- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.241
Persphone dün akşam ugramış bildirim yapmamış mı ? Unutmuş olabilir canımcım..
Kızlar bildirim yaptıkça daha çok motive oluyoruz en azından eleştiri yorum alıyoruz...Yapın gari bildirimleriii![]()
SAĞ OL CANIM HEPSİNE VİTAMİN OLSUN VALAL NE AZ YESİN NE ÇOK KARARINDA YESİN VE YEMEK SEÇMESİN BU BANA YETER ENİN KG NU BEN 64 ZATEN YAZDIM DÜN DEDİNYA İMRE 64 GÖSTERDİ DİYE BU AKŞAM GÜNCELLİCEM İNŞ
***Bende yesin diye pek ısrar etmem...Yada tepeleme tabagı bitirsin diye ugraşmam doyunca bırakır benımkı ogurur mesela..
Onlar vitaminli beslensinler diye ugraşıyoruz inşallah çok yemek seçen cocuklar olmazlar..
Bişey soracagım sen kuzey ne zaman yogur yedirmeye başladın ve evde kendin günlük mü yapıyordun yogurdu...Ben evde günlük yapıyorum kızıma göre ertesi gün yeniden yapıyroum tabi yorucu oluyor..Sütcüden alacagım 2 lt süt onunla yapacagım evde hepimiz yiyoruz zaten 2 güne kadar biter...[/QUOTE]
GÜNLÜK ŞİŞE SÜTTEN YAPIYORUM CANIMM ÇOK DA GÜZEL OLUYORRR 1 LT SÜTTEN YAPIYORUM 2-3 GÜN GİDİYOR EĞER BİZDE YERSEK 2 GÜN YETİYOR AY ÖYLE HERGÜN YAPMIYORUM ZATEN 1 GECEDE DİNLENİRRR YOĞURT BUNDAN SONRA 2 LT DEN YAPCAM YAZ GÜNÜ AYRANI ÇOK SEVİYOR BENİMOĞLAN HER YEMEĞİNİN YANINDA AYRAN İÇİRİRİMM MESELAA BAYILIRRR YOĞURTUDA YEMEKLERİN ÜSTÜNDE SEVİYRR IPA TEK SEVMİYOR YADA MEYVALI YOĞURT YAPIYORUM ÖYLE YİYRR YAZIN YOĞURTTAN DONDURMA YAPCAM YOĞURTA LA ÇİLEĞİ BLENDIRDAN GEÇİRİZ BİR PARÇA SÜT BİRAZ BAL OHH BİS GİBİ DONDURMAA BEN YOĞURTU 6 AYDAN BERİ VERİYORUM GENELDE AYRAN İÇER AMA