Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok geçmişş olsunn off bu zamandakii gripp çokk kötüü
benn maf oldumm resmenn bu haftaa
kemiklerimm döküldüü ağladımm artıkk
bazenn çarpıntıı bile giriyordu canımm banaa çokk feciydii ALLAHIMM gelmeden uzak olsunn bu hastalık herkezden

mutlaka limonuu deneyeceğimm hatta şimdii almaya gidiyorumm balkondan limonn

bu seneki grip geçmek bilmiyo sanki :2::2::2::2:
sanada geçmiş olsun canım
evet canım yaa 1 hafta gelemedim kendimee
annem,babam kardeşim aynı şekilde hasta benimde babam eve bulaştırmışş...

çok geçmişş olsunn canımmm
mutlaka doktora gitsinlerr benn 2 gün geç gittimm keşke ilk gün gitseydimmm

kayda değer görüldüm demek .. saol :)))
BAK ARAMIZDASIN GÖRCEN ARTIK TAM BİRİNE ALIŞIYOZ Tak gidiyorr BAK BURDA ARKADAŞLAR BİRŞEY OLDUMU BANA SÖYLÜYOR HEM MERAK ETMİYOZ HEMDEE ÖNEMSENDİĞİMİZİ ANLIYOZZ O YÜZDEN SEÇİCİYİZZ ARTIKKK

aman ben çakmalarla idare ederim çok para yahuu
sigarayı bırakınca bana bi cimrilik geldi sanki kızlar
YAA ÇAKMASI OLDUĞUNU BİLMİYORDUM NE YALAN SÖYLEYİMM BİR TANEDE ÇAKMA ALAYIMGÜNLÜK ONU KULLANIRIM ÖZEL DAVETTE DÜĞÜNDEE ORJİNELİ KULLANIRIMM YILDA BİRKERE ALIRIM ÖYLEOLUNCAAA AKIL KÜPÜM ERCEMMMM BENİM SAĞ OL YAA KAFAMA DANK ETTİİ
bu hafta çoğumuz kilo almışız sanırım
acilen silkelenip kendimize gelmeyiz topik olarak
hele ben hele ben 70 e merdiven dayadım
EVET YAAA YARINN Bİ NUTUK ÇEKCEMM ZATEN HERKEZ BİLİDİRİM YAPSINNNN
haftada ne kadar vermek normal??
ben bir kilo veririm sanmıştım bu kadar az yemeğe ....
VALLA KG FALAYSA HAFTA 1 KG 1.5 KG VERİLEBİLİR KENDİMDEN BİLİYORUM AMA SENİN KG AZ OLDUĞU İÇİN AZ VERİRSİN BU YÜZDENN BENCE ENDİŞE ETME AZ VER AMA KALICI VERR
FESLİİİİİİİİİİİİ YAA YİNE DÖKTÜRDÜMM AYAK ÜSTÜ 2 DK DAAA HABARAT ARKADAŞIMMM
canım bende 1 kilo veririm sanmiştım ama 500 gr anca gidiyor olsun buda iyi :)
YANİİ BEN 100 GR VERDİMM BUNDAN İYİDİR EMİNİM BUDA GAZDIR:))))
AMİNNNN CNMMM

selam kizlarrr nasilsiniz muhabbet koyu bakiyorumda!

kizlar saçimi kestirdim!! yandan kahkül biraktim, herkes çok begendi iltifat iltifat üstüne hatta bir kiz uzata uzata gözlerin çok güzel kendin çok güzelsin, saçlarinda çok yaki$mi$ diyip diyip gözlerini benden ayirmadi (sinifta) bende hemen kizarmi$im dediki tamam tamam kizarmana gerek yok $imdi bu kadar iltifati aldim ama nasil desem sevinmedim bile mesela biri bana çok güzelsin dese aklimdan hemen ve her zaman $u cümle geçiyor "bu ki$i bana diyodurki bu kiz güzelde ke$ke zayif olsa" veya "yüzü güzelmi$teee kendisi $i$man" o kadar taktim kafayi bu kiloya artik güzelsin dediklerinde inanmiyorum bile

ahh be leyyam keyifli keyifli msj okurken son satırların pessdedirtti yine kız zaten güzelsinnn emin ol boynundan aşa kimse bakmıyordurrr valla gözlerin yeter kardeşimm maşallahımıda deyim hemen kızkeyfini çıkarrr takmabunları kafanı seni ilk tanıdığımda umutsuzdun bak ne güxzel beslenme düzenin var belli bir yerden sonraa zayıflamanda hızlancakkk o zamann işte yandınn peşinde sıralanır delikanlılarrr, amaaaaaaaaaa saçlarnı merak ettimm şimdi napcazzz şimdi

Son düzenleme:

ben bugünü güzel geçirdim inş. hep böyle gider

arkadaşımın bebeği oldu ona bebek görmeye gittim 1 saat gidiş 1 saat geliş 2 saat yürüyüş yapmış oldum
bu arada hızlı yürümeye alışmışım yavaş yürüyemiyorum bi arkadaşla gittim bana yetişmekte zorlandı
şimdide leslie 1 mil yapacağım bugünlük tamam

gunaydin arkadaslarim dunki menumu vereyim ama hatirladigim kadariylamalum kafam bi dunya
kahvaltieynir zeytin domates salatalik bal haslanmis yumurta ekmek
ara;yesil cay+elma+50cc sut
ogle:acempilavi+yogurt
ara:sekesrsiz -neskafe+4parca cikolata
aksam:haslanmis brokoli(soslamadim)+3 tatli kasigi mayonez!!!!
ara:2parca cevizli 1 parca susamli krokan(evde yapiyoruz ya hani sekeri eritip oyle kucuk kareler iste)
su:1,5lt
spor yok

Gunaydin kizlarr
yine telefondan giriyorum alinti yapamam
Duygum guzel sozlerin icin tesekkur ederim yeni sac modelimin aynisini internetten buldum aksam zamanim olursa koyarim :)
Tam sinif haftasindayim buralari ihmal etmek zorundayim kizlar biktim artik okumaktan!

Bu arada kilom 67,6 yani yine 100gr almisim ustelik dün ac yattim

bu demek oluyorkii seni bugün daha fazla seviyorummm aktiviten harika olmuşş maşallahhh hergün böyle yapSan sorun kalmaz

günaydınnn cANIMMMM yani gün için metebolizmanı çok çlıştırdığna eminim yani az ama sık besleniyorsun fakatttttttt bazı yaptığın şeyler var mesela 3 kaşık mayonezz yani vucudumuza şekerle birlikte en çok zarar verdiğimiz şey mayonezzz biliyormusunuzmayonezi vucudddddddd çok zor atıyormuş kolay erimiyenn ve böyleo lyuncaaa löp löp ete dönüşenn bir şey mayonezz haa ben yemiyoremuyum yiyiyorummm ama yememeye gayret ediyorummm artıkk kendime vediğim en büyük zararr sonracığımaa susamda çok teklikee yağ içeriyrr tabi susam oranını bilmiyorummm biraz tatlıçikolatad kaçmışş dimi zsammm

GÜNAYDINN LEYYAM ... AAA NE DEMEK RİCA EDERİMM GEÇREKLERİ SÖYLEDİMMM ... ÖZLETME KENDİNİ AMA EMİİİ 100 GR KG ALMKTAN BİRŞEY OLMAZZ DERS OĞUNLUĞU STRESDEN ALMIŞSINDIRRR DİKKAT ET EMMEE EMİ

Son düzenleme:
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR GÜNÜMÜZ HAYIRLI BEREKETLİ GÜZEL SAĞLIKLIGEÇSİN İNŞALLAHHHH

DÜNKÜ MENÜM:
AÇ KARNINA FORM ÇAYI
KAHVALTI: LOR PEYNİRİ İÇİNE DOMATES MAYDANOZ, BİBER, SOĞANLI KARIŞIM 1 DİLİM EKMEKLE
ARA: YAPMADIM KAHVALTIYI 10 GİBİ Yaptım
öğle: 2 dilim kıymalı pide yarım ayran
ara:yeşil çay
ara: kuru kayısı,kuru çekirdeli siyah üzüm
ara yeşil çay
akşm: y. elma,portakal
ara: 2 bardak limonlu ıhlamur
1.5 su
leslie 2 mil
eliptik 37 dk
200 yarım mekik

evet arkadaşlar kg bildirim yapmayanlar

sarıcivciv :bugün belirtcek
persobhonecik: bildirmedi birşeyde demedi
kontes: bugün bildircek
krizanteb : bu hafta yok haber verdi

sizlerden bugün bildirim bekliyorummm hanımlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…