Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

çok az patates vardı içinde 1 ortaboy kadar bile değildi

Canım hoşgeldin..Evden işyeirne yemek getirme şansın yok...patates yerine seze yemeği yemen daha iyi..tartılmadın mı ??? yazsana

evden getiricem haftabaşında bu hafta karışık oldu baya

tartı işi de eczaneye bakıcam tartı varsa tartılıcam akşam üstü yazarım inşallah tartılabilirim çünkü önceki gün 113,7 çıkmıştım çok canım sıkıldı

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında yanında öyle bişi olsa şeker atmam belki deneyim bakalım olur inşallah bide kahve problemim var hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum 1 şekerli

kahve olayınıı hiç sormaa sabah gözüm açar açmaz aç akrına kahve içiyorummm
gün içerisinde yapıyorumm günde 3 defa içiyorumm türk kahvesii
bu saate kadar 1 türk 1 nescafe içtim bile

ah cnm kaç kere ayırdım yatağını sıpa hepsinde de hasta oldu, ağır ateşli... ama bu yaz mutlaka ayırıcam artık yeterrr !!!!

Oğlanu uyuttum yemeğimi yedimmm şimdi leslie indirdimm 3 seviyee 48 dk olduğu için onu indirdimm yapayım hazır buraalr tenhaykenn

tmm cnm yarın eklerim seniiii hemde yeni tartını girerimm ahh 57 benim ideal kgg

Benimde ideal kilom 50-52 arası boyum 1.59 vermem gereken kilo çok değil ama işte irade meselesi bide hamile kalmadan vermek benim amacım bu arada bebişlerinizi Allah bağışlasın hepsii çok sevimlii Rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu İNŞALLAH

inan sana bu soruyu soracaktımm seninkii benimkinden büyükk
acaba karıştırma huylarıı geçecekmii diyee
çünküü mutfaktakii çekmecelerii bpşaltıyorr ben düzlüyorumm o dağıtıyor yinee akşama kadar arkasındayımm

tebrik ediyorum hepinizi arkadaşlar kiloları atmaya başlamışsınız.. bebişlerinizin hepsi birbirinden tatlı allah bağışlasın kızlar.. bu tarz konularda ben biraz fransız kalıyorum inş yaza bende nişanlanıcam sonra sevdiğim askere gidip gelicek de evlencezde bebişim olucakta çoooookk var daha ... ama çocukları çok seviyorum iki tane minik yeğenim var üstelik şuan yanımdalar :))

olsun biz seni beklerizz resimm koymanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…