- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
SELİNAY HARİKASINNN TABİ ÖĞLE YEMEĞİNİ ATLAMA HATTA ÖĞLE YEMEĞİNİ İYİ YEMEK LAZIMKİ AKŞAMA DAHA AZ YEMELİ ÇÜNKÜÖĞLEYİ YAKARSIN AMA AKŞamm şap diye k alıyorr
kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden
bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum
bebegimle ilgilenmeninde katkisi oldu kilo vermeme zaten,artik eskisi gibi yatmiyo,hep kucak istiyo,benim bünyem aliskin bu dietlere, ilk iki gün zorlandim ama alisti vücudum,sorun yok yani,no problemdüsündügün icin tesekkür ederim canim
imseval nerdesinn yaaa
feslegen cnmm kg yazmadınnn
kızlar az yada çok vermek önemli değil önemli olan sağlıklı verebilmek bir haftada 5 kilo çok sağlıklı değil benim doktorumun dediği ayda 4-6 kilo vermek sağlıklı olan onun için fazla vericem diye sağlıksız yöntemlerle diyet yapıp anlamsız spor ve hareketlere girmeyelim önemli olan aç kalmadan almamız gerken günlük protein,yağ,karbonhidrat şeker vs.alıp sağlıklı bir şekilde kalıcı zayıflamak..yoksa afrikalılar gibi bir hafta aç yaşa bak nasıl veriyosun allahım açlıkla imtahan etmesin zordur...Bide size bişey diyicem Arkadaşım demişti ilgimi çekti kilolu insanların artması kıyamet alametiymiş..ne kadar doğru bilmiyorum ama az yemek az konuşmak,az gülmek sünnetir der dedem.. Bu arada Bugün cuma Hayırlı cumalar hepimize allahım mubarek cuma hörmetine dua ve dileklerimizi kabul etsin boş çevirmesin.Cuma Vaazı vermiş gibi oldum..
imseval nerdesinn yaaa
feslegen cnmm kg yazmadınnn
dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim
ay cnm tavuk istedii şimdi:)))
bende tam kg yazmaya gelmiştim şu anki kilom 77,7
dünkü menüm
sabah
yarım dilik ekmek
2 dilim domates
1 dilim peynir
çay
öğlen
1 kase çorba
yeşit salata
ara
2 bisküvi
akşam
yarım tabak mercşmek yemeği
yarım bardak ayran
bol salata
yatarken 1 bardak süt(vazgeçilmezim)
gün içinde bol su içtim
2 fincan 5i biryerde çay
yarım litre elma çayımdan
hala regl dönemindeyim tatlı krizlerime engel olmaya çalışıyorum :)
naptın be gülümm ekmek cips patates çubukkrekerr sen bi düzen sok yemeleriniarkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş
hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum
12.01.2012
sabah:
iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
ara:
yarım paket çubuk kraker
yeşilçay
öğle:
4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)
ara: :44:
yarım paket çubuk kraker
akşam:
az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt
ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)
yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay
kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..
dur orda bakalım 73 kiloyu yemen kolay olmaz bütün emeklerin boşa giderrrrr mazallahhh :)) he he he şekerim
seni minnacık bir civ iv olarak hayal ettimm hayallerimyıktınnn vicdansızz civcivv
arkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş
hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum
12.01.2012
sabah:
iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
ara:
yarım paket çubuk kraker
yeşilçay
öğle:
4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)
ara: :44:
yarım paket çubuk kraker
akşam:
az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt
ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)
yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay
kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..
cümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm
önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )
bu sabah
kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmekaz peynir ve siyah çay 1 fincan
ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim
öğle yemeği
az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )
1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar
4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım
öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..
cümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm
önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )
bu sabah
kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmekaz peynir ve siyah çay 1 fincan
ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim
öğle yemeği
az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )
1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar
4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım
öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..
benim durumlar karışık canım hem oda taşımaya çalışıyorum hem de oda arkadaşım laptopumu aldı gitti öğleden sonra gelecek
benim de 3 haftaya kadar sınavlarım var ona çalışıyorum fırsat bu fırsat..
öğleden sonra eczaneye gidicem umarım tartı vardır.. yoksa beni aynı geçersin canım :26:
kızlarr uğraşmayın civcivle sen devam et arkadaşım...ya bu arda minyon tipli arkadaşlar Günün sözü size benden
bodur tavuk herdem piliç.... sezen aksudan duymuştum
kızlar cumanız mubarek olsun. Rabbım once saglık huzur sonrada hayırlı kılolar vermeyı nasıp etsın cumlemıze..
bende tam kg yazmaya gelmiştim şu anki kilom 77,7
dünkü menüm
sabah
yarım dilik ekmek
2 dilim domates
1 dilim peynir
çay
öğlen
1 kase çorba
yeşit salata
ara
2 bisküvi
akşam
yarım tabak mercşmek yemeği
yarım bardak ayran
bol salata
yatarken 1 bardak süt(vazgeçilmezim)
gün içinde bol su içtim
2 fincan 5i biryerde çay
yarım litre elma çayımdan
hala regl dönemindeyim tatlı krizlerime engel olmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?