- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.041
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok süper olmuşş şıkır şıkır giyersinnn başın kapalımı canım... kapalıysan süper sporda bir türban tammm bide aynı renk çanta ayy bende insan süslemeye bayılırım kendim beden eğitimi öğretmeni gibi gezerim...hep spor...okadar çok eşofmanım varkii işe bile utanmasam eşofmanla gelcem...
iyilik canim senden????![]()
bende iyiiym şişmanlamakla meşgulüm...ay leyle kız bendede dürtü kontrolsüzlüğü varmıdır yeme dürtümü kontrol edemiyorum...beni yeniyor...yiyom yiyom pişman oluyommm yaa...![]()
bunun sadece irade olarak değerlendirilmesi canımı sıkıyor. bence sende de var benim gibi bir şey.sen de gitsene leyyacım ya... sonuçta dürtü kontrolü ciddi bir hastalık. doktor bana kendi başına bunu aşamazsın dedi. bazılarında ateş yakma dürtüsü oluyormuş, karşı koyamıyorlarmış. ay çok korkunç ya. yangın çıkarıyorlarmış kendilerine engel olamayıp
ilaç umarım işe yarar canım. yoksa diyetisyenin vereceği diyete de uyamam. bundan da çok korkuyorum
güle güle giy :) gerçekten çok güzel olmuş. sen de bildiğin incesin yani, maşallah![]()
teşekkür ederim canım
ayyy ben çıkıyorum arkadaşa gidip ordan bakıcam kendime ben niye sizin gördüğünüzü görmüyorum ki :18::18:
kapalıyım canım
elbisenin üstüne bordolu karışık renkli bi eşarp aldım size göstercem sonra
ama ben elbisemi ayın 18 nde aile yemeğimiz var orada giycem o gün kuaföre gidip saçlarımı dağınık topuz yaptırıp bide osmanlı motifli sallantılı bir küpe aldım tam kombineyede paylaşcam
bende hep spor ayakkabı kot bol tunik tarzı yada bol uzun etek üstüne belden oturtmalı gömlek çapraz çanta kullanırım pardesü giymiyorum
artık sıkıldım 34yaşındayımşöle kadın gibi şıkır şıkır giyinmedim hiç
eşimde elbiseye bayıldı gözleri parladı adamım hep spor bıktı heralde garibim
deme öyle demeee yoktur inşallah ya
sinirlilik asabiyet filan var mı? kendini kontrol edememe durumu?
ayy yok şekerim melek gibiyimdir kanatlarım çantamda o derece...yemeklerde bir engel tanımazlık var..yemek firenim bozuk...
ilaclarini aksatma ama tamam mimerhabaa kızlarr
doktordan geliyorum şimdi. ben de dürtü kontrol bozukluğu varmışilaç yazdı doktor. bir de duygusal yeme bozukluğu.
kendi kendime yaptığım diyertler yüzünden bu hale gelmişim sanırım. bir de çok duygusal bir insan olunca...
kendi kendini düzeltemezsin dedi. diyetisyene gitmem şartmış. başka türlü yoluna koyamazmışım. bu hafta içi de diyetisyene gideceğim bakalım.
psikiyatrla bir sonraki randevum da 1 ay sonra.
off off ne zor şeymiş bu ya.
neyse şu kabus bitsin de artık bir an önce.
Eki Görüntüle 364896 Eki Görüntüle 364898
işte söz verdiğim gibi yeni elbisem ama bizim bilgisayara format atıldı herşey acaip büyük görünüyo kendimi hiç beğenmedim normalde daha zayıfım inşallah sizde güzel görünür çok üzgünüm
son care vardi birdeohhh duygucum valla bana uyarr..kuzu kapama yerizz,iskenderr,urfa adana......allah ne verdiyese gelirsen antalyaya buluşalım dönerciler çarşımız var meşhur sadece kebapçı dolu....tabii gönül isterki tüm arkadaşlar gelsin...belkide olur...
yap yaaap hatta bugunden 3-4 beze yap bolca da yeteşekkür ederim feslicim en kısa zamanda yapıcam saol canım
bende vaar hem de nasiiildeme öyle demeee yoktur inşallah ya
bunun sadece irade olarak değerlendirilmesi canımı sıkıyor. bence sende de var benim gibi bir şey.sen de gitsene leyyacım ya... sonuçta dürtü kontrolü ciddi bir hastalık. doktor bana kendi başına bunu aşamazsın dedi. bazılarında ateş yakma dürtüsü oluyormuş, karşı koyamıyorlarmış. ay çok korkunç ya. yangın çıkarıyorlarmış kendilerine engel olamayıp
ilaç umarım işe yarar canım. yoksa diyetisyenin vereceği diyete de uyamam. bundan da çok korkuyorum![]()
o hepimizde varbence sen haftaya bize yapacağın sürprizle motive ol, yeme kebapları pideleri
![]()
aynisini bana da derler bazenyaa bide bir arkadaşım geçen gün çok moralimi bozdu:
8 mart kadınlar günü toplantısı vardı meslek odamızda bizim hatunlar şıkır şıkır gelmişşş
bende gittim çok şıkır olmasamda güzelbir bluz vardı üstünde ince gösteren
bir hatunn.. yakın bir arkadaşım aslında demezmi ayyy ne kadar zayıflamışsınn. tabi herkezz bana baktı gerçekten güzel vermişsin diyerek bu zatı muhterem arkadaş demezmi yüzün çökmüşşş eskinden çok güzeldin srkmış yanakların... ayy içime oturdu
diyecektim senin alttaraf 18 derken yüzün 38 okuyor olmadı demedim benden büyükk..içimde kaldı....
aynisini bana da derler bazenaslinda cok fark yok ama o yanaklarda ki pirilti kalmiyor sanirim.yinede ben yeni halimden memnunum
iyi ki dememissin kiiz o kendi uslup bilmezligiyle kalsin
bende iyiiym şişmanlamakla meşgulüm...ay leyle kız bendede dürtü kontrolsüzlüğü varmıdır yeme dürtümü kontrol edemiyorum...beni yeniyor...yiyom yiyom pişman oluyommm yaa...![]()
deme öyle demeee yoktur inşallah ya
süpriz yok canımmm.kilo aldım bile 1,5 kilo fazlayımm onu verirsem naçizane süprizim bu olacak...bir haftada yeye 1,5 kilo al ve onu geri ver olursa böyle olcak süprizim...
in$allah yoktur, nasil desem hani TV de görüyoruz ya uyu$turucu krizi tutuyor insanlarin ben utanmasam öyle olcam yani o kadar ama benimki sadece $ekere
canim bende asabiyet sinirlilik falan sadece adet döneminde var
ahh ahhhh vallahi ya bende mesela dün tartildim 500 gr vermi$im ama dün yatmadan önce 1 yemek ka$igi tahinli pekmez yedim diye bugün +900gr çiktim morelim alt üste oldu, bugün protein agirlikli beslenicem
ilaclarini aksatma ama tamam mi
gule gule giy cicim rengi krem gibi gorunuyor bende.hemen turkuaz yada mercan bir sal esarp,yuksek topuk ayakkabilar,bence birde uzerine tarz bir yelek.cok hosmus..ayricaaa niye yarisiyoz ki biz
cok guzel durmus elbisen
son care vardi birde
yap yaaap hatta bugunden 3-4 beze yap bolca da ye
bende vaar hem de nasiiil![]()
evet canim bendede var yeme bozuklug sorunu, bazen az yiyorum bazende böyle krizlerim tutuyor haftada en fazla 3 kere, ya canim ben seni yeme bozuklu topiginde gördüm, bende hep yazardim eskiden oraya hatta bakarsan görürsün ambitious la çok muhabbet etmi$imdir, benimki biraz farkli, ben yemege falan saldirmiyorum sadece agzima tatli bir$ey sürünce devami geliyor. ne bileyim cesaret edemedim psikologa gitmeyi, ama inanki a$ilmayacak bir sorun degil, ben kendimi bazen frenleyebiliyorum, sürekli yemegi dü$ünmüyorum sürekli kilomu dü$ünmüyorum ne bileyim belki benimkide yeme bozuklugudur ama biraz daha hafif atlatiyorumdur
süpriz yok canımmm.kilo aldım bile 1,5 kilo fazlayımm onu verirsem naçizane süprizim bu olacak...bir haftada yeye 1,5 kilo al ve onu geri ver olursa böyle olcak süprizim...
bilgisayar ekranın çok mu büyük?