Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar kızım birde hep kucak istiyo çıldırıcam siz tecrübelisiniz ne yapabilirim

hımmm sende yanına uzan dikkatini farklı yöne çek ben ne sallamaya nede kucağımapek alıştırmadım bir ara sütümazaldı öyle kıcağımda geze geze emzirirdimm öylee yaniii geçici bir durumda olabilir bilmiyorummm napsann ben bu durumlakarşılaşmadımm

selam herkesesabah kahvaltı bildirimi bir domates üç zeytin bir kaşık fındık ezmesi iki dilim tam tahıllı ekmek :)

Banada anlatırmısın canm elma diyetini yarın bende başlayayım
Bu sabah cidden gerildim 60 görsem yeter....Mart içinde 60 olurum diyordum..

of of

civcivim biliryorsunki bunu 1 hafta yapabşiliriz yani dahafazlada yapan var ama ben tehlikeli buluyorum
sabah güzel bir kahvaltı yap ben protein ağırlıklı yapıyorum
sonraa 2 saatte bir y.elmaa cnmmm bitki çayı sıvı şeyler sınırsız ben ek olarak arada kuru kayısı kuru üzümdee sallıcam geçen sefer 5 gün yaptım 2 kg kadar verdim sanırım tam hatırlamıyorum geride almadımm

evet kızlarr bakın bakınn hiç çekinmeyinnn görünnn nerde bizimm hırsımızz kg verme isteğimizzz napıyoruz bizz nereye gidiyoruzz bugün ayın kaçııııı artık kalın giysiler çıkmak üzeree biz böyle mi yola başladıkkk veriyoz alıyoz yazık değilmi bünyemizeee niye yiyoruzz kıtlıktan çıkarcasınaaa yaa herşeyi geçtimGÜNAHHHHHHH yaptığımızzz verenlere istikrarlı gidenlere lafımm yokkk en iyi giden civcivim bileee yoldan çıktııı hanımlar silkelenme vakti geldiii şurdaa ne kaldı yaza hele benim zamanımm 1.5 ay bile yok sözde 60 olcaktım 1.5 ayda 9 kg nasıl vercem bennn tühh banaaa hadı hanımlarrr önce sağlık için sonraaa kendimixi iyi hissetmek içinn kg vermeyedevammmm silkelenin [/QUOTE]

bugün taktm kafama sinir oldummmmmmmmmmmm
Aç gezicemmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kaln giysiler çıktı üzerimizden ah ah ben hafat sonu eşortman giyindim çıktm eşimle adha zarif görünmem lazm..

Kaln giysiler çıktı üzerimizden ah ah ben hafat sonu eşortman giyindim çıktm eşimle adha zarif görünmem lazm..[/QUOTE]

canım ada ege ne yaptı emre beye devammı acaba

Canım ben dogum öncesi kıyafetlerime giriyorum badi bluz karında yok..
Sorun ne dersen madem kilo veriyorum eski halimin altına ineyimde o zaman tam olsun...60 ile hamile kaldım ama ozaman ödem felan varmış..Şuanda 65 im ama 60 gibiyim..Evlendiğin ilk yılkı halime dönüp herkesi şok edeceğim...Herkes dogum kilomla kalacagımı sandı...Ohhhhhh canma degsin verdim..Dahada vericem duygu bende yarın başlyorum..........
Ben verdim kilo herkes hayran okey ama istediğim bu değil benim..
Eşim diyorki bu aralar diyeti saldn..

Son düzenleme:

Sabah peynir zeytin domates den fazlasın yiyemem ki...işe geliyorum zaten...Her 2 saatte bir elma ye diyorsun...Ya ben akşam yatmadan sütlü nescafe içerim o ne olucak...?????

Birde yatana kadar toplamda 6 elma yemiş oluyormusun ??

Son düzenleme:
selam herkesesabah kahvaltı bildirimi bir domates üç zeytin bir kaşık fındık ezmesi iki dilim tam tahıllı ekmek :)
a.s hoşgeldin cnmm flower listedesin tekrarr cnm birde dünün tam gününü yazarsan daha derli toplu olurr tüm gün yeidn daha iyi gözlemlerizzz su aktivitede belirt emiii

benide listeye yazarmısınız arkadaşlar hedef 55 şimdiki kilo 66

elbet eklerizz dee önce seni tanıyıp alışalımm bi gel hergünn p.tesi seni eklerizz biz p.tesileri kg bildirim yapar güncellerizzz daha önce gheemn eklerdim amaa artık kişiden emin olmadan eklemiyorum yani seni p.tesiye kadar tanıyıp düzenli girdiğinizz görelimm şimdi bazıları giriyor ekltiyorr sonra glemiyorr liste yapmak kolay bir işde değil anladınmı cnmm
haa diyorsan yok ben düzenli giremem yine gel sayfamıza yaz yorum yap fikirleş ama listeye alamam
isteklermizz her gün bir önceki tam günün menüsünü yazmann içtiğin su yaptığın aktivite yani hopla zıpla dans et mekik çek alet varsa çalış ha zorunlu değil bunları yapman kendin için tek başına diyet olmuyor çünkü birde p.tesi leri kg bildirmi yapman eğer o gün bi mazeretin varsada ister burdan ister özelden belirki seniçıkarmayayım çünkü kg bildirim yapmayını mazereti yoksa çıkarıyorumm bu kadarrr tatlımm

Kaln giysiler çıktı üzerimizden ah ah ben hafat sonu eşortman giyindim çıktm eşimle adha zarif görünmem lazm..[/QUOTE]

bende taktım üzüldümm yaaa benim 1.5 ayım bile yok düşünn abiye elbise giycem bi donbalak halimlemi giycemmm enaz 6 kg vermem lazım haftada 1 kg hedefliyorum ama bu hafta elma diyetiyle 2 kg hedefliyorum

yani bırakırsan kalırsınn böylee yola devam et alışmıkenn bencede prensesin doğum gününe kadarr 60 ol ki senn de ki azimlee isteyince tabii 60 altına bile düşersinnn elma diyeti ilkk gün baş ağrısı yapar yazıyor ama bende yapmadı ben protein ağırlık yiyorum o yüzden ilk açıkmam 1-2 buluyorr 2 saatte bir elma yiyorum ve 7 den sonraa elma yeme işleminde kesiyorumm durum buu

Sabah peynir zeytin domates den fazlasın yiyemem ki...işe geliyorum zaten...Her 2 saatte bir elma ye diyorsun...Ya ben akşam yatmadan sütlü nescafe içerim o ne olucak...?????

birde içine yumurta sığdırsan süper olur olmuyorsa ekmek yee 1 dilim sonra elma bitki çayı su kahvede içebilirsinn şeker olmasın emmee

Tamam canm dediklerini uygulayacagım hatta az önce elma yedim...
Evet azim var ama havalar güzelleşti diyet şevki kaçtı tartıda verdiğimi, görsem toparlanırım yine...Çok şükür yinede 7.li rakamlardan kurtuldum..
Bu sabah tartıyı görünce kahvaltı bilem yapmadm 4 adet kayısı attım agzıma..

Sabah 4 kayısı
11;20 elma
1 lt su 3 fincan yeşilçay

Çok üzüldüm sabahhhhhh

Dediğim lafın arkasında durmalıyım demiPazar günü komşumuz dedi ne güzel verdin kiloyu dedim daha var vereceğim oda dediki yeter bu kadar yok yok var dedim şimdi ben böyle kalrsam olmazzzzzzzzzzz Bende verdiğimi biliyorum ocakta aldığm kot pant bol geliyor beline pens attırtcam...Kemerle iyice sıktm düşünün yani..

huu bizim kızlar nerdesinizz gamzeeee dünden beir yoksun
kontesim , feslim ,ercem, karabiberim,kestaneşekerimm, leyya persophone okuldadır,zsa,potim nirdesinizz

Son düzenleme:
Ben aylardır kahvede ve çayda şeker kullanmıyorum..

Yemek ve salatalarımada tuz katmıyorum bir yerde yemekteyken katılmışsa yiyorum yapcak bişey yok..

Kızartma yemiyorum..Hafta sonu balık kızartmasını değil ızgarasnı tercih ettim mesela..

Bunlar bende alışkanlk oldu...

tatlım senn yeşil çayı çok içiyorsunn farkındamısın fazlsıdazararr gün boyu 2 fincen yeterli diye düşünüyorum tabi senbilirsin bari bu saatten sonra içme 3 çok falza geldi banaa

ne güzelbendekızarmayı çok seviyorum hani hergün olsa yerim patates kızarmasını esskiden en az 3 gün pişerid evde şimdi binde birr ya dışardaysak yada biri gelsiyseee garnütür olarak yapıyorumm

günaydin cok yogundum dün,bugün yine öyleyim,kisliklari kaldirdim,biraz bahcemle ugrastim,kizimda iyiydi dün masallah baya is yapabildim,bugünde mutfak dolaplarimi kapliyorum yarisini gece kapladim herkes uyurken,kizi uyuttum kalanida simdi yapicam bitince resmini koyucam size bakalum begenecekmisiniz,spor ypiyorum hala,yürüyüse devam,ama yememi bi dengeleyemedim,yine sartellerim atsada diete baslayabilsem:119:

Son düzenleme:

Kolay gelsin cnaım vallahi bu sabah benim şartellerim attııııııı elma diyeti yapcam duyguyla bakalm.

Elam alayım akşam...

ne güzelbendekızarmayı çok seviyorum hani hergün olsa yerim patates kızarmasını esskiden en az 3 gün pişerid evde şimdi binde birr ya dışardaysak yada biri gelsiyseee garnütür olarak yapıyorumm

Bende her pazar kahvaltıda yaaprdm akşamları çay sofrasındakahvaltılkla mutlaka olurdu..Artık yok..

Ben çkyorum canım..Hafta sonu bişeyler almıştım kızıma değişime getircem...Görüşrüüz.

Vallahi canım dr günde 4 fincan yeşilçayı şart koşmuştu..Benden sonra teyze gitti onada 4 fincan..Oyüzden içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…