- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.661
1.61 - 1.62 canım. ama o fotoğrafların çekildiği yaz daha zayıftım ben şimdi şiştiim 66yım o zamanlar 57-58dim.
aferiiiiiiiiiin
ben 53tüm bir zamanlar, ama o zaman bile daha zayıf olmak istiyorduum50 filan olsam ahh bi olsam
Bence sana oyle geliyordur 53 ken zayifsindir. bende kendimi hep kilolu hissediyordum sonra aynaya bi baktim kemiklerim cikmis yüzüm çökmüs sonra biraz saliverdim ama 55-57 arasi sabitlendim ne olduysa gencen sene oldu bu hale geldim
doğru diyorsun canım o zamanlar herkes çok zayıfsın diyordu ama ben kendimi çok şişko görüyordum :44: kilo takıntısı olunca böyle oluyor tabii. beni bu hale getiren de bu takıntım oldu
ALLAH yardımcın olsun diş ve kulak ağrısı gibi yok benimde diş etlerimde sorun var ağır bi ilaç içmm lazım ama kuzeyi hzirana kadar emzircem nasipse o yüzden içemiyorumteşekkür ederim kızlar 20 liklerimi aldırmıştım zaten en arkadaki azı dişi kırıldı sadece kökü kaldı onu alacaklar şöyle söyleyimki ben dişten yana çok sıkıntılıyım
ağzımda sadece 25 dişim kaldı onunda 22 si dolgu kanal yada porselen her sene bi kaç ayım diş tedavisiyle geçiyor hatta kalp rahatsızlığımda diş tedavileri yüzünden çıktı ortaya rabbim yardım etsin önümüzdeki aylarda komple kaplama yaptıracağım rabbimin gönlüne hoş varsın ama bıktım diş sıkıntısından
hoşgeldin tatlım herzaman beklerizzzzmerhaba kızalr beni aranıza alırsanız memnun olurum bende zayıflamak isitiyorum bende kendimce diyete başladım pazartesi günü başladım 65 kiloyum 1158 boyundayım hedefim 55 olmak vermem gerekn 10 kilom var ben funda suyu içiyorum birde form plus çayı içiyorum eşim veremezssin dedi ban 3 ay verdi 3 ayda 10 kilo ver dile benden ne dilerse dedi bana ne önerebilirsiniz lütfen benid earanıza alın yeni üye oldum siteye ve 3 yaşında bir kız çocuk annesiyim evlendiğimde 48 kiloydum
günaydınnnn şekerim hangi ara uudun dükkanı açtınnn sen bakipppppGunaydinn güzeller dükkani ben açayim dedimm
birazdan okula gidecegim anca ögleden sonra girebilirimmm mucukkkk
günaydınnnnn benimde iş çok hava güzel dün çok serdim herşeyigunaydın canımmmmmmmmmmm bende bugun pekbı yogunum evde ıslerım var sonra markete gıdıcem sonra pazara gıdıcem yemek yapmamlazaım ne zaman gelırım bılmemmmmmmmmm
gunaydın canımbas agrısı zor oluyorrr kuzeyde en kısa zamanda ıns. deliksiz gece uykularına gecerrrrrr valla bende pek menumu yazmıyorum cnm yaaaa arada yazıyorum vakıtde cok olmuyor burda uzun sure kalamıyorum gırıp gırıp cıkıyorum cocuktan malum o yuzden yanıııgünaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz haYIRLI BEREKETLİ OLSUNNNN
BEN PEK KENDİME GELEMEDİMMM DÜN ÇOK ZORGEÇTİ YİNE BAŞIM ÇATLICAK AĞRIDAN DUA EDİN NE OLUR BİZE BU ÇOCUK GECE RESMEN CANAVARLAŞIYOR
BİRDE ARTIK BURDA OLANLAR AYNIKİŞİLERR BİRBİRMİZİ TANIYORUZZ MENÜ YAZMAK ZORUDA DEĞİLSİNİZZ BENDE Bİ MÜDDET YAZMICAM ZATEN KİŞİNİN İSTEGİĞİNE BIRAKIYORUM
Kadınlar günümüzü kutlarımmmm
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz haYIRLI BEREKETLİ OLSUNNNN
BEN PEK KENDİME GELEMEDİMMM DÜN ÇOK ZORGEÇTİ YİNE BAŞIM ÇATLICAK AĞRIDAN DUA EDİN NE OLUR BİZE BU ÇOCUK GECE RESMEN CANAVARLAŞIYOR
BİRDE ARTIK BURDA OLANLAR AYNIKİŞİLERR BİRBİRMİZİ TANIYORUZZ MENÜ YAZMAK ZORUDA DEĞİLSİNİZZ BENDE Bİ MÜDDET YAZMICAM ZATEN KİŞİNİN İSTEGİĞİNE BIRAKIYORUM
günaydın canım allah yardımcın olsun benimde gece bir canavarım var hatta bi konu açmıştım bununla ilgili
bide bence menü bildirimini yine herkes yapsın çünkü buraya yazacağız diye kesinlikle kısıtlıyoruz kendimizi
gunaydın canımbas agrısı zor oluyorrr kuzeyde en kısa zamanda ıns. Deliksiz gece uykularına gecerrrrrr valla bende pek menumu yazmıyorum cnm yaaaa arada yazıyorum vakıtde cok olmuyor burda uzun sure kalamıyorum gırıp gırıp cıkıyorum cocuktan malum o yuzden yanııı
gunaydın kızlar
feslegencım gecmıs olsun.
persephonecik bence yazınkı halin çok iyi. Yüzün cok tatlı. Daha zayıflarsan bılemıorum yaniii :))
ben cok begendım o halini. Boyumuz aynıymıs senle. Benım kuzenım ve en yakın arkadaslarımdan bırı 48 kılo, yıne boy aynı
coook fazla zayıflar... Kötü duruo yaaa.
50 falan degılde 52-53 bıle ıyı olur bence sana. Spor yapmayı ıhmal etme ki vucudun sıkılassın canım. Ozaman kendınde aynaya baktıgında memnun olucaksın sonuctan. Mekik cek mesela gobegın ıcın. Ben onceden hıc cekmezdım. 55 kıloyken bıle hafıften gobegım vardı. Heryerım ıncecık ama göbegım vardı bıraz. Hele bıde su ıçince falan o mıdem şişmiomuydu deli oluodum.
Sezaryene ragmen kaybediciğim o göbeği :)))
menusunu ısteyen yazsın bence. Ben yazıcam cunku feslegenın de dedıgı gıbı yazıorum dıye kısıtlıorum kendımı :)
dunku ıftar menum:
1 kase tarhana corbası
4-5 yemek kasıgı yürek sote
2 dilim ekmek
6-7 tane acı bıber tursusu
1 tane kivi, 3 dilim portakal (grip olma yolunca hızla ılerlıyorum da)
şşşş kızlarrr şaka mı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?