- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.001
heeyy cik ciiik:13:nasilsin?yok tatlim 2 kucuk canavarim var.inan hepsi oyle uykuda dert yeme icme de yaramazliklari da.ama buyuyorlar.bahtlari guzel olsunda bu gunler gececek nasil olsa.civcivim ben 2 bebegimede 62 ile hamile kaldim ama evlendigimde 55dim simdi o halime donmek istiyorum cunki oyle en rahat ettigim halim.ben kemikliyim oyle cok zayifta gorunmem cok kiloluda durmam.basetme yontemim yok be tatlim.peslerinde kosturup duruyorum aksamlari kocacim yardimci sagolsun.bir sekilde oluyor ste.calisinca daha programli olmalisin tabii ve bazi seylere oncelik vermelisin.yoksa bu biciriklarin bu kadar merakli ve yaramaz olmalari cok dogal ve iyi ki oyleler...
ayy canim benim cok tesekkur ederim insaallah ilerde birgun topikce bulusuruz hatta en iyisi feslegene gidip manti yiyelimizmire yolun düşerde beklerimmmmmmmmm bakkk
merak etmee düzelirsinn önemli günleri tlattınnn toparlarsın hele şu havalar iyice ısınıp ince giyseleri giyince herkezzin kafanıa dank etcek kg lar
çarpcam listeyi yarın güncelleyimm birde fırça yazısı belki kendmize gelirizz
heytt beee ee nerelerde kalcan ee bari havaalr iyice ısınıp gelseydinn ayyk aç saat sürcek uçak
1aydan fazla kalmayi dusunuyorum donus tarihim belli degil henuz
ayy canim benim cok tesekkur ederim insaallah ilerde birgun topikce bulusuruz hatta en iyisi feslegene gidip manti yiyelimucak 11 saat.aile bireylerini gezicez artik.benim kendi evim istanbulda ama orda kalamayiz fazla zaman kisitli.liste konusunda bende ne zamandir oyleydim menu bile bildirmiyordum hepimiz oyle oldugumuza gore mevsimsel bir rehavet sanirim yoksa ilk zamanlar hepimiz azcok veriyor dikkat ediyorduk beynimizde kilo vermeye endeksliydi
benim oglanda oyle giydirmek ayri olum donuste eve sokmak apayri.herdefasinda disari ciktigima pisman oluyorum-sokakta yaptiklarini saymiyorum bile.mesela bugunlerde elinden tutmamizi istemmiyor kesinlikle tabi kiyametler kopuyor cocuk bu bir kosar yola cikar falan Allah korusun ama cok cabuk degisiyorlar fazlasiyla unutkanlar
amin canım rabbim cümlesini kaza ve beladan korusun herşeye bedeller..Ama yorucular..Allah bağışlasın bıdırcıkları...
sokağa çıkmak bile olay benim kız giyinmeyi sevmez aman aman içimden ne çok sabır çekerim onu giydirene kadar....Allah bilir..
akşamları eşim erken gelecekse beklerim beraber yıkarız...Eşim gelene kadar uyudu ise kızım gece eşim ilgilenir hep öyle yuvarlanıp gidiyoruz..1 gülüşü herşeye bedel......
Şu kilo işide canımı sıkmaya başladı...Ama ataga geçmekte içimden gelmiyor....İşte evlendiğimimiz zamanlara bir gelebilsek....Şimdi düşünüyorumda dogum vs neden öncesi düşünmemişizki ilk yıla geri dönemlim diye dogum dönüş noktamız olmuş sanırım.Hepimizin
ayy canim benim cok tesekkur ederim insaallah ilerde birgun topikce bulusuruz hatta en iyisi feslegene gidip manti yiyelimucak 11 saat.aile bireylerini gezicez artik.benim kendi evim istanbulda ama orda kalamayiz fazla zaman kisitli.liste konusunda bende ne zamandir oyleydim menu bile bildirmiyordum hepimiz oyle oldugumuza gore mevsimsel bir rehavet sanirim yoksa ilk zamanlar hepimiz azcok veriyor dikkat ediyorduk beynimizde kilo vermeye endeksliydi
benim oglanda oyle giydirmek ayri olum donuste eve sokmak apayri.herdefasinda disari ciktigima pisman oluyorum-sokakta yaptiklarini saymiyorum bile.mesela bugunlerde elinden tutmamizi istemmiyor kesinlikle tabi kiyametler kopuyor cocuk bu bir kosar yola cikar falan Allah korusun ama cok cabuk degisiyorlar fazlasiyla unutkanlarne guzel bak esinde yardimci oluyormusbuyudukce duzene girer hic merak etme
zsa canım sen yurtdışına gelin mi gittin ? Ailen türkiyedemi? Kaçırmışım bu kısımları :)))))
aaa laf olsun demiyorum bakkkbeklerimmm cnmm sen yaz boyunca kal iste türkiyedee ay valla önce cümbür cemeat feslime uğrar bi mantı ziyafeti çekerizz ordann hep birlikte kontese gidip antalyada bir tatil yaparızzz ya onu geçtimm hepimiz uçtayızz yakın olsak bi öğle yemeğine razıyım benn:))
yok canim biz sonradan esimin isi icin geldik.kendi evim duzenim var turkiyede.sen nerelisin bakiim?istanbulda oturuyordun degil mi?
ben geldim şekerler :) nasılsınız
feslimm haberin yok sana geliyozzzzzben geldim şekerler :) nasılsınız
Topiğin geneli ayrı ayrı memleket...İlginç.....
Aynen sahilde bir cafede buluşup kahve içsek sohbet etsek...Bu bile yeterli...
ben geldim şekerler :) nasılsınız
Hoşgeldin feslim...
Pazartesi temizlik günü o yüzden görünmüyorsun ortalarda demii.
feslimm haberin yok sana geliyozzzzz:9 :
evet yaaa bi kahveye razıyım bendeeee
biz de sana gelecektik manti yemeye
Duygu senin kilo takip çizelgen neden hala 71 ????
Bu arada gamze ve karabiber nerelerde ugramadılar
Selam kizlar. okuldan telegonumla yaziyorum bugun tartildim ama dogru degildir tuvalete gitmeye zaman olmadi gec kalmistim okula hemen ciktim yazayim yine yüzüm düstü yine emeklerim bosuna gitti
dün 67,2
Bugün 68,1
Gecen hafta 67,5
yani ya gercekten dunden beri 1 kilo aldim yada gervekten tuvalet yüzünden ( ki öyle umuyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?