- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.061
hep birlikte spor yapsak sahilde cçay içsek ahh ahh ne kadar güzel olurdu
duygu o parfümün çakmasını aldım aman allahım ilk defa çiçek kokusu dışında bi koku sıktım bayıldım resmen aşık oldum bide orjinaline bakıcam nasıl kokuyomuş gerçeği
ben çok beğendim bide eşim gelsin test ediyim bakalım beğencekmi
AYY DEME KIZ ÖYLE BENDE AĞLICAm şimdi BOŞUNA DUYGU DEĞİLİM YAA ADIM GİBİ AĞLIYAN BİRİNİ GÖRÜNCE DAYANAMAM ZOR YAAA EŞİM HASTA OLDU İLKKEZ AYRI ODALAR YAttık zor OLDU SİZİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ÇOK ZPRDUR YA ÖZELLİKLE EŞİN İÇİN DAHA ZOR EVİNDEN YAVRUSUNDAN EŞİMDEN UZAKK YEMEKLERNİ ÖZLERR
AHAAA ENTERESAN BİR ŞARKI AÇARIM BİRAZ SONRAA
o kadar açım ki 3 tabak da ben yemek istiyorumevet kendimi acaip güzel havalı temiz hoş yani şahane hissediyorum niyeyse kendime güvenim geldi sanki sigarayı bırakırnca
destekleriniz için çok çok teşekkür eder bende seni öperim
gün geçtikçe daha özel olacaksın..
ayrıca ben mantıdan azcık yiyemem dişimin kovuğuna yetmez iki tabak isterim
şşşşşştt duygu duymasın
inşallahhhhAllah bağışlasın canım çok ufakmış bebeğin ve çalışıyorsun maşallah
yaz tatlım burası sayesinde daha dikkat edersin
gerçi çok bi kilon yok kolayca inersin inş. istediğin kilolara:13:
çok sağol canım benimm
umarım daha iyisindirr
grip canımm ama geçmek bilmeyenn bir grip sankii çokk kötü sarstı benii
artıkk evde çocuklara bakamaz hale geldimm akşama kadar başağrısıı çektimm
üşüme titreme ateşş hepsii vardıı yaniii
canımm bahsattiğimizz parfümmü bende merak ettimm şimdii hangisii ooo
elimde çok fazla bayat ekmekk varr nasıll tüketmeliyimm onuu araştırıyorumm
siz genellikle nasıll değerlendiriyorsunuz canlarımm
bazen bayat ekmekk pizzası yapıyordumm
şimdi aklımda üzerine yoğurt konupp köfte diziyorsun o var ama nasıl yapılıyor yamm bilmiyorumm internetten araştırayım birazz
benim parfümm givenchy absolutely irresistiblecanımm bahsattiğimizz parfümmü bende merak ettimm şimdii hangisii ooo
çok şükür işleri var ee seninki büyümüş artık artık üniversiteye giriş sınavı kalkcakmı şdiye duydum dersaneler lise olcakmış ne diyim ERCEM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNN ALLAH KAVUŞTURUN TEKRARR BİRTANEMMM GEÇER BUGÜNLERDE YETERKİ SAĞLIĞINIZ MUTLULUĞUNUZ YERİNDE OLSUNNhemde nasıl zor duygucum
ama hayat şartları işte gidince kazancı çok güzel oluyo ee artık kızda büyüdü üniversiteye az kaldı kurslarıydı derken daha fazla paraya ihtiyaç duyuluyo
yani mecburen gurbete katlanıyoruz çocuğumuzun ve bizim geleceğimiz için
bunada şükür millet işsizlikten kırılırken sitem etmeye hakkım yok
rabbime sonsuz şükürler olsun
kimseyi darda bırakmasın
bihterin parfümüymüş adını yazamamki şimdi uzun biraz aklımda kalmadı
duyguuu ismi neydi o parfümün
eee sende almıştın o parfümden hatta
bihterin parfümüymüş adını yazamamki şimdi uzun biraz aklımda kalmadı
duyguuu ismi neydi o parfümün
eee sende almıştın o parfümden hatta
kilo bildirimi 59.800
Geçen hafta 58.500
o kadar dikkat ettim(((
ne oldu anlamadım...
Diyete karar vermeden bir hafta önce çoook fena tatlı börek yemiştim...kilolar bu hafta mı geldi acaba :))
kayda değer görüldüm demek .. saol :)))eKLİCEM senii aramıza hoşgeldin bu seferrr:))) bu aralar herkez kg alıyorrr aman ha dikkat
bayat ekmekleri şimdi tüketemiyorsan rondodan geçir buzluğa at. köfte yapacağın zaman çıkar kullan... naçizane bir taviye.)
benim parfümm givenchy absolutely irresistible
çok şükür işleri var ee seninki büyümüş artık artık üniversiteye giriş sınavı kalkcakmı şdiye duydum dersaneler lise olcakmış ne diyim ERCEM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNN ALLAH KAVUŞTURUN TEKRARR BİRTANEMMM GEÇER BUGÜNLERDE YETERKİ SAĞLIĞINIZ MUTLULUĞUNUZ YERİNDE OLSUNN
allah razı olsun canım
aminnnnn diyorum dualarına
hepimizin sağlığı huzuru yerinde olsun inş
givenchy absolutely irresistible AHAAA EZBERLERSİNNN YAKINDAA YOK O ALMADI KOKLAMIŞ BEĞENMİŞ BAŞKA BİRŞEY ALMIŞ PAHALI BULMUŞ KOKUYU BEN HİÇ 200 ALMADIM AMA EN FAZLA 150 VERDİM İNDİRMİ KOVALIYORUMM
kilo bildirimi 59.800
geçen hafta 58.500
o kadar dikkat ettim(((
ne oldu anlamadım...
diyete karar vermeden bir hafta önce çoook fena tatlı börek yemiştim...kilolar bu hafta mı geldi acaba :))
Sizler nasıl hakediyorsunuZ nasıl beceriklisiniz merak ediyorum vallahi..
Kızımlayken temizlik yapmak çok ama çok zor öle böle değil...
Dolap düzenleri felan yapayım desem o boyunun yetiştiği yeri indiriyor bana 2.ci bir iş çıkartıyor..
Ben mutfakta yemek yaparken arkamda ve çekmece dolap içleri yerlerde...Haa yada olmadık yaramazlık peşinde kuytuda...
Gündüz uykusu pek yoktur uyursada makina sesine yada tıkırtıya uyanır uyurkende iş yapmak zor..
Benim formülüm annem...Annem geliyorp bana kızıma bakıyor ben işlkeirmi yapıyorum..Büyük temizlik yapcaksam valdeme yada anneme bırakıyorum...Bu hafta valdeme bırakcam annemle yapıcaz benım büyük temziliği mesela..
Merak ediyorum benmi çocukla yapamıyroum...Ama korkuyorum kızım ortalarda dolanırken ben temzilik yapamıyorum aklım fikrim onda oluyor suyamı sokar elini ay kafasını nereye vurur..Ay cama vurur elini ay hangi odaya girdi ne yapıyor..Çok cambaz
Canım bende büyüsün diye bekliyoRum tam zorlu dönemleri mayısta yaşına giricek Allahın izniyle.Benim kız gündüzleri pek uyumaz uyusada bana denk gelmez nedense...C.tesileri dışarda oluruz sadece yatmaya eve geliriz..Pazarları sabah erkenden kalkarız kızımla biz ama ne mümkün ortalığı bir dagıtır oyuncak sepetini indirir sandalyede mesela örtü olsun indirir..Mutfakta ben bişeyler hazırlarken ya çöp kovasına yapışır yada çekmece dolaplara ben cız kızım cız derim...Kolidorda ise terlik sepetine yanaşır...Banyonun kapısını kitlerim aklım hep orda çünkü....Pazar günleri gündüz 1 saat ancak uyur oda zor yani...Uyusun iş yapayım olamıyor bende...Bu aralarda tehlikeli zamanları nerde kablo görse çekiyor cam görse elleri ile şap şap yapıyor yürümek istiyor dengesini kaybediyor düşüyor..Gümüşlüğümün önüne masa koydum kızdan sebep düşünün sandalyeden geçiyor dikiliyor şap şap gümüşüğün camına vuruyor şok oldum ne zaman sen bunu keşvettin diyorum...Çalıştığpım için vaktim kısıtlı benim...Akşamalrıda işten eve gidiyorum bişeyler yerim ayak üstü kızımla oynarım kızımı yıkarım kızımı doyururum biraz oyalanırız kızımla sonra o uyur ben ortalıgfı toplarım saat 11 eşimel kahve iç derken 12 yatarım sabahta iş var..Hep koşturmaca....Herşeye yetişmeye çalışıyorum...Eşim tutar ben ütü yaparım...Yoksa mümkünatı yok ütü masasının ayakalrından tutunur..sırıtır..
elimde çok fazla bayat ekmekk varr nasıll tüketmeliyimm onuu araştırıyorumm
siz genellikle nasıll değerlendiriyorsunuz canlarımm
bazen bayat ekmekk pizzası yapıyordumm
şimdi aklımda üzerine yoğurt konupp köfte diziyorsun o var ama nasıl yapılıyor yamm bilmiyorumm internetten araştırayım birazz
teşekkürler canımmm birazınıı yaptımm ama 3 tane olunca bayat ekmekk dedimm başka fikirlerde varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?