- Konu Sahibi Betul_20162010
-
mesleğin nee ?benim işim iyi olsa belki bende çalışırdımm ama ortada bir durumduu çıkmayı tercih ettim tuvalet eğitiminide tamamlayım çalışmaya başlıcamm inş ananesinin bakması iyi bu devirde bakıcılar malumm ALLAHA emanet olsunnlarr
ist hiç gelmedim bir gün gezmeye gelcez ist.
öyle bir derdimiz yokkiii biz nereye gidersek gidelim 8 bilemedin 9 döneriz cümle alemde bilir bunu oğlum doğduğunda beri aynı saatte uyuyor birde bunu kızın yürüsün daha iyiş anlıcan bi yürümeye başlasın gittiği,n yerde rahat değilsinn mesela evde herşeyi kaldırdım heryeri karıştıyor geçen telsiz tel. buzdolabından çıktıı öyle fırlama oluyorlarrtavuk tavuk tavuk..ee akşam dışarı çıkmak istediğinzide zor olur eşin gitmeyelim uykum var diye mızmzılanır..
öyle bir derdimiz yokkiii biz nereye gidersek gidelim 8 bilemedin 9 döneriz cümle alemde bilir bunu oğlum doğduğunda beri aynı saatte uyuyor birde bunu kızın yürüsün daha iyiş anlıcan bi yürümeye başlasın gittiği,n yerde rahat değilsinn mesela evde herşeyi kaldırdım heryeri karıştıyor geçen telsiz tel. buzdolabından çıktıı öyle fırlama oluyorlarr
Aaaa hiç gelmemene şaşırdım...İzmirliler istanbulu iyi bilerler..Gelin beklerizx canım...
Aynen öyle canım dadıya felan bırakamam ben çatlağım biraz yemesini içmesini uykusunu burdan heran takip ederimö elimde telefon o yğzden dadı bana tahammul edemez ilaç saatinde bile evi ararım...Sigortacıyım
yerim ben o kuzucukları yanaklarından allahım banada nasip eder inşallah bu güzel duyguyu dua edin inşallah..
arkadaşlarr buda benim paşa kuzeyimmm
Eki Görüntüle 325634 Eki Görüntüle 325635 Eki Görüntüle 325636 Eki Görüntüle 325637
maşallah 41 kere çoookk tatlı
önce zayıflamak sonrada bebek istiyorummmm
öyle bir derdimiz yokkiii biz nereye gidersek gidelim 8 bilemedin 9 döneriz cümle alemde bilir bunu oğlum doğduğunda beri aynı saatte uyuyor birde bunu kızın yürüsün daha iyiş anlıcan bi yürümeye başlasın gittiği,n yerde rahat değilsinn mesela evde herşeyi kaldırdım heryeri karıştıyor geçen telsiz tel. buzdolabından çıktıı öyle fırlama oluyorlarr
gunaydinlaar
gecen hafta kilom:64.9
bugun:63.8
gunaydın kızlar valla sırf bıldırım ıcın yatakdan fırladım kalktım
gecen hafta :70
bu hafta :69.4
hoşbuldum
burası sayesinde kilo vereceğimize çok inanıyorum hep birlikte birbirimizi motive ederiz birlikten güç doğar
ben şu üç günde şunu farkettim çooookkk yiyomuşum ben sınırsızca
şimdi her yediğimi yazdıkça anlıyorum
Bnde aranıza ktıldım arklar
günaydın kızlar günaydın günaydınn.....
geçen hafta 80
bugün 78.50
1.5 kilo vermişim...
geçen hafta :82
bu hafta:80.9
günaydinnnnnnnnnn tartildim simdi tam 80 kilo cikiyorum yani 5 kilom gitmisssssssssssss
yerim ben o kuzucukları yanaklarından allahım banada nasip eder inşallah bu güzel duyguyu dua edin inşallah..
inş .cnm inş. mubarek cuma günüü nerde varsaa isteyen nasip etsin
amin inşallah önce hiç anne olmayanlar taddırsın rabbim banada hayırlısıyla tekrardan nasip etsin
benim 16 yaşında bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyorum
kizlar 5 günde bes kilo dieti varya onu uyguludim pazartesi gününden beri ,ama aslinda gecen hafta sonu yemegi azalttim ve düzenli yürüyüs yaptim ,sauna ceketimle baya bi terletiyo,gitti bes kilom,zaten dogum yapali 3,5 ay olucak o yüzden de biraz cabuk gitti galiba,ama daha öncede cok diet ve spor yaptim,20 kilo bile verdigim olmustu 2.5 ayda,hizli verebiliyorum yanii,bu dietide denemeye karar verdim,hic kacamak yapmadim,harfi harfine uydum,ilik su ve yesil ictim,sonuc tam istedigim gibi,eltim dayanamadi 3 gün yapti,midesine kramp girmis birakti,ama yinede 2.5 kilo vermis oda,iste böyle kizlar,dün 42 beden ceket aldim,cok güzel durdu üstümde,mutluyummm
şöyle bi bakıyorumda gezdiğim yerler çeşme,kuşadası,pamukkale,fethiye,bodrum,didim,antalya,muğla,marmariss:))))))
aynı cnmm
Canım aynen öyle bende kızımın uyku saatine dikkat ederim hafta için çıkmam dışarıya hafta sonu yine evde uyur ama yanında ananesi olur eşimde nefes al briaz der dışarı çıkartır.Şimdilik böyle idare ediyoruz..Oooo fırlamalıkları meşhur oluyor bu şekerlerin canımcım...[/QUOTE
VALLA l19 aydır eşimle bAŞBAŞA BİRŞEY YAPMADIKK SÜTTEN KESİLSİNN VBIRAKCAM KAYNANAMA GEZCEZ İLKİŞİM SILA KONSERİNE GİTMEK
AMİNN CANIM AY MAŞALALH 16 YAŞMII HARİKAA YAA ALALH BAĞIŞLASINamin inşallah önce hiç anne olmayanlar taddırsın rabbim banada hayırlısıyla tekrardan nasip etsin
benim 16 yaşında bi kızım var kardeşi olmasını çok istiyorum
Slm kızlar 4 günde 1 kilovermişim 72 idim 71 olmuşumsizce yavaşmı ilerliyorki kilo vermem?
AH BE CNM KOA HAFTA BEN 300 GR VERMİŞİM AYRICA VEREMEYENLERDE VARR
bende eminim o tartıd tartılsam senden daha zayıf çıkarımmm :))) bol bol dedikodunu yapcam işteeben şimdilik kaçıyorum geri gelebilirsem gelirim görüşmek üzere.hafta sonu eşim evde fırsat bulabilirsem girerim..giremezsem arkadamdan dedikodu yapma duygucuk emi..unutma ama yarın dr günüm kesin o tartıda farklı şeyler çıkıcak sen görürsün..bekle beni anacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?