Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

pazara gittim geldim bittim
1)sabah oglani okula biraktim yürüyek
2)pazara gittim yürüyerek
3)oglani okuldan aldim yürüyerek
4)sonra oglani özel ders aliyo ,oraya biraktim yürüyerek
5)birazdan oglumu almaya gidicem yine yürüyerek
nereden cikti bu yürüme aski kac gündür diyorsunuz dimieltimin arabasi bozuk tamirde,bende benimkini verdin cünkü onun benden daha cok arabaya ihtiyaci oluyo,o yukarda saydiklarimin hepsini normalde arabayla yapiyorum,eltim bugün diyo arabayi getireyimmi diye,yok dedim arabaniz tamirden ciksin öyle getirirsin,isime geliyo valla her yere yürüyerek gidip gelmek firsat bu firsat araba yokken yoksa bu kadar yürümezdim ne yalan söyliyeyimkeske yememede dikkat etsem ,ama bu kadar kosusturma icinde olmuyo malesef bide kücük bebegim var,yemek temizlikte cabasi her gün,bide kac gündür büyük temizlige giristim,bugün sadece bir bucuk simit yedim,ve kücük bir kase sütlac,aksama yermiyim yemezmiyim bilemiycem,ama hafif bir seylerle gecistiririm diye düsünüyorum,sari civciv patatesi cok seviyorum ama her zaman yemiyorum,tesekkür ederim canim uyarin icin.hepinizi öperim

Ne guzel arabaaizlik seni zayiflatirmis ne guzel olur .. Beni arabanla gezdirsene cok seviyorum bayan bayan araba sehatini

Vay vay kırmızı halı seremmi zsa canım nerelerdesin bakem sen keyfin nasıl iyimi ?

Al arkadaşım al sana yakışır..
cik cik ben yazana kadar yavrusuna dogru ucmussun bilr ya kac gundur yediklerimin utanciyla giremiyordum bugunde cocuklar bi firsat vermedi.eh iste daha iyiyim kocamla didistim accuk rahatladim su dolunay gecseydi bende toparlanirdim biraz bekliyoz bakalim ayy kizlar birde azonce nette bir sitede cakra testi yaptim inanamadim dogru cikti bende daha once yapan varmi

yüzüm tombul sayılır zaten canım ya yapısı öyle biraz sivilce de birkaç tane çıktı bu aralar, sinirimi bozuyolar. doktora gittim ilaç verdi şimdi düzeliyo gibiler
kızına da maşallaaaah bebeklere çok yakışıyo gamze:)

oo baya hareket olmuş senin için. ama dikkat et yürüyeceğin zaman ayakkabılarının uygun olmasına. ayak için çok zararlı. ben converselerle yürüyodum geçen sene, mahvetmiştim ayaklarımıı.

kizlarrr açimmmm açimmmmmmmmmmm açççççççççççççççççç, ya okuldayim ögleye evden bir$eyler getirdim ama az oldu $u an çok aciktim ve yanimda yiyebilecegim hiçbir$ey yokk menümü yazayimm

sabah : 4 yemek ka$igi müsli ve su
ögle : bir tabaga yakin ha$lanmi$ mantar üzerine bir tatli ka$igi ka$ar rendesi ve bir ince dilim salam
ara : äz sütle yapilmi$ kahve

$imdilik 400-450 kalori

kizlar ben müsliye dadandim hem meyvelisini aldim hem çikolatalisini vee $ok oldum çünkü çikolatalisinin bile kalorisi k fleksten dü$ük, çünkü çikolatali bitter parçalari var ama diger kisimlarinda hiç $eker yok dogla yulaf kepegi, birde meyvelisini aldimm mmmm onunda tadi çok güzel

müsli güzel bir şey miydii ya ben de alayım o zaman ben kötü zannediyordum k fleks severim de biraz pahalı geliyor almıyorum o yüzden. hemen bitiriyorum ben onu

canım form kraker alsan kantinden? bir iki tane at ağzına. aç kalırsan daha çok yersin akşam yemeğinde.

ben dtatli kirzlerim için çikolata parçali k fleks aliyordum, ama kalorisi 100gr için neredeyse 500 dü ve geçenlerde marktten 2 çe$it aldim müsliden ama $ekersiz, $ekeri meyvelerde veya çikolata parçalarinda, meyvelisi 360 civari sanirim ve çikolatalisi 400, hemde tadi çok güzel ama beni sinir eden $u, nezaman yesem 2 ka$ik diye yicem diyorum ama devami geliyor, o yuzden ona bile yemin ediyorum, sabah yedim ama gün boyu daha yemicem diye yemin ettim
bu arada çe$it çe$it var, sen $ekersizini al, bildigin yulah kepegine meyveler atmi$lar hatta badem ceviz falanda var :)

ne bileyim almadim hiçbir$ey zaten diyet fazla bi$ey yok, ve eve gitmeme 1 saat kaldi, karnimin seslerini dinlemekteyim

k fleks ve nesfitte de öyle oluyor. ben çok yediğim için faydasından çok zararı oluyor bana
ama müsliyi deneyebilirimm.

bu arada akşam sakıın abartma canıım, çorba iç mutlaka.

k fleks ve nesfitte de öyle oluyor. ben çok yediğim için faydasından çok zararı oluyor bana
ama müsliyi deneyebilirimm.

bu arada akşam sakıın abartma canıım, çorba iç mutlaka.

bende abartiyorum ya canim, zaten ayniyiz ikimizde, bir oturu$ta sütsüz yiyorum ve yarim paket yiyorum hatta utanmasam ve duyferden çekinmesem tümünü yicek kapasitem var, müsliyide aynen öyle ama müsli daha çok tok tutuyor

eve gidip çorba yapcam kendime veya hafif bir yemek varsa miktari hakkinda yemin edipte yicemmmmmm en basit yol bu zaten $ekersizlikten ölüyorumm, ama kendimi daha iyi hissediyorum

Biri banami seslendi

haha ben de nesfitin çikolatalısını alıp sadece çikolatasını yiyordum bi ara

güzeeeel, çorba çok sağlıklı bişey. hem tadı güzel hem tok tutuyor hem de kalorisi az

selamun aleyküm kızlar

geçmişi okuyamıyorum öğlen çıktım evden yeni geldim diş için dr gittim bi dişimi ameliyatla alacaklar onun için gün falan aldım
akşamda kayınvalideme gittim yemeğe azıcık abarttım sanırım ama sabahla öğlen iyidi bide hastanede çok koşturdum kızın peşinde koşuyorum sürekli malum tuvalete alışıyor telafi etmişimdir umarım
hepinizi öpüyorum

canım geçmiş olsun 20 lik dişmi ameliyat olacağın diş

Ne guzel arabaaizlik seni zayiflatirmis ne guzel olur .. Beni arabanla gezdirsene cok seviyorum bayan bayan araba sehatini

gezdiriyim canim benim,söylemesi ayip 10 senelik söförümesimin ehliyeti yok,vardida vermis polis amcalara,bir dahada almamis cezasi bitince,bana evlenir evlenmez hem ehliyet yaptirdi sagolsun,hemde araba aldi,almanyada arabasiz cok zor cünkü,burda herkesin arabasi var mutlaka hatta bazilarinin iki arabasi var hem kadinin hem kocanin,kurallarada uyunca trafik zorlasmiyo tr gibi,cok disiplinli ve kuralci bi ülkezayiflama isine gelince bu sabah tartiya baktim 200 gr vermisim yedigim halde,bugün aksam yemegi yemedim,simit yedim diye,bakalim yarin sabahta görecekmiyim eksileri,ziraaa bugün cok kosturdum,hürremlestim yine zira falan noluyo bana,hürrem basladi gidiyim bakiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…