- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.001
sağ ol şekerim kestaneşekerim ama olmuyor böyle dahasık aramızda görmek istiyoruz senii gündüzlerii
canım 2 kızdan ve gezmeden fırsat buldukça geliyorum
ama senin için gündüzleri gelmeye çalışacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ ol şekerim kestaneşekerim ama olmuyor böyle dahasık aramızda görmek istiyoruz senii gündüzlerii
hafta sonu benim kız eklicek canım
ama kafadan aşağısını çektirip yani boydan çekip buraya koyucam sonra silmicem malum sonunda ceza varmış
hayatımda ilk defa elbise aldım da ayıptır sölemesiherkes görsün istiyorum
![]()
kızlar regl dönemım acayıp sısım sanırım bu hafta o yuzden kılo veremedım![]()
canım 2 kızdan ve gezmeden fırsat buldukça geliyorum
ama senin için gündüzleri gelmeye çalışacağım![]()
bu arada kestanesekerım nerdesın datlum yaaa
herkese selam eşimi gönderdim bende size geldim
a.sherkese selam eşimi gönderdim bende size geldim
aleyküm selam :))
kestanesekerim benimmerak ettiğim benimkisi ne sallanmaya lışık nede başka birşeye öğle ukusuna yatarkende gece ykusuna yatrkende emer ee ben nasıl uyutcam
oy kıyamam ya![]()
üst bedeninin ince olması çok güzel bir şeyyyy.
peki beslenme uzmanı ne demişti sana?
Rabbim hayrli insani versin sana-kiymetini bilecek olani.o kalp carpintisi el titremesini cok iyi bilirim ama hepsi gecti guluyorum o zamanlara.esimi cok severek evlendim askida sonradan yasamaya basladim sanki onunla.kiyamette kopsa birdaha yuzyuze bakmayiz da desek kopamiyoruzguzel dua et canim sadece sevgi isteme sakin huzur anlayis farkindalik guvenilirlik gozu aciklik vs..vs...
iste de iste.nikah mutlak kadermis ben kesinlikle inaniyorum ama bir genckizin o kiymetli dualari bu yazgiya yon veriyor bence..sevgiler..
çokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız![]()
teşekkür ederim arkadaşlarım
çakılımız daha 2 aylıktı yavrum
köpeklerde görülüen ölümcül bi hastalık varmış şans işte bize denk geldi veteriner diyoki doğanın kanunu aşıları bile tam dı ama aşıylada alakası yokmuş bu hastalığın
inşallah iyleşir iyleşmezse bile en azından acısız ölcek olması bile içimi rahatlattı ama hala ağlıyırum nasıl alışmışım
ceren de çok ağladı onada uygun bir dille anlattım ama işte yinede çok zor
gecmıs olsun cnmmçokk üzgünüm kızlar
cerene belli etmiyorum ama ağlamaktan gözlerim şişti başım çatlıyo
köpeğimiz hasta oldu ve kurtulması imkansız gibi görünüyo barınağa bıraktık tedavisine başladılar inşallah iyleşir çakılımız![]()
olsun tatlım sıkma canını sende ondan sonrakı hafta verırısın pztesi tartılalım duygu yarıs teklıf ettı onunla cekısıcem bu pztesınden ıtıbaren 1 hafta botyunca bana sans dıle sekerımmcanım ben bu haftadan çok ümitli değilim ne yazııkki şişkinlikmi var bilmiyorum ama pazartesiden sonra hiç iyi davranmadı bana tartı:18:
saol cnm verırım tatlım nedemek yzarım tarıfı bı araharika görünüyorlar tatlım hamarat hatun olduğun belli şekerim maşallah
(bu arada resmi gören kızım bende bundan istiyom anne dedi bende alayım tarifi)
geldim canım ama sen yoksun![]()
kolayn gesın cnm afıyet olsun sımıdenyarın misafirim varr
canım arkadaşım gelecek kaç aydır görüşemedik soğuklardan dolayı benden patatesli mantı istedi yarın onu yapıcam ve mecburen yiyeceğimama sabah ve akşam dikkat ederim
diyet vermi$ti ama uyamadim tatlisiz duramadim malesef
ayy canim ne güzel yazmi$sin, in$allah Allah gönlüme göre bir kismet verir
ayy çok kötü oldum ya, Allah sabir versin, $imdi o ailenin ferdi gibi olmu$tur
kiyamam ya
gecmıs olsun cnmm
olsun tatlım sıkma canını sende ondan sonrakı hafta verırısın pztesi tartılalım duygu yarıs teklıf ettı onunla cekısıcem bu pztesınden ıtıbaren 1 hafta botyunca bana sans dıle sekerımm
saol cnm verırım tatlım nedemek yzarım tarıfı bı ara
kolayn gesın cnm afıyet olsun sımıden
yarın misafirim varr
canım arkadaşım gelecek kaç aydır görüşemedik soğuklardan dolayı benden patatesli mantı istedi yarın onu yapıcam ve mecburen yiyeceğimama sabah ve akşam dikkat ederim