim şimdiden diyim.....

Yaaa şimdiden düşün bence
Kızlar unutmayın kontes demedi p.tesi süprizim var diye merakla bekliyoruz...

güzellerim ben kaçar çok işim var...öpüldünüz....

Güle güle canım basbas

Çok hareketlidir canım Benim kardeşimde almaz kilo abla bende kurt var der....Bakalım askerde nasıl olucak paşam..

gitmeidm canım burdayım. eskileri okuodum

Oku oku şekerim yolun uzun kafanda karışık...

Güle güle duygucum...Kolay gelsin..Bekleriz.

leyya canım alıntı yapamadım yaww
Tamam da o kadar yemekleri yapınca tadına bakmadan olmaz demi..1 kaşık ondan 1 kasık bundan derken oooo alırsın...Dikka et canım platonik aşkını aklına getirirsen yemezsin zaten...

yavvvfff kontess benimde suprizim var pazartesiye aynisi mi yoksaben bugunden cogunu tamamladim +1500 diyeyim siz anlayin

leyyam kıyamamm sanaa canım yaa

olur oluuuur bal gibi oolluuurrhem de bugun biryere davetliydim cocuklar yuzunden gidemedim.yarin gezmedeyim yine yok yaa kontesin ki bu olamaz kesin vermis olacak

aferim sanaaa p.tesie kadar+2000 olurmu bak ben hiç bundan şüphelenmemiştimm kontesinuprizi bu olabilirmi

yavvvfff kontess benimde suprizim var pazartesiye aynisi mi yoksaben bugunden cogunu tamamladim +1500 diyeyim siz anlayin

Vay vay kırmızı halı seremmi zsa canım nerelerdesin bakem sen keyfin nasıl iyimi ?

Al arkadaşım al sana yakışır..

canımmm annemler bendeydii fırsat bulamadımmm girmeye sabahh ama onlarıı gönderince hemenn daldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…