Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydin iyi hafta sonlari hanimlar

canım günaydın sanada aydınlık süper bir mart sabahından 20derece bugün güneş parlak ,yürekler sıcakkk,aşka geldi bahar...

kızlarr yemek listem dünde eh işteydi ama bugünden itibaren sıkı yönetime geçtimmm...ısırgan getirdim onu yiyecem bol salata var öğlene yani....

bu arada pazartesiye herhangi bir süprizim yok canlarım dedimya kaçamak olmazsa diye kilomu korursam ne mutlu dün tartıldım 1,5 kilo almışım(alın size süpriz) 2 günde vermem lazım.

arkadaş gibisi yok kafan dağılır moral olur sohbet edersiniz ne güzel
bir kerecik kaçamaktan bişe olmaz canım
bi ara bana mantı tarifi verirmisin benim kız mantı hastası resmen bir aydır istiyo yavrum artık yapıyım da yesin
bi yerde okudum mantının bir porsiyonu 300 kaloriymiş doğru mu acaba

ya hemde benim 20 senelik arkadaşım beraber büyüdük :)
1 porsiyonu 350 kalori evet canım

mantı 1 beze için 4 kişilik bi aileyi rahatça doyurur
hamuru için
3 bardak un 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz aldığı kadar su sert bi hamur olcak kulak memesi falan gibi değil baya sert

kıymalı için içi 200 gr kıyma 1 büyük soğan soğanı minik mink doğayacaksın tuz ve toz biber atıp karıştıracaksın

patatesli için içi 4 orta boy haşlanmış patates 1 büyük soğan tuz biber iyice ezeceksin çatalla

hamuru büyükçe aç açtığın hamuru önce parmak genişliğinde boyuna sonra enine kes yani küçücük kareler olacak şekilde içine kıymalı içi koy bohça şeklinde kapat ( biz bohça yapmayız şekli farklıdır ama onu öğrenmek zordur biraz )

patatesli mantı da aynı şekilde açılacak ama onu daha geniş keseceksin kibrit kutusundan biraz küçük şekilde kesip harcını koyup muska şekilde kapat

kaynayan suya at 10 sonra süz sosunu ve yoğurdunu dök afiyet olsun :):)

canım günaydın sanada aydınlık süper bir mart sabahından 20derece bugün güneş parlak ,yürekler sıcakkk,aşka geldi bahar...

kızlarr yemek listem dünde eh işteydi ama bugünden itibaren sıkı yönetime geçtimmm...ısırgan getirdim onu yiyecem bol salata var öğlene yani....

bu arada pazartesiye herhangi bir süprizim yok canlarım dedimya kaçamak olmazsa diye kilomu korursam ne mutlu dün tartıldım 1,5 kilo almışım(alın size süpriz) 2 günde vermem lazım.
ohh ne güzel hva ılık burda ama kaplaı güneş naza çekiyor kendini
sen varya o kadar yemeyle 1.5 alman süper ben dahafazla düşünmüştüm bu arada tek kebepçı beneğilmişim kız bir gün karışılıklı kebap yemek nasip olurmu şöyle karışık olsun ortayaa:)))

hamuru için
3 bardak un 1 yumurta 1 tatlı kaşığı tuz aldığı kadar su sert bi hamur olcak kulak memesi falan gibi değil baya sert

kıymalı için içi 200 gr kıyma 1 büyük soğan soğanı minik mink doğayacaksın tuz ve toz biber atıp karıştıracaksın

patatesli için içi 4 orta boy haşlanmış patates 1 büyük soğan tuz biber iyice ezeceksin çatalla

hamuru büyükçe aç açtığın hamuru önce parmak genişliğinde boyuna sonra enine kes yani küçücük kareler olacak şekilde içine kıymalı içi koy bohça şeklinde kapat ( biz bohça yapmayız şekli farklıdır ama onu öğrenmek zordur biraz )

patatesli mantı da aynı şekilde açılacak ama onu daha geniş keseceksin kibrit kutusundan biraz küçük şekilde kesip harcını koyup muska şekilde kapat

ah be hamarat arkadşımm döktürdün yineee çok severim mantıyıııı eline sağ lıkk

merhabaa kızlarr :16::16:

doktordan geliyorum şimdi. ben de dürtü kontrol bozukluğu varmış :14: ilaç yazdı doktor. bir de duygusal yeme bozukluğu.
kendi kendime yaptığım diyertler yüzünden bu hale gelmişim sanırım. bir de çok duygusal bir insan olunca...

kendi kendini düzeltemezsin dedi. diyetisyene gitmem şartmış. başka türlü yoluna koyamazmışım. bu hafta içi de diyetisyene gideceğim bakalım.
psikiyatrla bir sonraki randevum da 1 ay sonra.

off off ne zor şeymiş bu ya.
neyse şu kabus bitsin de artık bir an önce.

merhabaa kızlarr :16::16:

doktordan geliyorum şimdi. ben de dürtü kontrol bozukluğu varmış :14: ilaç yazdı doktor. bir de duygusal yeme bozukluğu.
kendi kendime yaptığım diyertler yüzünden bu hale gelmişim sanırım. bir de çok duygusal bir insan olunca...

kendi kendini düzeltemezsin dedi. diyetisyene gitmem şartmış. başka türlü yoluna koyamazmışım. bu hafta içi de diyetisyene gideceğim bakalım.
psikiyatrla bir sonraki randevum da 1 ay sonra.

off off ne zor şeymiş bu ya.
neyse şu kabus bitsin de artık bir an önce.

canim çok merak ettim ne diyecegini, ya o ilaç in$allah i$e yarar, seni üzmek istemem ama diyetisyen bir i$e yaramiyor, çünkü bendede duygusal yeme bozuklugu var (kanitlanmadi ama kendim te$i$ koydum) çünkü üzgün ve yalniz oldugum zamanlar tatliya saldiriyorum kendimi frenleyemiyorum hatta bitene kadar yedigimde oluyor, ve tabi pi$manlik diz boyu oluyor, yenmeye çali$iyorum ama imkansiz, ve ben beslenme uzamanina gittigimde bunlari söyleyemedim, sen dedinmi dorumunu? ben sadece dedimki tatli krizmlerim tutuyor oda motive olman lazim iradeli olman lazim vesayre bu tarz $eyler dedi, ama insan kendini kontrol edemeyince, nasil bir listeye uyarki insan? ama in$allah sen psikiatrin sayesinde kurtulacaksin buna eminim :38::38:

ohh ne güzel hva ılık burda ama kaplaı güneş naza çekiyor kendini
sen varya o kadar yemeyle 1.5 alman süper ben dahafazla düşünmüştüm bu arada tek kebepçı beneğilmişim kız bir gün karışılıklı kebap yemek nasip olurmu şöyle karışık olsun ortayaa:)))

ah be hamarat arkadşımm döktürdün yineee çok severim mantıyıııı eline sağ lıkk

ohhh duygucum valla bana uyarr..kuzu kapama yerizz,iskenderr,urfa adana......allah ne verdiyese gelirsen antalyaya buluşalım dönerciler çarşımız var meşhur sadece kebapçı dolu....tabii gönül isterki tüm arkadaşlar gelsin...belkide olur...

hamuru için

teşekkür ederim feslicim en kısa zamanda yapıcam saol canım

ma$allah canim yaaa ne kadar güzel bir elbise ve fizik, canim birkaç kilo versen bu i$ tamam, ma$allah çok incelmi$sinnn

saol leylacım
benim bilgisayarda 1 40 boyunda 200 kiloda bi kadın var sanki o kadar çirkin görünüyorki anlatamam arkadaşa gidip bi onların netten bakıyım sinirim zıpladı

saol leylacım
benim bilgisayarda 1 40 boyunda 200 kiloda bi kadın var sanki o kadar çirkin görünüyorki anlatamam arkadaşa gidip bi onların netten bakıyım sinirim zıpladı

yok canim bence sana öyle geliyor, kendini hala kilolu görüyorsundur, bence gayett güzel bir fizigin, var göbek yok, bel ince birtek popo var sanirim, benden incesin, üstelik çocukta dogurmu$sunnn ma$allah diyeyim vallahi sen hiç kafaya takma süpersin

şahsen ben yapamayacamm feslime yemeye gidecem o güzel elleri ile bana yapar........

eee bende geliyim o zaman hazır mantı hemen kendimi davet ettireyim fesliye
zaten mayısın ilk haftası kapadokya gezisi var oradan kayseriye de geçcez feslimede uğrarım sucuklardan da yerimmm ohhh mis sonrada duygu beni topikten aforoz eder :18::18::18:

teşekkür ederim canım
evde giydiğim elbiselerim çok var ama dışarda giymek için ilk defa bi elbise aldım herkes görsün istiyorum işte :1::1:

yok süper olmuşş şıkır şıkır giyersinnn başın kapalımı canım... kapalıysan süper sporda bir türban tammm bide aynı renk çanta ayy bende insan süslemeye bayılırım kendim beden eğitimi öğretmeni gibi gezerim...hep spor...okadar çok eşofmanım varkii işe bile utanmasam eşofmanla gelcem...

yok canim bence sana öyle geliyor, kendini hala kilolu görüyorsundur, bence gayett güzel bir fizigin, var göbek yok, bel ince birtek popo var sanirim, benden incesin, üstelik çocukta dogurmu$sunnn ma$allah diyeyim vallahi sen hiç kafaya takma süpersin

evet leylacım sadece basen ve popo sorunum var benim
bizim bilgisayarda sorun var galiba ben bi çıkıp arkadaşın netten bakayım nasıl görünüyorum ben bu görüntüyle 3 gün bişe yemesem yeter bana

canim çok merak ettim ne diyecegini, ya o ilaç in$allah i$e yarar, seni üzmek istemem ama diyetisyen bir i$e yaramiyor, çünkü bendede duygusal yeme bozuklugu var (kanitlanmadi ama kendim te$i$ koydum) çünkü üzgün ve yalniz oldugum zamanlar tatliya saldiriyorum kendimi frenleyemiyorum hatta bitene kadar yedigimde oluyor, ve tabi pi$manlik diz boyu oluyor, yenmeye çali$iyorum ama imkansiz, ve ben beslenme uzamanina gittigimde bunlari söyleyemedim, sen dedinmi dorumunu? ben sadece dedimki tatli krizmlerim tutuyor oda motive olman lazim iradeli olman lazim vesayre bu tarz $eyler dedi, ama insan kendini kontrol edemeyince, nasil bir listeye uyarki insan? ama in$allah sen psikiatrin sayesinde kurtulacaksin buna eminim :38::38:

bunun sadece irade olarak değerlendirilmesi canımı sıkıyor. bence sende de var benim gibi bir şey.sen de gitsene leyyacım ya... sonuçta dürtü kontrolü ciddi bir hastalık. doktor bana kendi başına bunu aşamazsın dedi. bazılarında ateş yakma dürtüsü oluyormuş, karşı koyamıyorlarmış. ay çok korkunç ya. yangın çıkarıyorlarmış kendilerine engel olamayıp :53:
ilaç umarım işe yarar canım. yoksa diyetisyenin vereceği diyete de uyamam. bundan da çok korkuyorum :14:

Eki Görüntüle 364896 Eki Görüntüle 364898

işte söz verdiğim gibi yeni elbisem ama bizim bilgisayara format atıldı herşey acaip büyük görünüyo kendimi hiç beğenmedim normalde daha zayıfım inşallah sizde güzel görünür çok üzgünüm
güle güle giy :) gerçekten çok güzel olmuş. sen de bildiğin incesin yani, maşallah :nazar:

eee bende geliyim o zaman hazır mantı hemen kendimi davet ettireyim fesliye
zaten mayısın ilk haftası kapadokya gezisi var oradan kayseriye de geçcez feslimede uğrarım sucuklardan da yerimmm ohhh mis sonrada duygu beni topikten aforoz eder :18::18::18:

senin planın bile hazırr..ayyy valla yaz gelsede bende bir tatile gitsem...benim kocammda gezmekten haz etmez zorla götürürüm...

Back
X