- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.601
çok beceriksizimmhıhh becerıksızsın ıstee hemıde okadarkı adam bır ekmegı yıyıp bitirir sonra parmakalrın bılem yerr sekerımmmmm
sildim sonraayazdığımıı yanlış anlaşılmasın diyeeee işte birden duygu patlamasımaşallah barek allah kimin oğlu demi...
becerisizimm işteehehehehehehehehehe......
kolay glesinnnngüzellerim ben kaçar çok işim var...öpüldünüz....
masallah canım allah nazardan saklasın kuzeyıı herkesın yavrusu kendıne guzellll hıhh bıkerem benımkıde cok yakısıklıYa oğlumm çok yakışıklı yaaa maşallahh
kız gamze senin kocan 55 kilomu hehe benimki 100 kilo nerdeyse... besle adamı valla... evel kendimiz zayıflayalım sıra kocalara gelecek el atarız onlarada..benim tombişin ihtiyacı var....
kız unutkan minnak insan giderken bir allasımarladık der küt diye kaçtın aşkolsun bacım....
masallah canım allah nazardan saklasın kuzeyıı herkesın yavrusu kendıne guzellll hıhh bıkerem benımkıde cok yakısıklı
kızlar birbirinden güzel erkekler birbirinde yakuşuklu yeni gelecek bebekelermiz var çiçmedoğuyor onlarda birbirinden tatlı olcak dimi
ayy valla beslıyırum canım ama yemekle pek alakası yok yanı aslında borek corek kek tatlı oyle seylerı agzına surmez ben kuru dolmalar ekşili kofteler içli kofteler yaparım oyle değişik seylerı hayatta yemez ona normal turk yemegı olarak mercımek tarhana sehrıye gıbı corba yap yanına ya tas kebabı yada barbunya sulıu kofte falan yap yanında sehrıyelı pılav yada makarna tamamdır ben sebzelı bulgur pilavı falan yaparım yemek ona sade klasık yemekler olcakk onu bıle kus kadar yıyor yıyemıyorum fazlasını dıyor
Ay karnı bahar bende cuma günü almayı unutmuşum..Çocuklu kadının aklı yarım vallahi..Ben şimdide unutuyorum hele dıaşrı çıkarken sunu aldıkmı bunu aldıkmı diye eşime on kere sorarım...
Hehe he evde yayla çorbsı ve zeytinyaglı kabak yemeği var dereotlu akşama onu yerim....
Oooooooo tamam onlar yesinde sen yeme birde onların yedikleri çok yararlı değilki sen dogal besleniyorpsun niye kızıyorlar anlamadım..
Ama sen günlerce aç kalırsan yada lahana çorbası diyetleri, yapıp migreni azdırırsan annende haklı.
Sık ama az beslen olayı otuırtsan sorun olmayacak..
Evet canım sorma...O kadar sevmişimki kızımda aynı babası kap kara :)))
Ooo sen süprizim var dedim pazartesi tartı gününe ne oldu yalan mı oldu :)
Katılıyorum......Küt diye çocugun karşına çıksan sevi sveiyorum desen oda sana derki DENSİZhaklı ama..
Ortam olması gerek canım..
neyse kızlarben çıkarımm iş güç beni beklerrrr saçma sapanbir gün herşeyi ihmal ettimm bugünnnn taaa akşama girerimmm belki dayanamam girerim belki girer girer çkarımm belkimm hiç çıkmam açık kalırr bilg. Belkiiiiiiiiiiiiii.................
arkaya benide bindirrrgorusuruz cnm kolay gelsınnnnnnnn
valla benim eşimde yemeği seviyor beraber çok güzel yiyoz...
gamzee benim koca dün erken geldi 3 kere dedim sanabirşeyler hazırlayımm şimdi yaprsan1 ekmek yerim diyorr acaba ben yemek yapmayı beceremiyormuyummBeceriksizmiyim benn söyleee
hakkaten benim süpriz yalan oldu....dillere düşeceğim şimdiden diyim.....
güzellerim ben kaçar çok işim var...öpüldünüz....
masallah canım allah nazardan saklasın kuzeyıı herkesın yavrusu kendıne guzellll hıhh bıkerem benımkıde cok yakısıklı
Maşallah allah nazarlardan korusun cümlesini.
ayy valla beslıyırum canım ama yemekle pek alakası yok yanı aslında borek corek kek tatlı oyle seylerı agzına surmez ben kuru dolmalar ekşili kofteler içli kofteler yaparım oyle değişik seylerı hayatta yemez ona normal turk yemegı olarak mercımek tarhana sehrıye gıbı corba yap yanına ya tas kebabı yada barbunya sulıu kofte falan yap yanında sehrıyelı pılav yada makarna tamamdır ben sebzelı bulgur pilavı falan yaparım yemek ona sade klasık yemekler olcakk onu bıle kus kadar yıyor yıyemıyorum fazlasını dıyor
gitmeidm canım burdayım. eskileri okuodum
neyse kızlarben çıkarımm iş güç beni beklerrrr saçma sapanbir gün herşeyi ihmal ettimm bugünnnn taaa akşama girerimmm belki dayanamam girerim belki girer girer çkarımm belkimm hiç çıkmam açık kalırr bilg. belkiiiiiiiiiiiiii.................
yavvvfff kontess benimde suprizim var pazartesiye aynisi mi yoksaben bugunden cogunu tamamladim +1500 diyeyim siz anlayin
olur oluuuur bal gibi oolluuurraferim sanaaa p.tesie kadar+2000 olurmu bak ben hiç bundan şüphelenmemiştimm kontesinuprizi bu olabilirmi
bu $arkiyi dinleyip agliyorum hep
kim saracak beni kim sevecek?
dur dokunma cigerim aciyor
sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim
bana çok gördügün a$ki sen ellere ver
terk edeli $imik degil ali$ir gönlüm
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER
SEVILMEDEN SEVMEK VARYA O DAHA BETER
hadi beni öldür beni unut
hadi beni göm yalnizliga
hadi bana hepsi yalan de, beni birakmaaa
ya aglanacak halime gülüyorummm
olur oluuuur bal gibi oolluuurrhem de bugun biryere davetliydim cocuklar yuzunden gidemedim.yarin gezmedeyim yine yok yaa kontesin ki bu olamaz kesin vermis olacak
aferim sanaaa p.tesie kadar+2000 olurmu bak ben hiç bundan şüphelenmemiştimm kontesinuprizi bu olabilirmi
yavvvfff kontess benimde suprizim var pazartesiye aynisi mi yoksaben bugunden cogunu tamamladim +1500 diyeyim siz anlayin
BUGÜN GİRMEYENLERR
Gamzeeeeeeeeee kankimmmm meleğimmm sırdaşımm
erceee tatlım BİRTANEM güzel ortağımm NERDESİN
karabiberr tatlı şekerimmm nerdesinnnn sen
zsaaa uzak diyarınn türk lokumu hiç uğramıyonn kuşum nerdesinizzz
maşallah çok şanslısın mantığın kalbinede uymuşş fet etmiş daim olsun sevginiz
sağoll canımmm
benimkisii biraz zor olduu hiçç tanımadığımm biriine evett dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?