Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

seni ne dükan nede 5 günde 5kg diyeti seni arabasızlık zayıflatcak bak görr sen yurt dışındaydın dimi bi bakmışsın türkiyeye yürüyerek geliyonn zayıfladığını gördükçee

seni ne dükan nede 5 günde 5kg diyeti seni arabasızlık zayıflatcak bak görr sen yurt dışındaydın dimi bi bakmışsın türkiyeye yürüyerek geliyonn zayıfladığını gördükçee

aslinda vücudum baya bi sikilasti,ama regl oldum dün gece,baya bi sislik var,ondan pek farkedemiyorum zayifladigimi

ama bugün arabam geliyo
gelmesin yaaa

canim sen ashabi kehf i biliyomusun .7 uyuyanlarda deniliyor,onlarin isimlerini yaz,oglunun yastiginin altina koy,ben kizima yaptim onu,5 aylik ve bir kere mamaya ya kalkiyo yada hic kalkmadan uyuyo sabah 7 ye kadar

yok blimyorummm bu aradaaaa kızına benden 40 bin kere maşallahh subhanallahhhh bana öğretseneeee nasıl yapılıyor

aslinda vücudum baya bi sikilasti,ama regl oldum dün gece,baya bi sislik var,ondan pek farkedemiyorum zayifladigimi

ya banadadahazayıf duruyon diyor işte sporun faydasııı buu potiii araban gelsede bazı işlerni yürüyerek halletsen varya lokum olcan inanıyorumm

kac gundur gecmisi okumuyordum bugun kahvemi aldim geldim azcik gecmise bakayim 2 laf ederiz diye o da neeee yorum yapmak istemiyorum ama herbirimiz apayri karakterleriz uyusmazliklar olabilir.ikinizide seviyorum.ikinizde ayri tatlisiniz.biraz dinlenin bence...

DEBERNUŞ,ŞEZENUŞ,KEFEŞTETIYYUŞ,YEMLİHA,MEKŞ ELİNA,MİSLİNA,MERNUŞ,KITMİR,bunlari inanarak yaz ve yastigin altina koyinan faydasi olacak,bide gogldan ashabi kehf diye ver ve oku bilgin olsun diye,bende duymaymistim hic birisi bana yazdi ve verdi,ondan bilmiyorum ben inandim hic uyku problemi yasamadim kizimda

duygucum dun geceden 3bucuk saatlik uykum var oglan uyandi 3 saat uyumadi sonrada kiz uyandi o uyumadicok fenayim hele ki bu gece ne olacak bakalim.demem o ki sen birde benim oglanin ilk 1 yasini gorecektin 2 saat butun uyumamistim hic.zamanla duzeliyorlar.anne baba olmak maddi manevi herseye dayanmak yetmek demek.haa sabir kalmiyor bazen evde kiyametler kopuyor ama bismillah deyip bu tatli gunlerinin kiymetini bilip sabredelim canim.kuzeyi uyutunca birazcik uzansan dinlenirsin biraz

bende seni seviyorum uzak diyarınn türk lokumuu :)))

ya kızlar kontesim giremiyorr topige neden kii
annesiyle mi ilgileniyor acaba?

insaallah faydasi olur biz tarsus ta ziyaret etmistik.
poticik dolunay bugun yeni diyete basliyor musun?

HAKLISINNN NİCE ANNE OLMAK İSTEYEN İNSANLAR VARRR BİLİYORUM NANKÜRLÜK YAPTIIĞM HATTAA ALlah AFFETSİN AMA 2 YILDIR HİÇUYKU YOKK OKUYOM ÜFLÜYOM BAZN AĞRISI VAR ANIP İLAÇ İÇİYORUMM YANİ DURUM ŞUU 10DAN FAZLA KALKIYOR HER KALKIŞINDAA SANKİ DAYAK EMİŞ GİBİ BAĞIRA BAĞIRA AĞLIYORR BEN BİLİYORUM 1 DEK ALKIP SABAH EZANINDA UYUDUĞUM OĞLUM ÖĞLE UYKUSUNA yatıığndaa uyuyamıormu çünkü iş yapıyorum öğle kalktığında taze yemeğini hazırlıyom kloraklı işleri yapıyom çünkü heryerde peşimdee zehirlenmesin diye uykuda yapıyorum cnmm ben oyüzden erken yatıyorumm hani merak eenler varsa bu kız 8:30 niye uyuyorr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…