Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

SELİNAY HARİKASINNN TABİ ÖĞLE YEMEĞİNİ ATLAMA HATTA ÖĞLE YEMEĞİNİ İYİ YEMEK LAZIMKİ AKŞAMA DAHA AZ YEMELİ ÇÜNKÜÖĞLEYİ YAKARSIN AMA AKŞamm şap diye k alıyorr

evet canım inşallah motivasyonumu kaybetmem 65lerde duruyo kilo vermem pes ediyorum her defasında sizin sayenizde olacak bu sefer inşallah....

kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum

ay cnm tavuk istedii şimdi:)))[/QUOTE]

ye arkadaşım oh bol bol ye tavukları soslu soslu hemen yap bence şöyle yanına salata ayran ohh yanınada patates kızartmöası iyi gdier demi ketcap mayonez ye ciciş ye ye ye

rica ederim canım benim..Nasıl mutluysan saglıklıysan öyle devam et..En önemlisi saglıgımız..İyi eglenceler akşam için..

imseval nerdesinn yaaa
feslegen cnmm kg yazmadınnn

bende tam kg yazmaya gelmiştim şu anki kilom 77,7

dünkü menüm
sabah
yarım dilik ekmek
2 dilim domates
1 dilim peynir
çay

öğlen
1 kase çorba
yeşit salata

ara
2 bisküvi

akşam
yarım tabak mercşmek yemeği
yarım bardak ayran
bol salata
yatarken 1 bardak süt(vazgeçilmezim)

gün içinde bol su içtim
2 fincan 5i biryerde çay
yarım litre elma çayımdan

hala regl dönemindeyim tatlı krizlerime engel olmaya çalışıyorum :)

arkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş

hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum

12.01.2012
sabah:

iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates

ara:

yarım paket çubuk kraker
yeşilçay

öğle:

4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)

ara: :44:

yarım paket çubuk kraker

akşam:

az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt

ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)

yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay

kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..

cümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm

önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )

bu sabah

kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmek az peynir ve siyah çay 1 fincan

ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim

öğle yemeği

az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )

1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar

4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım

öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..

Amin canım...Sanada hayırlı cumalar..Bende söylediklerine katılıyorum benim dr aynısı diyor zamanla yavaş yavaş vereceksinki sonra geri alma..Hatta dr şuanda spor yapmayacaksın diyor..Öncelik diyetmiş...Bende bir ayda 7 kilo verdim kaldım :))) 14 gündür.

imseval nerdesinn yaaa
feslegen cnmm kg yazmadınnn

benim durumlar karışık canım hem oda taşımaya çalışıyorum hem de oda arkadaşım laptopumu aldı gitti öğleden sonra gelecek

benim de 3 haftaya kadar sınavlarım var ona çalışıyorum fırsat bu fırsat..

öğleden sonra eczaneye gidicem umarım tartı vardır.. yoksa beni aynı geçersin canım :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim

seni minnacık bir civ iv olarak hayal ettimm hayallerimyıktınnn vicdansızz civcivv[/QUOTE]

Ha ha hayyy şekerim sabahtan beri yırtınıyorum 73 kilo diye senin aklın nerede hade hade sen git azıcık spor yap hele meydan bana kalsın cadııııııı

ay cnm tavuk istedii şimdi:)))

ye arkadaşım oh bol bol ye tavukları soslu soslu hemen yap bence şöyle yanına salata ayran ohh yanınada patates kızartmöası iyi gdier demi ketcap mayonez ye ciciş ye ye ye [/QUOTE]

bak şu hayırsız arkadaşaaa

amanha zaten regl dönemişişkinlik dönemidir cnm tatlı istedimi muza kakao ban yee cnm onun dışında menün gayet iyi bisküvi ne bisküvisi diyetmi normalmi normalse cıss diyorummm

naptın be gülümm ekmek cips patates çubukkrekerr sen bi düzen sok yemelerini
niye sık giremiyorsun yaa özlettinn kendini
birde ne zaamn tartılcan

dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim

kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum[/QUOTE]

İşte bu kontesim ya teşekkür ederim bana sahip çıktığın için bu duygu çok eziyor beni
çak arkadaşım çakkkk:13: yarın benim dr günüm :26:

seni minnacık bir civ iv olarak hayal ettimm hayallerimyıktınnn vicdansızz civcivv

Ha ha hayyy şekerim sabahtan beri yırtınıyorum 73 kilo diye senin aklın nerede hade hade sen git azıcık spor yap hele meydan bana kalsın cadııııııı[/QUOTE]

tabi iki dobiş sığmıyoz dimiay düşündümde tüm topik bizim evde olduğunu ev çöker ggalibaaaa
ayrıca şekerimm sporum 1.3- 2 gibi hıhhhh

herkes için soyluyorum canım menulerımızı yazarken ekmeklerin ne ekmeği oldugunuda yazalım beyaz ekmekmı tahıllımı
menune gelınce hıc dıyet menusu olmamaıs canım ekmekler fazla ayrıca beyaz ekmekmı cubuk kıraker bir ara ogun için tamam diyelim ama sen tekrarlayarak yemıssın ayrıca bu kadar karbonhıdrata aksamda bol nısastalı bir besın olan patates tuketmıssın ve birde bol kalorılı cips bugunku menun daha guzel ve az kalorili olmasını dilerim

duyfer kilomu yazdım canım önceki sayfada kaldı sanırım

yaa ip atlamaya çalışıyorum ama nefesim çok daralıyor
öylee oklava çeviriyorum:)

Canım benim öncelikle sabah o 2 dilim beyaz ekmeği keşk eyemeseydin neyse telafi edersin o zaman öglenki çorbayı içme derim bak benim listemde hiç çorba yok nedense vermiyor dr..Bunların haricinde listen güzel afiyet olsun...

Ay bu varya bu işyerinde bilgisayar öldürcek beni çok yavaş aniden pat diye kapanıyor sayfaları açarken üf evde daha rahat..Akşam olsun :)

günaydınn hayırlı umalar beyaz lahana yemeği nasıl oluyor tarif etsene arkadaşımmm? bu arada bazen bizim bakkaldada ekmek kalmıyor öyle olduuğnda ekmeğin için çıkar ve kızart 35 kaloriye düşüyor ekmek kızarınca

yaaa(( inş düzene girerde gelirsin sen benimilk yol arkadaşımsınnn

bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum

İşte bu kontesim ya teşekkür ederim bana sahip çıktığın için bu duygu çok eziyor beni
çak arkadaşım çakkkk:13: yarın benim dr günüm :26:[/QUOTE]

eziyorum seni hor görüyorummm işte hıhhhh

gamzecim canım benim gel bir sarılayım sana agzından bal damlıyor sanki aman ha duygu duymasın çatlar
Kontes ve sana tşk ederim yoksa duygu yiyip bitircek beni....

Fesleğen hoşgeldin canım..Maşallahhhh listen güzel dayanabiliyorsun güzel yoldasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…