Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız :43::43::43:

ayy kıyamammmm sizeee yaşı kaç köpeğin inş iyleşir yaaa:50:

ercecim gecmis olsun aci cekmesin iyileseceksede uzamadan iyi olsun degil mi?ne imis acaba hastaligi?

çok üzüldüm canım benim, geçmiş olsun :50: inşallah iyileşir

ayy kıyamammmm sizeee yaşı kaç köpeğin inş iyleşir yaaa:50:

teşekkür ederim arkadaşlarım
çakılımız daha 2 aylıktı yavrum
köpeklerde görülüen ölümcül bi hastalık varmış şans işte bize denk geldi veteriner diyoki doğanın kanunu aşıları bile tam dı ama aşıylada alakası yokmuş bu hastalığın
inşallah iyleşir iyleşmezse bile en azından acısız ölcek olması bile içimi rahatlattı ama hala ağlıyırum nasıl alışmışım
ceren de çok ağladı onada uygun bir dille anlattım ama işte yinede çok zor

saçlarım kendi saçım canım hiç maşa yapmam ben şanslıyım o konuda, uçları dalgalı kıvırcık arası üstleri düz. Memnunum çok, kullanması kolay geliyor. Yıkanıp saç kremimi sıkıyorum fısfıs sonra topluyorum at kuyruğu. Kendiliinden öyle :)

evet ya sağ olsunlar arkadaşlarım yapmışlar bi güzellik, çok mutlu olmuştum ben de :16:

maşallah saçlartına ne güzellll yaaaa

köpeklerde görülüen ölümcül bi hastalık varmış şans işte bize denk geldi veteriner diyoki doğanın kanunu aşıları bile tam dı ama aşıylada alakası yokmuş bu hastalığın
inşallah iyleşir iyleşmezse bile en azından acısız ölcek olması bile içimi rahatlattı ama hala ağlıyırum nasıl alışmışım

ercem allah aı çektrmesin o yavruyaa eğer yaşaması imkansızsa ysşıcaksada biran önce düzelir inşallah birde şunu düşün yaaa daha fazla alışsaydınızzz odahazor olurduuu hepiniz için

ercem allah aı çektrmesin o yavruyaa eğer yaşaması imkansızsa ysşıcaksada biran önce düzelir inşallah birde şunu düşün yaaa daha fazla alışsaydınızzz odahazor olurduuu hepiniz için

evet ya evde ölseydi ceren görseydi hiçç dayanamazdı daha zehirlenmenin şokunu yeni atlatmıştı yavrum

o ben oluyorum cicim:51: aslinda ben cok hareketli biriyimdir ama su spor olayina cok useniyorum birde zevk alsam bile cok nefesim daraliyor kotu hissediyorum kendimi:44: du bakiiim erceyle yariscaz ya sporda yapar gecerim ben onu kesiiinnn:27::33:

yok şekerim beni geçemezsin işte :8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
bu sefer ben kazanıcammmmmm:52::52:

anammm ben nerdeymısım kacırmısım :1::1::1: ben herhafta var sanıyordumdaaa

yplım sekerım tabıkı pazartasıtartılalım ogun bıldırım yaptıktan sonra bızım yarısmmız ıolsunm ohafat bencede uygundur cnm cunku bu hafta kestane sekrımkle yrıstayımyaaaaa ondan datlum :1::1:

merakla resmı beklıyorummmm:52::52:

canım ben bu haftadan çok ümitli değilim ne yazııkki şişkinlikmi var bilmiyorum ama pazartesiden sonra hiç iyi davranmadı bana tartı:18:

tamam tatlım değiştirmem
canım daha iyi uyumuşsunuz herhalde aman canım dikkat et kendine
eveli günden dahaiyi bir uykuydu cnmm sağ ol cnmm
canım ben bu haftadan çok ümitli değilim ne yazııkki şişkinlikmi var bilmiyorum ama pazartesiden sonra hiç iyi davranmadı bana tartı:18:
ahh şu tartılarrrrr
özledim tatlım özlemem mi :54:

hıh şimdi olduuu

hıh yaaa şöylee hadi kızlarr mart 9 azk aldıı siz böyle yapınce bende koptumm yaa had bakem silkelenenin hep ben size moral veriyom biridebana desin ya duygu hadi yoparlan düğüne azkaldı diyee
zsaa ister bugün isteryarın menü bekliyorum sendennn ister cıssslı olsun ister şahane olsunnn tememmi

canım bende 20 aylık olsun ondan sonra bıraktıracağım demiştim büyük kızım da ama senin anlattığın gibi devamlı gece uykusunda ağlamalar vardı
yanında yatmak zorunda kalıyordum tamda ramazandı 2 gece sahura kalkamadım sağlık ocağındaki çocuk ebesine sordum emdiği içindir dedi
emmeyi bıraksın geçer dedi gerçektende öyle oldu bi kızğınlıkla bıraktırdım 19 aylıkken 2-3 gün kalktı süt vermedim kalkınca su verdim ve kalkmaz oldu sonra

sağ ol canım benim :16:

çok zor gerçekten, çok üzüldüm...

canım bende 20 aylık olsun ondan sonra bıraktıracağım demiştim büyük kızım da ama senin anlattığın gibi devamlı gece uykusunda ağlamalar vardı
yanında yatmak zorunda kalıyordum tamda ramazandı 2 gece sahura kalkamadım sağlık ocağındaki çocuk ebesine sordum emdiği içindir dedi
emmeyi bıraksın geçer dedi gerçektende öyle oldu bi kızğınlıkla bıraktırdım 19 aylıkken 2-3 gün kalktı süt vermedim kalkınca su verdim ve kalkmaz oldu sonra

ayyyy zor olcak dua et banadaa inş bizimkide hemen alışır

Back
X