Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam kizlaar.
Duygucum ben kilo bildirimi yaptim dun ama gozunden kacti herhalde:) ya bilgisayarim bozuk telefondan giris yapmakta cok zorluk yasiyorum o yuzden sadece okuyabiliyorum yazdiklarinizi ama yazamiyorum.
Simdi de zorladim bayaa ama girebildim.
Kilo bildirimi 67.1
Dun yazdigim cikmadi mi yoksa telefondan attigim msjlar cikmiyor muu ayy bu da cikmazsa panik yaptim simdii

a.s aaaaaagözümden kaçtıysaa k. bakma cnmmmm yaaaa

selam arkadaşlar bende dohum yapalı 3 ay oldu 74 le doguma girdim şimdi 66 kiloyum boyum 160 çok iştahlıyım ne olur yardım

a.s cnmm valla sen iyi bir noktadaa bilinçlenmişsin ben çok geç kaldım öncelikle emziriyorsan rejim yapmıyorsunn az ama sık besleniyorsunn emziriyorsan eğer iştahlı olman normal çünkü enerji sarf ediyorsun bunu iyiye çekebilmek senin elindee cnmm :
1- bol su tüket bak yaz geliyorr terlersnnn 2 lt den fazla tüketmeye bak
2-yoğurt ama soğuk yeme çocukta gaz yapar 20 dk önce çıkarr bir kase yoğurt
3-dereoto hem süt yapar hem zayıflamana yardımcı olur ama maydanoz tüketmee sütünü azaltma
4-meyva yee ama muz değil yersende muz yarım yew
5-sebze yemekleri yap kendine az tyağlı az tuzlu içine biraz kıyma da koyabilirsin
6-tuzsuz sarı leblebi hem tv karşısında iyi bir atıştırmalık hemde süt yapar en azından tehlikeli şeylerden uzak durursunn elini oyalarsınn
7- mutfağa gitmemek için oturduğun odayaaa atıştırmalık hazırla mesel güzel bir meyvasalatası yap içine yoğurt dök yadaa yulaf ezmesi içine kuru meyva koy kuru üzüm kayısı kuru yaban mersini çevizz hem tok tutuyor hemde iyi bir öğün yada ara öğün
8 -mutlaka protein ağırlıklı kahvaltı yap
9- az önce pAYLAŞTIĞIM 3 DK ZUBA DANSI VAR EN AZINDAN ONU YAP HAREKET ŞARTT
SANA YENİ EMZİRMEYİ BIRAKAN BİR ANNE OLrak önerim bu
haaaa emzirmiyorsan ona görede öneride bulana bilirimm nacizane

Günaydın canlarım
bildirim yapacağm 65,7 kg reglim hala devam ediyor..Ctesi oldum.
dr demişti regli iken tartılmas fazla çkarsn diye dinlemedim sabah tartldm..Napayım olsun.
Ama sinirim bozuldu 1 aydr ayn yerdeyim..Bu sefer dr unutup herşeyi unutup sk bir siyet yapacagım mart bitti ya ben mart başı 65 idim...ay sonu hala aynyım bu böyle gitmez...ay içerisinde 63 lü bile görmüştüm tutamadm bogazım.Duygu canm ne yapsam ki sen başladn mı elma diyetine ??
dukan diyeti hakkndada bilgim yok hiç diyet yapmadım bilgi verin banaaaaaaaa
kendi bilg nete baglanmyor patronun lap tapnı kullanıyorum

Son düzenleme:

evet emziriyorum dikkat edicem diyorum daha yiyorum tatlı çok istiyo canım pizza lar falan hep gözümün önünde naparım bilmem

elmadiyetine kısmen başladım ama bugün ciddi başlıyorummm dün akşam yemeği yemedim elma yedimmm ama az yedim dün yemek ama bugün şahanee gidiyorum birde önceki sayfalardaa 3 dk zumbadans koydumm amma terletti civcivimm hareket şart cnmmm bende yulaf ezmekli light sütlü içine kuru meyvalar koyduğum harika bir kahvaltı yaptım az önce taş gibi karnım açıktıkça elma yicem ara öğün yine kayısı filan yicem bitki çayı acayip kararlıyımm yola devamm yazaa incecik olcammmm inşallahhhh

evet emziriyorum dikkat edicem diyorum daha yiyorum tatlı çok istiyo canım pizza lar falan hep gözümün önünde naparım bilmem
benimde istiyorrr işte irade orda başlıyor yersen ne olur biliyormusun kg alırsın sonraaaa kg vermek içinn zorlanırsın cnmm resmen az çok oku bak yazılaemöızı canımız çıkıyor kg vermek içinnn valla keşke bende senin kadarkenn bilinçlenseydimmm dediğim gibi az amasık beslennaklına bnirşeyler geldikçe sağlıklı şeyler yeee meyva filnnn bir süre sonraalışcan aç kalmayı bekleme emzirdiğini çini ştahın çok açık bunuda unutmaaa

slm canım ben sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım bebek 1 yaşını geçti dimi maşallah

Banada anlatırmısın canm elma diyetini yarın bende başlayayım
Bu sabah cidden gerildim 60 görsem yeter....Mart içinde 60 olurum diyordum..

of of

[/QUOTE]
evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin

slm canım ben sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım bebek 1 yaşını geçti dimi maşallah

Merhaba bugul nasılsn? Yok canm msj görmedim...
Çok şükür canm boncuğum iyi herşey yolunda..
Seninde bebeğini Allah bağışlasn..
Sende diyet yollarına düştün demek..
Emzirdiğin için dikkat et tatlm..
Ben 7.aya kadar emzirdim çalştığm içİn zor oldu yemeklere geçtik zaten ordan iyi oldu.
Dr umuz mamaya ve hazır gıdalara çok karşı sende dikkat et saglkl besle miniğini...Diyete çok asılma emi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…