Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amin cnmmm ya dua et bene aklına geldikçee

duygu bak dünde kızdım sana belli etmedim. dun yazdıgın mesajdaki uslubunda kötüydü. bu iletide ki uslubunda aynı sekılde. fırca atar gıbı ıfadeler kullanma bence. topıcte devamlı olan arkadaslar senı de benıde bılıyor. yemek yemedıgınle alakalı bı yorum yazdım dıye (ki herkes gibi tamamen saglıgını dusundugumden, bunyen halsiz düşer diye) olayı bu noktalara getırmene acaip şaşırıyorum.

bugun yazdıgım mesajda da feslegenın fıkrıne katıldıgım ıcın onlara yazarken alta yazdım. bunda bı art nıyet arıcak kadar fesat olmadıgını sadece uykusuz oldugunu haliyle sinirinin bozuk oldugunu dusünerek senın yaptıgın gıbı senı kırmıcam. bende gece yarısı canavara dönüşen bı cocukla ugrasıorum bildigin üzere. anlamaya calışıp sakin olmaya calışıyorum.
ayrıca bu zaman kadr actıgın konularla ılgılı yorum yaparken basına "duygu" dıyeyazmadım. cildiiz için napıosunuz dedıgınde duygucum ben volkanik kil maskesi kullanıorum yazmadım. dönüp oku bence.. yada leylanın askmı mantık evlılıgı mı konusuna leylacım ben ask evlılıgını tercıh ettım mutlyum yazmadım. yanı önceki iletimde de oldugu gıbı konuyu acan kısıye hıtaben degıl, genel olarak topicteki herkese yazdım. alınganlığın ve bu ıfadelerindeki ısrarın devam edıcekse gırmıcem artık.
bu topicte eger alınganlık yapıcak olsaydı bırılerı o kontesle ben olurduk herhalde. ciddiye alsaydık. ama bırbırımızın herhangı bı art nıyetı olmadıgını tamamen bellı bı hukukumuz var artık dıye nazımız bırbırmıze gecıo dıye takılıoruz.
kalp kırmayı adet falan edinmiş biri değilim asla dediğin gibi. gergınlıgı ınsanlara yansıtan kendınsin. bununda farkına varırsın ınsaAllah. benım yazıdıgım herhangı bı mesajdan boyle bır problem oldugunu kımse anlamazdı.
anlatabıldım inşaAllah.

SALAK DEĞİLİM BEN NEYİ NEREYE YAZDIĞINIBNİLİTORUM BANA ÖZEL ALINTI YAPMANDAÖNEMLİ DEĞİL DİĞER ARKADAŞLARA CVP VERİKEN İSİMLERİNE BAŞLIK ATIP BENİM YAZIMA KİÖZELLİKLE TOPKİLE İLGİLİ KARARI PAYALIŞIRKEN İSMİMLE İFADE ETMEMEN DÜNKÜ OALYA BAĞLADIM Kİ BU ÇOK NORMAL AYRICA BEN SENİ YANLIŞ ANLAYA BİLİRİM DE BUNU NAPTIM SENLE PAYLAŞTIM DİMİ amasen naptınn değer verseydin ona göre cvp veridin sen gayet fevriydinn halletmek yerine devam ettirdinnn
valle topikte kalıp kalmamak sANAKALMIŞ BEN BURAYA YANSNIZ HİÇ İSTEMEZİDM AMASABHKİ TAVRIN BENİ BUNA İTTİ

ayrıca niye kızdınki sorunumu senle patlamamamı kızdınn hiç yazmasaydım hallerimden mi belli etseydimiki yüzllük buu bunun seninle paylamam burdaki insanları önemsediğim igsterir vw bunu da yazdım cevaben belli ben alınmışındır diye olur izor günler geçiriyoz sende bende ama sen yaptığın hataları anlamaya birsin fesleğen örneğindede bizim söylememizle anladınn

Topikteki arkadaşlarasoruorum ozamann minnak arkadaşımız senide benide biliyor dedi açıklasın ben neymişim sen neymişsin bilelimmm

hayır normal falan değil. senın yaptıgın. fevri falan degıldim dun hala daha da ınanılmaz bı sekılde sabırla yazıorum. baskası yazsaydı eger boyle bı mesajı. o lafları yedırırdim. az bucuk çözmüşsünüzdür beni. ben artık gırmıcem topiğe. zira bu uslubun ve dunku benımle ne derdın zorun var senın dıye fırcalar gıbı bı mesajdakı uslubu kullanan brıyle muhattap olamam.elimden geldıgınce yumusak olmaya calıştım ama anlamıosun. hala daha uste cıkmaya calışıosun. yazık gercekten. herkes buraya bellı bı vakıt ayırıo. bende en az senn kadar aktıftım bu topicte. benımde 1.5 yasında bı kızım var, ona yemek yedırıorum, uyutuorum, oyun oynuorum. benımde ev işlerim var. bende yemek yapıorum. buraya da vakit ayırırıodum.
neyse bunları yazmanın uzatmaktan baska bı getırısı yok.

hepiniz hoşçakalın kızlar

tabi ben gereksizzz vesvese yapıyorummm bu yazıyı okuyarak

ahhh ahhhhh ben de 48 olabilecek miyim bir gün?

tatlım ben düzenli içmeye çaba gösteriyorum wn azndan gün de iki tane içmeye çalışıyorum benimde hedefim 55le 50 arasında bireyerelere sabitlenmek ben pazartesi başladım diyete şekeri bıraktım eğer öğlenleri küçük kaçamaklar yaparsam akşam birşey yemiyorum bir tane elma ve form plusla günü kapatıyorum tabi günde üç defa aç karnına yemeklerden yarım saat önce funda suyumu içmeyi unutmuyorum günde en az yarımsaat spor ve yürüyüş yapıyorum evde yapıyorum ama hepimize allah sabır ve kolaylık versin

bak fac adresimde varr ne yazmaki stiyorsan ordanda yazzz cnmm yedirr tabire cahizze laflarııı sen yumuşak konuşursun tabi bunda bile art niyet var prim toplamaya çalışıyorsun çünkü bak senle iyi niyetli olsaydın sorunu hallederdin benimle ama cvp verme tenezilünde bile bulunmadınnn ben ne yazdığımıbliyorum hatta silmedim gidip tekrar okucamm da .. ve az önce tekrar alıntıyla paylaştımmm

ÖZELLİKLE BENİM OLAN DİYOLOGLARINA BAKTIM GÜNAHINI ALMAYAYIM DİYEE AMA BENİMLE DERDİNMİ VAR SENİN? VARSASÖYLEE ÖZELDEN YAZIYORUM KİMSEYE YANSITMAYALIM ŞAHSEN KIRILIYORUM SNAA BİRAZ NESÖYLEDİĞİNİ FARKINDADEĞİLSİN GİBİME GELİYOR TARZIN BU DESEM HERKEZE DAHAFARKLISINN NEYSE BEN EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY KALP KIRMAKTIR ÇÜNKÜ ALALHTAN KORKUORUM BİRBİRİMİZ ÜZMEYE DEĞMEZZ ÇÜNKÜ BURDA AMACIM KAFADAĞITMAK İNSANLARA FAYDAM VE BİRİLERNİNDE BANA FAYDASI OLMASI ALLAHA ŞÜKÜR BURDA HERKEZE EŞİT DAVRANIYORUM KİMSEİ KAYIRMIYORUM HANİ DİĞER GRUPLARDA VARDIR YAA GRUP OLMUŞ DİĞERLENİ TAKMIYOR ÖYLE BİR DEĞİLİM VİCDANIM RAHAT NEYSE BEN AÇIK YÜREKLİ BİRİYİM SENİNLE SORUNUM VARDI VE BUNU SANAANLATTIMM İÇİM RAHAT ŞİMDİ ALLAHA EMANET OL

buda 2 .msj
üzülme dicem ama bende üzüldümm hatta şu sate kadar seninle oaln diyologumuzu düşünüp yemek yemedim su iki yudum içtimm .sonuçtaa burda hep lay ly yapmıcazki bakben seni yanlış anlamışımm sende kendni ifade ettinnn demek banaöylegelmişş üstüme alınmışın son zamanlarda yaptığımız sohbetii üstüme alınmışımm. yani ortada yazsam dahamı iyiydi medeni biri olarak özelden duygularımı ifade ettim sanaa,ikili oynamyı sevmem yani sana kırgınbken yazamazdım o yüzden burdan yazdım sanaa

ama siz cok iyi anlasiyordunuz ne oldu böyle:44:sanirim yanlis anladiniz birbirinizi

potim cnmm zateni yi anlaştığımız için bunlar oldu yanişöylee bende o dazorgünler geçiriyor yanihepimiz aslındaa olur ters anımza denk gelir yada doğru anlarız yada yanlış anlarız oda sorun değil ben naptım sorunumu ona yazdım yani ben burdan gerginlik olmasın diye yani şöyle diyim ben birini yanlış anlıyorsam ona yazmak istemem bu olmasın diye gitim yazdımm ona yazdıığm şeyide yukarda görmüşsündür sorunu halledeyim die 2. msj da gördünn benbelki yanlış anlamaşımdır diyede yazdım sonra onu gözlemledim o olaydan sonra giriyor topige yazmıyor çıkıyorr başka yerde geziniyor sorun oda değil alındıığnı anlıyor ben neyse sabah yazdım zor bir gün geçirdiğimi due edin dedim ve isteyenn menüsün yazmaya bilir dedim benbir süre yazmıcam dedim gamze ve fesleğen sa ğol sun fikirleni paylaştı ama arkadaş alıntı yapmamış bir yazı ama yazdıığa kişilere başlık atmış benim yazdıığm ve karar vermwemiz bir konuaya kırıla bilir duydu ben yazmak istiyor derr günaydında demez istersee ki ben naptım boğazladımmı onu hakret mi ettim ona değr verdiğimiçin yazdımm ama öyle satır arasındCVP VERMİ ŞBENDE BUNUU DÜNKÜ KONUYA BAĞLADIM AÇIKÇASIII DURUM BUU YOK BANA DÜNDE KIZMIŞ NİYE KIZIYORKİ BANA FİKRİMİ PAYLAŞTIIĞM İÇİNMİ ONUNLA İLGLİ YANLIŞ ŞEYLER HİSSETTİĞİMİ ÇİN ONA YAZDIĞIMŞ EYLER içinmi kızmış niye kızmışş ???

neyse kızlar ben herşeyi yazdımmm konuyu kapatmak istiyorummmm kafasında soru işareti olan varsa yine yazarım ama kapatalım başım çok ağrıyorrr kusura bakmayın heryerde oluyor böyle şeylerr ben olmasını hiç istemezdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…