- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #7.981
çocukluu evde zor oluyor çünkü her ne kadar seninkinden büyük olada 4 yaşında ne kadar kafası erer istemedende olsa zarar verebilirr ALLAH korusun dikkat etmek lazımmm birşey desen karşındaki alıncak çocuğa laf anlatmak da zorr o yüzden ben pars dışındaa evlere pek gitmiyorum çok nadirdirrBak işte
Benimde evimin yanında park var parkın ışiıgı gece oıdaya sızıyor benımkı uyanıyro oturuyor o ışıga bakıyor...Kapkaranlık bir odada daha güzel uyuyor benım kızım çok denedim bunu..Odaların kapısı camlı bızım arkadaşınkı amerikan kapı mesela onun evinde sessızce uyuyor..
dün arkadaşa gitti akşam ay ay benim kızın elini cimdiklşemiş kıpkırmızı idi yavrum nasıl agladı...Sonra benımı uyudu odanın kapısı kapalı sen arkadasın 4.yaşındakı kızı odaya gir ısıgı ac üstünede yorganı ört aklım çıkıyorduuuu çocugu yatakta bulamadım dustu sandım yorganı kaldırdım kı nasıl agladı yavrum daha yok dedım cocuklu eve gıtmem ben korkarım böyle şeyelrden...Dur denmiyor oda cocuk ters tepiyor ınat yapıyor..Kimsenin kalbınıde kıramam .çocuk için..
aa aşk olsun ne cazası karşıklıklı anladım birbirimizi seni eklicem inşmmerhaba ben cezalıyım biliyorum ama duygu beni de ekler misin 59.6
canım geçmiş olsun kuzeye
işlerindede Allah kolaylık versin
bu kilo vermeler neden durdu ya sen çok güzel gidiyordun havalardan mı yemek düzenlerimiz karıştı ona mı bende veremedim hatta almışım çok üzüldüm sabah tartıyıgörünce ama 2 haftadır spor yapmıyordum herhalde ondan hava düzeldi diye dışarda yürüyüşlerim arttı diye sporu bıraktım ama yetmedi kilo vermem için iştahımda arttı ama bugün başlayacağım inş. spora
kilo bildirimi
geçen hafta 79.5
bu hafta 80
GÜNAYDINNN GÜZEL HANIMLARR GÜNÜMÜZ HAFTAMIZ BEREKETLİ SAĞKLIKLI HAYIRLI GEÇSİN İNŞALLAHHH...
İZMİR KÜS BUGÜN BİZE GÜZLE YÜZÜNÜ GÖSTERMİYOR KAPALI BİR HAVA VARR MALESEFFF HAFTAYA GÜZEL BAŞLAYAMADIM BU YÜZDENN KUZEY NEZLE OLDU SAĞ OLSUN BABASI GEÇİRDİİİ YİNEEE İNŞALLAH BİR AN ÖNCE DÜZELİR VE İNŞALLAH BEN HASTA OLMAM . BU ARA BİZİM TAŞINMA İŞİ ERKENE ÇEKTİKKK YANİ EN GEÇ NİSANIN 10 KADARR TAŞINCAZZZ SANIRIM ÇOKK İŞ VAR ANLAYACAĞINIZZZ DUA EDİN BANA BU SÜRE ZARFINDA BAYA Bİ İHMAL ETCEM BURALARI SİZ EN İYİ SEŞİLDE DEVAM EDERSİNİZ İNŞALLAH ZATEN İNTERNETİ İPTAL ETTİR ORAYA TEKRAR TAKTIRR ODA OLCAK AMA AYAKLARIMI UZATIP DİNLENDİĞİMDE SİZİ TELEFONDA TAKİP EDER YAZARIMM MUTLAKA DAHa BURALARDAYIM HAFTAYA BAŞLAR ENGAMEM. BUGÜN 11GÜN REGL DEVAM DÜŞÜNÜN HALSİZLİĞİMİ BİTKİNLİĞİMİ RUH GİBİYİMM SANKİ ,DOKTORA GİTMEM LAZIM AMA MALESEF BİLİYORSUNUZ MUAYANE ŞEKLİNİ SEVMİYORUMM YAA SIRF O YÜZDEN BİLE GİTMEK İSTEMİYORUMM Bİ TUHAFIN BU ARALAR GECENİN BİR YARISI MİDE BULANTISIYLA KALKTIMM İSTİFRA ETTİM AMA ŞİMDİ İYİYİMM NE OLUYOR BANA ANLAMADIMM NEYSE BENİM KG 100GR VERMİŞİM DURUM VAHİM YANİİ ARTIK BUNA SON VERMEK ADINA ELMA DİYETİNE BAŞLIYORUM TEKRARR İNŞALLAH DAYANIRIM DAYANAMAZSAM BIRAKIRIM CANIMDAN DEĞERLİ DEĞİL MALUM DÜĞÜNE AZKALDI ŞUAN NORMALDE 65 OLMAM LAZIMDI BAYA GERİDEN GELİYORUMM DURUM BENDEN BÖYLE HANIMLARRRR ...
Canım bende büyüsün diye bekliyoRum tam zorlu dönemleri mayısta yaşına giricek Allahın izniyle.Benim kız gündüzleri pek uyumaz uyusada bana denk gelmez nedense...C.tesileri dışarda oluruz sadece yatmaya eve geliriz..Pazarları sabah erkenden kalkarız kızımla biz ama ne mümkün ortalığı bir dagıtır oyuncak sepetini indirir sandalyede mesela örtü olsun indirir..Mutfakta ben bişeyler hazırlarken ya çöp kovasına yapışır yada çekmece dolaplara ben cız kızım cız derim...Kolidorda ise terlik sepetine yanaşır...Banyonun kapısını kitlerim aklım hep orda çünkü....Pazar günleri gündüz 1 saat ancak uyur oda zor yani...Uyusun iş yapayım olamıyor bende...Bu aralarda tehlikeli zamanları nerde kablo görse çekiyor cam görse elleri ile şap şap yapıyor yürümek istiyor dengesini kaybediyor düşüyor..Gümüşlüğümün önüne masa koydum kızdan sebep düşünün sandalyeden geçiyor dikiliyor şap şap gümüşüğün camına vuruyor şok oldum ne zaman sen bunu keşvettin diyorum...Çalıştığpım için vaktim kısıtlı benim...Akşamalrıda işten eve gidiyorum bişeyler yerim ayak üstü kızımla oynarım kızımı yıkarım kızımı doyururum biraz oyalanırız kızımla sonra o uyur ben ortalıgfı toplarım saat 11 eşimel kahve iç derken 12 yatarım sabahta iş var..Hep koşturmaca....Herşeye yetişmeye çalışıyorum...Eşim tutar ben ütü yaparım...Yoksa mümkünatı yok ütü masasının ayakalrından tutunur..sırıtır..
sağ ol ercemmm kadın doğumamuayane şekli çin gitmek istemiyorum doğumda çatı muayanes ibile yaptıramadımm doğru düzgün düşünn çok kasıyorum kendimi sırf bu yüzden istemiyorum ama gitcem mecburrr elma DİYETİNE GELİNCEDEE sarsılırsam kesinlikle bırakcammmmallah kolaylık versin duygucum evi taşırsınız hallolurda sağlığını ihmal etme kadın doğuma mutlaka git canım 11 gün çok fazla seni mahveder bide üstüne elma diyeti cıssssss diyorum sana zayıflayayım diye bünyeni çökertme allah korusun
sağlık herşeyden öneml,i canım
kilo bildirimi
78 kilo 600 gram ciktim ac karn ina wc yw ciktiktan sonra
hepten saldim kendim
cok kiziyorum kendime
nolucak benim bu halim yaaaaaaa
aaaaa ercemmmmmm cıssssssssssss olurmu iyisiyle kötüsüyleee görelimki ders olsun bize al ben kaç haftadır yerimden kıpırdamıyorummm listeyi her gördüğümdee hırs yapıyorum en azından almıyorummm listeyi görerekkk enbde sürekli bak bu hafta aldığın kg bak verccen diğer haftaa hem senin alman o kadar normal ki hiç üzülmeee o yüzdennn yola devammmmmmmmm taktir ediyorum seni iki mücADELE birden yapıyorsun ALLAH güç kuvvet versinnnduyguuuu bu hafta herkes salmış kendini
acaba diyorum çizelgeyi değiştirmesen mi
yani kendim fazla çıktım diye sölemiyorum tamamen iyiniyetle yazıyorum
geldim komutanımmtopııııııkkkkk toparlan!!!!![sıze=3][/sıze] YINE OLMAMIS RENGI CIKMAMIS BU SEFER GICIK SEY!!
a.s tatlımm niberrselam kizlaarrnasilsiniz?
kizi uyuttum bi ugrayayim dedim.bu hafta yolculuk var:)aaaaa ercemmmmmm cıssssssssssss olurmu iyisiyle kötüsüyleee görelimki ders olsun bize al ben kaç haftadır yerimden kıpırdamıyorummm listeyi her gördüğümdee hırs yapıyorum en azından almıyorummm listeyi görerekkk enbde sürekli bak bu hafta aldığın kg bak verccen diğer haftaa hem senin alman o kadar normal ki hiç üzülmeee o yüzdennn yola devammmmmmmmm taktir ediyorum seni iki mücADELE birden yapıyorsun ALLAH güç kuvvet versinnn
geldim komutanımm
a.s tatlımm niberr
aaaaa ercemmmmmm cıssssssssssss olurmu iyisiyle kötüsüyleee görelimki ders olsun bize al ben kaç haftadır yerimden kıpırdamıyorummm listeyi her gördüğümdee hırs yapıyorum en azından almıyorummm listeyi görerekkk enbde sürekli bak bu hafta aldığın kg bak verccen diğer haftaa hem senin alman o kadar normal ki hiç üzülmeee o yüzdennn yola devammmmmmmmm taktir ediyorum seni iki mücADELE birden yapıyorsun ALLAH güç kuvvet versinnn
geldim komutanımm
a.s tatlımm niberr
kizi uyuttum bi ugrayayim dedim.bu hafta yolculuk var:)
cnmnm bu böyle elbet gitmicekkk düzelcezz hepbirlikteee sıkma canınıı şunu düşünewlim yaz gelcek alışveriş lazımm ee bu kg geçiçi alsak boşiuna alcazz o kadar parayı boşuna vercez o yüzden zayıflamaya devamm yaza inceik tşörtlerdee şiman değilk en kötü balık eti olalımm dimi
ahh ahhh çocukların en kolay en tatlı zamanları gülümseyerek okudum yazdıklarını
bende bir zamanlar bunları anlatıyodum arkadaşlarıma ne zaman büyüdü allahım bazen aklım almıyo
rabbim hepimizin evladını korusun gözetsin acısını göstermesin evladı olmayanlarada nasip etsin inş
kilo bildirimi
78 kilo 600 gram ciktim ac karn ina wc yw ciktiktan sonra
hepten saldim kendim
cok kiziyorum kendime
nolucak benim bu halim yaaaaaaa
duyguuuu bu hafta herkes salmış kendini
acaba diyorum çizelgeyi değiştirmesen mi
yani kendim fazla çıktım diye sölemiyorum tamamen iyiniyetle yazıyorum
topııııııkkkkk toparlan!!!!![sıze=3][/sıze] YINE OLMAMIS RENGI CIKMAMIS BU SEFER GICIK SEY!!
selam kizlaarrnasilsiniz?
vatanimaa
heeyy cik ciiik:13:nasilsin?yok tatlim 2 kucuk canavarim var.inan hepsi oyle uykuda dert yeme icme de yaramazliklari da.ama buyuyorlar.bahtlari guzel olsunda bu gunler gececek nasil olsa.civcivim ben 2 bebegimede 62 ile hamile kaldim ama evlendigimde 55dim simdi o halime donmek istiyorum cunki oyle en rahat ettigim halim.ben kemikliyim oyle cok zayifta gorunmem cok kiloluda durmam.basetme yontemim yok be tatlim.peslerinde kosturup duruyorum aksamlari kocacim yardimci sagolsun.bir sekilde oluyor ste.calisinca daha programli olmalisin tabii ve bazi seylere oncelik vermelisin.yoksa bu biciriklarin bu kadar merakli ve yaramaz olmalari cok dogal ve iyi ki oyleler...
Evet canım bu böyle gitmeyecek.......Ama sıkılmayamı başladık neden disiplin gitti ben havalar abaglıyorum kendimi..Hava güzel dışarı çık gez ye iç..
Canım vallahi öyle bahsederken anlatırken bile içim bir hoş oluyor bende büyüse anne kız kol kola gezsek diye hayal ediyorum....
Amin..
Sırf sen değilsin canım hepimiz aynı durumdayız verdik verdik onamı güveniyoruz ne geri almasakta sabitlendik
Ben daha çok kilo verip değişim istiyorum....İlk evlendiğim yılki gibi 53 olmayayım ama 56 olsam yeter..O halimi herkes unutmuş gibi böyle iyisin boşver diyorlar..Bu dogumdan önceki halim şuana kadar dogum kilolarımı verdim şükür herkes o kilolarla kalacagımı sandı..
Cezalıyız canım inadına yüzümüze çarpsın bence listeyi....
Kendimize gelmemiz gerek ama nasıl.
Hey hey hey çıtırım sende 3 çocuk vardı demiiiiiiii
Buna ragmen bu kıloya ragmen ve boyunda iyi rejim rejim diyorsunnnnn süpersinnnnnn
Sen istediğin kiloya erince resim ekle merak ediyorum
Selammmmmmmmmmm
Nerelerdesin bakayım hadi yine iyisin sen vermişsin vermişsin....
Sen neler yapıyorsun çocuklarla başetme yolların neler senin.....
izmire yolun düşerse beklerimmmmmmmmm bakkkkizi uyuttum bi ugrayayim dedim.bu hafta yolculuk var:)
merak etmee düzelirsinn önemli günleri tlattınnn toparlarsın hele şu havalar iyice ısınıp ince giyseleri giyince herkezzin kafanıa dank etcek kg larvalla 70 olcam diye ödüm kopuyo duygu :18::18::18::18:
bugünden itibaren çekirdekleri azaltmam lazım galiba abur cubur dengelemem gerek
zaten hiç canım istemiyo çok şükür
bi kaç haftaya veririm en azından 68 ile biraz devam edip 65 düşmesemde olur
çarpcam listeyi yarın güncelleyimm birde fırça yazısı belki kendmize gelirizz
Evet canım bu böyle gitmeyecek.......Ama sıkılmayamı başladık neden disiplin gitti ben havalar abaglıyorum kendimi..Hava güzel dışarı çık gez ye iç..
Canım vallahi öyle bahsederken anlatırken bile içim bir hoş oluyor bende büyüse anne kız kol kola gezsek diye hayal ediyorum....
Amin..
Sırf sen değilsin canım hepimiz aynı durumdayız verdik verdik onamı güveniyoruz ne geri almasakta sabitlendik
Ben daha çok kilo verip değişim istiyorum....İlk evlendiğim yılki gibi 53 olmayayım ama 56 olsam yeter..O halimi herkes unutmuş gibi böyle iyisin boşver diyorlar..Bu dogumdan önceki halim şuana kadar dogum kilolarımı verdim şükür herkes o kilolarla kalacagımı sandı..
Cezalıyız canım inadına yüzümüze çarpsın bence listeyi....
Kendimize gelmemiz gerek ama nasıl.
Hey hey hey çıtırım sende 3 çocuk vardı demiiiiiiii
Buna ragmen bu kıloya ragmen ve boyunda iyi rejim rejim diyorsunnnnn süpersinnnnnn
Sen istediğin kiloya erince resim ekle merak ediyorum
Selammmmmmmmmmm
Nerelerdesin bakayım hadi yine iyisin sen vermişsin vermişsin....
Sen neler yapıyorsun çocuklarla başetme yolların neler senin.....
vatanimaa
Süper topraklarımıza geliyorsunuz ne kadar kalacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?