- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
-
- #8.101
kestane kebapp geldi acele cevap: 74,50 canım 1 kilo almışım
yaa ağlıycamm
Selam kizlaar.
Duygucum ben kilo bildirimi yaptim dun ama gozunden kacti herhalde:) ya bilgisayarim bozuk telefondan giris yapmakta cok zorluk yasiyorum o yuzden sadece okuyabiliyorum yazdiklarinizi ama yazamiyorum.
Simdi de zorladim bayaa ama girebildim.
Kilo bildirimi 67.1
Dun yazdigim cikmadi mi yoksa telefondan attigim msjlar cikmiyor muu ayy bu da cikmazsa panik yaptim simdii
a.s aaaaaagözümden kaçtıysaa k. bakma cnmmmm yaaaa
Gunaydin guzeller :) benim bilgisayar bozuldu yine acilmiyor telefondan giriyorum. Kilo bildirimi 67.1
Regl olmam gerekiyordu olamadim hala ama yakindir bugun yarin gelir.
Kizlar pc duzelene kadar giremeyebilirim. Opuyorum hepiniziiiiii
DUYFER mesaj kutun dolu :) mesaj atamyrum sanaaa :)
selam arkadaşlar bende dohum yapalı 3 ay oldu 74 le doguma girdim şimdi 66 kiloyum boyum 160 çok iştahlıyım ne olur yardım
a.s cnmm valla sen iyi bir noktadaa bilinçlenmişsin ben çok geç kaldım öncelikle emziriyorsan rejim yapmıyorsunn az ama sık besleniyorsunn emziriyorsan eğer iştahlı olman normal çünkü enerji sarf ediyorsun bunu iyiye çekebilmek senin elindee cnmm :
1- bol su tüket bak yaz geliyorr terlersnnn 2 lt den fazla tüketmeye bak
2-yoğurt ama soğuk yeme çocukta gaz yapar 20 dk önce çıkarr bir kase yoğurt
3-dereoto hem süt yapar hem zayıflamana yardımcı olur ama maydanoz tüketmee sütünü azaltma
4-meyva yee ama muz değil yersende muz yarım yew
5-sebze yemekleri yap kendine az tyağlı az tuzlu içine biraz kıyma da koyabilirsin
6-tuzsuz sarı leblebi hem tv karşısında iyi bir atıştırmalık hemde süt yapar en azından tehlikeli şeylerden uzak durursunn elini oyalarsınn
7- mutfağa gitmemek için oturduğun odayaaa atıştırmalık hazırla mesel güzel bir meyvasalatası yap içine yoğurt dök yadaa yulaf ezmesi içine kuru meyva koy kuru üzüm kayısı kuru yaban mersini çevizz hem tok tutuyor hemde iyi bir öğün yada ara öğün
8 -mutlaka protein ağırlıklı kahvaltı yap
9- az önce pAYLAŞTIĞIM 3 DK ZUBA DANSI VAR EN AZINDAN ONU YAP HAREKET ŞARTT
SANA YENİ EMZİRMEYİ BIRAKAN BİR ANNE OLrak önerim bu
haaaa emzirmiyorsan ona görede öneride bulana bilirimm nacizane
ALLAH bağışlasın canımmmburdaki sarı civcivle aynı zamanda tüp bebek yaptırmıştım ama benim tutmadı sonra kızım geldi şükür
elmadiyetine kısmen başladım ama bugün ciddi başlıyorummm dün akşam yemeği yemedim elma yedimmm ama az yedim dün yemek ama bugün şahanee gidiyorum birde önceki sayfalardaa 3 dk zumbadans koydumm amma terletti civcivimm hareket şart cnmmm bende yulaf ezmekli light sütlü içine kuru meyvalar koyduğum harika bir kahvaltı yaptım az önce taş gibi karnım açıktıkça elma yicem ara öğün yine kayısı filan yicem bitki çayı acayip kararlıyımm yola devamm yazaa incecik olcammmm inşallahhhhGünaydın canlarım
bildirim yapacağm 65,7 kg reglim hala devam ediyor..Ctesi oldum.
dr demişti regli iken tartılmas fazla çkarsn diye dinlemedim sabah tartldm..Napayım olsun.
Ama sinirim bozuldu 1 aydr ayn yerdeyim..Bu sefer dr unutup herşeyi unutup sk bir siyet yapacagım mart bitti ya ben mart başı 65 idim...ay sonu hala aynyım bu böyle gitmez...ay içerisinde 63 lü bile görmüştüm tutamadm bogazım.Duygu canm ne yapsam ki sen başladn mı elma diyetine ??
dukan diyeti hakkndada bilgim yok hiç diyet yapmadım bilgi verin banaaaaaaaa
kendi bilg nete baglanmyor patronun lap tapnı kullanıyorum
benimde istiyorrr işte irade orda başlıyor yersen ne olur biliyormusun kg alırsın sonraaaa kg vermek içinn zorlanırsın cnmm resmen az çok oku bak yazılaemöızı canımız çıkıyor kg vermek içinnn valla keşke bende senin kadarkenn bilinçlenseydimmm dediğim gibi az amasık beslennaklına bnirşeyler geldikçe sağlıklı şeyler yeee meyva filnnn bir süre sonraalışcan aç kalmayı bekleme emzirdiğini çini ştahın çok açık bunuda unutmaaaevet emziriyorum dikkat edicem diyorum daha yiyorum tatlı çok istiyo canım pizza lar falan hep gözümün önünde naparım bilmem
Günaydın canlarım
bildirim yapacağm 65,7 kg reglim hala devam ediyor..Ctesi oldum.
dr demişti regli iken tartılmas fazla çkarsn diye dinlemedim sabah tartldm..Napayım olsun.
Ama sinirim bozuldu 1 aydr ayn yerdeyim..Bu sefer dr unutup herşeyi unutup sk bir siyet yapacagım mart bitti ya ben mart başı 65 idim...ay sonu hala aynyım bu böyle gitmez...ay içerisinde 63 lü bile görmüştüm tutamadm bogazım.Duygu canm ne yapsam ki sen başladn mı elma diyetine ??
dukan diyeti hakkndada bilgim yok hiç diyet yapmadım bilgi verin banaaaaaaaa
kendi bilg nete baglanmyor patronun lap tapnı kullanıyorum
[/QUOTE]merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serüvenim böyle arkadaşlar
2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım
işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldumikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle girememem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 75 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız
hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin
[/B]
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden/+alan [/TD] [TD] toplam giden/alan [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD]68,600 [/TD] [TD] 68,500 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 14,600 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 66,100[/TD] [TD] 65,700 [/TD] [TD] 400[/TD] [TD] 9,400 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]73,500 [/TD] [TD] 74,500 [/TD] [TD]+1,000 [/TD] [TD] 5,500 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78,600 [/TD] [TD] 400[/TD] [TD] 5,900 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD] 57,400 [/TD] [TD]1,100[/TD] [TD] 9,600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD]6 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 81,600 [/TD] [TD]81 [/TD] [TD]600[/TD] [TD] 1,000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,500 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 2,500 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] aynı [/TD] [TD] 3,100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 68,200 [/TD] [TD] 69,900 [/TD] [TD] +1,700[/TD] [TD] 5,100 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]67,500[/TD] [TD] 67,600[/TD] [TD]+100[/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]79,500[/TD] [TD] 80 [/TD] [TD]+500 [/TD] [TD] 2,000 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] feslege_n [/TD] [TD] 88[/TD] [TD]73,700[/TD] [TD] 73,200 [/TD] [TD]500 [/TD] [TD] 14,800 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] persephonecik [/TD] [TD] 68,200[/TD] [TD]67,200[/TD] [TD] 66,800[/TD] [TD] 400 [/TD] [TD] 4,000 [/TD] [TD] 50[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] flower788 [/TD] [TD] 59,600[/TD] [TD]59,600[/TD] [TD] 59,600[/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] perininkızı [/TD] [TD] 58,500[/TD] [TD]58,500[/TD] [TD] 59,800[/TD] [TD] 1,300 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 52[/TD] [TD][/TD] [/TR]
[/TABLE]
slm canım ben sana özel mesaj attım ama görmedin sanırım bebek 1 yaşını geçti dimi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?