Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

$imdi dahada kötüyüm aileme ben gelmicem dedim okulu yurdu i$i bahane ettim babam ben hallederim zamanindan önce dedi, beni güya ikna etti ama ben gidemem ya çok taktim matikli dü$ününce ne salagim ben kilo yüzünden dü$tügüm hale bak diyorum ama bir yandanda içim öyle yaniyorki resmen hayattan sogudum, inanki kan tahlillerinin temiz çiktigina sevinmiyorum bile...bir mucize bekliyorum artik 2 ayim kaldi ve 8 kilom var, aslinda 14 vermk istedim ama en azindan "biraz kilo almi$sin" cümlesine katlanabilirim ama "ne kadar çok kilo almi$sin" cümlesine dayanamam aglarim herkesin içinde, yemin olayinida daha çok abartacagim mesela bugün yatana kadar bi$ey yemicem diye ettim, yarinda öyle yapacagim artik aç kalip verecegim ölsemde verecegim gebersemde...

bu arada ak$am ak$am beni çektigin için çok te$ekkür ederim canim iyiki varsin, iyiki varsiniz

leyya lütfen yaa bunlar nasıl sözler bende senin yaşlarında aynı kilolardaydım ve işin en acı yanı ne biliyormusun kilo vermek için hiç bişeyde yapmıyordum ben sadece 14 yaşıma kadar çok zayıf bi insandım sonra ilaçlar falan derken kilo aldım ama ailem hep kilolu olduğu için ırsi dedim evleneceğim zaman bile hiç bir zayıflama çabasında bulunmadım bende ilaçlardan sonra bir anda 15 kilodan fazla aldım çevremdekilerin sözlerini hiç umursamadım ırsiydi nede olsa!!!! ama senin şu gayretin çaban keşke bendede olsaydı veremesemde vermeye çalıştım deseydim ben daha ömrümde ilk defa geçen sene diyet yapmaya başladım yanii insanın aslında kilo verebileceğini geçen sene öğrendim bence sen çok şanslısın ve veremesende büyük bir çabanın içindesin ama tek sorun beynindeki bugün kaçamak yaptım yaa hemen kilo alacağım olgusunu çıkarmak

bende kaçamak yapınca hemen kilo alacağım diye şartlandırmıştım kendimi ve alıyordum ama şimdide kaçamak yapıyorum ama almayacağımı düşünüyorum bugüne kadarki tüm kilo bildirimlerime bak daha hiç artıya geçmedim ya aynı kaldım yada eksiye düştüm ve hepiniz görüyorsunuz listemi çok büyük kaçamaklarım olmamasına rağmen bende zor kiölo veriyorum bazen pes ediyorum ama toparlanıp kalkıyorum tekrar ayağa

bak kıymetini bil ben topiğe ilk geldiğim sıralarda bir dilim patatesli kek yedim diye topikten atacaklardı nerdeyse beni

kontesss nerdesin dünde gelmedin hiç merak ediyorum seniiiiiiii

duygucum internet işleriyle uğraşıyor

erce psikolojik sorunları var sigarayı bıraktı diye bizide bırakmaya çalışıyor

kestaneşekerim arada gelip gidiyor :)

potim kilo verdi diye yemek yemekle mesgul şaka şaka ağzı yaraydı onunla mesguldür

civcivim iş yoğunluğu yaşıyor

krizantemcim kıyafetler bollaştımı bollaşmadımı onu deniyor

karabiberim aldığı kilolarla hesaplaşıyor

ve leyya nerelerde bilmiyorum ama leyya gelsin bi kulağını çekeceğim

Bİ BEN KALDIM BENDE KENDİ KENDİME ÇALIP OYNUYORUM :):)

Son düzenleme:
günaydııııın güzelleeer

nasılsınız bakalım sizden çok uzak kaldım maalesef. bilgisayarım bozuktu uzun süredir. sizi çook özledim :)

ben iyi gibiyim. sınav stesim vardı onu atlattım çok şükür iyi geçti. kilo da vermişim :) yeme ataklarım da minimuma indi pek fazla bir şey istemiyor canım. sizler nasılsınız bakalıım? kilo verebildiniz mi?

leylacım yapma böyle ablacım bu aralar havalar bizi çarptı galiba depresif olduk
bak çok şükür tahlillerin temiz çıkıyomuş allah korusun hastalığın yok gayet sağlıklısın rabbim sağlıkla kilo vermeyi nasip etsin en önemlisi bu canım
spora falan yazılsan hani düzenli bi salona gitsen imkanın varmı bilemiyorum ama belkide işe yarar canım

yok yok sadece sigarayı çıkarttım hayatımdan
sizi bırakırmıyım hiççççç hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
regl sendromu yaşıyorum her ay acaba bu ay bebek geliyomu diye bide üstüne sigarasızlık tavan yaptı bu ay allahın gücüne gitmesin ama artık bebek te istemiyorum yani artık takmıyorum ister gelsin ister gelmesin bu psikoloji beni mahvetti yaklaşık 2 sene oldu ha bu ay oldu yok olmadı derken işte benim anlatamadığım derdim
rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin kimseyi aratmasın

günaydın canım
snavlarından inş yüksek notlar alırsın
ben kendi adıma 2 kilo aldım

günaydın canım
snavlarından inş yüksek notlar alırsın
ben kendi adıma 2 kilo aldım

sağol canım inşallah. takma kafana sigarayı bıraktın ya normal bu. aldığın kilo alsın ya, verirsin sen o zehirden kurtuldun ya önemli olan bu

leyyacım, görüyorum ki canın sıkkın. bu haline inan çok üzüldüm. bu kadar umusuz olma lütfen. düşünce gücünün önemi büyük.
hem bugün doktorum a anoreksia hastası bir kız çıkmış. 33 kilo. yazık, o kadar üzüldüm ki onun için. halimize şükredelim. bu kilo işini diyet işini kafaya takmak zarar veriyor insana. sağlığını bozuyor. benim durumumu biliyorsun aşağı yukarı. psikolojik tedavi görüyorum. sırf bu diyetler yüzünden.
şimdi yiyorum yine, hatta sabah iki dilim kek yedim. ama dengeleyeceğim öğlen ve akşam. sabah 65.8 i gördüm. mesela eskiden olsa, sabah iki dilim kek yiyince, amaaaan bugün iş işten geçti artık akşama kadar istediğimi yiyebilirim diyordum ve ne bulursam yiyordum. ama artık bir şeyler yoluna gişrmeye başladı. kendimi affetmeyi öğrendim.

bizim yaşımız genç daha. kendimizi sıkarsak diyetle ilerisi çok kötü olur. onun için midenin sesini dinle acıkınca ye. canın zararlı kalorili şeyler yemek istiyorsa önce başka bir şeye yönel, müzik dinle dans et, ders çalış. su iç. baktın geçmiyor bir ısırık al. onun zararı olmaz sana. en önemlisi spor. bizim sürekli spor yapmamız lazım. ben valla mayıstaki sınavıma kadar sürekli spor yapmayı düşünüyorum. günde 2 saati bulsun istiyorum

canını sıkma canım benim. pozitif düşünmek en iyi çözüm.

Son düzenleme:
evet fesleğencim en azından sen 6 kilo verdinn bende leyya gibii veremedimm
leyyada kendimii görüyorummm sankiii

canımm benim sana kıyamamm senle benn aynııyızz yaa
aslında yediklerin az ama hep tatlı şeylerr
öyle tabakk dolusu yemek yemeyide sevmiyorsunn
şu şişkolar yarışmasınıı izliyormusunnn
harika kilo verdiler 1 haftada 10 kilo veren varr

sende yemek yemeyince baş ağrınn tutuyor değilmii bu bendede yeni yenii olmaaya başladıı
aslında canım sabah 1 dilim ekmekk peynir domates yememiz lazımm
ara meyve öğlende 4 kaşık sebze yemeğii yine 1 dilim ekmekle ve yanuında ya salata yada yoğurt olmalıı
amaa biz ne yapıyoruzz akşama kadar aç kalll sonra akşam homidi gırtlak herşeyden yeee bolca
benim neden se hep böyle olduu
ama 2 gündür süperimm

leyyam kıyamamm sana nede öyle düşünüyorsunkii senii sevenn kilolarınıı değill senii sevsinn değilmii canımmmm
bencee böyle şeyden vazgeçmeeee

ama canım diyetisyene gidince öyle 1 haftada değill 1 yıl vermek gerekecekk belkii ama biz sihirli değnek dokunsunn hemenn zayıflayalımm istiyoruzz
ben daha önce verdiğimde 1 buçuk yılda vermiştimm az yiyerekk

kestanecim ben gündüzlerii pek birşey yemiyordumm ama akşamm çok abrtıyordumm 1 gün yemesem diğer günn mutlaka yiyorumm
evde artıkk kilo ver diyen oluncaa şimdi daha çokk dikkat ediyorumm

bende aynenn canımmmm yediklerimii yazamıyorumm bazen utancımdannn
bugünn güzel yeyince hemenn yazdımm

Utanıyoruz hala yiyoruz bu nasıl iş anlamadım gitti.Sen azar azar yiterek çok güzel kilolar verdin unutma...O resmini buzdolabına koy bence..
Dün bütün gün iyiydim ara ögüne kadar yaptım eve gidince 4 çatal kremşantili haşhas tatlısı yedim hafta sonundan kalmıştı olmaması gerekirdi...Ama oldu of çok kızgınım kendime bu hafta kaçamak yok

Tabikide fazla değil canım benim..Son zamanlarda sen gerçekten güzel gidiyrosun az ve ölçülü yiyorsun sakıncalıları yok etmeye başladın menünden...Bende bu şekilde gidersen 3 kiloyu verirsin Biraz dikkat etmen yeterli olur canımcım.Az ama sık yiyerek bende 16 kilo verdim..Aralıktan bu yana...Memnun değilim belim ve üstüm 36-34 arası ama belimden aşagısı 55 olmam lazım..

tebrikler canım

yaa nasıl bir günde böyle fark ediyor anlamıyorum ki

canım sende bu arada kaçamak yapanlar arasındasın toparlan artık bak yaza az kaldı artık :)

Evet canım beyinle alakalı ya ye ye diye bişeyler itekliyor beni sanki..
1.ay önceki dikkatim disiplinim yok oldu...Havalara baglıyorum...
Herkeste aa dogum kilolarını vermişsin ne güzel vss dedikçe BU KADAR yeter deyip yiyorum sanırım...

Sen elinden geleni yapıyorsun bir devlet hastanesinin diyetisyeninden destek alsan çok daha iyi olacak..
Daha çabuk kilo vereceksin gör bak..
Emeklerin boşa gitmez en azından.

sağol canım iyiyleşti çok şükür

sağolasın canım

çok sağol canım

Çok şükür kestanem ya karşılaşamıyoruz artıkın..

Aaa leyya cım ya tamam kilo dert ama senin bu genç yaşında bu kadar büyüteceğin kadarda değil yapma güzelim...Ben böylede güzelim diyerek plajalrda boy gösterebilirsin ne olmuş yani...
Bende ömrümde ilk defa bbu yıl bebeğim için kilolu oldum...Dogumdan 7.ay sonra diyete başladım ama saglıgım için belim çok agrıyordu..Yoksa dertte değildi öylede güzeldim...Çok fazla takılı kalma streste insana sakıncalı unutma

İşten eve gidince bebekle ugraş yemek yeme derdi derken hal kalmıyor insanda..Haklısın cnaım
58.400 çok güzel canım boyun kaç...

Pişt duymamış olayım bunlar nasıl sözler aç kalınarak zayıflanmaz...................
Vallahi o tatile gideceksin çokta egleneceksin inadına....
tek kilo derdi olan sen değilsinki güzelim sende vereceksin ama zamanla...

Hoşgeldin cnaımcım
Oh oh sınavları atlattın stres gitti inş güzel sonuçlar alırsın.
Kilo vermene sevindim tebrikler.

ama canım diyetisyene gidince öyle 1 haftada değill 1 yıl vermek gerekecekk belkii ama biz sihirli değnek dokunsunn hemenn zayıflayalımm istiyoruzz
ben daha önce verdiğimde 1 buçuk yılda vermiştimm az yiyerekk

Bencede katılıyorum zamanla yavaş yavaş verilen kilo makuldur sok diyetle verilen kilolar geri alınıyormuş...
Karabiberim sende dikkat etmeye başladın çok güzel sonuçlar gelecek sendende hadi bakalım hayırlısı olsun..
Yemedin dimi dünkü bulgur pilavından.

Duygum nakil işin halloldumu canikom...
Gelde yorgunluk kahvesi yapayım sana..

İyiki varsınız kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sizleri seviyorum....

Feslim ay sonuna kadar sen 3 kilo versen bende şu 4 kiloyu versem süper olucak...Vermem de gerek kızımın dogum günü var...ay başında....
Ne yapsam diye düşünüyorum bogazımı tutmam şart spor yapmıyroum nedense dr yok demişti geçen ay..20 dkk yürüyorum o kadar.Merdiven inip çıkıyorum yeter şimdilik..

Neyse kızlar herkese iyi akşamlar görüşüürz.

sabah iki dilim beyaz ekmek,kasar peyniri ,ve kahve
aksam yemeginde bir tabak tavuk yemegi ekmek esliginde suyuna bandim :18:
ama ara yapmadim,abur cubur yemedim,meyve yok,cokmu olmus kizlar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…