Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

haklsıın seker bende olsam dıyemem yani. ortak bı arkadasınız olsa, ortam olsa tanısır muhabbet eder hvadan sudan konusursunuz sonra muhabbet etmek ıcın beklemeye gerek yok. yolda selamlasırsın naber maber dersın ilerler konu. öğrenırsın de brı varmı yokmu... sevilmek sevmekten gelir inanmışım dıo şebnem ferahım
hakkaten oyle... sen sevdıkce o da senı sever kalpceğzi boş ise

MAŞALLAH GÜZEL HİKAYEEE KALP KALBEKARIŞIIYMIŞŞ

minnakım darılma be anacımmmmmmmmm şuanki gündem leyyaaaa..
Kontes yakarlarsa yandı leyyaaaaa

darılırmıyım ona bennnn :))))
kontesim minik kebeleğimmmm cooo özledim seniiii
yaw kızlar moralım acaip bozuk pts gunlerı pazarımız var. ben karnabaharı aldım. parasını verdım o sırada gulce agladı ılgılenıyım derken kanabaharı adamın tezgahta untutum. la bı baktım eve gelınce karnabahar yok. inadına da karnabahar yıyesım var. uyuz oldum. gecen haftada muzları unutttuydum gulce yuzunden adam bu hafta gordu ablaaa dıe bagırıo noluo dedım. abla gecen hafta muzları unutttun dedı verdı 1 kılo muz adam
aksama ne yapsam dıe dusunuorum şimdi. brüksel lahanası yapıyım bari. corba bruksel lahanası salata yerım.

hiç sorma canim ya çok sosyal biriyim, ve bu ya$ima kadar ailemle her yere gittim, $imdi gitmeyince beni ariyorlar neden gelmedin falan, sonra küsüyorlar, ne bileyim annemde ali$mi$ sen gelmezsen olmaz diyor bende gidince halime bakmadan yiyorum helede genç kizlar varsa
bende artik ikindide hurma ve üzüm yiyorum
misafi konusuna gelince, evet misafirimizde oluyor haftada en az 2 kere, genelde pasta börek i$ini ben iyi yaptigim için ben hazirliyorum, ve illakide yiyorum ama artik yokk

burda aylardir helva diye sayikliyorum, annem yapti, birazcik aldim, sonra dün bir güzel koktu anlatamam ama elimi sürmedim, abim çikolata almi$ benim en sevdiklerimden bana uzatti yok dedim, annemde kizim sen ömür boyumu diyet yapacaksin dedi abim yüzüme bakti, sonra annem ne kadar su içtigimi farketmi$ kizim su içe içe ölecennnn dedi
yani aileyle diyet yapmak gerçekten zor, karde$lerim sürekli yanimda bir$eyler yiyor, kurabiye falan yapmami istiyor, abim aylardir revani istiyor.......ooooo birsürü $ey

laf konuştu bal kabağı....oturduğu yerden faaliyeti tek tavuklar yapar kız aşık aşık savaş lazım sinerji lazım cesaret lazım....ne beklemesi kukumav kuşumu bu minnak hanım bulmuşsun kolayca kocayı konuşuyosun...

sanırım ben yine bugün çok yedim ayy bu hafta 1 kilodan fazla vermem lazım alacağım b u gidişleeee..........ayyyyyyyyyyyyyyyy

kendınde yazmıssın yıne diye bısey demıorum sana.... bıde yerken hıc dusunmuon benı mınnakımın canıda ıstermı dıye
yedın dolmalaruı pızzaları hep...

aşık olan senmisin leylamı bilemem bu ne dalgınlık çocuğu biyerde unutmada...

aşık olan senmisin leylamı bilemem bu ne dalgınlık çocuğu biyerde unutmada...

yaw napsın dediği gibi hooppp dur ben sana asığım mı desin

tamam doğru zamanı bekle ozaman illaki birgü burun buruna gelceksiniz yada onun olduğu ortamlara yakın gez ne bileyimmmm...ailesini araştır ailesiyle irtibata geç...

in$allah çikar ya, çokcuk hakkinda bir$ey bilmiyorumki nasil ara$tirayim, sadece arabasinin modelini biliyorum ama plakasini ezberlemeye zamanim olmadi
son çarem kornaya basarim onu görünce, yada arkadan çarpsammi hem kagitlari doldururken soyadini falanda ögrenirim

minnakım darılma be anacımmmmmmmmm şuanki gündem leyyaaaa..
Kontes yakarlarsa yandı leyyaaaaa

:18::18::18::18:

ne diyeyim Allah güzel bir ortam nasip eder in$allah

aklin nerde yaa, hadi ben planik a$kim a$igim sana ne oliiiiiii

ne bileyim red edilmektende çok korkuyorum, bu güne kadar hep ben reddettim $imdi reddedilirsem psikolojim alt üst olur, yillardir kurdugum hayaller batar ne bileyim ya bir iki yillik bir$ey degilki, neredeyse 10 yillik

bende o işi cok yaparım canım normaldede dalgın bırıyımdır bıraz cocuk olsun olmasın parayı verıpte almadan geldıgım posetler cok olmustur bir kere terlık almıstım parayı ver unut almayı eve geldım baktım yok sonra usenmeden tekrar gıttım onca yolu bırde yazdı yazın sıcagında adam ayırmıs kenara verdı daha bır suru bı kerede bekarım annemle markete gıttık kasadayız odemeyı yaptık posetlıyoruz bende posetlerken hep annemde oyle temızlık malzemerı bi posetı kurubaklıyat tarzı makarna tarzı seyler bı posete oyle posetledık soylemesı ayaıp acık mezelerdende almıstık 5 6 cesit hazır yapılmıs dolmalar falan mınık kaselere koydıurmustuk en sevdıgım seyler ya doldurdum bı posete sonra ne olduysa posetlerın hepsnı al onu bıraz kasa eve geldık bı uzldumkı mrkete gıtıık ama ksada yok sanırım bırıde kendı posetıdıye aldı gıttı arada yanı ayy ne uzulmustummm
hoşgeldin cnmmm

kızz sadece anneylemı kılo sorunu olmayan kocaylada dıyet zorr adama yemek yapmak zorundasın benımkı aksam corbası saltası yemegı yanında pılavı yada makarnası olsun ıster ama kus kadar yer gorsen 1.75 boy 55 kılo ancagelıyor copp ee ona yapıyorum pılav makarna canım cekıyor bır kasık alsan gerısı gelıyıor almasan agzının suyu akıyor et turu seylerı sever benımkı onlarda cok kalorılı oluyor oturma falan sevıyor kızartmadan olmuyor onlarda oyy oyyy yanııı ikiside zorr bızım ıcın en uygunu kamp sekerım sadece zayıflamak ısteyenler olacak ve dıyet yemekler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…