Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

maşallah sana canım hafta sonu bende içine 3 senedir giremediğim kotumun içine girdim acayip mutlu oldum :):) ben m bedenleri falan hayal ediyorum geçen sene xxl olan bedenim şimdi l oldu

yaşasınn kilo vermekkkkk :)

Çokça Alıntı yaptıkça ben bilgisayarım küt küt kapandı canlarım..Kusura bakmayın lütfen.Hasta olanlara acil şiflar dilerim.
Duygucum hayırlı ugurlu olsun ev işiniz istediğin gibi olur Allahın izniyle inşallah...Kuzeyi memeden kesme durumun içinde Allah bu süreçte sana sabır versin tatlım kolaycana atlatırısnız ikinizde inş.....Öpüyorum kocaman .

Benim yapmam gereken işlerim var malum hafta başı yogunuz.

Son düzenleme:
maşallah sana canım hafta sonu bende içine 3 senedir giremediğim kotumun içine girdim acayip mutlu oldum :):) ben m bedenleri falan hayal ediyorum geçen sene xxl olan bedenim şimdi l oldu

Ooo feslim sanada maşallah... Sende takiptesin canım yediklerine dikkat ediyorsun.
İşte bedeninin küçüldüğünü görmek insana dahada zayıflama aşkı veriyor değilmi?
İşyerinde wc gittim az önce orda boy aynası kendime bakıyorum dahada var diyorum..

fesleğencimm süprizim 3 kilo felan verip 70 olmaktı sabahları doğal elma sirkesi aç karnına içip vercektim olmadıı boğazımı tutamadımm...
ne diyimm mart sonuna 70 e ve hatta 69 a düşmek isterdim ama zorrr...allahtan ümit kesilmez bir sıçrama felan yapıp kilo versem ne iyi olurdu yaa....suyumu aslında hiç çaylar hariç 2,5 lt altına düşürmedim ama boğazımı tutamadımkiii haftalık yemek çizelgesi yazıyorum hergün madde madde yazmışımm. iğrenç yani pizzalar,dönerler,adanalar,kolalar,çikolatalar.......... vat anam var yarım kiloyla ucuz kurtuldum yani bir tek gün dikkat etmişim ondan heralde o günün hatırına bir ara tartıda 77 yi bile görür gibi oldum biliyomusun çıldırdımm ayy ne korkunçç...

hayirli olsun canim insallah.masallah baya emzirdin oglunu ilerde birakmasi daha zor olurdu,ben bu hafta hem yedim hem yürüdüm,dikkat etseymisim en az bir kilom gidecekmis demekki,dün sabah ac karni 77.500 geldim bu sabahta 78 ama wc ye cikmadim daha bide dün yemegide baya kacirdim galibaistersen sen beni 78 olarak yaz yine sana birakiyorum

ama ama süpriz olarak kabul edilirmi bilmem ama kardeşmin çok şık bir kotu vardı normalde 40 bedene takabül ediyor dar kesim dar paça
dün dedi abla ben 3 sene evvel kiloluyken aldım çok büyük bana atmayada kıyamadım çok para verdim olursa sana giyermisin dedi...

ayyy sığdım içine hemde rahatlıkla düğmesi kolay kapandı çokk sevindim sevindirik oldum...large yeleğim vardı severek almıştım onun içinede sığdım...hehe.....buda bendeki züğürt tesellisi........

vallahi soslu soslu yedim,ama her zaman yaptigim bi yemek degil onun icin hazir besamal sos kremayla yapiliyo kalorisi yüksek olsyun dün yürüdüm onun yerine,haftada 1 kilo versem iyi olacak spora agirlik vericem bu hafta yine

he bide tok karni kahvalti yapmis bi sekilde 78 geldim onuda eklemeden gecemiycem

günaydın arkadaşlar
ben daha yeni kalktım aslında hala kalkamadım yataktan çook hastayım
sabah tartıldım doğrumudur bilmem ama 68 900 gösterdei o kadar kaçamak yaptım almış olmam lazım diye düşünüyorum basküle pek güvenemedim
zsa canım bi kaç hafta sonra yarışma yaparız hiçç halim yok :2::2::2:

coook gecmis olsun canim sen iyiles hele yine yapariz

siyah burnu açık ayakkabı hariç hepsini beğendim
ayyy bende ona bittim asil hep istedigim bir tarz deri ve desenli-ev ayakkabisi olarak ama

tebrikleeeerrinsan kendini nasil iyi hissediyr di mi
bu arada naturel elma sirkemi düzenli içeceğin yarım litreye 25 tl para verdim bitireyim bari...
hem de sagliga cok faydali ic canim ic valla biz koca siselerle aldigimiz ayni gunun dibini getiriyoruz dah mi faydali sanki

he bide tok karni kahvalti yapmis bi sekilde 78 geldim onuda eklemeden gecemiycem
ee o zaman kesin 77 canim:13:

keramet legende mi kontes

günaydın herkese karlı bir istanbul sabahından hava buz resmen haftamız güzel geçsin hadi bakalım bismillah
amin canim burda aksam oldu bilevee cooook soguk

eferin cik cik bende + dayim

duygucum: hayrli olsun tatlim mutluluk huzur saglikla oturun,hep guzel insanlarla bir olun evinizde

gamzemm bu sene bahar gelemeyecek herhal
duygu ile yarışın hayırlı olsun merakla bekliyorum bakalım sonucu
saol cnm bakalım basladık bugun sonu ne olacak aynen sekerım bu sene yaz gelmeyecek dısarısı resmen buzzzz
canım ozellıkle 3 u cok beyendım cızmede cok guzel dıgerlerını cıkk mbegenmedımm
canım allah kolaylık versin

üzüldüm gamzem ya bu hafta inş. güzel ve kolay bir şekilde telafi edersin
zaten bak duygu fena seni gaza getiriyor umarım işe yarar

olsun sekerım buda guzelll masallah

Erce canım çok ama çok geçmiş olsun tatlım..Bu arada ilerki sayfalarda elbiseli halini gördüm alıntı yaptım ama bilg kapandı..
Maşallahın var şekerim hala ne kilosu boyunda iyi sen yemeklerde kaçırabilirsin o kadar olur yani.....

eferin cik cik bende + dayim

Ay aman efendim kimler burdaymış...Akşamıda etmişsin cicim biz de akşam olsun gün bitsin diye bekliyoruz...Sen bizden önce gidiyorsun oh ne ala :))))
Daha çok + larda olursun cicim kurabiyeleri yersen...

yavas olsun temiz olsunn hic sikma canini

kizlar geç kaldim tartilip hemen okula gidecegimm, ama cesaretim yok yine yaaa
aa leyyaaaaaa canlan birzz tama su kg olayini takmanda etkilar vermenii
sag ol cnm benim bende cok sevindim
gamzemm bu sene bahar gelemeyecek herhal
duygu ile yarışın hayırlı olsun merakla bekliyorum bakalım sonucu
sonuc belli ben yencemm
bagciklli botin tam benim tarzimm yani onu begendim
bunyeni budusence tarzinla cok etkiliyorsunn birak 500 gr su yadadegil verdin o bile seni kapcilamali takma leyyaa dikkat et hareket et gerisin bosverr bir sure tartilma hatta elbet dezelcek hersey
selamlar kızlar güzel bir hafta olur inş.

tartıda bir kaç gündür fazla çıkıyordum yinede sabah az bile geldim 2-3 gün öncesine göre
üzülsemmi sevinsemmi +500 gr ya ufff
kilo bildirimi 79.5
a.s cnm fazla bir alis yok telafi edersinn acik dikkatt sadece

aynen öyle arkadaşımm
bundan sonra dahaa dikkatlii olacağımmm
yaz yaklaştıkçaaa elimm ayağıma dolaşıyor sankiii
veremedim çok fazlaa ve çokk üzülüyorumm
hadi karabiberim bi gayrett seni maf eden duzenini bozulmasi yok sunnet yok canaze vinde oldummu birleri elmedimi sen kg veriyonn
sag ol cnm hepimizin gonlune gore olsun ins. ama dur bir hafta gecmeden icim rahat olmucakk dua edin bana
yok daha devam et ama sunu diyim 18 aydn sonra duygusal bag yapiyor. birde uyutmak icin baska yontemler ara bende sdece memede uyutuyordum resmen suan zorluk cekiyorum birde kesmeye basladiginda once gunduzleri azatl sutun azalsin sonra gunduzu kes sonra aksam i azaltirsin
sag ol cnm kuzide alisck bir sekilde tatlimm
ama varya o kadar yemeye az bile almissin cnmm ya tebrikler
günaydın herkese karlı bir istanbul sabahından hava buz resmen haftamız güzel geçsin hadi bakalım bismillah
ins guzel gecer haftamiz
ins guzel bir hafta olur su gunes gelsin gitmesin izmir yagmurlu
ins. cnm darisi basima basimiza ins. kg tebrik ederimmm....

yasasinnnn
ins cnm yaaaa bizde seni opuyoruzzz
dikkat etsen eminim verirdin
aaa bu supriz iste cok guzel bir duygu bedenler kuculdukce dimi
kızzlar bu hafta a101 e mekik aleti geliyormuş onu almayı düşünüyorum
aaaa beni bilgilendir kac liraymi feslim
gemis olun ercem
ayy sag ol cnm hepimiz saglikla mutlulukla oturalim hayirlisi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…