Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aynı yaaaaaaaaaa

benimde oğlAN SEVİYOR HATTA BEN BİRAZ PİRİNÇ BİRAZ BULGUR KOYARIM OĞLUŞ İÇİN HEPİMİZ YİYORUZZZ TABİİ

AYY KIYAMAM ÇOK ZOR ENİN İŞİN BENİMMİDEM DE KALDIRMIYORRR KOKUSUNA AĞZIMI BURNUMUTÜLBENTLE BAĞLIYORUMM BAK BEN ET YERİNE ARA ŞİMŞE YANİ YEŞİL MERCİMEK ÇOK YAPARIM ERİŞTELİİİ ET YEMEYENLER İÇİN BİREBİRRR

BENDE İYİYİM HAMDOLSUNNNNNN KONTESE HERŞEY YAKIŞIR YAA

ben hiç bulgurlu yapmadım bidahakini bende az bişey atayım
ben etide yeşil mercimeğide çok severim

haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....

aynen canım eti bende çok severim babamlar hala yapar kışlık kavurma sabah kahvaltıda arada onlara gittikmi annemde isterim
bazen yumurtalı bazen sade yeriz ay olsada yesek:56:

selam kizlar,

tablonuza baktimda ne güzel kilolar vermissiniz yazilarinizdanda istikrarli bir sekilde devam ettiginiz anlasiliyor bende vermistim ne güzel ama yarinsini geri aldim ve bir türlü toparlanamiyorum yeniden..

2.oglumund ogumundan sonra 80 kiloydum 3 sene önce diyete basladim 63 e kadar indim gecen seneydi sonra kisin 70 ciktim yeniden sonra yine diyet yapip 61 e indim ve simdi 72 kiloyum yeniden o kadar yoruldumki artik toparlanamiyorum bi türlü cok cabuk kilo alan bünyem var vermek sorun degil benim icin yani yaptiktan sonra verebiliyorum ama koruyamiyorum buda beni cildirtti artik 61 kiloyken onu begenmiyodum simdi arar oldum pöff,bunlari niye yaziyorum inanin bende bilmiyorum :37:

selam canım zor yorucu bir süreç öyle al ver al ver
bende 2 sene önce 12.5 kilo verdim şimdi tekrar uğraşıyorum vermeye ama inş. bu sefer almam bir daha:32:

aynen canım eti bende çok severim babamlar hala yapar kışlık kavurma sabah kahvaltıda arada onlara gittikmi annemde isterim

evet yaa biz bide bazen onu ısıtmadan soğuk soğuk ekmeğe dürüp yerdikk..olsada yesek...20 sene oldu o kavurmadan yemeyeli...tazesini yiyoz ama o basılmış kışlık kavurmanın tadı bambaşkaa...

haklısın zor tabi biz eşimle severiz oturup bir tencere kavurmayı yeriz bilee,havada karada yemekte,sade,tek başına et gördükmü hüpletiriz...birazda yetişmeyle ilgili erkekler genelde severde ben küçükken kahvaltıda biz kavurma yerdikk....kışlık teneke teneke bir öküzden kavurma yapılırdı.....
ay kontesssss yine formundasınn güldürdün beniii:9::9::9:

kızlar şımartıyorsunuz ama haftaya veremezsem bu lafları yedirmeyin bana...size layık olup haftaya güzel bir rakamla karşınızda olacağım canlar saygılarımlaa....:kkk::kkk::nazar::nazar:

haftaa zaten yolabenimle devam ediyorsun haa ona göreee

bir ökuzden kavurma mıııı cok hossun kontesım yaa:52::52::52::52:
:9::9::9:
ben hiç bulgurlu yapmadım bidahakini bende az bişey atayım
ben etide yeşil mercimeğide çok severim

valla ben oğlana bazen özel yemek yaparım ama atmasyon içine herşey koyarım mesela geçen mantar kavurdum oğlana içine pirinç bulgur herşey koydummm alsın vitamin diyee

evet yaa biz bide bazen onu ısıtmadan soğuk soğuk ekmeğe dürüp yerdikk..olsada yesek...20 sene oldu o kavurmadan yemeyeli...tazesini yiyoz ama o basılmış kışlık kavurmanın tadı bambaşkaa...

bizimkiler hala yapar kurbanda hatta yapar çokda yemezler hep biz gidince yerler
ama biz öyle ekmekle hiç yemedik

ay kontesssss yine formundasınn güldürdün beniii:9::9::9:

haftaa zaten yolabenimle devam ediyorsun haa ona göreee

:9::9::9:

valla ben oğlana bazen özel yemek yaparım ama atmasyon içine herşey koyarım mesela geçen mantar kavurdum oğlana içine pirinç bulgur herşey koydummm alsın vitamin diyee

maşallah canım iyi yiyo seninkide benimkiler çok karıştırsam yemezler
zaten büyük kız çok sebzeyle arası yok sadece yemek sularına banar

nasılsın civcivim :54:

Eyüyüm tatlum sen nasılsın maşallah formadasın belli yazılarından :))

Ben menünü kaçırdım mı göremedim?

cnm sabah 3 tane kahvemı ıctın benmı yanlıs okuyorum mıdenden gecmıs olsun fakat 3 kahve ıcmen mıdenın agrımasına neden olmus olabaılır ben cok fazla

KESTANESEKERIM YA BIZIM IDDAYI KIM KAZANDI BEN ARTIDAYIM SEN VERDINMI CEZAMI ALAYIMLUTFENNN:9::9:

GUNAYDIN KIZLAR BU SABAH TEMBELLIK YAPTIK OĞLUSLA 10 A KADAR UYUDUK SONRA KAHVALTI YAPTIK ANCAA GELDIM KIZLAR YAA SIZDEE OLUYYORMU BEN BI MUTFAAGA GIRINCE SAATLERCE CIKAMIYORUM OĞLUSA AYRI YEMEK YAP KOCAYA AYRIO KENDIME AYRI BUTUN GUN YEMEK YAPMAKLA BULASIK FİZİP YIKANANLARI KALDIRMAKLA GECIYORR ACABA BIRTEK BENMI BOYLYIMMMMM AYAKLARIM AGRIYOR RESMEN TEZGAH BASINDA

Oh ana ogul keyif yapmışsınız ne güzel ya...Benim boncuk hayatta o saate kadar uyumaz..Sabah ezanında kalkar...Bende mutfaga girince nedense saatlarce çıkamıyorum...Çok şükür Ayrı yemek yapma derdim benimde yok..Ama birden fazla çeşit yaparım.Benim eşimde et yemeklerine bayılır bende severim...Ama o gün ne yaptıysam yer he yemeklerin içinde eti sever ama ben sevmem o yüzden etsiz yer...

buyrun benimmm yılın marul güzellik kraliçesi tacı da benimdir....

:9::9::9::9::9: ilahi kontesim yahu sen çok yaşa emi....Diye diye canım çekti yaırn akşam alayım...Bu akşam misafirlikteyiz.
selam kizlar,

tablonuza baktimda ne güzel kilolar vermissiniz yazilarinizdanda istikrarli bir sekilde devam ettiginiz anlasiliyor bende vermistim ne güzel ama yarinsini geri aldim ve bir türlü toparlanamiyorum yeniden..

2.oglumund ogumundan sonra 80 kiloydum 3 sene önce diyete basladim 63 e kadar indim gecen seneydi sonra kisin 70 ciktim yeniden sonra yine diyet yapip 61 e indim ve simdi 72 kiloyum yeniden o kadar yoruldumki artik toparlanamiyorum bi türlü cok cabuk kilo alan bünyem var vermek sorun degil benim icin yani yaptiktan sonra verebiliyorum ama koruyamiyorum buda beni cildirtti artik 61 kiloyken onu begenmiyodum simdi arar oldum pöff,bunlari niye yaziyorum inanin bende bilmiyorum :37:

Canım benim hepimizin derdi aynı..Takıl bize...

selam canım zor yorucu bir süreç öyle al ver al ver
bende 2 sene önce 12.5 kilo verdim şimdi tekrar uğraşıyorum vermeye ama inş. bu sefer almam bir daha:32:

Maşallah kestane şekerim benim bu yılda istersen verebilirsin...Hem artık bizimlesin kiloluyum diye bişey yok...Dikkat
:36::36: Sebzeyle arası iyiymiş kızının bak güzel işte...Etçi olsa dahamı iyi...Hem eti sevsin hem otu makbulu bu...

[

valla ben oğlana bazen özel yemek yaparım ama atmasyon içine herşey koyarım mesela geçen mantar kavurdum oğlana içine pirinç bulgur herşey koydummm alsın vitamin diyee[/QUOTE]

Oh kuzeye bol bol vitamin olsun inşallah ne güzel işte canım yemek seçmemesi..Kış ayındayız bir sürü sebze var hepsinden yesin işte ilaç niyetine...Ben de boncugumun çorbalarına bulguru atarım mutlaka...Hatta kırmızı mercimek çorbasınada atıyorum seviyor...
Bu arada biz ailecek kızımda alıştı kara şimşeğe bayılırız.Tabiki kesme makarnalı...

Bildirim yapmıştımö ben ama 64 kiloyuım duyurulur :52::32::32:

BİRAZ BÜYÜSÜN ODA ÖYLE AYRI AYRI YİCEK AZEN İNAT EDER YEMEZZZ SEVDİĞİ YEMEĞİ BİLEEE HİÇ ZORLAMIYORUM TERS ETKİ EDİYOR KENDİMDEN BİLİYORUMMAÇIKTIMI GELİYOR ZATEN YEMEGE
[

Oh kuzeye bol bol vitamin olsun inşallah ne güzel işte canım yemek seçmemesi..Kış ayındayız bir sürü sebze var hepsinden yesin işte ilaç niyetine...Ben de boncugumun çorbalarına bulguru atarım mutlaka...Hatta kırmızı mercimek çorbasınada atıyorum seviyor...
Bu arada biz ailecek kızımda alıştı kara şimşeğe bayılırız.Tabiki kesme makarnalı...

Bildirim yapmıştımö ben ama 64 kiloyuım duyurulur :52::32::32:[/QUOTE]

SAĞ OL CANIM HEPSİNE VİTAMİN OLSUN VALAL NE AZ YESİN NE ÇOK KARARINDA YESİN VE YEMEK SEÇMESİN BU BANA YETER ENİN KG NU BEN 64 ZATEN YAZDIM DÜN DEDİNYA İMRE 64 GÖSTERDİ DİYE BU AKŞAM GÜNCELLİCEM İNŞ

Flower öğleden önce girdi gördüm ama kg bildirmedi persophone girmedi inş birşeyi yoktur ama kızlar lütfen bir sorun olmadığı taktirde p.tesi yapın bildirim bu konuda disiplinli olalım bir sorunu olan ya özelden yada burdan yazsın idare ederiz sorun omlaz hele kalan kişiler zaten daimi kişilerrr

Oy oy et'e bayılırım....helede kavurmaya kahvaltıda tereyaglı severim...Vallahi et hayatımda hep vardır helede boncugum dogduktan sonra daha çok dikkat etmeye başladım..Kızımın yediği yemeklere mutlaka kıyma katarım...Köfteleri hafta sonundan hazırlarım hafta içi yedirirler..Tarhana çorbasını mesela kıymazsız sarımsaksız içirmem...Birazda alışkanlık olur bilmem ama ben saglık beslensin diye ugraşıyroum Bugün et yediyse yarına mutlaka sebze yediririm..Anne olarak agaç yaşken eğilir misali alıştırmaya çalışıyorum herşeye seçmesin diye...Büyüncece kendi bilir artıkın neyi yiyeceğini demi..

BİRAZ BÜYÜSÜN ODA ÖYLE AYRI AYRI YİCEK AZEN İNAT EDER YEMEZZZ SEVDİĞİ YEMEĞİ BİLEEE HİÇ ZORLAMIYORUM TERS ETKİ EDİYOR KENDİMDEN BİLİYORUMMAÇIKTIMI GELİYOR ZATEN YEMEGE

Bildirim yapmıştımö ben ama 64 kiloyuım duyurulur :52::32::32:

SAĞ OL CANIM HEPSİNE VİTAMİN OLSUN VALAL NE AZ YESİN NE ÇOK KARARINDA YESİN VE YEMEK SEÇMESİN BU BANA YETER ENİN KG NU BEN 64 ZATEN YAZDIM DÜN DEDİNYA İMRE 64 GÖSTERDİ DİYE BU AKŞAM GÜNCELLİCEM İNŞ[/QUOTE]

***Bende yesin diye pek ısrar etmem...Yada tepeleme tabagı bitirsin diye ugraşmam doyunca bırakır benımkı ogurur mesela..
Onlar vitaminli beslensinler diye ugraşıyoruz inşallah çok yemek seçen cocuklar olmazlar..
Bişey soracagım sen kuzey ne zaman yogur yedirmeye başladın ve evde kendin günlük mü yapıyordun yogurdu...Ben evde günlük yapıyorum kızıma göre ertesi gün yeniden yapıyroum tabi yorucu oluyor..Sütcüden alacagım 2 lt süt onunla yapacagım evde hepimiz yiyoruz zaten 2 güne kadar biter...

Ay kızlarr nisanın ortasında benmi telaş başlıcak yavaş yavaş toparlancam 3-4 tabak çatal kaşık bırakcam herşeyi kolilicem inş kıyafetler oo çok iş var acil kullanılcak şey leri bırakcam onlarıda taşınmadan bir gün önce toplarım onun dışındakileri toplucam 15 nisan gibi düğün için hazırlık yapcam daha düğünde 12 mayıss oyy gözüm korktu keyifli son günlerimm bunlarrr yayılayım istediğim gibi ayy böyle yazınca daha gözüm korktu ya benim acil en kötü 62 olmama lazım ve zamanım yok yaa anaaa nisanın son haftası 62 olmam lazımm:53: Ayy son hafta kıyafetimi ip vermem lazım diktirmek içinn offfffffffffff yandım benn yemen marul salatası yapam bari kızlar destek olun bana gözüm korktuu:50::50::18::18::14::14:

Flower öğleden önce girdi gördüm ama kg bildirmedi persophone girmedi inş birşeyi yoktur ama kızlar lütfen bir sorun olmadığı taktirde p.tesi yapın bildirim bu konuda disiplinli olalım bir sorunu olan ya özelden yada burdan yazsın idare ederiz sorun omlaz hele kalan kişiler zaten daimi kişilerrr

Persphone dün akşam ugramış bildirim yapmamış mı ? Unutmuş olabilir canımcım..
Kızlar bildirim yaptıkça daha çok motive oluyoruz en azından eleştiri yorum alıyoruz...Yapın gari bildirimleriii
:8:

[ı]
persphone dün akşam ugramış bildirim yapmamış mı ? Unutmuş olabilir canımcım..
Kızlar bildirim yaptıkça daha çok motive oluyoruz en azından eleştiri yorum alıyoruz...yapın gari bildirimleriii[/ı]:8:

herkez yaptı flower ve persophone yapmadı flower dünde bugünde girdi hatta dün hayırlı hadftalar yazdı unuttumu aceppp ayy kalan kişilerrrr temel kiişlerr böylede arada kalıyorum beklicem bugünn akşam günceleme yapcam 2 arkadaş yarına kadar yapsınnn sabah sizinkilerde yaparımmm

Ay kızlarr nisanın ortasında benmi telaş başlıcak yavaş yavaş toparlancam 3-4 tabak çatal kaşık bırakcam herşeyi kolilicem inş kıyafetler oo çok iş var acil kullanılcak şey leri bırakcam onlarıda taşınmadan bir gün önce toplarım onun dışındakileri toplucam 15 nisan gibi düğün için hazırlık yapcam daha düğünde 12 mayıss oyy gözüm korktu keyifli son günlerimm bunlarrr yayılayım istediğim gibi ayy böyle yazınca daha gözüm korktu ya benim acil en kötü 62 olmama lazım ve zamanım yok yaa anaaa nisanın son haftası 62 olmam lazımm:53: Ayy son hafta kıyafetimi ip vermem lazım diktirmek içinn offfffffffffff yandım benn yemen marul salatası yapam bari kızlar destek olun bana gözüm korktuu:50::50::18::18::14::14:

Vallahi evi toplama koşturmaca derken 1-2 kilo daha verirsin tadlum...
Allah kolaylık versin ev toplama işi zor evdede çocuk varken...
yAP YAP MARUL SALATASI İYİ GELİR HEMDE WC ÇOK ÇIKARSIN SU İÇMİŞ KADAR BANA ÖLE OLUYOR ÇÜNKÜ...
O zman akşamları börek yok nayyyyy naynnnnnn

herkez yaptı flower ve persophone yapmadı flower dünde bugünde girdi hatta dün hayırlı hadftalar yazdı unuttumu aceppp ayy kalan kişilerrrr temel kiişlerr böylede arada kalıyorum beklicem bugünn akşam günceleme yapcam 2 arkadaş yarına kadar yapsınnn sabah sizinkilerde yaparımmm

Canım beim face den sorsan girmedimi bildirim yapmayı unutmuş olabilir okula gidiyor ya atlamıştır eminim...Sen yarına kadar bekle..Evet ya bizlerin kilolarıda listede parlıyor ya çok hoş moral oluyor
:9::9:

Back
X