- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.621
mutlusunya önemli olan buuhemde o kadar mutlusunki 3 çocuk maşallahhhh
Ne guzel arabaaizlik seni zayiflatirmis ne guzel olur .. Beni arabanla gezdirsene cok seviyorum bayan bayan araba sehatinipazara gittim geldim bittim
1)sabah oglani okula biraktim yürüyek
2)pazara gittim yürüyerek
3)oglani okuldan aldim yürüyerek
4)sonra oglani özel ders aliyo ,oraya biraktim yürüyerek
5)birazdan oglumu almaya gidicem yine yürüyerek
nereden cikti bu yürüme aski kac gündür diyorsunuz dimieltimin arabasi bozuk tamirde,bende benimkini verdin cünkü onun benden daha cok arabaya ihtiyaci oluyo,o yukarda saydiklarimin hepsini normalde arabayla yapiyorum,eltim bugün diyo arabayi getireyimmi diye,yok dedim arabaniz tamirden ciksin öyle getirirsin,isime geliyo valla her yere yürüyerek gidip gelmek firsat bu firsat araba yokken yoksa bu kadar yürümezdim ne yalan söyliyeyim keske yememede dikkat etsem ,ama bu kadar kosusturma icinde olmuyo malesef bide kücük bebegim var,yemek temizlikte cabasi her gün,bide kac gündür büyük temizlige giristim,bugün sadece bir bucuk simit yedim,ve kücük bir kase sütlac,aksama yermiyim yemezmiyim bilemiycem,ama hafif bir seylerle gecistiririm diye düsünüyorum,sari civciv patatesi cok seviyorum ama her zaman yemiyorum,tesekkür ederim canim uyarin icin.hepinizi öperim
cik cik ben yazana kadar yavrusuna dogru ucmussun bilr
Vay vay kırmızı halı seremmi zsa canım nerelerdesin bakem sen keyfin nasıl iyimi ?
Al arkadaşım al sana yakışır..
evet onceeeee persephonecik ve sarıcivcivim ne sekersınız kız siz oyleeee ama en şekeriniz benim :))))
işte bır megolaman ornegiiii minnaaaakkk
civcivim hayalımdekı cıvcıve benzıosun.ben 3 kasık makarna yıcegıme yemem daha ıyı hevesım kursagımda kalır. gözüm ac yapersephonecık hıııııııccc tahmn ettgım gıbı degılsın kız. ben senı boyle yuzu tombul sivilceli hayata küsmüş garip gurebaaa bısey dusunmustum senin o gazmelerini yerim :))) bende gamzeyı cok sevenlerdenim. gamzesi ve ses tonu yüzünden iclal aydına acaip hayranım. bıde acelya akkoyun :))
bı kere esımın arkadasındayken ayva yemıstım (hamıleyken) ayva yıyınce gamzelı olurmus bebek derler. gamzesı olsun dıye nıyetlenerek yedım. ayhhh benım mınıcık 3 kılocuk kızımın gamzelerı vardı dogdugunda cok guzel gülüyordu hala da cok seker. :)))
pazara gittim geldim bittim
1)sabah oglani okula biraktim yürüyek
2)pazara gittim yürüyerek
3)oglani okuldan aldim yürüyerek
4)sonra oglani özel ders aliyo ,oraya biraktim yürüyerek
5)birazdan oglumu almaya gidicem yine yürüyerek
nereden cikti bu yürüme aski kac gündür diyorsunuz dimieltimin arabasi bozuk tamirde,bende benimkini verdin cünkü onun benden daha cok arabaya ihtiyaci oluyo,o yukarda saydiklarimin hepsini normalde arabayla yapiyorum,eltim bugün diyo arabayi getireyimmi diye,yok dedim arabaniz tamirden ciksin öyle getirirsin,isime geliyo valla her yere yürüyerek gidip gelmek firsat bu firsat araba yokken yoksa bu kadar yürümezdim ne yalan söyliyeyim keske yememede dikkat etsem ,ama bu kadar kosusturma icinde olmuyo malesef bide kücük bebegim var,yemek temizlikte cabasi her gün,bide kac gündür büyük temizlige giristim,bugün sadece bir bucuk simit yedim,ve kücük bir kase sütlac,aksama yermiyim yemezmiyim bilemiycem,ama hafif bir seylerle gecistiririm diye düsünüyorum,sari civciv patatesi cok seviyorum ama her zaman yemiyorum,tesekkür ederim canim uyarin icin.hepinizi öperim
kizlarrr açimmmm açimmmmmmmmmmm açççççççççççççççççç, ya okuldayim ögleye evden bir$eyler getirdim ama az oldu $u an çok aciktim ve yanimda yiyebilecegim hiçbir$ey yokk menümü yazayimm
sabah : 4 yemek ka$igi müsli ve su
ögle : bir tabaga yakin ha$lanmi$ mantar üzerine bir tatli ka$igi ka$ar rendesi ve bir ince dilim salam
ara : äz sütle yapilmi$ kahve
$imdilik 400-450 kalori
kizlar ben müsliye dadandim hem meyvelisini aldim hem çikolatalisini vee $ok oldum çünkü çikolatalisinin bile kalorisi k fleksten dü$ük, çünkü çikolatali bitter parçalari var ama diger kisimlarinda hiç $eker yok dogla yulaf kepegi, birde meyvelisini aldimm mmmm onunda tadi çok güzel
müsli güzel bir şey miydii ya ben de alayım o zamanben kötü zannediyordum k fleks severim de biraz pahalı geliyor almıyorum o yüzden. hemen bitiriyorum ben onu
canım form kraker alsan kantinden? bir iki tane at ağzına. aç kalırsan daha çok yersin akşam yemeğinde.
ben dtatli kirzlerim için çikolata parçali k fleks aliyordum, ama kalorisi 100gr için neredeyse 500 dü ve geçenlerde marktten 2 çe$it aldim müsliden ama $ekersiz, $ekeri meyvelerde veya çikolata parçalarinda, meyvelisi 360 civari sanirim ve çikolatalisi 400, hemde tadi çok güzel ama beni sinir eden $u, nezaman yesem 2 ka$ik diye yicem diyorum ama devami geliyor, o yuzden ona bile yemin ediyorum, sabah yedim ama gün boyu daha yemicem diye yemin ettim
bu arada çe$it çe$it var, sen $ekersizini al, bildigin yulah kepegine meyveler atmi$lar hatta badem ceviz falanda var :)
ne bileyim almadim hiçbir$ey zaten diyet fazla bi$ey yok, ve eve gitmeme 1 saat kaldi, karnimin seslerini dinlemekteyim
k fleks ve nesfitte de öyle oluyor. ben çok yediğim için faydasından çok zararı oluyor bana
ama müsliyi deneyebilirimm.
bu arada akşam sakıın abartma canıım, çorba iç mutlaka.
bende abartiyorum ya canim, zaten ayniyiz ikimizde, bir oturu$ta sütsüz yiyorum ve yarim paket
yiyorum hatta utanmasam ve duyferden çekinmesem tümünü yicek kapasitem var, müsliyide aynen öyle ama müsli daha çok tok tutuyor
eve gidip çorba yapcam kendime veya hafif bir yemek varsa miktari hakkinda yemin edipte yicemmmmmm en basit yolb bu zaten $ekersizlikten ölüyorumm, ama kendimi daha iyi hissediyorum
bende abartiyorum ya canim, zaten ayniyiz ikimizde, bir oturu$ta sütsüz yiyorum ve yarim paket yiyorum hatta utanmasam ve duyferden çekinmesem tümünü yicek kapasitem var, müsliyide aynen öyle ama müsli daha çok tok tutuyor
eve gidip çorba yapcam kendime veya hafif bir yemek varsa miktari hakkinda yemin edipte yicemmmmmm en basit yol bu zaten $ekersizlikten ölüyorumm, ama kendimi daha iyi hissediyorum
Herkez iyimi sekerler
Yaaa slm verdim yaaaaaa
Yaaa slm verdim yaaaaaa
selamun aleyküm kızlar
geçmişi okuyamıyorum öğlen çıktım evden yeni geldim diş için dr gittim bi dişimi ameliyatla alacaklar onun için gün falan aldım
akşamda kayınvalideme gittim yemeğe azıcık abarttım sanırım ama sabahla öğlen iyidi bide hastanede çok koşturdum kızın peşinde koşuyorum sürekli malum tuvalete alışıyor telafi etmişimdir umarım
hepinizi öpüyorum
Ne guzel arabaaizlik seni zayiflatirmis ne guzel olur .. Beni arabanla gezdirsene cok seviyorum bayan bayan araba sehatini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?