- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
Tünaydin kizlar!
ba$langiç 68.3
bugün 68.1
200 gram vermi$im 3 günde ama 2 gün dikkat ettimde dün ak$am bir$eyler ati$tirdim maalesef
Feslicim bencede çayı azaltmaya bak...Şimdilik böyle idare et yapacak bişey yok..Bugünkü gezmede lütfen kendini tut..Yanında etimek getir ..peynir ve domates oldunmu al sana ögle yemeği en basiti..
Canım aman ha şeker cızz çayı ya tatlandırı ile iç yada ara ögünelrde eti form biskü vi ile iç bende şekersiz içemem ama çayı severim..Açık çay içerim ara ögünde elimede yarım paket bisküvi öle içerim..Tavsiyem güzel oluyor..1.taşla 2 kuş vurmuş oluyorum
leyli hoşgeldin cnm maşallah olsun iyi vermiş grmların çok önemi var...Keşke dün akşam bozmasaydın neyse bugün telafi edersin
burdaki tüm arkadaşlarla bir odada haya lettim
Tabi sığmıyoruz ne sandın 73+73.7 azmı :))) ogluşunun kahvaltısını yaptırdın mı sen ? hala burdasın bak ögledne sonra benimde işleirm var yapmazsam kovulurum giremeyebilirim...
Evet sen beni hor göryorsun ama dur sen ben sana dünyanın kaç bucak oldugu verdiğim kilolarla göstericem hısen çatlayacaksın...
:))))))))) ay kızmayamı başladın yoksa banaa hıı vanilinin bilgileri nerde bilmiyorum tekrar girdiğinde isterim canımmmDuygucuk Benle uğraşacağına vanilini ekle listeye...Yeni kiloları gir beni girme :)))mümkünse...
Yarın net olarak söylemeye çalışırım...dr sonra......
Çalıştığım için birde kimse görmesin diye hızlı gızlı yazıyorum alıntıları tam yapamıyorum kusura bakmayın lütfen...
Dün hiç giremediğim için erce41,obile ve diger arkadaşlarım hoşgeldiniz..Geçmişide pek okuyamadım..Kedinizi tanıttımız mı ?
leylimileyli hoşgeldin cnm maşallah olsun iyi vermiş grmların çok önemi var...Keşke dün akşam bozmasaydın neyse bugün telafi edersin
ay kizlar çok eglencelisinizzzzz
duyfer fotograf çekmek nerden aklina geldiiii
ahh benn inlihe cinlihe kafam çok çalışırrr
kizlar bir fikrim var, ke$ke hepimiz bir fotografinùmizi koysak, ve bir kaç ay sonra kkiyaslasak güzel olmazmi? isteyen kafasindan a$agisini koysun isteyende yüzünü gizlemesin, ne dersiniz? belki daha çok motive oluruz degilmi?
kizlar bazilariniz çok güzel kilo vermi$, ben pazar gününden itibaren borç oruçlarimi tutacagim ama kilo almaktan korkuyorum ramazanda ne aldim nede verdim ama...
evet onu bende öğrenmek istiyorummkızlar bide şu biberiye yağı hakkında bilgi istiyorum kullanıp faydasını gören varmı yarın çarşıya çıkıcam alıyımmı tavsiye edermisiniz
bak kalkar kalmazz sütünü içeririm oğlumunn sizle konuşurkendee kahvaltısı yaptırıyorumm biraz sonra öğle uykusuuna yatcak bugün hiç işim yok yemek derdim yokk 2 gibi kalşkarsa sporyapcsm sadecee tmm mıı canım oldumu ,sen hele ver kg göreyimm benn benim gib yerse resim çek ama emi :))
MASALLAH Allah nazardardan saklasin çok $ekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
oy yerim ben onu, kuzuya 41 kere Maşallah Maşallah :)
kız leyli daha dur bi kiloları verelimde resim işi kolay he ben dah ao kısmıda ögrenicem dah avar...
Feslicim evet dediğim dene ama eti form bisküvinin tamamını 1 çayla tüketme..Yulaflıları sanki daha tatlı..haberin oıla..Hadi gezde gel O tarz haplara ben karşıyım kullanmadım hiç kullanmamda....Hastanelik olanlar varmış ya..benim 1 kızım var onun için saglıklı beslenmeye ve saglıklı yaşamaya çalışıyorum
Duygucuk yok anam ne kızması..Bu arada bu saat oldu 1,5 lt su ve 3 fincan yeşil çay içtim....yine nöbet geldi...Of of of Cidden ögleden sonra ugrayamam buraya ne sayfalar ilerler of herkese cvp yazamam artık kimse yanlış anlamasın...benimde çay derdim yok..ama 1 bardak sütümü her gece içerim 1 çay kaşığı nescafe ile..olmazsa olmazım şekerim eşimle karşılıklı keyif yaparız...
Biz senin gibi tavuk değilizki 10.da yatalım kuşum daha genciz oturuurz sabahlara kadar...Çalıştığımız halde naberrrrrr tavuk tavuk tavukk ben yirim seniiiii
maşallah canım alllah korusun..Allah cümlemizin evlatlarını bağışlasın inşallah..saglık sıhat nasip eylesin..Çok tatlı sevimli sıpa yaaaaaaa yugurmalık he güleç suratlı..İnsan anne olunca daha bi hassas oluyormuş onu anladım...Anne olduktan sonra...Allah isteyen herkese nasip etsin inşşallah..
kızlar bide şu biberiye yağı hakkında bilgi istiyorum kullanıp faydasını gören varmı yarın çarşıya çıkıcam alıyımmı tavsiye edermisiniz
al al kullanmadım ama kullananlardan duydum çok iyi
cnm kg yazmamışsınnnn
amin cnm inş nasip etsin nerde varsa aratmasınn ben 1.5yıl bekledim gelmesini zor günlerdi şimdi keyfini yaşıyorum çokşükür allah hepimizin evladını bizlere bağışlasınn sağlık versinn hayırlı olsunlarr inşallahh
teyzesi bide tatlı hep güler yüzü hepde gülsün inşallallahh bide gece annesini rahat bıraksa 19 aylık oldu hala dahaa kalkıyor sıpaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?