- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.021
mezarlığa gittim selvi fidanımı diktim bütün ölmüşlerime dua ettim içimi bi huzur kapladı
inşallah fidanım tutar bi kaç gün sonra yağmur yağmazsa sulamaya giderim gerçi bol bol su döktüm dibine
geldim bir saat uyumuşum
kızlar ben hala iyleşemedim neden acaba bir gün iyi oluyorum diğer gün yatak yorgan yatıyorum ilk defa böle hasta oldum ben
ilaçlarımı içiyorum her akşam ballı zencefilli süt içiyorum ama hala sesim boğazlarım çok fena kafam kalkmıyo sanki
acaba vucüdum sigarayı bıraktığı için tepki mi gösteriyo anlamadımki
kisme kalmamış ben gelene kadar,,,ercem ordamısın....
canımm etraf hep böyle hastalarla dolu mevsimsel bir hastalık dün babam yorgan döşşek yatmış adam tüm kemiklerim ağırıyo diyor...
sende dinlen bol bol bak 2 tane limonu iyice yıka kabuklarıyla kes tuzla kabuklu yee...allahın izniye mikrobu söküp atıyor...
burdayım canım görmemişim geldiğini
nasılsın bugün pek gelemedin topiğe işlerin yoğun galiba
valla süper...devam et sen istikrardasın tam gaz...bir kase yoğurdun içine iki üç tane kayısı bir çay kaşığı bal tarçın zencefil zerdeçal koyup yedim ara öğün için nasıl kızlar çok mu fazla bilemedim :44:
AYY ALLAH kabul etsinnn cnmm mezarlık yakınmıı bende şöyle bi öğle uykusunamı yatmak istiyorum ama eşşek sıpası uyumadı bu saat olduuumezarlığa gittim selvi fidanımı diktim bütün ölmüşlerime dua ettim içimi bi huzur kapladı
inşallah fidanım tutar bi kaç gün sonra yağmur yağmazsa sulamaya giderim gerçi bol bol su döktüm dibine
geldim bir saat uyumuşum
kızlar ben hala iyleşemedim neden acaba bir gün iyi oluyorum diğer gün yatak yorgan yatıyorum ilk defa böle hasta oldum ben
ilaçlarımı içiyorum her akşam ballı zencefilli süt içiyorum ama hala sesim boğazlarım çok fena kafam kalkmıyo sanki
kisme kalmamış ben gelene kadar,,,ercem ordamısın....
pazartesi malum yoğunluk yarın normale dönerimm zatenn sabah zor geldim saatlerin ileri alınması işime gelmedi ama bu hafta alışırım...
canımm sigara konusundaki başarın çok güzell......,bişey farkettim aslında güzel bir hatunsun düzgün yüz hatların var ama yüzün soluk neden sigaradan olmasınn..sen şimdi kırmızı yanaklı..ışıl ışıl olabilirsin...az kaldı 2 aya kadar vücut o zehiri atacak dur bekle...Allahın izni ile...
mezarlığa gittim selvi fidanımı diktim bütün ölmüşlerime dua ettim içimi bi huzur kapladı
geldim bir saat uyumuşum
AYY ALLAH kabul etsinnn cnmm mezarlık yakınmıı bende şöyle bi öğle uykusunamı yatmak istiyorum ama eşşek sıpası uyumadı bu saat olduuu
bende geldimmmm
çok sağol canım benimmgeçmiş olsun canım... allah şifa versin inşallah.. neyin var??
neyin var derken başın neden ağrıyordur demek istedim ?? grip ? sinüzit? migren ? vs
cnm bizim fac.de varya grup ordan yapıyozz sen niye gelmiyon hemm bakim
çok geçmiş olsunn canımmmmmmm kıyamam sanaaaa keşke yakın olsak gwlir bi çorba yapardımmm
aminn tşk ederimmm
bende çok hastayım ebndede çok feci baş ağrsı var negüzel geçti gibiydii amaa şimdi yine aynıı
zar zor ortalık topluyorummm, şu saat olduu bilgisayara zor girdimmm
çok sağol canım benimm
grip canımm ama geçmek bilmeyenn bir grip sankii çokk kötü sarstı benii
artıkk evde çocuklara bakamaz hale geldimm akşama kadar başağrısıı çektimm
üşüme titreme ateşş hepsii vardıı yaniii
çok sağol canım benimm
grip canımm ama geçmek bilmeyenn bir grip sankii çokk kötü sarstı benii
artıkk evde çocuklara bakamaz hale geldimm akşama kadar başağrısıı çektimm
üşüme titreme ateşş hepsii vardıı yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?