Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

amin canım rabbim cümlesini kaza ve beladan korusun herşeye bedeller..Ama yorucular..Allah bağışlasın bıdırcıkları...
sokağa çıkmak bile olay benim kız giyinmeyi sevmez aman aman içimden ne çok sabır çekerim onu giydirene kadar....Allah bilir..
akşamları eşim erken gelecekse beklerim beraber yıkarız...Eşim gelene kadar uyudu ise kızım gece eşim ilgilenir hep öyle yuvarlanıp gidiyoruz..1 gülüşü herşeye bedel......

Şu kilo işide canımı sıkmaya başladı...Ama ataga geçmekte içimden gelmiyor....İşte evlendiğimimiz zamanlara bir gelebilsek....Şimdi düşünüyorumda dogum vs neden öncesi düşünmemişizki ilk yıla geri dönemlim diye dogum dönüş noktamız olmuş sanırım.Hepimizin

ayy canim benim cok tesekkur ederim insaallah ilerde birgun topikce bulusuruz hatta en iyisi feslegene gidip manti yiyelimucak 11 saat.aile bireylerini gezicez artik.benim kendi evim istanbulda ama orda kalamayiz fazla zaman kisitli.liste konusunda bende ne zamandir oyleydim menu bile bildirmiyordum hepimiz oyle oldugumuza gore mevsimsel bir rehavet sanirim yoksa ilk zamanlar hepimiz azcok veriyor dikkat ediyorduk beynimizde kilo vermeye endeksliydi

1 taşla 2 kuş vurmak olacak sizinki gezin baharda....
11.saat maşallah otobüs yolculugu sanki :)))))
Kilo verme işi durakladı bariz şekilde hepimiz için.....

benim oglanda oyle giydirmek ayri olum donuste eve sokmak apayri.herdefasinda disari ciktigima pisman oluyorum-sokakta yaptiklarini saymiyorum bile.mesela bugunlerde elinden tutmamizi istemmiyor kesinlikle tabi kiyametler kopuyor cocuk bu bir kosar yola cikar falan Allah korusun ama cok cabuk degisiyorlar fazlasiyla unutkanlarne guzel bak esinde yardimci oluyormusbuyudukce duzene girer hic merak etme

aaa laf olsun demiyorum bakkkbeklerimmm cnmm sen yaz boyunca kal iste türkiyedee ay valla önce cümbür cemeat feslime uğrar bi mantı ziyafeti çekerizz ordann hep birlikte kontese gidip antalyada bir tatil yaparızzz ya onu geçtimm hepimiz uçtayızz yakın olsak bi öğle yemeğine razıyım benn:))

hepimizin derdi aynı :)) büyüyorlar bebekliklerindekiler gibi kalmayacaklar tabikide..
Eşimle konuşuyoruz akşamları yaptığı muzurluklarıda insanın hoşuna gidiyor o muzurluk yaparken izlemek ama bir yerine zarar verirse korsu var işte..
Hele bezi değişirken kıyamet kopar :)) Hemen kalkar kaçar çok güleriz...
Allah razı olsun eşimden..Destekte olacak ama bende çalışıyorum.....

Topiğin geneli ayrı ayrı memleket...İlginç.....
Aynen sahilde bir cafede buluşup kahve içsek sohbet etsek...Bu bile yeterli...

Selam kizlar. okuldan telegonumla yaziyorum bugun tartildim ama dogru degildir tuvalete gitmeye zaman olmadi gec kalmistim okula hemen ciktim yazayim yine yüzüm düstü yine emeklerim bosuna gitti

dün 67,2
Bugün 68,1
Gecen hafta 67,5

yani ya gercekten dunden beri 1 kilo aldim yada gervekten tuvalet yüzünden ( ki öyle umuyorum)

Son düzenleme:

sende ozaman yarın söylee kg nu emii tATLIM
BELKİ WC ÇIKarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…