Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aha bak yeni görüyom bunlarııı erdcem benim hiç elbisem yokkkkkkkkkk hiç olmadıııı

yok canım hafta sonu bilsayarara atarız pazartesi eklerim silmicem zaten
okey süperr herkez görür
iyiym hemde bomba gibiyimmm çok şükürrrrr dediklernin hepsni yapcamm bugünnnn sağ ol alalh razı olsun

iyi kız menün saat kaç şimdi

inşalalh cnmyaa serdim bende iyice havaçarptı hepimiziii inşallah hepimiz için yeni bir ben olurrr zayıf sağlıklı herşey yolunda olurr inşallah

leyyaa guzel kardesim sen asik misin

aşıkkkkk

Allah sabir versin canimmm

öyle bir güne böyle bir menü uymu$

ohh ohh sen yemeye devam ett
sanirim sana en iyi rakip benim benden ve senden çok kaçamak yapan yok sanirim

menün güzel, damak zevklerimiz hiç ayni degilmi$, çig salçadan ve kaymaktan nefret ederimmm

günaydın herkese dünkü menü
kahvaltı yeşil çay bir kaşık bal peynir 3 zeytin domates salatalık
öğle bir kase yoğurt ve nesfit
akşam salata bir tabak kurufasülye salata 1 dilim ekmeksu içmedim

ooo menün güzel ke$ke suda içseydinn

ba$in sag olsun canim

agzim sulandi resmen, kiz sen hergün pogaça börekmi yapiyorsun?

leyyaa guzel kardesim sen asik misin

evet

gelmi$ken dünki menümü yazayimm

sabah : su, 125gr diyet yogurt, 1 çatal peynir
ögle : 2 yumartiyla yapilmi$ peynirli omlet
ara (misafir geldi) tatli krizim tutmasin diye tahin, biraz peynir
ak$am : 1 büyük tavuk budu, çok az çikolata
ara : birazcik yulaf ve az sütle yaptigim kahve

toplam 1 saat yürüyü$, 3 litreye yakin su

kizlarrrrr, yeni bir diyete ba$ladimmm, çok saglikli, tv de bir diyetisyen tavsiye ediyordu ve tavsiye ederken tam benden bahsetmi$ gibiydi, yani, 2 kilo verip hemen geri alanlarda, diyorduki yagdan vermiyor o yüzden vesayre vesayre, sanki beni anlatti gibi bende karar verdim yapmayaaa hatta bu forumdada var yak at diyeti
anlaatayimmmm :
1. gün protein agirlikli besleniyorsun, salata sebze çok sinirli miktarda, ama et süt vesayre sinirsiz yeniyor
2. gün sebze ve karbonhidrat agirlikli besleniyorsun, ama karbonhidrat sinirli miktarda sebze ve salata doyana kadar yiyorsun, meyvede serbest

ben dün protein gününü yaptim, migrenim tutmadi, sebebini anladim kirmizi et veya balik yedigimde tutuyormu$ galiba süt ürünleriye bu ikisini veya salami yedigimde ayni gün içinde illaki tutuyor, ama bu sefer tutmadi,
bir hafta denicem, hatta yapabilirsem 2-3 hafta yapmak istiyorum

diyetisyen bana demi$tiki haftada sadece bir ögün istedigin her$eyi yiyebilirsin, bende aynen öyle yapacagim, ama bu hafta yapmayacagim in$allah

duyfer e canım günaydın aslında kalkalı baya oldu anca fırsat buldum benim kızımda küçükken öyleydi geceleri çığırçarak uyanıyordu bağırışına ben bile sıçrayarak uyanıyordum sonra sordum soruşturdum hergece başında uyuturken felek ve nas surelerini ve ayetel kürsiyi okudum besmelesiz yatağa yatırmadım felak ve nas suresinin etkisi çok büyük bir kağıda yaz küç şekilde katla yastığının içine koy canım anlamlarını okursan ne demek istediğimi anlarsın çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

in$allah bu gayret uzun sürer, 3 ayim kaldi, ayda 3 kilo versem ke$ke ahhh daha ne isterimki, inan artik çok biktim, bir hafta 1 kilo verdiyesem, diger hafat 1.8 aliyorum sonra tektrar fazladan aldigim kiloyu vermeye çali$iyorum veriyorum tekrar aliyorummm oooo uzadikca uzadi neredeyse 1 yildir diyet yapmaya çali$iyorum, bu sefer in$allah olur,
eger ba$aramazsam çok sagliksiz bir diyet yaparim haziranda ve bir ayda nasil 10 kilo verecegimi biliyorum ama i$te sonuçta sagligimi kaybetmeden güzellikle vermek istiyorum dua edinnn bana, $ekerle kendimi yeterince mahfettim daha fazlasini istemiyorumm aydaa 3 kilocukk ne olur ALLAHIMMMM

Tünaydın kızlar hayırlı cumalar
Dün çok yoğun koşturmalı bir gündü ama kızım karlı çıktı epeyce sahil deniz havası aldı....Havayı alınca bir güzel uyudu..
Sabahtan beri aklımdasınız ama işlerden müsait olupta açamadım siteyi geçmişi okuyamaya çalışacagım...
Artık menü veriyorum....

Sabah ; 1 kk peynir 4 adet zeytin...
Ara ögün 4 adet kayısı
Öglen 1 kase yogurt turşu ve Kabak yemeğiç
Ara ögün denirse kflaks vişneli çikolata tadını begenmedim attım :)) Nedense yemeği isteği duydum...İlk defa...
Akşam yogurt 2 kaşık pazı yemeği,2 adet tavuk pirzola
Aksam 1 su bardagı sütlü nescafe kayısı,azıcıkta kuru üzüm..

2 bardak su anca içebildim.....Yeşilçay içemedim...

bu gecen sene oglumun dogum gunu için yaptıgım kurabıyeler

bu aksam kuzenımın kızının dogum gunu var onun ıcın yaptım nasıl gozukuyor kızlarrr

vuuuu meydan okuyorsun ha olur ama biz ikimizde hamurislerini yer dururuznasil olsun bugunden pazartesiye kadar mi yoksa pazartesiden sonra 1 hafta mi?

düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca
pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur

bu aksam kuzenımın kızının dogum gunu var onun ıcın yaptım nasıl gozukuyor kızlarrr

kizzzzzzz sen bize i$kencemi yapiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:18::18::18::18::18: mmmmmmm canim çektiiiii

çok güzeller ellerine saglik, peki pastayi senmi yaptin? o çöpleri pi$tikten sonrami sapladin?

kızzz sen daha dun menu paylasımı ıcın ne soyledın bugun ne yapmıssınn saskınnn
bende gece mamasına alıstırmadım cunku gece mamasına alısan cocuklar yıne gece kalkkıp uykuları bolunuyormuss aynı sutte oldugu gıbı
hayırlı olsun leylammm

leylacım ercecım saolunkızlar pastayı ben yapmadım sadece kurabıyeler benden
leylacım kurabıtye hamurunu yapıp acıp sekılle kestıkten sonra cop şişe geciriyorsun fırında oyle pişiriyorsun 3 4 tepsi cıkıyor cunku sıslerden dolayı yanyana sadce dızebiliyorsun şişler yer kaplıyor ama ugrastıyor sonuc mukemmel oluyorrr cpp şişler yanmıyor fırında bazen renk değiştiriyor ama bişi olmuyor sonra kutusunu hazırlıyıp kopukten hazırlamak gerekıyor cunku cop şişlerin batması gerekıyır

inşalalh canım sen yeterki ste yaparsın bir anlık iştah seni yemeğe itmesin

tünaydın cnm geçmişi okuyuncaşaırma ama pek iç açıcı değill

gamzeee marifetli arkadsşım banada öğret 3 aya kuziş 2 yaşındaaaa
düşünsene ikimizde hamurişlerini kurabiyeleri yermişiz kilo alırmışız zayıflama topğinde kilo almaca
Pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur
ahaaha o zaamn sizi ben yerimm

sen benmi dünkübunalımımı unuttun muu kızzz unutma p.tesi günü senle başlıyoz yarışa hemidee

Kadınlar günümüzü kutlarımmmm

Canım benim seninde kadınlar günün kutlu olsun..Öpüyorum.

Allah yardımcın olsun canım...bOL BOL SABIR...
BenCE menü yazalım duygucum...

Yarın izmir 19 dereccee kızlarrrr

vay vay güneş nasıl şuanda duygucum izmir için kıpı rkıpırdır.

canim sen ashabi kehf i biliyomusun .7 uyuyanlarda deniliyor,onlarin isimlerini yaz,oglunun yastiginin altina koy,ben kizima yaptim onu,5 aylik ve bir kere mamaya ya kalkiyo yada hic kalkmadan uyuyo sabah 7 ye kadar

Maşallah potim akşam yatıp sabah kalkan çocuklara hayranım darısı başımıza olsun inşallah...Bazen işyeri geliyorum kapıdan giridiğim gibi uykusuzm diyorum bana bişey demeyin biraz kendime geleyim....

Aynen canım.
Bütün çocuklu evlerde yaşınıyor Allahım canlarını sag etsin.

pazartesiden pazartesiye olsun daha keyifli olur

vallahi süpersiniz neden olmasın

Maşallah leyyan ufak bir kaçamak hariicnde çok güzel listen...Ama misafirliğe gdiersen bu liste değişir gibime geliyor..

Canım ellerine saglık maşallah çok hamaratsın

Ay ben kontesi çok merak ediyorum pazartesi süprizi vardı ya az kaldı
Pazartesi büyük gün bakalımmm bakalım senin son durum ne alemde ?

Kesinlikle katılıyorum potim dışarıya çıkartmak çok faydalı...Bunu bizzat ben yaşıyorum kızımda....Sokaga çıkıp gelelim yüzel bir uyku çeker rahatlar hatta eve girince nedne geldik diye aglama krizine girer...
maşallah potim

Evet bende mart ayından ümitliyim...Kedimi bu ay itibariyle daha farklı hissediyorum nedendir bilemişyorum
...

temem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı

oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa
tesekkur ederim CIVCIVIMMMMMM resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm

Son düzenleme:
Duygucum geçmişi okuyamadım ama merak ettim şöyle bir göz gezdirdim hepimiz insanız herşey insanlar olur olur böyle durumlar geçer inş..Nazardan nazardan.. birazdan işleirm başına döneceğim cumadan yemekten dönerler....

Karabiberim başınzı sagolsun canım güle güle gidin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…