- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
abooooooooo seninkinin nerdi ne???benimki 5 yaşında hala kalkıyor cnm ben ne yapayım ????
canım pazartesi başladım ve hiç tartılmadım kilom 57 idiii yarın tartılıcamm ve yazıcamm sizee
abooooooooo seninkinin nerdi ne???
benim gibi 4-5 kere kalkarsan gece tabiyatarsın birsür dizim vardı hiç birini izlemeyemiyorum yergök aşk ve feriha dışındaa erken yatmam işe yarıyor bir yerde yeme işlemi bitiyorr tavuğum ben tavukkk
başkentli aarkadaşımm denizsiz nasıl yapıyorsunuzz ay ben izmir dışında asla olamam herhaldee şuan günlük gülüştanlık burasıı kilmayı kapattımm martta bahar gelir burayaa
bende tam kg yazmaya gelmiştim şu anki kilom 77,7
dünkü menüm
sabah
yarım dilik ekmek
2 dilim domates
1 dilim peynir
çay
öğlen
1 kase çorba
yeşit salata
ara
2 bisküvi
akşam
yarım tabak mercşmek yemeği
yarım bardak ayran
bol salata
yatarken 1 bardak süt(vazgeçilmezim)
gün içinde bol su içtim
2 fincan 5i biryerde çay
yarım litre elma çayımdan
hala regl dönemindeyim tatlı krizlerime engel olmaya çalışıyorum :)
,arkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş
hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum
12.01.2012
sabah:
iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
ara:
yarım paket çubuk kraker
yeşilçay
öğle:
4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)
ara: :44:
yarım paket çubuk kraker
akşam:
az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt
ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)
yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay
kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..
cümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm
önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )
bu sabah
kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmekaz peynir ve siyah çay 1 fincan
ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim
öğle yemeği
az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )
1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar
4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım
öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..
arkadaşlarr buda benim paşa kuzeyimmm
Eki Görüntüle 325634 Eki Görüntüle 325635 Eki Görüntüle 325636 Eki Görüntüle 325637
başkentli aarkadaşımm denizsiz nasıl yapıyorsunuzz ay ben izmir dışında asla olamam herhaldee şuan günlük gülüştanlık burasıı kilmayı kapattımm martta bahar gelir burayaa
amin cnm inş nasip etsin nerde varsa aratmasınn ben 1.5yıl bekledim gelmesini zor günlerdi şimdi keyfini yaşıyorum çokşükür allah hepimizin evladını bizlere bağışlasınn sağlık versinn hayırlı olsunlarr inşallahh
teyzesi bide tatlı hep güler yüzü hepde gülsün inşallallahh bide gece annesini rahat bıraksa 19 aylık oldu hala dahaa kalkıyor sıpaa
malesef benimle yatıyor. gece kırk kere üstünü açıyor. üstünü açmasa bile mutlaka 2-3 kere su içer her gece, bi de üstüne sayıklıyor yawwwww, çalışıyorum ya özlüyor beni heralde. bilemiyomki derdini bilsemmmmmmm hemen çözüvericem walla. uykusuzluğa hiç dayanamam bende biraz tavugumdur aslında. ama kuzu gece yatmaz, uyutmaz . napalım Allah sağlık versin :)
aslında ben eşten dolayı rahatım evlendim evleneli erken yatar babasınaç ekmişş zamanla benide kendisine benzetti hatta annem der kuzuların sessizliği keloğlan biter biz ışıkları söndürürz :))) ama halimden memnunum yarın ömür gün iş hayatına döndüğümde zorlanmıcam insan ben uykuyu seviyorummm ve bunuuzmandan duydum 11 ile gee 2 hücrelerin yenilenme süreciymişşbenimde 8.aylık bebeğim var emiyor gece kalkıyor ve ben üzerine sabah işe gidiyorum.Yukarıdaki mazeret değil tavuk sun tavuksun uykuyu seviyorsun.....Ben yatsam eşim nereye der kendisi 1-2 ye kadar tv izler..
aminn o yedimi mutluyum o güldmümutluyumamin canım bende iyi bilirim canım isteyen herkese nasip etsin allah...Yüzü hep gülsün inşallah....
malesef benimle yatıyor. gece kırk kere üstünü açıyor. üstünü açmasa bile mutlaka 2-3 kere su içer her gece, bi de üstüne sayıklıyor yawwwww, çalışıyorum ya özlüyor beni heralde. bilemiyomki derdini bilsemmmmmmm hemen çözüvericem walla. uykusuzluğa hiç dayanamam bende biraz tavugumdur aslında. ama kuzu gece yatmaz, uyutmaz . napalım Allah sağlık versin :)
ya çatlatma beni şimdiiiiiiAnkara şu an buz gibi .Güneş yok, nereye gitti bilmem. Hava kapalı ve resmen karanlık ya walla denizi olan bir şehirde hiç yaşamadığım için Deniz özlemim de yok :)
menün güzel canım...
,
bu diyet olamamış canım normal beslenme olmuş...
güzel ama beyazlarda hep uzak duralım yoksa olmuyo....kalori için demiyorum kan şekerini yükseltiyo...
ankara çok güzeldir canım yaşamasını bilirsen bide burda doğup büyüdüysen,sevdiklerin içindeyse ben tatile gidiyorum 10 gün zor dayanıyorum ankarama dönmek istiyorum hemen.
aminn o yedimi mutluyum o güldmümutluyum
senin bebeğe kim bakıyorr
aynen canım allah canlarını sağ etsin.amin..Benim bebeğe ananesi bakıyor...Emin ellerde :)) İşi bırakmayı çok düşündüm resmen depresyona girdim hergün aglıyordum ama işimden memnunum herşey iyi kızımın geleceği için devam dedim...
07 antalya merkez aloooo uyanık olsun herkes....
amin aslında ayırsan yatağını ben yaza kendi evimew taşıncam hemen odayı ayırcamm
aslında ben eşten dolayı rahatım evlendim evleneli erken yatar babasınaç ekmişş zamanla benide kendisine benzetti hatta annem der kuzuların sessizliği keloğlan biter biz ışıkları söndürürz :))) ama halimden memnunum yarın ömür gün iş hayatına döndüğümde zorlanmıcam insan ben uykuyu seviyorummm ve bunuuzmandan duydum 11 ile gee 2 hücrelerin yenilenme süreciymişş
Ben istanbulda dogup büyüdüm evlendim aynı yerdeyim..Ailemde istanbul dogumlu..Memleket bizde :))
İstanbulu çok seviyorum.Alışmakla alaklaı sanırım..Bende başka yerde yaşayamam gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?