Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Bence sana oyle geliyordur 53 ken zayifsindir. bende kendimi hep kilolu hissediyordum sonra aynaya bi baktim kemiklerim cikmis yüzüm çökmüs sonra biraz saliverdim ama 55-57 arasi sabitlendim ne olduysa gencen sene oldu bu hale geldim

Bence sana oyle geliyordur 53 ken zayifsindir. bende kendimi hep kilolu hissediyordum sonra aynaya bi baktim kemiklerim cikmis yüzüm çökmüs sonra biraz saliverdim ama 55-57 arasi sabitlendim ne olduysa gencen sene oldu bu hale geldim

doğru diyorsun canım o zamanlar herkes çok zayıfsın diyordu ama ben kendimi çok şişko görüyordum :44: kilo takıntısı olunca böyle oluyor tabii. beni bu hale getiren de bu takıntım oldu

doğru diyorsun canım o zamanlar herkes çok zayıfsın diyordu ama ben kendimi çok şişko görüyordum :44: kilo takıntısı olunca böyle oluyor tabii. beni bu hale getiren de bu takıntım oldu

aynen bendede kilo takintisi var, zayifladigimi bildigim halde, belli olmasin diye bol kiyafetler giyerdim, zayifsin diyenlerede laflarini agizlarina teperdim, $imdiyse kimse açik açik kilolu oldugumu söylemesede belli ediyorlar, ben 2 kilo aldim ya geri, arkada$ima dedim bak tatilde kilo aldim oda hii miii dedi...hiç fotograf çekmiyorum çeksemde sadece yüzümü çekiyorum eger mecbur kalirsamda çekilen fotografta ay saçim nasil çikmi$ gözlerim kirmizimi çikmi$ demeden direk popoma bacaklarima göbegime bakar oldum, $imdi ise aynaya bakmak bile istemiyorum, ya bu iki kilo o kadar belli ettiki anlayamiyorum, pazartesi günü akrabalardaydik kendimi aynada görünce midem bullandi resmen..
birde nedense etrafimdakiler benim fizigime bayilirdi, ince bel gögüsler ne büyük ne küçük, karnim tahta gibi, basenlerim normal ama popom büyüktü ama herkesin ho$una giderdi bu kadar ince olupta popolu olmak, $imdi ise önden görenler göbek görüyor, arkadan popo, yandan basen... hepsi var artik ne aci ya, $imdi 2 yildir görü$medigim kuzenlerim bile telefonda degi$tinmi? fizigin aynimi? diye soruyorlar gicik oluyorum kendime o zamanlar bu fizigin degerini bilemedim, $imdi ise hem yag hemde selülit deposu...

gunaydın canımmmmmmmmmmm bende bugun pekbı yogunum evde ıslerım var sonra markete gıdıcem sonra pazara gıdıcem yemek yapmamlazaım ne zaman gelırım bılmemmmmmmmmm

ALLAH yardımcın olsun diş ve kulak ağrısı gibi yok benimde diş etlerimde sorun var ağır bi ilaç içmm lazım ama kuzeyi hzirana kadar emzircem nasipse o yüzden içemiyorum

hoşgeldin tatlım herzaman beklerizzzz
Gunaydinn güzeller dükkani ben açayim dedimm
birazdan okula gidecegim anca ögleden sonra girebilirimmm mucukkkk
günaydınnnn şekerim hangi ara uudun dükkanı açtınnn sen bakippppp
gunaydın canımmmmmmmmmmm bende bugun pekbı yogunum evde ıslerım var sonra markete gıdıcem sonra pazara gıdıcem yemek yapmamlazaım ne zaman gelırım bılmemmmmmmmmm
günaydınnnnn benimde iş çok hava güzel dün çok serdim herşeyi

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr gününüz haYIRLI BEREKETLİ OLSUNNNN
BEN PEK KENDİME GELEMEDİMMM DÜN ÇOK ZORGEÇTİ YİNE BAŞIM ÇATLICAK AĞRIDAN DUA EDİN NE OLUR BİZE BU ÇOCUK GECE RESMEN CANAVARLAŞIYOR
BİRDE ARTIK BURDA OLANLAR AYNIKİŞİLERR BİRBİRMİZİ TANIYORUZZ MENÜ YAZMAK ZORUDA DEĞİLSİNİZZ BENDE Bİ MÜDDET YAZMICAM ZATEN KİŞİNİN İSTEGİĞİNE BIRAKIYORUM

Son düzenleme:
gunaydın canımbas agrısı zor oluyorrr kuzeyde en kısa zamanda ıns. deliksiz gece uykularına gecerrrrrr valla bende pek menumu yazmıyorum cnm yaaaa arada yazıyorum vakıtde cok olmuyor burda uzun sure kalamıyorum gırıp gırıp cıkıyorum cocuktan malum o yuzden yanııı
Kadınlar günümüzü kutlarımmmm

günaydın canım allah yardımcın olsun benimde gece bir canavarım var hatta bi konu açmıştım bununla ilgili

bide bence menü bildirimini yine herkes yapsın çünkü buraya yazacağız diye kesinlikle kısıtlıyoruz kendimizi

isteğe bırakıyorum feslim yaaa kafam bi dünya dur yarın olsunn bi bakarımyinee arkadaşların yorumlarında görelim

deliksiz uykuyu geçtim gaMZEe eskiyedönsün 1-2 kwre kalkardı birde böyle dünkü gibi gıcık ağlamazdı totosuna piş piş yapardım uyurdu şimdi dünü görsenn iyi dayanmışsın derdin sağlığı yerinde olsun geçiçi bi durum ama bittim bendeee yaşamayan der ne nankör kadın evladı var söyleniyor ama işte yaşamayan bilemez

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

feslegencım gecmıs olsun.

persephonecik bence yazınkı halin çok iyi. yüzün cok tatlı. daha zayıflarsan bılemıorum yaniii :))
ben cok begendım o halini. boyumuz aynıymıs senle. benım kuzenım ve en yakın arkadaslarımdan bırı 48 kılo, yıne boy aynı
coook fazla zayıflar... kötü duruo yaaa.
50 falan degılde 52-53 bıle ıyı olur bence sana. spor yapmayı ıhmal etme ki vucudun sıkılassın canım. ozaman kendınde aynaya baktıgında memnun olucaksın sonuctan. mekik cek mesela gobegın ıcın. ben onceden hıc cekmezdım. 55 kıloyken bıle hafıften gobegım vardı. heryerım ıncecık ama göbegım vardı bıraz. hele bıde su ıçince falan o mıdem şişmiomuydu deli oluodum.
sezaryene ragmen kaybediciğim o göbeği :)))

menusunu ısteyen yazsın bence. ben yazıcam cunku feslegenın de dedıgı gıbı yazıorum dıye kısıtlıorum kendımı :)
dunku ıftar menum:
1 kase tarhana corbası
4-5 yemek kasıgı yürek sote
2 dilim ekmek
6-7 tane acı bıber tursusu
1 tane kivi, 3 dilim portakal (grip olma yolunca hızla ılerlıyorum da)

bu konuyu ben yazdım ne zekatenn bana hitaben yazabilirdin diğer arkadaşlaraa başlık altında yazdığın gibi ya ne diyim illa istiyrdun gerginliğimizi cümle alem hissetsin yazık yaaa sen insan kalbi kırmatı adet edinmişsinn kendinee

Arkadaşlar kusru bakmayayın hiç istemediğim birşey oldu ve burdan biriyle gerginlik yaşıyorummm ben dün özelden halletmeye çalıştım fakett arkadaş buraya aksetmeyi tercih etit bne olursaolsun birine kırgınsam bile eğer onunla ilgilibirşeyevp yazacaksan ona hitap ederim yada alıntı yaparımm ben hiç etik değil kocaman insanlarızz burdaa gruplaşma yada birilernie gıcık etmek iç.in girmiyorum yazmıyorumda herkeze eşit davranıyorumm birine bir kusurum olduysada hakkını helal etsin
vede şunudiyim isim vermicem geçen gün bir arkadaşla srun oldu özelden hallettik ve o arkadaşla çok güzel sohbet ediyoruzzz şuan yain olur böyle şeyler öneöli olan yansıtmamak halletmek kendi aramız<da yani ben böyle düşnüyorum eleştireye açığım varsaa bir yanlış söyleyin

şşşş kızlarrr şaka mı bu

NE ŞAKASI GÖRMÜYON MU BEN DERTİLİYM İNSAN NEFRT ETSE BİLE BİRŞEY YAZAR GEÇTİM ONU BEN TOPİK İÇİN BİR KARARYAZIYORUM ARKADAŞ BENİ HİÇ YERİNE KOYUP GENEL OLRKA YAZIYOR HA bazı arkadaşların adı altında yazıyor birdee ya hiç cvp vermicen yada ben yazdım onu sevmesen cvp gver fdikrini ver kimse sana birşey demiyorr ya bide dün özelden yazdımm benmi yanlış anladım seni yooksa bir derdinmi var benle diye olur benim hasasas anımadenk gelmiştir belki zatenzor günlergeçiriyorum burdaa biraz hatrımo lsaydı zaten yok yaa yanlış anladın beni derdi bende kusra akma derdim ve konuyu kapatırdım en nefrett ettiğim şey insan kalbi kırmak kırdıysamda küçükğüm bilşe olsa özürdilerimmm

duygucum gerginliğe gerek yok nazar değiyor bize bence çok güzel anlaşıyoruz aranızda ne oldu bilemem ama büyütmeyin bence öpüşün koklaşın devam edelim paylaşımlarımıza beni üzmeyinn

ya ben zor günlergeçiriyorum zaten burda kimseye belli etmiyorum çünkü ben bu sayfayı kurdum size elimden geldiğince destek olmak istedim ve yaptımdaa bunukim inkar eder ayrımcılık yaptımmı herkezi hatırlarımm kim girmediyse nerdesin derimm kimseyi niciltmeki stememm özellikle kimse anlamasın diyeö zelden hallederimm sorunu onuçta benn istemiyorum yaaa gerginlik 28 yaşındayımmm benn yeni ergenler gibi KÜSEYİM, NE GÜZEL İŞTE BİRİNİ YANLIŞMI ANLADIM GİDİP YAZIYORUMMM ÖZELDENN BÖYLE BİRŞEYMİ VAR DİYE ASLA NE KABA NE HAKARET NEDE ÇİRKNİLEŞİRİMM BİRDE DERT EDERİM YAA DÜN BEN DOĞRU DÜZGÜN BİRŞEY YEMEDİMM İÇMEDİM ÇÜNKÜ TAKARIM KAFAYAAA NEYSE YAA ZATEN CANIM BURNUMDAA KUSURA BAKMAYINN SİZE YANSIDI ELDE OLMAYAN SEBEPTENN HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…