Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yaa bide bir arkadaşım geçen gün çok moralimi bozdu:

8 mart kadınlar günü toplantısı vardı meslek odamızda bizim hatunlar şıkır şıkır gelmişşş

bende gittim çok şıkır olmasamda güzelbir bluz vardı üstünde ince gösteren
bir hatunn.. yakın bir arkadaşım aslında demezmi ayyy ne kadar zayıflamışsınn. tabi herkezz bana baktı gerçekten güzel vermişsin diyerek bu zatı muhterem arkadaş demezmi yüzün çökmüşşş eskinden çok güzeldin srkmış yanakların... ayy içime oturdu

diyecektim senin alttaraf 18 derken yüzün 38 okuyor olmadı demedim benden büyükk..içimde kaldı....

Ne ınsanlar varya.olsun üzülme canım.benımde anneannem benle dalga geçiyor.ben takmıyorum artık.:19::16:

bende kilo verdim ama göbek gitmiyor sezaryan doğum yaptım hoş doğum yapa3 sene oldu ama nedense gitmiyor bi öneriniz varsa labilirim bende 1.5 kilo verdim 1 hafta oldu diyete başlayalı

merhaba arkadaşlar herkese iyi haftasonları :)

ben pek hafta sonu kaçamağı yapmam bilirsiniz ama bugün yaptım birz menümşöyle

sabah 1 yumurta 1 dilim kızarmış çav. ekmeği yarım kk peynir

öğlen 1 büyük tabak mantı
ara 1 tadelle 7 badem 1 kaşık leblebi tozu
akşam yarım dilim ekmek 1 dilim pastırma
10 tane cips

tadelle hiyakemiz şöyle bugün gelen arkadaşım benim 20 yıllık arkadaşım çocukluğumuz beraber geçti canım dostumla küçükken tüm paramıza tadelle ve leblebi tozu alır binanın önündeki duvara oturur ayaklarımızı sallaya sallaya büyük bir keyifle yerdik :) sonrada annneeee diye aşağıdan bağırır su isterdik şişelerle su atılırdı aşağıya ne keyifdi beeee

birbirimize giderken hep çocukluğumuza dair böyle süprizler yaparız çok sevindim yaaa

Son düzenleme:
ilaclarini aksatma ama tamam mi :34:

:nazar::nazar::nazar: gule gule giy cicim rengi krem gibi gorunuyor bende.hemen turkuaz yada mercan bir sal esarp,yuksek topuk ayakkabilar,bence birde uzerine tarz bir yelek.cok hosmus..ayricaaa niye yarisiyoz ki biz :nazar: cok guzel durmus elbisen

son care vardi birde:27:

yap yaaap hatta bugunden 3-4 beze yap bolca da ye:27:

bende vaar hem de nasiiil:53::51:

ahh cnm cok güzel olsumuşsun seni tebrik ederim gercekten...

10 tane cips

tadelle hiyakemiz şöyle bugün gelen arkadaşım benim 20 yıllık arkadaşım çocukluğumuz beraber geçti canım dostumla küçükken tüm paramıza tadelle ve leblebi tozu alır binanın önündeki duvara oturur ayaklarımızı sallaya sallaya büyük bir keyifle yerdik :) sonrada annneeee diye aşağıdan bağırır su isterdik şişelerle su atılırdı aşağıya ne keyifdi beeee

birbirimize giderken hep çocukluğumuza dair böyle süprizler yaparız çok sevindim yaaa[/QUOTE

leblebi tozumu:53:
satiliyomu hala,ne yerdik cocukken,bogazimiza yapisirdi yerken,bide püskürtürtük burnumuza falan kacardi,ne günlerdi:85:

bende bugün misafirlikteydim menümü yazayim,
sabah iki haslanmis patates,bir domates,kibrit kutusu kadarda peynir yemisimdir,
öglen bir tane meyveli diet yogurt
aksam yemegi(misafirlikteydim)iki kücük dilim pizza,bir dilim ispanakli börek,yesil salata ve cok azicik kereviz salatasi,hic sevmem kerevizi ama ev sahibine ayip olmasin diye tadina baktim:37:menü cok görünebilir ama porsiyonlar kücüktü hatta laf aramizda doymadim bile:1:bir dilimde kek yedim az kalsin unutuyordum

yok canım yok aksatmam hiç merak etme :34:

belki seninki tatlıya aşırı düşkünlüktür canım bilemiycem onu... ama sende de takıntı varmış gibime geliyor. daha fazla ilerlemeden bi çare bulmak lazım.
sakın kısıtlayıcı diyetler yapma. o isveç olsun elma diyeti olsun, bunlar çok tehlikeli. bu yüzden yaşıyormuşum bu sorunları...

kontesim sen de haftaya yaparsın sürprizinii. o 1.5 kilo bence yediklerinden dolayı su tutmuştur vücudun odur. daha sonra belli olur kilo alıp almadığın.

canim bence benimki duygusal açlik, ne zaman kendimi kötü hissetsem hemn $ekere saldiriyorum, yedikten sonra morelim düzeliyor relaks oluyorum ama bu seferde yedim diye pi$manlik ba$liyor....en $a$irdigim nokta tiksinmemem, ya insan yarim kavanoz nutella yerde tiksinmezmi? haayir ben tiksinmiyorum ve karde$lerimi dü$ünmesem tüm kavanozu yigecek kadar i$tahim oluyor :19::20:

10 tane cips

birbirimize giderken hep çocukluğumuza dair böyle süprizler yaparız çok sevindim yaaa

aaa ne güzel ya amann sanki hergün görü$müyorsunuz ya olsun bir kaçamakta :kkk:

sabah iki haslanmis patates,bir domates,kibrit kutusu kadarda peynir yemisimdir,
aksam yemegi(misafirlikteydim)iki kücük dilim pizza,bir dilim ispanakli börek,yesil salata ve cok azicik kereviz salatasi,hic sevmem kerevizi ama ev sahibine ayip olmasin diye tadina baktim:37:menü cok görünebilir ama porsiyonlar kücüktü hatta laf aramizda doymadim bile:1:bir dilimde kek yedim az kalsin unutuyordum

bence çok güzel dengelemi$sin, sabah ve ögle az yemi$sin, kilo olarak dönmez bence :)

Eki Görüntüle 364896 Eki Görüntüle 364898

işte söz verdiğim gibi yeni elbisem ama bizim bilgisayara format atıldı herşey acaip büyük görünüyo kendimi hiç beğenmedim normalde daha zayıfım inşallah sizde güzel görünür çok üzgünüm
erceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sanaaaaaaaaaa bende istiyorum bende elbise istiyorum tamam sen olmuşsun seni mezun edelim topikten artık ama gitmek yok sohbet etmeye gel senn sadeceee maşallah nazar değmesin güzel arkadaşımaa

ohhh duygucum valla bana uyarr..kuzu kapama yerizz,iskenderr,urfa adana......allah ne verdiyese gelirsen antalyaya buluşalım dönerciler çarşımız var meşhur sadece kebapçı dolu....tabii gönül isterki tüm arkadaşlar gelsin...belkide olur...
ohhhhh şalgamda içelimmi yanına acılı fotoş markalı:)))
eee bende geliyim o zaman hazır mantı hemen kendimi davet ettireyim fesliye
zaten mayısın ilk haftası kapadokya gezisi var oradan kayseriye de geçcez feslimede uğrarım sucuklardan da yerimmm ohhh mis sonrada duygu beni topikten aforoz eder :18::18::18:
benmi seniiiiiiiiiiiiiiiii haaaaa aslaaaaaaaaaaaaaaa ama geçerken benide alcan fesliye giderkennn
kapalıyım canım
elbisenin üstüne bordolu karışık renkli bi eşarp aldım size göstercem sonra
ama ben elbisemi ayın 18 nde aile yemeğimiz var orada giycem o gün kuaföre gidip saçlarımı dağınık topuz yaptırıp bide osmanlı motifli sallantılı bir küpe aldım tam kombineyede paylaşcam
bende hep spor ayakkabı kot bol tunik tarzı yada bol uzun etek üstüne belden oturtmalı gömlek çapraz çanta kullanırım pardesü giymiyorum
artık sıkıldım 34yaşındayımşöle kadın gibi şıkır şıkır giyinmedim hiç
eşimde elbiseye bayıldı gözleri parladı adamım hep spor bıktı heralde garibim
waowwwwwwwwwwwwwwwww

8 mart kadınlar günü toplantısı vardı meslek odamızda bizim hatunlar şıkır şıkır gelmişşş

bir hatunn.. yakın bir arkadaşım aslında demezmi ayyy ne kadar zayıflamışsınn. tabi herkezz bana baktı gerçekten güzel vermişsin diyerek bu zatı muhterem arkadaş demezmi yüzün çökmüşşş eskinden çok güzeldin srkmış yanakların... ayy içime oturdu

diyecektim senin alttaraf 18 derken yüzün 38 okuyor olmadı demedim benden büyükk..içimde kaldı....
çabık adres verr dövcem ben o kızı nasıl der sana onuuuu yaa manyak mı bu kadınnnn :47:
merhaba kızlar.ben 64 kiloyum.geçen hafta 1 kılo vermiştim.maydonoz suyu icıyorum bol bol.bırde spor.ınsallah 55 e ınerım:16:
hoşgeldinnnn
bende kilo verdim ama göbek gitmiyor sezaryan doğum yaptım hoş doğum yapa3 sene oldu ama nedense gitmiyor bi öneriniz varsa labilirim bende 1.5 kilo verdim 1 hafta oldu diyete başlayalı
ahh cnm aynı bende sezeryanla doğum karın duruyor küçüldü ama gitmiyorr yaa

10 tane cips

feslim selamm kırkyılın başındaa o kadarda olsunnn yaaa
afiyet olsun potimeee yürüyüşe devammı???

günaydın herkese duygu sana bir sorum var ben kiloda çakıldım kaldım bana tavsiye edecegin bir yöntem var mı gerci bu soru tum kızlarra:17:

günaydın herkese duygu sana bir sorum var ben kiloda çakıldım kaldım bana tavsiye edecegin bir yöntem var mı gerci bu soru tum kızlarra:17:

herkese günaydın güzel bi pazar olsun hepimize
çok fena grip olmuşum sesim de kısılmış boğazlarım fena durumda :5::5:
bide üstüne baskülüm bozulmuş :47::47::47:
sabah bi tartıldım tammm 73 kilo gösteriyo eşimi tarttım onuda fazla gösterdi
hergün tartıldığım için baskül bana dayanamamış eşimin yorumu bu :53::53:
fesli simbodan memnundu çarşıya çıkınca bende yenisini alıcam ama iki üç hafta tartılamam heralde çok canım sıkıldı :50::50:

hepimizin çevresinde bu tip insanlar var boşver kontes duyma valla ben cevap verecek durumda olanlara veriyorum senin gibi arkadaşlarımıda kıramıyorum
banada kursta bi abla demişti nerenden belli kilo verdiğin sadece yüzün küçülmüş :53:
yahu açıp başka taraflarımı gösteremiceme göre yüzümü görüuyosun işte diyesim geliyoda ayıp :51::51:

10 tane cips

oohhh sefanız olsun ne güzel
benimde annem yapardı evde leblebileri havanda ezerdi içinede toz şeker hala yapar kızıma abimin çocuklarına banada tabağa koyar sende tadını özlemişsindir der çocukluk çok güzelmiş be hemen büyümek istiyoruz büyüyüncede çocukluk zamanlarımızı özlüyoruz
benim çocukluğumdada babam kaymakçı bi amca vardı ondan çay bardağıyla alır getirirdi bide şemsiye çukulatalar vardı halada var arada alırım yerim

ilaclarini aksatma ama tamam mi :34:

:nazar::nazar::nazar: gule gule giy cicim rengi krem gibi gorunuyor bende.hemen turkuaz yada mercan bir sal esarp,yuksek topuk ayakkabilar,bence birde uzerine tarz bir yelek.cok hosmus..ayricaaa niye yarisiyoz ki biz :nazar: cok guzel durmus elbisen

son care vardi birde:27:

yap yaaap hatta bugunden 3-4 beze yap bolca da ye:27:

bende vaar hem de nasiiil:53::51:

teşekkürler canım
bu hafta yarışamam heralde çok hastayım bide baskül bozuldu üstüne biraz erteleyelim yarışımızı :50::50:
şal eşarp kullanamıyorum kendime yakıştıramadım hiç
ama yelek fikri güzelmiş bi bakayım hem dışarda giyerken göğüslerimi kapatmış olur
ayakkabı olarak hangi rengi tavsiye edersin

mantıyada gelince yapıcam da bir tabak anca yerim bak yakın olaydık sanada ikram ederdim :27::27:

10 tane cips

birbirimize giderken hep çocukluğumuza dair böyle süprizler yaparız çok sevindim yaaa[/QUOTE

leblebi tozumu:53:
satiliyomu hala,ne yerdik cocukken,bogazimiza yapisirdi yerken,bide püskürtürtük burnumuza falan kacardi,ne günlerdi:85:

canim bence benimki duygusal açlik, ne zaman kendimi kötü hissetsem hemn $ekere saldiriyorum, yedikten sonra morelim düzeliyor relaks oluyorum ama bu seferde yedim diye pi$manlik ba$liyor....en $a$irdigim nokta tiksinmemem, ya insan yarim kavanoz nutella yerde tiksinmezmi? haayir ben tiksinmiyorum ve karde$lerimi dü$ünmesem tüm kavanozu yigecek kadar i$tahim oluyor :19::20:

aaa ne güzel ya amann sanki hergün görü$müyorsunuz ya olsun bir kaçamakta :kkk:

bence çok güzel dengelemi$sin, sabah ve ögle az yemi$sin, kilo olarak dönmez bence :)

erceeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmm maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sanaaaaaaaaaa bende istiyorum bende elbise istiyorum tamam sen olmuşsun seni mezun edelim topikten artık ama gitmek yok sohbet etmeye gel senn sadeceee maşallah nazar değmesin güzel arkadaşımaa

benmi seniiiiiiiiiiiiiiiii haaaaa aslaaaaaaaaaaaaaaa ama geçerken benide alcan fesliye giderkennn

waowwwwwwwwwwwwwwwww

çabık adres verr dövcem ben o kızı nasıl der sana onuuuu yaa manyak mı bu kadınnnn :47:

hoşgeldinnnn

herkese günaydın güzel bi pazar olsun hepimize
çok fena grip olmuşum sesim de kısılmış boğazlarım fena durumda :5::5:
bide üstüne baskülüm bozulmuş :47::47::47:
sabah bi tartıldım tammm 73 kilo gösteriyo eşimi tarttım onuda fazla gösterdi
hergün tartıldığım için baskül bana dayanamamış eşimin yorumu bu :53::53:
fesli simbodan memnundu çarşıya çıkınca bende yenisini alıcam ama iki üç hafta tartılamam heralde çok canım sıkıldı :50::50:

oohhh sefanız olsun ne güzel
benimde annem yapardı evde leblebileri havanda ezerdi içinede toz şeker hala yapar kızıma abimin çocuklarına banada tabağa koyar sende tadını özlemişsindir der çocukluk çok güzelmiş be hemen büyümek istiyoruz büyüyüncede çocukluk zamanlarımızı özlüyoruz
benim çocukluğumdada babam kaymakçı bi amca vardı ondan çay bardağıyla alır getirirdi bide şemsiye çukulatalar vardı halada var arada alırım yerim

gerçekten bayadır kaçamak yapmıyordum dün böyle oldu :):) pazartesi sonucu görünce kesin şaşıracaksınız :)

ercem o şemsiye çikolatalarada bayılırdım bide altın sarısı para gibi bişeyin içinden çikolata çıkardı ona bayılırdım :)marketlerde yok ama bakkallarda var hala bide canım tartın muhtemelen bozuk değildir pilini değiştir bide ters çevir ayak yerlerini elinle düzeltmeye çalış ondan sonra düzelir umarım

waowwwwwwwwwwwwwwwww

hoşgeldinnnn

duygucum teşekkür ederim beğenilmek çok güzelmiş yahu dünden beri çooookkk mutluyum iyiki varsınız hepinizi ayrı ayrı seviyorum
ayrıcana 65 kilo olna kadar buradayım ilk hedefim 68 onu başardım sayılır şimdi 65 olmaya kararlıyım bide kocam köstek olmasa daha çabuk ulaşcam
dün akşam elinde bir kutu sütlü nuriye almış bana diyoki çok zayıfladın azcık güç kuvvet al
ayol dedim ben kaç aydır boşuna mı eziyet çekiyom kilo vercem diye
olsun iki dilim ye bişey olmaz ısrar edince yedim sonra küsüyo bana
gel canım kontes de gelicek fesliye baskın yapıcazz :1::1::1:
bende senin elbiseli halini merak ediyorum az kaldı sende amacına ulaşacaksın :32::12:

Back
X