Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

valla benim eşimde yemeği seviyor beraber çok güzel yiyoz...

Bugün hangi saçmaçorbayı içsem acabaaaa fikir veren varmııı

sebze çorbasi yappppp mmmmmmmmmm

sende haklisin ama bende kocama degilde aileme çok yemek yaparim haftanin 4-5 günü yemegi ben yaparim yani en az 3 kere garanti,

sorma yaaa cok dalgınım bu ara nıyeyse
hem ben asıgım zaten kocama hıhhhh

oy oyyy

Ay karnı bahar bende cuma günü almayı unutmuşum..Çocuklu kadının aklı yarım vallahi..Ben şimdide unutuyorum hele dıaşrı çıkarken sunu aldıkmı bunu aldıkmı diye eşime on kere sorarım...
Hehe he evde yayla çorbsı ve zeytinyaglı kabak yemeği var dereotlu akşama onu yerim....

Oooooooo tamam onlar yesinde sen yeme birde onların yedikleri çok yararlı değilki sen dogal besleniyorpsun niye kızıyorlar anlamadım..
Ama sen günlerce aç kalırsan yada lahana çorbası diyetleri, yapıp migreni azdırırsan annende haklı.
Sık ama az beslen olayı otuırtsan sorun olmayacak..

MAŞALLAH GÜZEL HİKAYEEE KALP KALBEKARIŞIIYMIŞŞ

Evet canım sorma...O kadar sevmişimki kızımda aynı babası kap kara :)))

sanırım ben yine bugün çok yedim ayy bu hafta 1 kilodan fazla vermem lazım alacağım b u gidişleeee..........ayyyyyyyyyyyyyyyy

Ooo sen süprizim var dedim pazartesi tartı gününe ne oldu yalan mı oldu :)

Katılıyorum......Küt diye çocugun karşına çıksan sevi sveiyorum desen oda sana derki DENSİZhaklı ama..
Ortam olması gerek canım..

gamzee benim koca dün erken geldi 3 kere dedim sanabirşeyler hazırlayımm şimdi yaprsan1 ekmek yerim diyorr acaba ben yemek yapmayı beceremiyormuyumm Beceriksizmiyim benn söyleee

sebze çorbasi yappppp mmmmmmmmmm

sende haklisin ama bende kocama degilde aileme çok yemek yaparim haftanin 4-5 günü yemegi ben yaparim yani en az 3 kere garanti,

oy oyyy
sebzemii benim tüm yemeklerim doğalsebzeli ben haftalık sebze suyu yapıyorum tatlımmm başkabaşka önerr

dememmm datlummmmmmmmmmm secenekler varsa ben 9 numaralı kutuyu secıyorummmmmm

Aynen canım yaa dımı beraber cok guzel yenıyor kontesımm aguldurdun benı allahıyılıgını versın

9 muuu psikopata bağladımmm bak iyiceee doğru yazdımmı gamzee Ellerim titriyor şuan nedensee

duygucum alternatıfler
yayla corbası
tavuk suyuna terbıyelı şehriye corbası
sebze corbası
varsa brokoli çorbası
tarhana corbası

dememmm datlummmmmmmmmmm secenekler varsa ben 9 numaralı kutuyu secıyorummmmmm

aynen canım yaa dımı beraber cok guzel yenıyor kontesımm aguldurdun benı allahıyılıgını versın

kız gamze senin kocan 55 kilomu hehe benimki 100 kilo nerdeyse... besle adamı valla... evel kendimiz zayıflayalım sıra kocalara gelecek el atarız onlarada..benim tombişin ihtiyacı var....

bir gün bir gün bir çocuk evede gelmiş kimse yok açmış bakmış dolabı şekerde sanmış ilacı

Son düzenleme:
gamzee benim koca dün erken geldi 3 kere dedim sanabirşeyler hazırlayımm şimdi yaprsan1 ekmek yerim diyorr acaba ben yemek yapmayı beceremiyormuyumm Beceriksizmiyim benn söyleee

hıhh becerıksızsın ıstee hemıde okadarkı adam bır ekmegı yıyıp bitirir sonra parmakalrın bılem yerr sekerımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…