Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam cnm bende yazdım sabah hiç örnek olaman menümü:))

yok bırakırmıyım hiçç hep buralarda olucam
zaten nisana kadar kilo verebileceğimi hiçç zannetmiyorum kocayı şantiyeye gönderince diyete devam
olsun cnm sen dikkat et yine malum almak kolay vermek zor
kiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissin

hani nerde bakiiim
yer ve zaman söyle ercemm kaçırmaalımm haa herkezden yoklama alcan burdamı diye herkexzz burdayım diyince paylaşcan haa

kiiiizz erce duyduguma gore foto ekleyecekmissin

hani nerde bakiiim

hafta sonu benim kız eklicek canım
ama kafadan aşağısını çektirip yani boydan çekip buraya koyucam sonra silmicem malum sonunda ceza varmış
hayatımda ilk defa elbise aldım da ayıptır sölemesi herkes görsün istiyorum

günaydınnn hayırlı cumalarr beniyiym sen nasssınnn

aman iyi olmana sevindim canım bende çok iyiyim şükürler olsun
duygu bak aklıma ne geldi senin kuzey nazara geliyo olmasın bazı çocuklar çok etkilenir akçamları mutlaka yapıyosundur ama kuzeyin üstüne doğru felak nas elham kafirun ve bildğin duaları okuyup üflesen ben hala kızıma yaparım uyuyunca üstüne doğru okurum bide allahım tüm yarattıklarının şerrinden senin tam ve mükemmel kelimelerine sığınırım derim allaha emanet der yatarım

ac karna sirkeli su(nihayet!kac gundur icmedim)
kahvalti:yarim mayali pogaca+2 lokma borek
1 kurabiye
yarim kk karisik peynir+2 catal acili ezme
1 kucuk haslanmis yumurta
domates salatalik 2 fincan sekersiz cay
ara:2 kayisi 8kuru uzum kucucuktuler 3 badem
ogle:4 kasik peynirli makarnayi bol salatayla karistirdimyarim bardak kola
ara:suanda sekersiz buyuk fincan turk kahvesi ama oncesinde 1 damla cik.biskuvi 1 kasik pekmez(asiri tatli istegim var pekmezle kesmek istedim yoksa dolaptaki cikolatalara biskuvilere dogru yol alicam)
aksam(6da yemeyi planliyorum)yogurt ve barbinya ve belki de salata
yesil cay icmedim aksam icerim artik

başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
benim kayınpederim geçen sene öldü hala çok özlerim rüyalarımda görüyorum allah rahmet etsin tüm ölmüşlerimize

zsa rakip olalım mı
bende de zaaf çok malumm
bide ayın 18 nde bizim geleneksel aile yemeğimiz var bu gidişle o elbiseye sığamıcam kendime rakip bulmam lazım

ayyy pazartesi buyuk gun haa
kontesin suprizi senin foton kilo bildirimlerimiz yeniden hararetli diyete baslamamiz benimde ara kablom yok esimde gorevde yoksa var ya ne alsam gosteresim varben cok severim begenip aldigim seyleri arkadaslarima da gostermeyi gule gule coook mutlu huzurlu giy tatlim elbiseni omru de uzun olsun.bende su online satis sitesinden 1 elbise begendim ama almadim

duaların için çook teşekkür ederim canım
ben internetten güvenipte hiç bişi almadım henüz gidip deneyip elbiseyi ellemem lazım
eşin gelince seninde elbiselerini bekliyorum eklersin o zaman
eee rakipmiyiz peki pazartesi

vuuuu meydan okuyorsun ha olur ama biz ikimizde hamurislerini yer dururuznasil olsun bugunden pazartesiye kadar mi yoksa pazartesiden sonra 1 hafta mi?

evetya eyecan yaptımm bayaaaaa

vayyy ortalıkkızıştıı iyiceee rakipler çoğaldı ben gamzeyle sen zsaylaa hadi bakalımm

bide duygucugum oglunu söyle aksam üzeri disari cikartsan yarim saat bi saat yürütsen,yorulur belki birazda evde oynat belki faydasi olur,ben mutlaka her gün cikartiyorum kizi,benim kiz 3 günlükken basladik disar gezmelerine,ve her gün geziyoruz,40 dk,1 saat,herkes diyo ,üsür hasta olur diye,aliskin benim kizim diyorum,- derecelerde bile cikarrttim arabasiyla ,masallah hic hastada olmadi su ana kadar

bana yazan oglumun ögretmeni,hem osmanlica hem türkce yazmis,ikisinide koydum yastigin altina ondan uyuyo belkide benim kiziki kere tesir ediyo demekki
bu bile iyi eveli güne göreee potim allah hepinizden rAZI OLSUN

vuuuu meydan okuyorsun ha olur ama biz ikimizde hamurislerini yer dururuznasil olsun bugunden pazartesiye kadar mi yoksa pazartesiden sonra 1 hafta mi?
VUUUUUUUUU ORTALIKKIZIŞTIIII HADİ BAKALIMM AAAP .TESİDEN SONRA BAŞLASIN

evetya eyecan yaptımm bayaaaaa

vayyy ortalıkkızıştıı iyiceee rakipler çoğaldı ben gamzeyle sen zsaylaa hadi bakalımm
ay insaallah su mart ayi hepimize cok verimli gelir,her yonden hayatimizda guzel adimlar atariz,kilolarimizi hepimiz hizla ve saglikla veririz.gamzenin nickinin altinda yaziyor ya 2012 yeni bir ben-cok hosuma gidiyor.bende kilo verme niyetini 1 ocak gunu almistim bu benimicin guzel bir adim yillardir kendimicin kilo bile vermedim dusunun.hayatimhep biseylerin telasinda gecti ama bu sene sorunsuz ve benim huzurum agirlikli bir sene olur insaallah..2012 YENI BIR BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…