Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu gecen sene oglumun dogum gunu için yaptıgım kurabıyeler

bu aksam kuzenımın kızının dogum gunu var onun ıcın yaptım nasıl gozukuyor kızlarrr

harika görünüyorlar tatlım hamarat hatun olduğun belli şekerim maşallah
(bu arada resmi gören kızım bende bundan istiyom anne dedi bende alayım tarifi)

bu arada kestanesekerım nerdesın datlum yaaa

geldim canım ama sen yoksun:24:

kestanesekerim benimmerak ettiğim benimkisi ne sallanmaya lışık nede başka birşeye öğle ukusuna yatarkende gece ykusuna yatrkende emer ee ben nasıl uyutcam

oy kıyamam ya :43:
üst bedeninin ince olması çok güzel bir şeyyyy.

peki beslenme uzmanı ne demişti sana?

diyet vermi$ti ama uyamadim tatlisiz duramadim malesef

Rabbim hayrli insani versin sana-kiymetini bilecek olani.o kalp carpintisi el titremesini cok iyi bilirim ama hepsi gecti guluyorum o zamanlara.esimi cok severek evlendim askida sonradan yasamaya basladim sanki onunla.kiyamette kopsa birdaha yuzyuze bakmayiz da desek kopamiyoruz:38: guzel dua et canim sadece sevgi isteme sakin huzur anlayis farkindalik guvenilirlik gozu aciklik vs..vs...:9:iste de iste.nikah mutlak kadermis ben kesinlikle inaniyorum ama bir genckizin o kiymetli dualari bu yazgiya yon veriyor bence..sevgiler..

ayy canim ne güzel yazmi$sin, in$allah Allah gönlüme göre bir kismet verir :17:

çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız :43::43::43:

ayy çok kötü oldum ya, Allah sabir versin, $imdi o ailenin ferdi gibi olmu$tur :(

teşekkür ederim arkadaşlarım
çakılımız daha 2 aylıktı yavrum
köpeklerde görülüen ölümcül bi hastalık varmış şans işte bize denk geldi veteriner diyoki doğanın kanunu aşıları bile tam dı ama aşıylada alakası yokmuş bu hastalığın
inşallah iyleşir iyleşmezse bile en azından acısız ölcek olması bile içimi rahatlattı ama hala ağlıyırum nasıl alışmışım
ceren de çok ağladı onada uygun bir dille anlattım ama işte yinede çok zor

kiyamam ya

yarın misafirim varr

canım arkadaşım gelecek kaç aydır görüşemedik soğuklardan dolayı benden patatesli mantı istedi yarın onu yapıcam ve mecburen yiyeceğim :( ama sabah ve akşam dikkat ederim

çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız :43::43::43:
gecmıs olsun cnmm
canım ben bu haftadan çok ümitli değilim ne yazııkki şişkinlikmi var bilmiyorum ama pazartesiden sonra hiç iyi davranmadı bana tartı:18:
olsun tatlım sıkma canını sende ondan sonrakı hafta verırısın pztesi tartılalım duygu yarıs teklıf ettı onunla cekısıcem bu pztesınden ıtıbaren 1 hafta botyunca bana sans dıle sekerımm
harika görünüyorlar tatlım hamarat hatun olduğun belli şekerim maşallah
(bu arada resmi gören kızım bende bundan istiyom anne dedi bende alayım tarifi)

geldim canım ama sen yoksun:24:
saol cnm verırım tatlım nedemek yzarım tarıfı bı ara
yarın misafirim varr

canım arkadaşım gelecek kaç aydır görüşemedik soğuklardan dolayı benden patatesli mantı istedi yarın onu yapıcam ve mecburen yiyeceğim :( ama sabah ve akşam dikkat ederim
kolayn gesın cnm afıyet olsun sımıden

diyet vermi$ti ama uyamadim tatlisiz duramadim malesef

ayy canim ne güzel yazmi$sin, in$allah Allah gönlüme göre bir kismet verir :17:

ayy çok kötü oldum ya, Allah sabir versin, $imdi o ailenin ferdi gibi olmu$tur :(

kiyamam ya

gecmıs olsun cnmm

olsun tatlım sıkma canını sende ondan sonrakı hafta verırısın pztesi tartılalım duygu yarıs teklıf ettı onunla cekısıcem bu pztesınden ıtıbaren 1 hafta botyunca bana sans dıle sekerımm

saol cnm verırım tatlım nedemek yzarım tarıfı bı ara

kolayn gesın cnm afıyet olsun sımıden

saolun kızlar dün gece hep aklımdaydı acaba nasıl oldu iyleştimi yoksa daha mı kötü oldu diye aklımdan çıkmadı
barınak eve yakın olsa hemen gitçem bakıcam ama eve arabayla 45 dakika uzaklıkta bakalım önümüzdeki hafta gidicez inşallah iyleşir çakılımız
bir ayda nasıl alışmışız kulubesi oyuncakları hala evin önünde elim varıp kaldıramadım

yarın misafirim varr

arkadaş gibisi yok kafan dağılır moral olur sohbet edersiniz ne güzel
bir kerecik kaçamaktan bişe olmaz canım
bi ara bana mantı tarifi verirmisin benim kız mantı hastası resmen bir aydır istiyo yavrum artık yapıyım da yesin
bi yerde okudum mantının bir porsiyonu 300 kaloriymiş doğru mu acaba

Back
X