Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Tünaydin kizlar!

ba$langiç 68.3
bugün 68.1

200 gram vermi$im 3 günde ama 2 gün dikkat ettimde dün ak$am bir$eyler ati$tirdim maalesef

tünaydınn tebrikler cnm akşama eklicem hepsini

Feslicim bencede çayı azaltmaya bak...Şimdilik böyle idare et yapacak bişey yok..Bugünkü gezmede lütfen kendini tut..Yanında etimek getir ..peynir ve domates oldunmu al sana ögle yemeği en basiti..

çokşükür ne çay ne kahva derdim varr

aslında yanında öyle bişi olsa şeker atmam belki deneyim bakalım olur inşallah bide kahve problemim var hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum 1 şekerli

Son düzenleme:
leyli hoşgeldin cnm maşallah olsun iyi vermiş grmların çok önemi var...Keşke dün akşam bozmasaydın neyse bugün telafi edersin

hiç sorma canim ya dün gece annem tutturdu buz dolabini temizle diye, ben çok geç yattigim için, baktim iki kavanoz reçel var birini birine bo$alttim ve dibini yedim sonra ise ben peynire dayanamam ve rokfor ve ka$ar vardi onlardanda attim agzima malesef, birde gece 3te falan yatinca ak$am yediklerim yetmiyor, mesela 7 de yiyorum ve saat 12 olunca bayagi acikmi$ oluyorum

bak kalkar kalmazz sütünü içeririm oğlumunn sizle konuşurkendee kahvaltısı yaptırıyorumm biraz sonra öğle uykusuuna yatcak bugün hiç işim yok yemek derdim yokk 2 gibi kalşkarsa sporyapcsm sadecee tmm mıı canım oldumu ,sen hele ver kg göreyimm benn benim gib yerse resim çek ama emi :))[/QUOTE]

Oh oh afiyet olsun....Benim kızın ögle uykusu yok...Dur bakalım hele yarın olsun dr da tartılayım eve gelirken tartı alayım ama resim eklemeyi ben beceremem ben ki..Bu tarz konularda meraksızım sanırım o yüzden...Yine konuşuruz bunu..Ay ben bugün öglenne yesem of canım istemiyor peynir yeşillik var onları yerim dün yapmadım evde..Akşam pırasa yaparım artık..

:))))))))) ay kızmayamı başladın yoksa banaa hıı vanilinin bilgileri nerde bilmiyorum tekrar girdiğinde isterim canımmm

leyli hoşgeldin cnm maşallah olsun iyi vermiş grmların çok önemi var...Keşke dün akşam bozmasaydın neyse bugün telafi edersin
leylimi yaseviyorum kız seniii iyiki sayfamdasınn

onun için biraz daha zaman geçmesi lazım tanımak lazım benmi ilwersi için başka fikrim varrr işerde açıklıam ama bi belli olsun kim kalıcı kim gidici

kızlar bide şu biberiye yağı hakkında bilgi istiyorum kullanıp faydasını gören varmı yarın çarşıya çıkıcam alıyımmı tavsiye edermisiniz
evet onu bende öğrenmek istiyorumm

Oh oh afiyet olsun....Benim kızın ögle uykusu yok...Dur bakalım hele yarın olsun dr da tartılayım eve gelirken tartı alayım ama resim eklemeyi ben beceremem ben ki..Bu tarz konularda meraksızım sanırım o yüzden...Yine konuşuruz bunu..Ay ben bugün öglenne yesem of canım istemiyor peynir yeşillik var onları yerim dün yapmadım evde..Akşam pırasa yaparım artık..[/QUOTE]

güzel civciv şirin civcivv ben sana öğretirim artık resimlerle çatışcazz

kız leyli daha dur bi kiloları verelimde resim işi kolay he ben dah ao kısmıda ögrenicem dah avar...

Feslicim evet dediğim dene ama eti form bisküvinin tamamını 1 çayla tüketme..Yulaflıları sanki daha tatlı..haberin oıla..Hadi gezde gel O tarz haplara ben karşıyım kullanmadım hiç kullanmamda....Hastanelik olanlar varmış ya..benim 1 kızım var onun için saglıklı beslenmeye ve saglıklı yaşamaya çalışıyorum

Duygucuk yok anam ne kızması..Bu arada bu saat oldu 1,5 lt su ve 3 fincan yeşil çay içtim....yine nöbet geldi...Of of of Cidden ögleden sonra ugrayamam buraya ne sayfalar ilerler of herkese cvp yazamam artık kimse yanlış anlamasın...benimde çay derdim yok..ama 1 bardak sütümü her gece içerim 1 çay kaşığı nescafe ile..olmazsa olmazım şekerim eşimle karşılıklı keyif yaparız...

Biz senin gibi tavuk değilizki 10.da yatalım kuşum daha genciz oturuurz sabahlara kadar...Çalıştığımız halde naberrrrrr tavuk tavuk tavukk ben yirim seniiiii

maşallah canım alllah korusun..Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah..saglık sıhat nasip eylesin..Çok tatlı sevimli sıpa yaaaaaaa yugurmalık he güleç suratlı..İnsan anne olunca daha bi hassas oluyormuş onu anladım...Anne olduktan sonra...Allah isteyen herkese nasip etsin inşşallah..

benim gibi 4-5 kere kalkarsan gece tabiyatarsın birsür dizim vardı hiç birini izlemeyemiyorum yergök aşk ve feriha dışındaa erken yatmam işe yarıyor bir yerde yeme işlemi bitiyorr tavuğum ben tavukkk

amin cnm inş nasip etsin nerde varsa aratmasınn ben 1.5yıl bekledim gelmesini zor günlerdi şimdi keyfini yaşıyorum çokşükür allah hepimizin evladını bizlere bağışlasınn sağlık versinn hayırlı olsunlarr inşallahh
teyzesi bide tatlı hep güler yüzü hepde gülsün inşallallahh bide gece annesini rahat bıraksa 19 aylık oldu hala dahaa kalkıyor sıpaa

benimki 5 yaşında hala kalkıyor cnm ben ne yapayım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…