Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

he allah senden razı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhh canımsınnnn sen de dua et bizee

annesiyle mi ilgileniyor acaba?

insaallah faydasi olur biz tarsus ta ziyaret etmistik.
poticik dolunay bugun yeni diyete basliyor musun?

diet gibi yapmiyorumda aksam .5 ten sonra yemiyorum,esim kiziyo artik,cünkü diet yapinca evde pek yemek gibi seyler yapmiyorum:dün sadece sabah kahvaltisiyla durdum,bugünde yine cok az kahvalti yaptim,aksam yemegimide yiyince yine yürüyüse giderim,az sonra oglumu almaya gidicem okula,bakalim bi süre böyle devam,sonra patlatirim yine bi diet

yadiyet yapınca veriyon sonra geri alıyon bak görcen yürüyüş işe yarıcak ne varhergün oğluna yüreyerek alsann

insallah faydasi olacak bak gör,allahim senden ashabi kehfin yüzü suyu hürmetine istiyorum de yastiginin altina koy
cikmam lazim oglumu alamaya gidicem

güzel ALLAHAMI SENDEN VE HEPİNİZDEN razı olsunnn bugün denicem yarın konuşuruz okey hadi dikkat et kendineee

selam kızlar neler olmuş öyle okurken inanamadım hele duygu ve minnak arasında olmasına
ama hayırlısı olsun diyelim

canım oğlun emdiği için oluyor bence benim büyük kızda böyle yaptı emmeyi bıraktırdıktan sonra düzeldi
duygucum seni okuyunca o günler geldi aklıma uykuya çok düşkün biri olmamama rağmen nasıl kötüydüm anlatamam bu evladından şikayet değil canım sadece gece uykusunun yerini hiç bişey dolduramıyor

bende çok inanırım buna
ayrıca osmanlı zamanında evlerin kapılarına asılırmış bu isimler onları Rabbim koruduğu gibi bizim evlerimizide korusun diye

bana yazan kisi osmanlica yazmis verdi,inanc meselesi

bende oglumda oyleydim uyumadan yemek yapar kavga dovus ev supurur uyuyunca camasir suyuyla yerler silir banyo temizlenirdi,toz al.utu yap.camasir as derken bak gecip gidiyor zaman.cok kotu oldugunda yapma canim o gun de ev supurulmesin tozlu kalsin ertesi gun daha saglikli mutlu yaparsin enazindan

aslaaan yaparsin sen

canım burda 1 dişi yapıyolarmış herhalde görümcemin eşi 1. den oldu o iyileşsin sonra ol demişler sonra 2. den oldu zor olmuş
dediğin gibi olsam bir sefer çeker kurtulurum inş. ama cesaretimi toplamam lazım işte
sağol canım desteğin için

Allah sağlık versin canım her hastalık çok zor helede diş

işte ben kafam 2 yaş bırakcamdie kazmıışm elimdedğilvicdanyapıyorum şimd kesersem emzirmeyi 3 ayı kaldıı
bugün babası gelsin onayazdırcam o daha iyi dini açıdan bilmiyorum içim rahat eder en azındann

her yere yürüycem bundan sonra
helall sanaaaaaa
bana yazan kisi osmanlica yazmis verdi,inanc meselesi
ben nerden bulcam osmanlıca yazan biri yaaya işe yaramazsanorma lyazıyorum diyeee
haklısınnn cnm yaaa bundan sonr öyle yapayımmm barii ağ ol zsammmm
geldimmmmm şekerimmmmmmm
anca okudum ayrıca arada kızlara kalıyorum

cnm kestane şeker istedi bakkk
bayanlar bütün herkesin kadınlar gününü kutlarım bende

sağ ol cnmmmm kadın olmak bi ayrıcalıktırr

hoşgeldin canım eşine inat ver kurtul buradaki destek süper
hergün menülerini yaz doğrularını yanlışlarını görmek için:13:

canım sen gönülden inan işe yarar nasıl yazdığın önemli olmaz bence
yeterki isimler doğru yazılsın

sizin için nickimi değiştirmeyi düşünüyorum vicdan yapıyorum herkesin canını çektiriyorum diye

kızlar ben çıkıyorum kızım acıktım diyo yanınmda rahat bırakmıyo yemek koyayım da yiyelim
öğleden sonra yine gelirim bugün evdeyim nasıl olsa

aşk olsun değiştirme kızzz gözümüzün önünde dur yiyemesekte senin ismi gödükçe yemi kadar oluruzzz
valalcanı gönülden yazcaz bugün inş işe yarar

kızlar ben çıkıyorum kızım acıktım diyo yanınmda rahat bırakmıyo yemek koyayım da yiyelim
öğleden sonra yine gelirim bugün evdeyim nasıl olsa
tmm nmm çık sennn öp kızınıda afiyet olsunn

kızlarrr ben geldim ama hemen gideceğim....sabahtan beri giremedim yaa...
ben girmeyelide yer yerinden oynamış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…