- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #6.901
temem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı
oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa
tesekkur ederim CIVCIVIMMMMMM resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm
Kızlar 1 ayda 4.5 kilo verdim normalmi.nasıl 8 kilo veriliyor anlamış değilim.spor yapmadığım içinmi
Merhaba canım 1 ayda vermiş oldugun kilo gayet normal ve güzel...8 kilo verenler galiba şokdiyetler yapıyor...Buna gerke yok sne negüzel 4,5 kilo vermişsin tebrikler ama spordan eklesen daha iyi olur...
[ı]canım benim seninde kadınlar günün kutlu olsun..öpüyorum.[/ı]
[ı]allah yardımcın olsun canım...[ı]bol bol sabır...[/ı]
bence menü yazalım duygucum...[/ı]
[ı]vay vay güneş nasıl şuanda duygucum izmir için kıpı rkıpırdır[/ı].
[ı]maşallah potim akşam yatıp sabah kalkan çocuklara hayranım darısı başımıza olsun inşallah...bazen işyeri geliyorum kapıdan giridiğim gibi uykusuzm diyorum bana bişey demeyin biraz kendime geleyim....[/ı]
[ı]aynen canım.
Bütün çocuklu evlerde yaşınıyorallahım canlarını sag etsin.[/ı]
[ı]vallahi süpersiniz neden olmasın[/ı]
[ı]maşallah leyyan ufak bir kaçamak hariicnde çok güzel listen...ama misafirliğe gdiersen bu liste değişir gibime geliyor[/ı]..
[ı]canım ellerine saglık maşallah çok hamaratsın[/ı]
hey maşalalhh nasıl yaptın yaa bendesityorummmmkızlar 1 ayda 4.5 kilo verdim normalmi.nasıl 8 kilo veriliyor anlamış değilim.spor yapmadığım içinmi
kontes ilkez haftad 10 kg olarak rekor kırcam cnmmm :))) yadaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...................[ı]ay ben kontesi çok merak ediyorum pazartesi süprizi vardı ya az kaldı
Pazartesi büyük gün bakalımmm bakalım senin son durum ne alemde ? [/ı]
[ı]kesinlikle katılıyorum potim dışarıya çıkartmak çok faydalı...bunu bizzat ben yaşıyorum kızımda....sokaga çıkıp gelelim yüzel bir uyku çeker rahatlar hatta eve girince nedne geldik diye aglama krizine girer...[/ı]
Maşallah potim
[ı]
evet bende mart ayından ümitliyim...kedimi bu ay itibariyle daha farklı hissediyorum nedendir bilemişyorum[/ı]...
ayy canımsınn yapmış kadar oldunnntemem temem saka kısss saka sekerım tabıkı son surat pazartesı yarıstayım senınlen sıkı dur sekerım geccem senııı
Oğretıyım sekerım ask olsun hatta sen soyle ben yapıp yollayım sanaaaa
Tesekkur ederim [sıze=3]cıvcıvımm[/sıze] resimlen sayfa uzun oluyor dıye burdan yazıyorum datlummmmm
[ı]duygucum geçmişi okuyamadım ama merak ettim şöyle bir göz gezdirdim hepimiz insanız herşey insanlar olur olur böyle durumlar geçer inş..nazardan nazardan.. Birazdan işleirm başına döneceğim cumadan yemekten dönerler....[/ı]
[ı]karabiberim başınzı sagolsun canım güle güle gidin..[/ı]
[ı]gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...[/ı]
gule gule sekerımmmm[ı]öpüyorum herkesi ben kaçarım ugramaya çalışacağım....[/ı]
hosgeldın cnm takım kaptanımız duyferrr alım ıslerını o yapıyorrrr senıde alır ama sıksık paylasımda kılo bıldırımınde bulıunmak sartıyla cunku benıde alın dıyıpte 1 hafta sonra ortadan kaybolanlar coktaaakızlar bnde aranıza katılabılır mıyımmm:26:
hıhhhhh sekerım sen kendını avut ancaaaa 1. Bellı ıkıncı kımmmm19 derece civivim süper oğlan uyansn yedireyim çıkcam resim defteri boyalı kalem alcam oğlumaa
meni yazmayadevam tam gazzzzzzzz
hey maşalalhh nasıl yaptın yaa bendesityorummmm
kontes ilkez haftad 10 kg olarak rekor kırcam cnmmm :))) yadaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...................
Ayy canımsınn yapmış kadar oldunnn
neysee ben yencem seni hıhhhhhhhhhh
Boşver cnm hiç okuyup sıkmacanını yeni gün yeni başlangıççç civcivimmmmmmmmm
demek tüm burçlarböyle bende tipik bir boğ a olara yemeyi severim ama sabırsızımdır tezcanlı bitsin isterim hemencik bitsinde yiyim:)))[ı]gamze benada ögret nolursunnnnnn ama şöyle bir durumum var ben sıkıntıya gelemem benım yaptığım şey uzun meşakatli ise hemen sıkılırım mutfagı terk ederim..aslında burcum yengeççç mutfakla aram iyi değildir sevmem...[/ı]
hoşgeldin kaçmazsan eğerrr gel cnm hergün uğra bir önceki günün tam menüsnü yaz spor yaparsan çoki yi anlaşırızz kimseye çaktırma seni daha severimmm aramızdaa kalsınn:))) sakın geri eçklime sohbetediyorsak dal bir yerden burdakayırmaa gruplaşma yokkk okişşkızlar bnde aranıza katılabılır mıyımmm:26:
kaçma yaa sende bi gösterdin kayboldunn hemencikk[ı]öpüyorum herkesi ben kaçarım ugramaya çalışacağım....[/ı]
had ihadii sanat eseri ypmışsın resmenn bi pastane açalım sanaa izmirden sip verrim vallaa daimi müşsterin olurummcnm bende koc burcuyum senın gıbı cok sıkılıyorum hemen bıtsın ıstıyorum ma sonucu hayal ettıkce sabredıyorum bu kurabıbeyı yaparken bıraz udrastırıyor cunku normal hamuru yapıyorum ıkıye ayırım gıda bıyası katıyorum azar azar katmak gerıyor bırden fazla olursa renk bozuluyor gıda boyad-sı katıncada bıraz yogurmk gerekıyorcnm ıyıce hamur emsın dıye sonra acıp sekıllerle kesıp cubuklara gecırıp yaglı kagıt serılmıs tepsiye dızıyorsun hamur bıtene kadar tekrarlıyorsun bu ıslemı yuvarlak dovul tepsisiyle cubuklu halıyle 4 tepsı cıkıyor cubuksuz yaparsan cubuk olmagı ıcın yer kaolamıyor 2 tepsi oluyor cubuklu yaparsan altındakı kutudanda yapman gerıyor yada suslu bı vazodada sevıs edebılırsın
gule gule sekerımmmm
Hosgeldın cnm takım kaptanımız duyferrr alım ıslerını o yapıyorrrr senıde alır ama sıksık paylasımda kılo bıldırımınde bulıunmak sartıyla cunku benıde alın dıyıpte 1 hafta sonra ortadan kaybolanlar coktaaa
Hıhhhhh sekerım sen kendını avut ancaaaa 1. Bellı ıkıncı kımmmm
demek tüm burçlarböyle bende tipik bir boğ a olara yemeyi severim ama sabırsızımdır tezcanlı bitsin isterim hemencik bitsinde yiyim:)))
hoşgeldin kaçmazsan eğerrr gel cnm hergün uğra bir önceki günün tam menüsnü yaz spor yaparsan çoki yi anlaşırızz kimseye çaktırma seni daha severimmm aramızdaa kalsınn:))) sakın geri eçklime sohbetediyorsak dal bir yerden burdakayırmaa gruplaşma yokkk okişş
kaçma yaa sende bi gösterdin kayboldunn hemencikk
had ihadii sanat eseri ypmışsın resmenn bi pastane açalım sanaa izmirden sip verrim vallaa daimi müşsterin olurumm
bu bir savaş ilanıdırr bittin sennnnnnnnnn tırnaklarımı hemen çıkarıyorummmmmmmmmVe meşhur şarkımı söylüyorum kötüyüm ben kötüyüm ısal yapar kustururum bezdirirmm
Kontesim dünde zorlandı topiğe girmek için bugün de giremior neden acepp
saol sekerımmmmmmmmm
bende elımle domestosla gelıyorum sana dogru tum ızlerını sılmeyee
ayy cok hossun duygum yaaaaa
sankı daha once calısıyor ya calıstıgı erden dolayı kısıtlama oluyor gıremıyorum doye hatırlıyorum ama dogru mu bılemıyorum
bu arada [sıze=3]kestanesekerım [/sıze] nerdesın datlum yaaa
olabilirrr baktı kaytarıyor kontes adamlarr şifremikoydı naptıı girmesin diyee:)))
ana onuhiçdüşünmemiştim oturdum yerimde kaldımmmmmmm
ay girdim kızlarrr...sanırım...
şükürrr ben diyorum güneş açtıııı topikte neden:))))ay girdim kızlarrr...sanırım...
halaymı çekiyozzz kız ne güzel dedikodunu yapmıştım yakalandımm tühhhohey ohey oheyyy........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?