- Konu Sahibi Betul_20162010
- #7.261
benımde en buyuk yardımcım katı meyca sıkacagı cnm hemen hemen her aksam bazen usenıyorum mutlaka meyve suyu sıkarım oğlusa eşimde sever 1 havuc 1 elma ydsa armut sıkarım bazen elmayla salatalık sıkarım mulum oda faydalı diyeeee değişik değişik sıkmaya calısıyorummCANIM BEN MEYVALI YOĞURTU KÜÇKKEN AZ PÜTÜR LÜ YAPARDIM YANİ ŞÖLE BLEBDIRDAN GEÇİRRİDİM AMA BİRAZDA ÖZENÜ RENDELERDİM PÜTÜRLÜ OLSUN DİYE ÇİĞNEMEYE ALIŞSIN DİYE ŞİMDİ BAYA KÜÇK KÜPLER YAPIYORUM İKİNDİDE MEYVA SAATİMİZ PORTAKAL BAYILIR VERİRİM ELİNE YERR ÇOK ŞÜKÜR MEYVA SEVİYORRR AMA HAVUÇU ÇOK İHMAL ETTİM KATI MEYVA SIKACAĞINI MEYDANA ÇIKARAYIM BARİ BU ARADA ÇİLEK MEVSİMİ GELDİĞİNDE EN ÇOK ONA YAKIŞIYOR MEYVALI YOĞURT
civcivimmm aklıma gelen bırsey olursa yazarım cnmmm[/QUOTE]
Gamzem sagol canım benim kızım daha küçük olduğu için hepinizin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var..Katı meyve sıkacagı okey rahatlık ama temizlemesi of hergün hergün ikindide sıkarlar kızıma ben işte oldugum için aparatlarını kırarız diye beni bekler annem veya valdem..Ben çıkartı temizlerim..
Bizde 6 aylıkken bir başladık hergün veriyoruz hatta birkaç gün annemde kaldım kardeşim askre giderkende orda bile ihmal etmedim.
Elma suyunu tek sevmiyor mesela...Havuç ile karıştııryorum.Bazen portakal ve armut ekliyorum..Diger meyveleri vermey eçekiniyorum greyfurt anannas kivi gibi..
Son düzenleme: