- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.141
Herkerse günaydınlar,
Hayırlı ugurlu ve bereketli bir hafta olmasını temenni ediyorum...
Geçmişe daha bakamadım..Bilgisayarım bugün küt küt kapandı hayırdır inşallah..
Sabah elimi yüzümü yıkasıya tartıldım yoksa unutmuştum eyvah tartı günü bugün dedim..
Veee Baskul 64 ü gösteriyordu mutlu oldum anlatamam..
Baskuldeki 65 de duran kalın kırmızı çizginin altındaydım...Çok güzel birşey yahu..Zaten bende farkındayım artık i,yice toaprlandım ufaldım belli ediyor kendi kilon etrafımdaki herkesden zayıfladığıma dair sözler duyuyorum...
Vee buna istinaden dün gittim kendime M beden trençkot aldım M olduguna bakmayın Mangodan aldığım için biraz dar kalıp...Diger magazalardan S bedene sıgdım...Şöylede bir durum vardır ki benim üst kısmım zaten 36 bedendir oldum olası dogumdan sonra genişlemişti şimdi eski haline döndü..Son olarakta yaklaşık 2 senedir ayağıma sokamadığım 30 beden dar paşa kotuma sıgdım...Şoklardayım bu hafta sonu...Ve kaçamak olarak hafta sonu bol bol fındık yedim ve misafirliğe gittik kahvaltıya sadece börek yedim..Maşallah bana...
günaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sağlıklı yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta yaşarız inşallahhhhhhh
evet geçtiğimiz haftanın ardıdan moralim üst düzeyde kuzeyin durumu beni çokstrese soktu vee bombayı patlatıyorummmmmmmmmmm ani bir kararla kuzei memeden kesme kararı aldım normade bu hafta c.tesi başlıcaktım ama bismillah diyip c.tesi günü başladım daha konuşmak için erkenmi bilmiyorum 2 gündür hiç emzimiyorum ama şunu diyim gerçekten duygusal bağmış o da bende dinlendik resmen ilk gün onun içinde benim içinde zor haladaha mimi diyor gösteriyorum annecim gitti atta gitti diyorum bakıyorrr kıyamam ilk gün küstü yavaş yavaş alışıyor bant yapıştırdım bu aradaa neyse duru mbu kızlar daha konuşmak için erkenn 1 hafta geçmeden içim tam rahat etmicek ama çok dua ettimkızlar etmeyede deva metcem
neyse 2.bombaaa bi inşaaat firmasnın temelden ev yapına girdik kismetse temmuz ağusto gib teslim 1 ayda ben koyuyorum eylülü bulur gibime geliyor ama biz oturmayı pek düşünmüyoruz biraz merkezden uzak ama çok güzel bir site satıp merkezden ev almaya düşnüyordum neyse görümcem 12 mayıda evleniyor şimdi evinden taşıncak şimdiki evini ben çok seviyorum denize yürüme mesafesinde 5 dk gelin burda oturun dedi biz şimdi kiradayız dedi sizden düzeninizi kurasaya kadar kirada almıcam dedi yani evimiz bitip satılığa koyup satasaya kadar yı lsonunubulur eğer satamazsam kiraya vercez yadaa oturcaz evimizdee ama yıl sonuna kadarr görümcemin evinde otummayı düşnüyoruz sağ olsun aidat dışında bir şey ödemicez kismetse 1 mayısda taşınıyoruzz ..
benim için güzel haberler paylaştım sizinle birdee olumsuz bir haberr aha kabız olmuşum birde stres bende düzwnsiz beslenmeyi itti bir gün yemiyorum bir gün çok yiyorum 68,60 olmuşum ahaaaa ama kabızımm oda etgenn kiraz saplı form çayı aldım şimdi aç karnına içeceğim inş etki ederr
evet hanımlar çokkkkkkkkkkkkkkk işim var ev temizlencek çamaşır yemek aha bir bomba daha akşam yemek yapcam artıkkkk :)))) çok iş var anlayacağınız hepinizi öptümmmm
maşallah sana canım hafta sonu bende içine 3 senedir giremediğim kotumun içine girdim acayip mutlu oldum :):) ben m bedenleri falan hayal ediyorum geçen sene xxl olan bedenim şimdi l oldu
yaşasınn kilo vermekkkkk :)
günaydınnnnnnnnnnn hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı sağlıklı yağ yaktığımız kg verdiğimiz bir hafta yaşarız inşallahhhhhhh
evet geçtiğimiz haftanın ardıdan moralim üst düzeyde kuzeyin durumu beni çokstrese soktu vee bombayı patlatıyorummmmmmmmmmm ani bir kararla kuzei memeden kesme kararı aldım normade bu hafta c.tesi başlıcaktım ama bismillah diyip c.tesi günü başladım daha konuşmak için erkenmi bilmiyorum 2 gündür hiç emzimiyorum ama şunu diyim gerçekten duygusal bağmış o da bende dinlendik resmen ilk gün onun içinde benim içinde zor haladaha mimi diyor gösteriyorum annecim gitti atta gitti diyorum bakıyorrr kıyamam ilk gün küstü yavaş yavaş alışıyor bant yapıştırdım bu aradaa neyse duru mbu kızlar daha konuşmak için erkenn 1 hafta geçmeden içim tam rahat etmicek ama çok dua ettimkızlar etmeyede deva metcem
neyse 2.bombaaa bi inşaaat firmasnın temelden ev yapına girdik kismetse temmuz ağusto gib teslim 1 ayda ben koyuyorum eylülü bulur gibime geliyor ama biz oturmayı pek düşünmüyoruz biraz merkezden uzak ama çok güzel bir site satıp merkezden ev almaya düşnüyordum neyse görümcem 12 mayıda evleniyor şimdi evinden taşıncak şimdiki evini ben çok seviyorum denize yürüme mesafesinde 5 dk gelin burda oturun dedi biz şimdi kiradayız dedi sizden düzeninizi kurasaya kadar kirada almıcam dedi yani evimiz bitip satılığa koyup satasaya kadar yı lsonunubulur eğer satamazsam kiraya vercez yadaa oturcaz evimizdee ama yıl sonuna kadarr görümcemin evinde otummayı düşnüyoruz sağ olsun aidat dışında bir şey ödemicez kismetse 1 mayısda taşınıyoruzz ..
benim için güzel haberler paylaştım sizinle birdee olumsuz bir haberr aha kabız olmuşum birde stres bende düzwnsiz beslenmeyi itti bir gün yemiyorum bir gün çok yiyorum 68,60 olmuşum ahaaaa ama kabızımm oda etgenn kiraz saplı form çayı aldım şimdi aç karnına içeceğim inş etki ederr
evet hanımlar çokkkkkkkkkkkkkkk işim var ev temizlencek çamaşır yemek aha bir bomba daha akşam yemek yapcam artıkkkk :)))) çok iş var anlayacağınız hepinizi öptümmmm
Günaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:
Duygu:Güzel haberlerine bende çok sevindim ev işi süper olmuş allahım daha iyisini nasip etsin kuzeyin meme işi sıkıntılı ama sağlık olsun
fesleğenim: canım ya kilo vermen çok güzel bişey zaten listedeki yakın kilo rakim olarak görüyorum seni...istersen bu hafta yarışabiliriz kuşum...sonuçta ve herşeye rağmen vermek güzel canım kocaman öptüm..
tuğkay: canım tebrik ederim kilonu gayertle koşan finale yaklaşıyor ne diyeyeim...
krizantem:öncelikle geçmiş olsun baharda hastalık zor oluyor koca kış dikkat et,rahatlayınca sıcağı gören bünye mikroplar aktifleşiyo heralde korkarım valla az kilo vermen için moral bozma az olsun senin olsun...
zsa: üzülme kuşum aynı durumdayız...alanlar gurubu +pozitifler ayy bu haftabende dün öğlen akşam inek gibi leğen leğen marul salatası yedimmm dikkat salata leğeniyle yedim...
leylacımmm: ilahi sen adamı öldürüyosun ishalle 500gr vermeyi başarıp kek ve nutella hayali kuruyosun ne diyimm...allahım sana aşk versin aşk.... iğne ipliğe dön aşkından sev ve sevil inşallah...
kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...
Gamze: şimdi ne desem ama senin alman normal o pastalar börekler çörekler içim gitti ben yalandım durdum resimlere bakarkene...sen mutfakta unun tadı bunun tuzu yine almışsındır....
ercem: tartının bozulduğuna üzüldüm ama dikkat et hemen tartı işini hallet o rahatlıkla alırsın aman allahım korusun zaten gram gram veriyoruz...
poticim:sen akşam aleni kaçamakmı yapacaksın beşamel soslu tavuk bende bayılırımda vayyy vayyy ama yeme sen accık ucundan sossuz tarafından nefsini öldür napcaksın başka ...bol salata ya talimmm ayyy kocaman marulum var 2 tane 1 hafta marul cezası verdim kendime sıkılırsam ıspanak haşlaması yiyeceğim...
hayirli olsun canim insallah.masallah baya emzirdin oglunu ilerde birakmasi daha zor olurdu,ben bu hafta hem yedim hem yürüdüm,dikkat etseymisim en az bir kilom gidecekmis demekki,dün sabah ac karni 77.500 geldim bu sabahta 78 ama wc ye cikmadim daha bide dün yemegide baya kacirdim galibaistersen sen beni 78 olarak yaz yine sana birakiyorum
hicbisey okumadan daliyorum yorumlari alayim
Eki Görüntüle 365647 Eki Görüntüle 365648 Eki Görüntüle 365649 Eki Görüntüle 365650 Eki Görüntüle 365651
coook gecmis olsun canim sen iyiles hele yine yaparizgünaydın arkadaşlar
ben daha yeni kalktım aslında hala kalkamadım yataktan çook hastayım
sabah tartıldım doğrumudur bilmem ama 68 900 gösterdei o kadar kaçamak yaptım almış olmam lazım diye düşünüyorum basküle pek güvenemedim
zsa canım bi kaç hafta sonra yarışma yaparız hiçç halim yok :2::2::2:
ayyy bende ona bittim asil hep istedigim bir tarz deri ve desenli-ev ayakkabisi olarak amasiyah burnu açık ayakkabı hariç hepsini beğendim
maşallah sana canım hafta sonu bende içine 3 senedir giremediğim kotumun içine girdim acayip mutlu oldum :):) ben m bedenleri falan hayal ediyorum geçen sene xxl olan bedenim şimdi l oldu
hem de sagliga cok faydali ic canim ic valla biz koca siselerle aldigimiz ayni gunun dibini getiriyoruz dah mi faydali sankibu arada naturel elma sirkemi düzenli içeceğin yarım litreye 25 tl para verdim bitireyim bari...
ee o zaman kesin 77 canim:13:he bide tok karni kahvalti yapmis bi sekilde 78 geldim onuda eklemeden gecemiycem
keramet legende mi kontesGünaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:
Duygu:Güzel haberlerine bende çok sevindim ev işi süper olmuş allahım daha iyisini nasip etsin kuzeyin meme işi sıkıntılı ama sağlık olsun
fesleğenim: canım ya kilo vermen çok güzel bişey zaten listedeki yakın kilo rakim olarak görüyorum seni...istersen bu hafta yarışabiliriz kuşum...sonuçta ve herşeye rağmen vermek güzel canım kocaman öptüm..
tuğkay: canım tebrik ederim kilonu gayertle koşan finale yaklaşıyor ne diyeyeim...
krizantem:öncelikle geçmiş olsun baharda hastalık zor oluyor koca kış dikkat et,rahatlayınca sıcağı gören bünye mikroplar aktifleşiyo heralde korkarım valla az kilo vermen için moral bozma az olsun senin olsun...
zsa: üzülme kuşum aynı durumdayız...alanlar gurubu +pozitifler ayy bu haftabende dün öğlen akşam inek gibi leğen leğen marul salatası yedimmm dikkat salata leğeniyle yedim...
leylacımmm: ilahi sen adamı öldürüyosun ishalle 500gr vermeyi başarıp kek ve nutella hayali kuruyosun ne diyimm...allahım sana aşk versin aşk.... iğne ipliğe dön aşkından sev ve sevil inşallah...
kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...
Gamze: şimdi ne desem ama senin alman normal o pastalar börekler çörekler içim gitti ben yalandım durdum resimlere bakarkene...sen mutfakta unun tadı bunun tuzu yine almışsındır....
ercem: tartının bozulduğuna üzüldüm ama dikkat et hemen tartı işini hallet o rahatlıkla alırsın aman allahım korusun zaten gram gram veriyoruz...
poticim:sen akşam aleni kaçamakmı yapacaksın beşamel soslu tavuk bende bayılırımda vayyy vayyy ama yeme sen accık ucundan sossuz tarafından nefsini öldür napcaksın başka ...bol salata ya talimmm ayyy kocaman marulum var 2 tane 1 hafta marul cezası verdim kendime sıkılırsam ıspanak haşlaması yiyeceğim...
amin canim burda aksam oldu bilegünaydın herkese karlı bir istanbul sabahından hava buz resmen haftamız güzel geçsin hadi bakalım bismillah
eferin cik cikHerkerse günaydınlar,
Sabah elimi yüzümü yıkasıya tartıldım yoksa unutmuştum eyvah tartı günü bugün dedim..
Baskuldeki 65 de duran kalın kırmızı çizginin altındaydım...Çok güzel birşey yahu..Zaten bende farkındayım artık i,yice toaprlandım ufaldım belli ediyor kendi kilon etrafımdaki herkesden zayıfladığıma dair sözler duyuyorum...
Vee buna istinaden dün gittim kendime M beden trençkot aldım M olduguna bakmayın Mangodan aldığım için biraz dar kalıp...Diger magazalardan S bedene sıgdım...Şöylede bir durum vardır ki benim üst kısmım zaten 36 bedendir oldum olası dogumdan sonra genişlemişti şimdi eski haline döndü..Son olarakta yaklaşık 2 senedir ayağıma sokamadığım 30 beden dar paşa kotuma sıgdım...Şoklardayım bu hafta sonu...Ve kaçamak olarak hafta sonu bol bol fındık yedim ve misafirliğe gittik kahvaltıya sadece börek yedim..Maşallah bana...
saol cnm bakalım basladık bugun sonu ne olacak aynen sekerım bu sene yaz gelmeyecek dısarısı resmen buzzzzgamzemm bu sene bahar gelemeyecek herhal
duygu ile yarışın hayırlı olsun merakla bekliyorum bakalım sonucu
canım ozellıkle 3 u cok beyendım cızmede cok guzel dıgerlerını cıkk mbegenmedımmhicbisey okumadan daliyorum yorumlari alayim
Eki Görüntüle 365647 Eki Görüntüle 365648 Eki Görüntüle 365649 Eki Görüntüle 365650 Eki Görüntüle 365651
canım allah kolaylık versin
üzüldüm gamzem ya bu hafta inş. güzel ve kolay bir şekilde telafi edersin
zaten bak duygu fena seni gaza getiriyor umarım işe yarar
olsun sekerım buda guzelll masallahama ama süpriz olarak kabul edilirmi bilmem ama kardeşmin çok şık bir kotu vardı normalde 40 bedene takabül ediyor dar kesim dar paça
dün dedi abla ben 3 sene evvel kiloluyken aldım çok büyük bana atmayada kıyamadım çok para verdim olursa sana giyermisin dedi...
ayyy sığdım içine hemde rahatlıkla düğmesi kolay kapandı çokk sevindim sevindirik oldum...large yeleğim vardı severek almıştım onun içinede sığdım...hehe.....buda bendeki züğürt tesellisi........
günaydın arkadaşlar
sabah tartıldım doğrumudur bilmem ama 68 900 gösterdei o kadar kaçamak yaptım almış olmam lazım diye düşünüyorum basküle pek güvenemedim
saol cnm bakalım basladık bugun sonu ne olacak aynen sekerım bu sene yaz gelmeyecek dısarısı resmen buzzzz
Gamzem hoşgeldin şekerim..Aynen katılıyorum sana sabah işe gelirken dedim bu ne y ahava ne zaman düzelicek..
yavas olsun temiz olsunn hic sikma caninigünaydın arkadaşlarım ben bugün 64,9 geldim
bende leyya gibiyim bi alıyorum bi veriyorum buraya başladığımdan beri 3 kilo anca verebildim yediklerimi eskiye göre çok azalttım ama nedense çok yavaş ilerliyorum moralim bozuluyor artıkım
aa leyyaaaaaa canlan birzz tama su kg olayini takmanda etkilar vermeniikizlar geç kaldim tartilip hemen okula gidecegimm, ama cesaretim yok yine yaaa
sag ol cnm benim bende cok sevindimduygucum bugün senden hep bomba heber var maşallah
kuzeyi sütten kesmene çok sevindim dediğim gibi gece kalkınca sadece su ver uyusun yatarken mama yedir sende uyu kuzucukta
ev işine dahada bi sevindim canım benim allahım isteyen herkese versin inşallah
sonuc belli ben yencemmgamzemm bu sene bahar gelemeyecek herhal
duygu ile yarışın hayırlı olsun merakla bekliyorum bakalım sonucu
bagciklli botin tam benim tarzimm yani onu begendimhicbisey okumadan daliyorum yorumlari alayim
bunyeni budusence tarzinla cok etkiliyorsunn birak 500 gr su yadadegil verdin o bile seni kapcilamali takma leyyaa dikkat et hareket et gerisin bosverr bir sure tartilma hatta elbet dezelcek herseyevet kizlar, tartildim
geçen hafta 68
bu hafta 67.5 ile 67.6 arasi
yani 500gr vermi$im, ama inanmiyorum çünkü (çok afedersiniz) ishal olmu$um, dün geceden beri tuvalete birkaç kere gittim yani su kaybim var, dün tartildigimda 68 dim 1 günde 500gr vermek kim ben kim, ayda veremediigimi sanki bir gecedemi versem
sevinemedim bile ya o kadar umutsuz vaka oldumki
in$allah verdigim su degildir ne olur Allah'immmmmmm
kek yemeyi o kadar özledimki anlatamam hele dünnn offfff nutellaaa, yemeyince unuturum diyordum ama unutamadim bir türlü
a.s cnm fazla bir alis yok telafi edersinn acik dikkatt sadeceselamlar kızlar güzel bir hafta olur inş.
tartıda bir kaç gündür fazla çıkıyordum yinede sabah az bile geldim 2-3 gün öncesine göre
üzülsemmi sevinsemmi +500 gr ya ufff
kilo bildirimi 79.5
hadi karabiberim bi gayrett seni maf eden duzenini bozulmasi yok sunnet yok canaze vinde oldummu birleri elmedimi sen kg veriyonnaynen öyle arkadaşımm
bundan sonra dahaa dikkatlii olacağımmm
yaz yaklaştıkçaaa elimm ayağıma dolaşıyor sankiii
veremedim çok fazlaa ve çokk üzülüyorumm
sag ol cnm hepimizin gonlune gore olsun ins. ama dur bir hafta gecmeden icim rahat olmucakk dua edin banacanım çok sevindim çok güzel haberlerle gelmişsin
ev işi çok iyi olmuş Allah gönlüne göre versin
ayrıca kuzey bey abi olmuş maşallah canım en zor zamanı ilk 2 günü atlatmışsınız zaten
benim kız o kadar düşkündü 2 günde bıraktı çok şaşırmıştım bunuydu yani bütün sorun demiştim
herşey gönlünce olsun duygucum
yok daha devam et ama sunu diyim 18 aydn sonra duygusal bag yapiyor. birde uyutmak icin baska yontemler ara bende sdece memede uyutuyordum resmen suan zorluk cekiyorum birde kesmeye basladiginda once gunduzleri azatl sutun azalsin sonra gunduzu kes sonra aksam i azaltirsincanım benimkii 15 aylıkk
hetrafımda kes diyende var sütten kesme diyende amaa benn dahaa kesmeyii düşünmüyorumm
kesmeye çalışsamda ilerde nasıll olacak bilmiyorumm çünküü kesinliklee memee dışında uykuya dalmıyorrr
sag ol cnm kuzide alisck bir sekilde tatlimmGünaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:
ama varya o kadar yemeye az bile almissin cnmm ya tebriklerşimdiii :
gelelim bana süpriz dedim... beceremedimmm olmadı sağlık olsun....
hafta içi yoğun kebaplar,pizzalar ve yazmadığım bissürü kaçamaktan sonra 74 kg ile bu haftaya başladım cumartesi sabahı 75 kilo idim ama dün akşama kadar marul yiyip bağırsakları boşaltıp +500gr ile ilkkez alıyorum vermeden bir kerede sabit kaldım onun dışında vermiştim hep kızlar bu ayın sonuna kadar 69u görmeyi çok istemiştim hedefime uyamadım ama daha 18 gün var 5 kilo vermem imkansız gibi ama 70i de görsem razıyım ama kısmet diyeceğimmm güneş yüzünü gösterdiğinde resmen yeme dürtüm arttı hayırlısı bakalım...
ins guzel gecer haftamizgünaydın herkese karlı bir istanbul sabahından hava buz resmen haftamız güzel geçsin hadi bakalım bismillah
ins guzel bir hafta olur su gunes gelsin gitmesin izmir yagmurluHafta sonuu köydeydikk veee mevlüdümüz vardı kayınbabamınnn
çok kalabalık olduu bütünn köyüü davett ettilerr
gelen çokk olduu mevlüdeee
lahmacunn yaptırdıkk ve her pakaette 5 er tane vardıı
ne yalann söyliyeyim molalarla beraberr hepsinii yedimm karnımm şiştii
ve kilomm 85 olduu gerii
bende burdakii arkadaşlarr gibii çokk mutsuzz amaa bu hafta yenii güzell bir hafta olsunn artıkk
ins. cnm darisi basima basimiza ins. kg tebrik ederimmm....Herkerse günaydınlar,
yasasinnnnmaşallah sana canım hafta sonu bende içine 3 senedir giremediğim kotumun içine girdim acayip mutlu oldum :):) ben m bedenleri falan hayal ediyorum geçen sene xxl olan bedenim şimdi l oldu
ins cnm yaaaa bizde seni opuyoruzzzÇokça Alıntı yaptıkça ben bilgisayarım küt küt kapandı canlarım..Kusura bakmayın lütfen.Hasta olanlara acil şiflar dilerim.
Duygucum hayırlı ugurlu olsun ev işiniz istediğin gibi olur Allahın izniyle inşallah...Kuzeyi memeden kesme durumun içinde Allah bu süreçte sana sabır versin tatlım kolaycana atlatırısnız ikinizde inş.....Öpüyorum kocaman .
Benim yapmam gereken işlerim var malum hafta başı yogunuz.
dikkat etsen eminim verirdinhayirli olsun canim insallah.masallah baya emzirdin oglunu ilerde birakmasi daha zor olurdu,ben bu hafta hem yedim hem yürüdüm,dikkat etseymisim en az bir kilom gidecekmis demekki,dün sabah ac karni 77.500 geldim bu sabahta 78 ama wc ye cikmadim daha bide dün yemegide baya kacirdim galibaistersen sen beni 78 olarak yaz yine sana birakiyorum
aaa bu supriz iste cok guzel bir duygu bedenler kuculdukce dimiama ama süpriz olarak kabul edilirmi bilmem ama kardeşmin çok şık bir kotu vardı normalde 40 bedene takabül ediyor dar kesim dar paça
dün dedi abla ben 3 sene evvel kiloluyken aldım çok büyük bana atmayada kıyamadım çok para verdim olursa sana giyermisin dedi...
ayyy sığdım içine hemde rahatlıkla düğmesi kolay kapandı çokk sevindim sevindirik oldum...large yeleğim vardı severek almıştım onun içinede sığdım...hehe.....buda bendeki züğürt tesellisi........
aaaa beni bilgilendir kac liraymi feslimkızzlar bu hafta a101 e mekik aleti geliyormuş onu almayı düşünüyorum
gemis olun ercemgünaydın arkadaşlar
ayy sag ol cnm hepimiz saglikla mutlulukla oturalim hayirlisi inscoook gecmis olsun canim sen iyiles hele yine yapariz
ayyy bende ona bittim asil hep istedigim bir tarz deri ve desenli-ev ayakkabisi olarak ama
tebrikleeeerr insan kendini nasil iyi hissediyr di mi
hem de sagliga cok faydali ic canim ic valla biz koca siselerle aldigimiz ayni gunun dibini getiriyoruz dah mi faydali sanki
ee o zaman kesin 77 canim:13:
keramet legende mi kontes
amin canim burda aksam oldu bilevee cooook soguk
eferin cik cikbende + dayim
duygucum: hayrli olsun tatlim mutluluk huzur saglikla oturun,hep guzel insanlarla bir olun evinizde
duygucum 40 tl canım a101 in sitesinden bak modeline falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?