Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar şehirler nersi ben antalyalıyım babam oralalı daha doğrusu ben izmirde doğmuşum izmirde yaşıyorum varmı hemşom

başkentli aarkadaşımm denizsiz nasıl yapıyorsunuzz ay ben izmir dışında asla olamam herhaldee şuan günlük gülüştanlık burasıı kilmayı kapattımm martta bahar gelir burayaa

abooooooooo seninkinin nerdi ne???

malesef benimle yatıyor. gece kırk kere üstünü açıyor. üstünü açmasa bile mutlaka 2-3 kere su içer her gece, bi de üstüne sayıklıyor yawwwww, çalışıyorum ya özlüyor beni heralde. bilemiyomki derdini bilsemmmmmmm hemen çözüvericem walla. uykusuzluğa hiç dayanamam bende biraz tavugumdur aslında. ama kuzu gece yatmaz, uyutmaz . napalım Allah sağlık versin :)

benim gibi 4-5 kere kalkarsan gece tabiyatarsın birsür dizim vardı hiç birini izlemeyemiyorum yergök aşk ve feriha dışındaa erken yatmam işe yarıyor bir yerde yeme işlemi bitiyorr tavuğum ben tavukkk

benimde 8.aylık bebeğim var emiyor gece kalkıyor ve ben üzerine sabah işe gidiyorum.Yukarıdaki mazeret değil tavuk sun tavuksun uykuyu seviyorsun.....Ben yatsam eşim nereye der kendisi 1-2 ye kadar tv izler..

başkentli aarkadaşımm denizsiz nasıl yapıyorsunuzz ay ben izmir dışında asla olamam herhaldee şuan günlük gülüştanlık burasıı kilmayı kapattımm martta bahar gelir burayaa

ya çatlatma beni şimdiiiiii Ankara şu an buz gibi .Güneş yok, nereye gitti bilmem. Hava kapalı ve resmen karanlık ya walla denizi olan bir şehirde hiç yaşamadığım için Deniz özlemim de yok :)

menün güzel canım...

,

bu diyet olamamış canım normal beslenme olmuş...

güzel ama beyazlarda hep uzak duralım yoksa olmuyo....kalori için demiyorum kan şekerini yükseltiyo...

ankara çok güzeldir canım yaşamasını bilirsen bide burda doğup büyüdüysen,sevdiklerin içindeyse ben tatile gidiyorum 10 gün zor dayanıyorum ankarama dönmek istiyorum hemen.

amin canım bende iyi bilirim canım isteyen herkese nasip etsin allah...Yüzü hep gülsün inşallah....

amin aslında ayırsan yatağını ben yaza kendi evimew taşıncam hemen odayı ayırcamm
benimde 8.aylık bebeğim var emiyor gece kalkıyor ve ben üzerine sabah işe gidiyorum.Yukarıdaki mazeret değil tavuk sun tavuksun uykuyu seviyorsun.....Ben yatsam eşim nereye der kendisi 1-2 ye kadar tv izler..
aslında ben eşten dolayı rahatım evlendim evleneli erken yatar babasınaç ekmişş zamanla benide kendisine benzetti hatta annem der kuzuların sessizliği keloğlan biter biz ışıkları söndürürz :))) ama halimden memnunum yarın ömür gün iş hayatına döndüğümde zorlanmıcam insan ben uykuyu seviyorummm ve bunuuzmandan duydum 11 ile gee 2 hücrelerin yenilenme süreciymişş

Allah bağışlasın canım..Çalışan anne olmaz çok zor..Vicdan olayı bitiriyor zaten..Olsun saglıklı olsunda varsın uyumasın..Canları sagolsun.

ya çatlatma beni şimdiiiiii Ankara şu an buz gibi .Güneş yok, nereye gitti bilmem. Hava kapalı ve resmen karanlık ya walla denizi olan bir şehirde hiç yaşamadığım için Deniz özlemim de yok :)

valal tek bir kara bulutyok açtık perdiy sonuna kadar o ısıtıyor bizi

tabi cnm herkezin kendi doğduğu yer kendine güzel geliyorrr

aminn o yedimi mutluyum o güldmümutluyum
senin bebeğe kim bakıyorr

aynen canım allah canlarını sağ etsin.amin..Benim bebeğe ananesi bakıyor...Emin ellerde :)) İşi bırakmayı çok düşündüm resmen depresyona girdim hergün aglıyordum ama işimden memnunum herşey iyi kızımın geleceği için devam dedim...

Ben istanbulda dogup büyüdüm evlendim aynı yerdeyim..Ailemde istanbul dogumlu..Memleket bizde :))

İstanbulu çok seviyorum.Alışmakla alaklaı sanırım..Bende başka yerde yaşayamam gibi geliyor.

mesleğin nee ?benim işim iyi olsa belki bende çalışırdımm ama ortada bir durumduu çıkmayı tercih ettim tuvalet eğitiminide tamamlayım çalışmaya başlıcamm inş ananesinin bakması iyi bu devirde bakıcılar malumm ALLAHA emanet olsunnlarr

07 antalya merkez aloooo uyanık olsun herkes....

tavuk tavuk tavuk..ee akşam dışarı çıkmak istediğinzide zor olur eşin gitmeyelim uykum var diye mızmzılanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…