Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canımm bahsattiğimizz parfümmü bende merak ettimm şimdii hangisii ooo

hemde nasıl zor duygucum
ama hayat şartları işte gidince kazancı çok güzel oluyo ee artık kızda büyüdü üniversiteye az kaldı kurslarıydı derken daha fazla paraya ihtiyaç duyuluyo
yani mecburen gurbete katlanıyoruz çocuğumuzun ve bizim geleceğimiz için
bunada şükür millet işsizlikten kırılırken sitem etmeye hakkım yok
rabbime sonsuz şükürler olsun
kimseyi darda bırakmasın

o kadar açım ki 3 tabak da ben yemek istiyorum

Allah bağışlasın canım çok ufakmış bebeğin ve çalışıyorsun maşallah
yaz tatlım burası sayesinde daha dikkat edersin
gerçi çok bi kilon yok kolayca inersin inş. istediğin kilolara:13:
inşallahhhh

elimde çok fazla bayat ekmekk varr nasıll tüketmeliyimm onuu araştırıyorumm
siz genellikle nasıll değerlendiriyorsunuz canlarımm
bazen bayat ekmekk pizzası yapıyordumm
şimdi aklımda üzerine yoğurt konupp köfte diziyorsun o var ama nasıl yapılıyor yamm bilmiyorumm internetten araştırayım birazz

kilo bildirimi 59.800

geçen hafta 58.500
o kadar dikkat ettim (((
ne oldu anlamadım...

diyete karar vermeden bir hafta önce çoook fena tatlı börek yemiştim...kilolar bu hafta mı geldi acaba :))

bayat ekmekleri şimdi tüketemiyorsan rondodan geçir buzluğa at. köfte yapacağın zaman çıkar kullan... naçizane bir taviye.)

canımm bahsattiğimizz parfümmü bende merak ettimm şimdii hangisii ooo
benim parfümm givenchy absolutely irresistible
çok şükür işleri var ee seninki büyümüş artık artık üniversiteye giriş sınavı kalkcakmı şdiye duydum dersaneler lise olcakmış ne diyim ERCEM ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUNNN ALLAH KAVUŞTURUN TEKRARR BİRTANEMMM GEÇER BUGÜNLERDE YETERKİ SAĞLIĞINIZ MUTLULUĞUNUZ YERİNDE OLSUNN
bihterin parfümüymüş adını yazamamki şimdi uzun biraz aklımda kalmadı
duyguuu ismi neydi o parfümün
eee sende almıştın o parfümden hatta

givenchy absolutely irresistible AHAAA EZBERLERSİNNN YAKINDAA YOK O ALMADI KOKLAMIŞ BEĞENMİŞ BAŞKA BİRŞEY ALMIŞ PAHALI BULMUŞ KOKUYU BEN HİÇ 200 ALMADIM AMA EN FAZLA 150 VERDİM İNDİRMİ KOVALIYORUMM

bihterin parfümüymüş adını yazamamki şimdi uzun biraz aklımda kalmadı
duyguuu ismi neydi o parfümün
eee sende almıştın o parfümden hatta

tamamm canımm eğer oysa biliyorumm givency verry irresitible oluyorr
bende başka bir parfümden daha bahsettiniz sandımm evet bende bayıldımm onaaçok güzelll değilmii
çakması bu kadar güzelse orjinali nasıl bende bilmiyorumm yanii

kilo bildirimi 59.800

Geçen hafta 58.500
o kadar dikkat ettim (((
ne oldu anlamadım...

Diyete karar vermeden bir hafta önce çoook fena tatlı börek yemiştim...kilolar bu hafta mı geldi acaba :))

eKLİCEM senii aramıza hoşgeldin bu seferrr:))) bu aralar herkez kg alıyorrr aman ha dikkat

Son düzenleme:

aman ben çakmalarla idare ederim çok para yahuu
sigarayı bırakınca bana bi cimrilik geldi sanki kızlar

kilo bildirimi 59.800

geçen hafta 58.500
o kadar dikkat ettim (((
ne oldu anlamadım...

diyete karar vermeden bir hafta önce çoook fena tatlı börek yemiştim...kilolar bu hafta mı geldi acaba :))

bu hafta çoğumuz kilo almışız sanırım
acilen silkelenip kendimize gelmeyiz topik olarak
hele ben hele ben 70 e merdiven dayadım

yanlız değilsinn canımm benn sadecee bulaşığıı yıkayana kadarr dolap kapaklarınıı açarr buzluktakii etlerii halınınn üzerine koyarr ordann hemenn tepsilerii çıkartırrr sonra leğenn çekmecesine geçer ordada onlarıı alırr amaa okadar hızlıkii benn toparlarkenn o yine aynısınıı yaparrr
balkondan elmalarıı içerii taşırr
su sebiline basmayıı öğrendii kaç kezz parke suyla taştııı

hep aynılarr hepp bunlar canımmm yaa
benimkidee kablo meraklısı

teşekkürler canımmm birazınıı yaptımm ama 3 tane olunca bayat ekmekk dedimm başka fikirlerde varmı acaba

canım ekmekleri kes yumurtayı çırp üstlerine bolca sür üstüne peynir ( kaşarda olabilir ) koy domates koy birer dilim sür fırına 10 dk sonra harika bir kahvaltılık oluyor :):)

bide cevizli ekmek var çok severim ben
ekmekleri dilimle bir kasede biber salçası domates salçası karabiber kekik ve cevizi karıştır azıcık yağ koy sür fırına buda çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…