Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Günaydınlar Canlarım..

İşlerden dolayı pek giremesemde ugrayıp yazmaya gayret ediyorum...Geçmişi okumaya cidden şansım yok kusura bakmayın lütfen...
Akşam koştur koştur işten eve gittim..15 dkk yürüdüm..Markette dolandım.Kızım toktu..Ben atıştırdım..Kızımı yıkadım..Ortalıgı topladım...Bugunun yemeklerini yaptım..Biraz ütü yaptım..Çamaşır astım...Bunlarda hareket oluyordur inş bana
..

Dünkü Menüm

Sabah Peynir,domates,zeytin ve etimek..
Arada kuş üzümü.
Öglen minik tavuk gögsü,yogurt ve etimek
Ara elma
Ara Eti form
Akşam Karnıbahar yemeği kıymalı,yogurt ve turşu etimek tabikide.
Sütlü şekersiz türk kahvesi
1 Fincan şekersiz çay yanında eti form patlamış mısırı paketiniçindeki 2 adeti yedim sadece.

2 Lt su ve 3 fincan yeşilçay.

canım menün gayet güzelll...tebrikler.....

şekerim herzamanki gibi formundasın ayy benimde askıda evde çamaşırım avar akşam balkonda gece feci şekilde ıslandılar sabah tekrar makinada durulayıp evede çamaşırlığa astım ütülerim bi tonnn...

duyfer hayır canım şeker kullanmıyorum ben artık tatlandırıcı kullanıyorum :)

canımya tatlandırıcıyıda bırak bence sağlıklı değil okadar....bir zaman zor gelecek çayları çok açık ve limonlu içerek başla...
çok dayanamazsan çeyrek şekerle kıtlama iç ama tatlandırıcıya karşıyım...ben mesela günde 10 bardak çayı şekersiz içiyorum...3 sene oldu sanırım bırakalı...birden bir ramazan bayramında ani bir kararla bıraktımmm...

civcivim menün güzel hayat güzel işler tabiiki spor yerine geçiyor bende banyonun fayanslarını ovdum gece gece oturup kalsam yemek yemek istiyor canım çünküü...

sevgili dostlarım şimdi bugün itibariyle güne güzel başlamasamda
sabah sabah içimi açan bir gelişme oldu yediğim marullar beni kurtardı 73,50 yi gördüm yani geçen hafta aldığım 1,5 gitti şuan aynıyım daha salı ve ben gayret edip kaçamak yapmazsam haftaya güzel bir kilo vermiş olacağım...
sizi seviyorum...

dünkü menüm:

sabah: 1 portakal,2 yeşil zeytin

öğlen:6 kaşık bamya,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği

ara:2 siyah zeytin,1 dilim kepek ekmeği

akşam: bir koca kase marul salatası, bir kase yoğurt

ara: organik elma sirkeli sıcak su

gün içinde:2,5lt su,8 bardak çay,1 türk kahvesi--2 saat ev işi

şeker kullanmıyorum salatam yağsızdı akşam yediğin 1 limon sıktım içine

civcivim menün güzel hayat güzel işler tabiiki spor yerine geçiyor bende banyonun fayanslarını ovdum gece gece oturup kalsam yemek yemek istiyor canım çünküü...

Ooo sende formundasın şekerim..Geçen haftalarda bulaşıkları bırakıp uyuyan sen bu hafta banyo fayanlarını ovuyorsun demekki bir gelişme var sendede.Bu yüzden sende ışık görüyorum.

O tuttum listeni sen böyle devam edersen ciddi rakip olursun şekercim.Aman ha kilo alma yanarsın :)))

maruuuuulll maarruuullll bende bendeee

cnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla

KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN

GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA

duyfer hayır canım şeker kullanmıyorum ben artık tatlandırıcı kullanıyorum :)
tatlandırcı pek tavsiye etmiyorlar cnmyaaaa
ya barbunyam vardı zeytinyağlı eşim çok istedi kıramadımm ama az yedimmm yinede akşam olması cıssss
ohh maşallahh eline sağ lıkk
menüdee çok başarılıı tebriklerr
ütü bitti kontesimmmmmmmmmm artık serbestimm yemek kaldı yapılcak öğlene kuzişin hazır yemeğide akşama dolaktan taze fasule çıkardımm

ohhh harika menü kontes sende bende normale dönüyoruzzz sonundaa???

ARKADAŞLAR PERSOPHONE
FLOWER BİLDİRİM Yapmamış arkadaşlar artık bire haftaya siliyorum ama sizi bugün beklicemmmm
imseval kusura bakma siliyorum senide çünkü aylar oldu geçen girdin yazdım cvp vermedinn en azından durumunun akimiyetni yazaydınn tekrar aramıza dönersen yine eklerimm seni

ohhhhhh paşamla keyiff haa ne güzel valla bizimkide büyüsede karuışıklı yesek ben önce onu doyuruyorum seonra kendim yiyorum
yemek olayına gelince valla artık öyle yemek yapıyorum ki gamzemm oğlumda bende eşimde yiyor yani zeytin yağında az tuzlu yrmekler yapıyorum ayrı ayrı yapmamış oluyorumm tuz<lu yemek istiyen kendi servisene döker eşin tuz seviyorsa kendi servisine döksün sen niye ayrı yapıyon kuzummm

Günaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:

kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...

sağolasın canım öyle oldu biraz
ama sen bugün güzel başlamışsın menünde çok güzel evde koca bir marul var senin gibi bende bu hafta ki fazlalığı onla atayım bari

beni 73,50 olarak yaz yani değiştirme daha doğrusu....

ayyyy haftaya allahımmm çok fit olacağımmmm....

sağolasın canım öyle oldu biraz
ama sen bugün güzel başlamışsın menünde çok güzel evde koca bir marul var senin gibi bende bu hafta ki fazlalığı onla atayım bari

naber kestaneşekerimmm kontes sayesindee marul yemekte patlama olcak hatta sponsor firmalarr kontesi kapak yıldızı yapcak başlıkta şöyle marul yiyen soylu kontessin zayıflama serüvenii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…