Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

mezarlığa gittim selvi fidanımı diktim bütün ölmüşlerime dua ettim içimi bi huzur kapladı
inşallah fidanım tutar bi kaç gün sonra yağmur yağmazsa sulamaya giderim gerçi bol bol su döktüm dibine
geldim bir saat uyumuşum
kızlar ben hala iyleşemedim neden acaba bir gün iyi oluyorum diğer gün yatak yorgan yatıyorum ilk defa böle hasta oldum ben
ilaçlarımı içiyorum her akşam ballı zencefilli süt içiyorum ama hala sesim boğazlarım çok fena kafam kalkmıyo sanki
acaba vucüdum sigarayı bıraktığı için tepki mi gösteriyo anlamadımki

canımm etraf hep böyle hastalarla dolu mevsimsel bir hastalık dün babam yorgan döşşek yatmış adam tüm kemiklerim ağırıyo diyor...
sende dinlen bol bol bak 2 tane limonu iyice yıka kabuklarıyla kes tuzla kabuklu yee...allahın izniye mikrobu söküp atıyor...

denicem kontesim saol

bir kase yoğurdun içine iki üç tane kayısı bir çay kaşığı bal tarçın zencefil zerdeçal koyup yedim ara öğün için nasıl kızlar çok mu fazla bilemedim :44:

burdayım canım görmemişim geldiğini
nasılsın bugün pek gelemedin topiğe işlerin yoğun galiba

pazartesi malum yoğunluk yarın normale dönerimm zatenn sabah zor geldim saatlerin ileri alınması işime gelmedi ama bu hafta alışırım...

canımm sigara konusundaki başarın çok güzell......,bişey farkettim aslında güzel bir hatunsun düzgün yüz hatların var ama yüzün soluk neden sigaradan olmasınn..sen şimdi kırmızı yanaklı..ışıl ışıl olabilirsin...az kaldı 2 aya kadar vücut o zehiri atacak dur bekle...Allahın izni ile...

AYY ALLAH kabul etsinnn cnmm mezarlık yakınmıı bende şöyle bi öğle uykusunamı yatmak istiyorum ama eşşek sıpası uyumadı bu saat olduuu

kisme kalmamış ben gelene kadar,,,ercem ordamısın....

bende geldimmmm

cildimin kötü olmasının sebebi sigara eminim
bütün resimlerim hep solgun gözaltlarım mor olurdu bi kaç gündür farkediyorum ki eskisi gibi değilim rengi açılmaya başladı sanki
biraz daha zaman geçsin resim çekilip face koycam aradaki farkı görebilmek için

bende çok hastayım ebndede çok feci baş ağrsı var negüzel geçti gibiydii amaa şimdi yine aynıı
zar zor ortalık topluyorummm, şu saat olduu bilgisayara zor girdimmm

geçmiş olsun canım... allah şifa versin inşallah.. neyin var??
çok sağol canım benimm
neyin var derken başın neden ağrıyordur demek istedim ?? grip ? sinüzit? migren ? vs

grip canımm ama geçmek bilmeyenn bir grip sankii çokk kötü sarstı benii
artıkk evde çocuklara bakamaz hale geldimm akşama kadar başağrısıı çektimm
üşüme titreme ateşş hepsii vardıı yaniii

bende çok hastayım ebndede çok feci baş ağrsı var negüzel geçti gibiydii amaa şimdi yine aynıı
zar zor ortalık topluyorummm, şu saat olduu bilgisayara zor girdimmm

canımm çok geçmiş olsun aman dikkat et çocuklara geçmesin...

sana reçeteniiyazıyorum...
2 limonu kabuklu kes tuzla yee...
1 de ağrıkesici iç...

akşama kadar en az 10 kere Bedia Akartürk Karamm(bacacılar) türküsü dinlee oynaa açıll bebemm

bu seneki grip geçmek bilmiyo sanki :2::2::2::2:
sanada geçmiş olsun canım

Duygummm sana reçetemmm:

Bedia Akartürk çil çil horozum Türküsü......

şuan biz kaşık oynuyozz.. bedi ablamı açtıkkk ....anadolu havaları az sonrada konyalımmm gelcek konyalımda sana ercemmm....

oooooooo fesleğenimde gelmişş bebemmm konyalı oynuyozz gel hemen al kaşıkları...

haniyada benim 50 de gram kestanemm,,konyalıdan başkasını istememmm....

fesleğenimm senin türkün geliyorrr...

silifkenin yoğurdu kız seni kimler doğurdu...ah seni kimler doğurdu...
seni doğuran ana bal ilemi yoğurdu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…