Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çocukluu evde zor oluyor çünkü her ne kadar seninkinden büyük olada 4 yaşında ne kadar kafası erer istemedende olsa zarar verebilirr ALLAH korusun dikkat etmek lazımmm birşey desen karşındaki alıncak çocuğa laf anlatmak da zorr o yüzden ben pars dışındaa evlere pek gitmiyorum çok nadirdirr

mmerhaba ben cezalıyım biliyorum ama duygu beni de ekler misin 59.6
aa aşk olsun ne cazası karşıklıklı anladım birbirimizi seni eklicem inş

ağ ol cnmm yaaa valla benimkilo vermem şundan dolayı durdu eskiden daha dikkat ediyordumm daha disiplinliydimm şimdi daha hareketsiz ve düzensiz yemekyiyorummm o yüzden herhlde birde hormonlarımda sorun var galşba regl uzun sürdü ödemde tutmuş olabilir bilmiyorummm valla kestane şekerim ee senin kilo kaç olduu

kilo bildirimi
geçen hafta 79.5
bu hafta 80

cnmnm bu böyle elbet gitmicekkk düzelcezz hepbirlikteee sıkma canınıı şunu düşünewlim yaz gelcek alışveriş lazımm ee bu kg geçiçi alsak boşiuna alcazz o kadar parayı boşuna vercez o yüzden zayıflamaya devamm yaza inceik tşörtlerdee şiman değilk en kötü balık eti olalımm dimi

allah kolaylık versin duygucum evi taşırsınız hallolurda sağlığını ihmal etme kadın doğuma mutlaka git canım 11 gün çok fazla seni mahveder bide üstüne elma diyeti cıssssss diyorum sana zayıflayayım diye bünyeni çökertme allah korusun
sağlık herşeyden öneml,i canım

ahh ahhh çocukların en kolay en tatlı zamanları gülümseyerek okudum yazdıklarını
bende bir zamanlar bunları anlatıyodum arkadaşlarıma ne zaman büyüdü allahım bazen aklım almıyo
rabbim hepimizin evladını korusun gözetsin acısını göstermesin evladı olmayanlarada nasip etsin inş

kilo bildirimi
78 kilo 600 gram ciktim ac karn ina wc yw ciktiktan sonra
hepten saldim kendim
cok kiziyorum kendime
nolucak benim bu halim yaaaaaaa

sağ ol ercemmm kadın doğumamuayane şekli çin gitmek istemiyorum doğumda çatı muayanes ibile yaptıramadımm doğru düzgün düşünn çok kasıyorum kendimi sırf bu yüzden istemiyorum ama gitcem mecburrr elma DİYETİNE GELİNCEDEE sarsılırsam kesinlikle bırakcammmm
kilo bildirimi
hepten saldim kendim
cok kiziyorum kendime

kız 400 gr vermişsin niye üzülüyonnn yavaş olsun ama ver yeterki bende kayıtta sen geçen hafta 79 dun

duyguuuu bu hafta herkes salmış kendini
acaba diyorum çizelgeyi değiştirmesen mi
yani kendim fazla çıktım diye sölemiyorum tamamen iyiniyetle yazıyorum

topııııııkkkkk toparlan!!!!![sıze=3][/sıze] YINE OLMAMIS RENGI CIKMAMIS BU SEFER GICIK SEY!!

Son düzenleme:
aaaaa ercemmmmmm cıssssssssssss olurmu iyisiyle kötüsüyleee görelimki ders olsun bize al ben kaç haftadır yerimden kıpırdamıyorummm listeyi her gördüğümdee hırs yapıyorum en azından almıyorummm listeyi görerekkk enbde sürekli bak bu hafta aldığın kg bak verccen diğer haftaa hem senin alman o kadar normal ki hiç üzülmeee o yüzdennn yola devammmmmmmmm taktir ediyorum seni iki mücADELE birden yapıyorsun ALLAH güç kuvvet versinnn
topııııııkkkkk toparlan!!!!![sıze=3][/sıze] YINE OLMAMIS RENGI CIKMAMIS BU SEFER GICIK SEY!!
geldim komutanımm
selam kizlaarrnasilsiniz?
a.s tatlımm niberr

kizi uyuttum bi ugrayayim dedim.bu hafta yolculuk var:)

valla 70 olcam diye ödüm kopuyo duygu :18::18::18::18:
bugünden itibaren çekirdekleri azaltmam lazım galiba abur cubur dengelemem gerek
zaten hiç canım istemiyo çok şükür
bi kaç haftaya veririm en azından 68 ile biraz devam edip 65 düşmesemde olur

Evet canım bu böyle gitmeyecek.......Ama sıkılmayamı başladık neden disiplin gitti ben havalar abaglıyorum kendimi..Hava güzel dışarı çık gez ye iç..

Canım vallahi öyle bahsederken anlatırken bile içim bir hoş oluyor bende büyüse anne kız kol kola gezsek diye hayal ediyorum....
Amin..

kilo bildirimi
hepten saldim kendim
cok kiziyorum kendime

Sırf sen değilsin canım hepimiz aynı durumdayız verdik verdik onamı güveniyoruz ne geri almasakta sabitlendik
Ben daha çok kilo verip değişim istiyorum....İlk evlendiğim yılki gibi 53 olmayayım ama 56 olsam yeter..O halimi herkes unutmuş gibi böyle iyisin boşver diyorlar..
Bu dogumdan önceki halim şuana kadar dogum kilolarımı verdim şükür herkes o kilolarla kalacagımı sandı..

Cezalıyız canım inadına yüzümüze çarpsın bence listeyi....
Kendimize gelmemiz gerek ama nasıl.

Hey hey hey çıtırım sende 3 çocuk vardı demiiiiiiii
Buna ragmen bu kıloya ragmen ve boyunda iyi rejim rejim diyorsunnnnn süpersinnnnnn
Sen istediğin kiloya erince resim ekle merak ediyorum

selam kizlaarrnasilsiniz?

Selammmmmmmmmmm
Nerelerdesin bakayım hadi yine iyisin sen vermişsin vermişsin....
Sen neler yapıyorsun çocuklarla başetme yolların neler senin.....

heeyy cik ciiik:13:nasilsin?yok tatlim 2 kucuk canavarim var.inan hepsi oyle uykuda dert yeme icme de yaramazliklari da.ama buyuyorlar.bahtlari guzel olsunda bu gunler gececek nasil olsa.civcivim ben 2 bebegimede 62 ile hamile kaldim ama evlendigimde 55dim simdi o halime donmek istiyorum cunki oyle en rahat ettigim halim.ben kemikliyim oyle cok zayifta gorunmem cok kiloluda durmam.basetme yontemim yok be tatlim.peslerinde kosturup duruyorum aksamlari kocacim yardimci sagolsun.bir sekilde oluyor ste.calisinca daha programli olmalisin tabii ve bazi seylere oncelik vermelisin.yoksa bu biciriklarin bu kadar merakli ve yaramaz olmalari cok dogal ve iyi ki oyleler...

kizi uyuttum bi ugrayayim dedim.bu hafta yolculuk var:)
izmire yolun düşerse beklerimmmmmmmmm bakkk

merak etmee düzelirsinn önemli günleri tlattınnn toparlarsın hele şu havalar iyice ısınıp ince giyseleri giyince herkezzin kafanıa dank etcek kg lar
çarpcam listeyi yarın güncelleyimm birde fırça yazısı belki kendmize gelirizz

heytt beee ee nerelerde kalcan ee bari havaalr iyice ısınıp gelseydinn ayyk aç saat sürcek uçak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…