- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.181
hayırlı sabahlarrr
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1 kaç kaşığı tahin pekmez
ara bir parça çikolata
öğlen 2 tane közlenmiş patlıcan 2 dilim kepek ekmeği 1 kaşık yoğurt
akşam 4 kaşık mercimek çorbası yarım çupra 1 dilim ekmek bol salata
2 litre su
7,8 bardak çay
2 fincan türk kahvesi
1 fincan sütlü neskafe
1 fincan süt
yarım saat yürüyüş
tam salladim yaa nolcam ben boyle.ay sonu gidiyorum ve kac haftadir yerimde sayiyorumgaz lazim
günaydın arkadaşlarımmmmmmm güzel birgün oğlumla yeniden doğmuş gibiyimmm yaa maşallahhh dün o kadar güzeldiki
dünkümenümmm
aç karnına kiraz saplı form çayı
kahvaltı : karışık yeşillik peynir çeri domates 1 salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
ara öğün 1 tane hurma
öğle yoğurt çorbası
ara yeşil çay
ara nescafe sütsüz şekersiz
ara oğlumla patlamış mısır keyfi saat 5 civarı az tuzlu bir damla yağla
akşam: kıymalı börek ayran salata ( AİLECE cANIMIZ ÇEKMİŞTİ)
1.5 SU
LESLİE 1 MİL
ELİPTİK 37 DK
TEMİZLİKKK
bugün balkondaki çamaşırlar kuruduysa ütüm vAR kismetse şimdi gideyim güzel bir kahvaltı yapayım oğluşumlaaa herkezee hayırlı günlerrrrr olsunnn
duyfer hayır canım şeker kullanmıyorum ben artık tatlandırıcı kullanıyorum :)
Günaydınlar Canlarım..
İşlerden dolayı pek giremesemde ugrayıp yazmaya gayret ediyorum...Geçmişi okumaya cidden şansım yok kusura bakmayın lütfen...
Akşam koştur koştur işten eve gittim..15 dkk yürüdüm..Markette dolandım.Kızım toktu..Ben atıştırdım..Kızımı yıkadım..Ortalıgı topladım...Bugunun yemeklerini yaptım..Biraz ütü yaptım..Çamaşır astım...Bunlarda hareket oluyordur inş bana..
Dünkü Menüm
Sabah Peynir,domates,zeytin ve etimek..
Arada kuş üzümü.
Öglen minik tavuk gögsü,yogurt ve etimek
Ara elma
Ara Eti form
Akşam Karnıbahar yemeği kıymalı,yogurt ve turşu etimek tabikide.
Sütlü şekersiz türk kahvesi
1 Fincan şekersiz çay yanında eti form patlamış mısırı paketiniçindeki 2 adeti yedim sadece.
2 Lt su ve 3 fincan yeşilçay.
civcivim menün güzel hayat güzel işler tabiiki spor yerine geçiyor bende banyonun fayanslarını ovdum gece gece oturup kalsam yemek yemek istiyor canım çünküü...
sevgili dostlarım şimdi bugün itibariyle güne güzel başlamasamda
sabah sabah içimi açan bir gelişme oldu yediğim marullar beni kurtardı 73,50 yi gördüm yani geçen hafta aldığım 1,5 gitti şuan aynıyım daha salı ve ben gayret edip kaçamak yapmazsam haftaya güzel bir kilo vermiş olacağım...
sizi seviyorum...
dünkü menüm:
sabah: 1 portakal,2 yeşil zeytin
öğlen:6 kaşık bamya,salata,yoğurt,1 dilim kepek ekmeği
ara:2 siyah zeytin,1 dilim kepek ekmeği
akşam: bir koca kase marul salatası, bir kase yoğurt
ara: organik elma sirkeli sıcak su
gün içinde:2,5lt su,8 bardak çay,1 türk kahvesi--2 saat ev işi
şeker kullanmıyorum salatam yağsızdı akşam yediğin 1 limon sıktım içine
sabah sabah içimi açan bir gelişme oldu yediğim marullar beni kurtardı 73,50 yi gördüm yani geçen hafta aldığım 1,5 gitti şuan aynıyım daha salı ve ben gayret edip kaçamak yapmazsam haftaya güzel bir kilo vermiş olacağım...
sizi seviyorum...
dünkü menüm:
Huuu kestane şekeri neden yazmıyorsun....Ben kaçıcam ben birazdan yazın yahu
ay canim vallahi sanirim stresten, dün gece yani bu sabah saat 4 e kadar ders çali$tim sonra 8 de kalktim yani 4 saatlik uykuyla duruyorum sonra, ögleden sonra sinavim vardi oda bekledigim gibi iyi geçmedi, birde kaç gündür kiloya taktim hepsi bir olunca, bugün karin agrisi ve mide agrisinin ardindan migrenim tuttu, ve çikolata yedim biraz diyeti bozar gibi yaptim yani annemde süt yapti saolsun iyi geldi
bugünki menüm
sabah biraz mÛsli ve $ekersiz 3 fincan türk kahvesi
ögle biraz müsli, 1 çatal sucuklu yumurta, 1 ka$iktan az dolma, 1 ka$ik tahin pekmez
ara : biraz çikolata
ak$am yarim dilim börek bir bardak süt ve 2 kk peynir ve birazcik yufka
saçma sapan oldu yarin toparlayacagim in$allah
tatlandırcı pek tavsiye etmiyorlar cnmyaaaaduyfer hayır canım şeker kullanmıyorum ben artık tatlandırıcı kullanıyorum :)
ya barbunyam vardı zeytinyağlı eşim çok istedi kıramadımm ama az yedimmm yinede akşam olması cıssss[ı]feslim tebrikler....vallahi çok güzel menün aradaki çukulata olmasa daha iyiymiş olsun oda nazarlık..
L bedeni görmek yaradı..[/ı]
[ı]canım benim bende dogal saç rengin ise bu oynama derim ben...
Yıllarca saçlarını renkten renge sokan benden böyle birşeyi duymak garip olabilir ama tavsiye etmem saç alışınca hep istiyor...hee yıpranma olmayabiliyor saçın cinsine baglı...ben şanslıyım sanırım..[/ı]
[ı]
tatlum yahu sende diyet miyet hak getire ne olcak böyle bende merak ediyorum....silkelensen artık bak nisan geliyor bahar geliyor oooo herşey daha güzel olucak..[/ı]
[ı]
günaydın kuşum benim maşallah ne güzel enerjiksin oh oh hep böyle ol..herşeyin yolunda olduguna sevindim..
Menün epey güzel tatlım herşeyden kararınca ve kaçamaklar yok..börek o kadarda olsun değilmi?[/ı]
ohh maşallahh eline sağ lıkk[ı]günaydınlar canlarım..
Işlerden dolayı pek giremesemde ugrayıp yazmaya gayret ediyorum...geçmişi okumaya cidden şansım yok kusura bakmayın lütfen...
Akşam koştur koştur işten eve gittim..15 dkk yürüdüm..markette dolandım.kızım toktu..ben atıştırdım..kızımı yıkadım..ortalıgı topladım...bugunun yemeklerini yaptım..biraz ütü yaptım..çamaşır astım...bunlarda hareket oluyordur inş bana[/ı]..
[ı]
dünkü menüm
sabah peynir,domates,zeytin ve etimek..
Arada kuş üzümü.
öglen minik tavuk gögsü,yogurt ve etimek
ara elma
ara eti form
akşam karnıbahar yemeği kıymalı,yogurt ve turşu etimek tabikide.
Sütlü şekersiz türk kahvesi
1 fincan şekersiz çay yanında eti form patlamış mısırı paketiniçindeki 2 adeti yedim sadece.[/ı]
[ı]2 lt su ve 3 fincan yeşilçay[/ı].
ütü bitti kontesimmmmmmmmmm artık serbestimm yemek kaldı yapılcak öğlene kuzişin hazır yemeğide akşama dolaktan taze fasule çıkardımmşekerim herzamanki gibi formundasın ayy benimde askıda evde çamaşırım avar akşam balkonda gece feci şekilde ıslandılar sabah tekrar makinada durulayıp evede çamaşırlığa astım ütülerim bi tonnn...
Sizi seviyorum...
Dünkü menüm:
Sabah: 1 portakal,2 yeşil zeytin
akşam: Bir koca kase marul salatası, bir kase yoğurt
ara: Organik elma sirkeli sıcak su
ohhhhhh paşamla keyiff haa ne güzel valla bizimkide büyüsede karuışıklı yesek ben önce onu doyuruyorum seonra kendim yiyorumcnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla
KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN
GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA
Günaydın canlarımmm
hepinizie iyi haftalar:
kestane şekerim: üzülme bende alanlardanım...bu hafta alma haftası mevsimsel baharın ilk kazığı bize...
sizi seviyorum...
dünkü menüm:
duygum kuzey beyy nasıl mimiyii ıozluyormuuu
ARKADAŞLAR PERSOPHONE
FLOWER BİLDİRİM Yapmamış arkadaşlar artık bire haftaya siliyorum ama sizi bugün beklicemmmm
imseval kusura bakma siliyorum senide çünkü aylar oldu geçen girdin yazdım cvp vermedinn en azından durumunun akimiyetni yazaydınn tekrar aramıza dönersen yine eklerimm seni
sağolasın canım öyle oldu biraz
ama sen bugün güzel başlamışsın menünde çok güzel evde koca bir marul var senin gibi bende bu hafta ki fazlalığı onla atayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?